مجله EDGE به تحلیل بازی Far Cry 3 پرداخت .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Far_Cry_3_logo.png

شرکت Ubisoft که در حال حاظر هر سال دوبار سری Assassin's Creed بیرون میدهد هیچ خبری مبنی سری جدید بازی خود یعنی Far Cry 3 منتشر نمیکرد تا امروز که مجله معتبر EDGE در صفحه خودش در این ماه به برسی بازی پرداخته است . که تصاویر این بازی را در زیر میتوانید مشاهده کنید .
در همین راستا سازنده بازی اقای Jason Vandenberghe در طی خبری نیز اذعان کرد محیط بازی Far Cry 3 نسبت به سریهای پیشن خود 10 برابر وسیعتر خواهد بود که شما در مسیر بازی باید انتخابهای بزرگی را انجام دهید .

بازی Far Cry 3 در سه ماه دوم سال 2012 برای PC,360,PS3 روانه بازار میشود .
تصویر اول از مجله EDGE
تصویر دو بازی

جذابیت نسخه اول به گیم پلی سریع و خیلی روونش بود، چیزی که در نسخه ی دوم اصلا وجود نداشت و امیدوارم در نسخه ی سوم لااقل نیمی از جذابیت شماره ی 1 رو داشته باشه.
بابا اميدوار باش ..
طبق ديده ها و شنيده ها بيشتر از نصفه :d
طولانی نه! اعساب خورد کن میشد!
اعصاب !!!

شماره 2 اصلا بازی بدی نبود اما مشکل عمده ای که داشت این بود که خسته کننده بود گیم پلیش. دلیل این هم اون بود که وقتی وسط راه میزدن ماشینتون رو میترکوند کلی باید پیاده روی میکردید که واقعا آدم رو خسته میکرد من خودم این بازی رو به همین دلیل نتونستم ادامه بدم اما کلیت بازی واقعا زیبا بود.

[FONT=&quot]/[/FONT][FONT=&quot]وسعت محیط نسخه قبل تقریبا عالی بود حالا اگه 10 برابر بشه دیگه محشره[/FONT]
[FONT=&quot]در کل بیشتر دوست دارم یک تنوع اساسی به گیم پلی بدن[/FONT]
[FONT=&quot]تصاویرشو میبینم یاد انچارتد میفتم:d[/FONT]​

داستان شماره اول و Jack Carver کجا و گیمپلی مزخرف و خسته کننده شماره دوم کجا ...
هربار گیمپلی شماره سوم بازی رو میبینم دقیقا یاد شماره 2 بازی میوفتم ... حالم بد میشه!:-s

حالا خسته کنندگیش به کنار یه تنه با کوهی از باگ هم باید مقابله میکردیم ییهو ماشین غیب میشد و میرفت تو زمین که واقعا اعصاب اهنین میخواست که دوباره اون سفر قندهار رو تکرار کنی.

بدترين موردش كشتن دشمن ها بود ..
رسما بايد 4 بر هدشاتش ميكردي تا بميره يارو !!!
باو !! دیگه در این حدم نبود با یه هدشات له و لوردشون می تونستی بکنی !!
منم اونقدر از بازی بدم نیومد !! اما اصلا به نسخه 1 نمیرسید ، اصــــــلا !!:d
مشکل اساسیشم همون خسته کننده بودن بود !! واقعا پیمودن اون مسافتا رو اعصاب بود !!

• Like
Reactions: koorosh sh
باو !! دیگه در این حدم نبود با یه هدشات له و لوردشون می تونستی بکنی !!
منم اونقدر از بازی بدم نیومد !! اما اصلا به نسخه 1 نمیرسید ، اصــــــلا !!:d
مشکل اساسیشم همون خسته کننده بودن بود !! واقعا پیمودن اون مسافتا رو اعصاب بود !!

نصب كن يكبار ديگه بررسي كن :d

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
نسخه ی 2 از لحاظ گیم پلی خیلی خواب اور بود و خیلی افتضاح به نظر من به جای این که بیان وسعت بازی رو افزایش بدن گیم پلی رو متنوع کنن ادم خوابش نبره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or