مجله EDGE به تحلیل بازی Far Cry 3 پرداخت .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Far_Cry_3_logo.png

شرکت Ubisoft که در حال حاظر هر سال دوبار سری Assassin's Creed بیرون میدهد هیچ خبری مبنی سری جدید بازی خود یعنی Far Cry 3 منتشر نمیکرد تا امروز که مجله معتبر EDGE در صفحه خودش در این ماه به برسی بازی پرداخته است . که تصاویر این بازی را در زیر میتوانید مشاهده کنید .
در همین راستا سازنده بازی اقای Jason Vandenberghe در طی خبری نیز اذعان کرد محیط بازی Far Cry 3 نسبت به سریهای پیشن خود 10 برابر وسیعتر خواهد بود که شما در مسیر بازی باید انتخابهای بزرگی را انجام دهید .

بازی Far Cry 3 در سه ماه دوم سال 2012 برای PC,360,PS3 روانه بازار میشود .
تصویر اول از مجله EDGE
تصویر دو بازی

محیط بازی Far Cry 3 نسبت به سریهای پیشن خود 10 برابر وسیعتر خواهد بود که شما در مسیر بازی باید انتخابهای بزرگی را انجام دهید .

:-?

بعد از افتضاح شماره 2 امیدوارم این یکی از لحاظ گیم پلی پیشرفت کنه :|

• Like
Reactions: essi 10
من که اصلا امیدی به این بازی ندارم !!! چه فایده محیط رو بکنن 100 برابر وقتی همش خسته کننده و تکراری باشه چه خوبی ای داره ؟ تو نسخه دومش ادم همش تو راه بود !

ممنون بابت خبر فرهاد جان

ایراد از منه یعنی؟ من با FC2 حال کردم :|.
البته گیم پلیش بی روح و رو اعصاب بود ولی جذاب بود بازیش یه کم اگر به داستان بازی شاخ و برگ میدادن حساسیت بازی میرفت بالا خیلی باحال میشد.

این نسخه روند خطی تری داره انگار ...

:-?

بعد از افتضاح شماره 2 امیدوارم این یکی از لحاظ گیم پلی پیشرفت کنه :|

آره، افتضاحی که میانگینش 85 شد و از IGN و GS هم بهش بالا 8.5 دادن و IGN هم جزو 100 بازی برتر نسل انتخابش کرد lol :| و یکی از بهترین گرافیک هارو تو اون سال داشت... البته قبول دارم گیم پلی ـش تکراری میشد، اونم اواخر بازی! وگرنه من مشکل دیگه ای ندیدم. (اون مسافت هایی که برای مأموریت ها طِی میکردیم هم بعضی موقع ها خیلی طولانی میشُد :دی)

آره، افتضاحی که میانگینش 85 شد و از IGN و GS هم بهش بالا 8.5 دادن و IGN هم جزو 100 بازی برتر نسل انتخابش کرد lol :| و یکی از بهترین گرافیک هارو تو اون سال داشت... البته قبول دارم گیم پلی ـش تکراری میشد، اونم اواخر بازی! وگرنه من مشکل دیگه ای ندیدم. (اون مسافت هایی که برای مأموریت ها طِی میکردیم هم بعضی موقع ها خیلی طولانی میشُد :دی)
فکرکنم منظور فرهود هم همینی بود که شما گفتی:d
من 2 رو بازی کردم فوق العاده گرافیک عالی داشت ولی گیم پلی و داستان خسته کننده ای داشت....بوم بوم بوم....!!!دوباره ایست بازرسی بوم بوم بوم....ایست بازرسی:dکل گیمپلی همین بود!

آره، افتضاحی که میانگینش 85 شد و از IGN و GS هم بهش بالا 8.5 دادن و IGN هم جزو 100 بازی برتر نسل انتخابش کرد lol :| و یکی از بهترین گرافیک هارو تو اون سال داشت...
نسخه-ی دوم بازی-ای بود که برای من و خیلی-های دیگه بعد از 3 ساعت تکراری میشد .
محیط الکی بزرگ بود . ماموریت-ها هم دقیقا فاصلشون با جایی که بازیباز ماموریت رو دریافت میکرد خیلی زیاد بود
یجورایی میشه گفت از یک طرف نقشه باید میرفتیم یک طرف دیگه
از نظر گرافیکی بازی هیچی کم نداشت . ولی مشکلات گیم پلی و تکراری شدن سریع بازی خیلی راحت من رو از ادامه-ی بازی منصرف کرد
اون لیست هم کلا داغون بود وقتی شاهکاری به اسم MGS4 که همه میگفتیم باید جزو 5تای اول باشه کلا تو لیست نبود باید به عظمتش پی برد !! LOL

• Like
Reactions: Oceanic 6
نسخه-ی دوم بازی-ای بود که برای من و خیلی-های دیگه بعد از 3 ساعت تکراری میشد .
محیط الکی بزرگ بود . ماموریت-ها هم دقیقا فاصلشون با جایی که بازیباز ماموریت رو دریافت میکرد خیلی زیاد بود
یجورایی میشه گفت از یک طرف نقشه باید میرفتیم یک طرف دیگه
از نظر گرافیکی بازی هیچی کم نداشت . ولی مشکلات گیم پلی و تکراری شدن سریع بازی خیلی راحت من رو از ادامه-ی بازی منصرف کرد
اون لیست هم کلا داغون بود وقتی شاهکاری به اسم MGS4 که همه میگفتیم باید جزو 5تای اول باشه کلا تو لیست نبود باید به عظمتش پی برد !! LOL

درسته، اما کلاً میشه گفت بازی خیلی خوبی بود. (البته نظر من هست)
اون لیست هم که آره برای بعضی انتخاب هاش، امّا ممکنه به خاطر این MGS4 رو نذاشتن که بگن مثلاً این بازی از این لیست فراتره :دی

• Like
Reactions: War Has Change
محیط بازی Far Cry 3 نسبت به سریهای پیشن خود 10 برابر وسیعتر خواهد بود
نه اقا نکنن تو رو پیغمبر!:d ما که تو شماره قبلی فقط داشتیم از این سر مپ میرفتیم اون طرف!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or