مجله ویدئویی Game emaG

يه خبر خوش، واسه اونهايي كه از كيفيت مي ناليدن:
رزولوشن تصوير شماره هاي قبل: 460 در 260 بود. اما از شماره هاي بعد، رزولوشن تصوير براي نسخه هاي HD و SD رو حدود 640x480 قرار خواهيم داد. و با استفاده از كدك هاي بهتر، حجم كمتر و كيفيت بالاتري رو شاهد خواهيد بود. :love:

ممنون كه هم نكات مثبت رو مي بينيد و هم منفي!
فكر كنم بخش E3 و Best Trailers و چند تا بخش جديد ديگه هم داشتيم كه باعث افزايش زمان شد.
اون بچه ها هم (فقط جهت اطلاع بينندگان مجله بگم كه) متعلق به حاشيه اي ترين و مستضعف ترين قسمت شهر زاهدان بودن كه اصلا نميدونن PS3 و 360 چي هست!
دانش آموزاي خودم بودن و روز آخر امتحانات بود. اوضاع مالي و وضع زندگي اكثرشون هم داغونه. بعضيهاشون توي عمرشون حتي كنسول سگا رو هم كه نديدن كه هيچ! به خاطر وضع بد مالي خانواده هاشون، و نبود تغذيه مناسب. دچار مرض بي اشتهايي شدن! يعني اصلا صبحانه و نهار و شام تعطيل!
همه كه نميتونن با جديدترين بازيهاي ده ها هزار تومني PS3 خودشون رو سرگرم كنن! بعضيها هم مجبورن برن پارك، ولگردي و شكار گنجشك!

لطفا اين بحث رو به هيچ وجه ادامه نديد. چون فقط جهت اطلاع بود.

ايميل ها هم توي شماره هاي بعدي همچنان ادامه خواهد داشت. البته كوتاه تر و با تعداد بيشتر. :smile:
موضوع شماره بعدي رو هم به زودي اعلام ميكنم و منتظر ايميل هاتون خواهيم بود.

بطور كلي ما هنوز 2 شماره فقط بيرون داديم و تا به ثبات برسيم و مشكلات رو كاملا حل كنيم، زمان زيادي لازمه. اصلا كدوم مجله از همون شماره هاي اولش به شكل الانش بوده؟! :-"

راستي... اونهايي كه مجله رو دانلود كردن و حتي (تشكر كه هيچ) حداقل يه نظر كوچيك دربارش ندادن، الهي اون اينترنت و سيستمشون منفجر بشه كه ديگه نتونن گوگل رو هم باز كنن :biggrin1:

و ممنون از بچه هايي كه نظراتشون، چه مثبت و چه منفي رو با ما در ميون ميگذارن :love: تشكر.

سلام مجله خوب بود ! فقط صداش خیلی مشکل داشت ! مخصوصا اونجا که داشت توی پارک حرف میزد اصلا نفهمیدم چی گفت! کیفیت hd هم اصلا hd نبود! و کدکش رو باید mkv انتخاب کنید برای hd مرسی !

يه خبر خوش، واسه اونهايي كه از كيفيت مي ناليدن:
رزولوشن تصوير شماره هاي قبل: 460 در 260 بود. اما از شماره هاي بعد، رزولوشن تصوير براي نسخه هاي HD و SD رو حدود 640x480 قرار خواهيم داد. و با استفاده از كدك هاي بهتر، حجم كمتر و كيفيت بالاتري رو شاهد خواهيد بود.
چه عجب
اون بچه ها هم (فقط جهت اطلاع بينندگان مجله بگم كه) متعلق به حاشيه اي ترين و مستضعف ترين قسمت شهر زاهدان بودن كه اصلا نميدونن PS3 و 360 چي هست!
دانش آموزاي خودم بودن و روز آخر امتحانات بود. اوضاع مالي و وضع زندگي اكثرشون هم داغونه. بعضيهاشون توي عمرشون حتي كنسول سگا رو هم كه نديدن كه هيچ! به خاطر وضع بد مالي خانواده هاشون، و نبود تغذيه مناسب. دچار مرض بي اشتهايي شدن! يعني اصلا صبحانه و نهار و شام تعطيل!
همه كه نميتونن با جديدترين بازيهاي ده ها هزار تومني PS3 خودشون رو سرگرم كنن! بعضيها هم مجبورن برن پارك، ولگردي و شكار گنجشك!
خب اینا رو هم تو گزارش میگفتید تا سو تفاهم نشه
ايميل ها هم توي شماره هاي بعدي همچنان ادامه خواهد داشت. البته كوتاه تر و با تعداد بيشتر.
میخواستم الان همین رو بگم
از بچه ها بخواین که ایمیل های خبری یا کارهاشون رو بفرستن ( مثلا گزارش یا انیمیشن )
تا یه فاییده ای برای بیننده ها داشته باشه

کدکش رو باید mkv انتخاب کنید برای hd مرسی !
ممنون. پيشنهادتون رو بررسي ميكنم. البته من فكر ميكنم، مهمتر از كدك، رزولوشن هستش. و چون نسخه هاي قبلي رزولوشن تصوير پايين بود. هرچقدر هم، حجم فايل رو بالا مي برديم. باز هم وقتي شما بصورت تمام صفحه تماشاش مي كرديد. باز هم كيفيت پايين مي آمد.

از بچه ها بخواین که ایمیل های خبری یا کارهاشون رو بفرستن ( مثلا گزارش یا انیمیشن )
تا یه فاییده ای برای بیننده ها داشته باشه
اين مسئله رو توي چند صفحه قبل تر هم اعلام كرده بودم. با اين حال ممنون.
منتظر كارها و گزارش هاتون هستيم.

بطور كلي، ما از هرگونه گزارش تصويري از نقاط مختلف ايران، به شدت! استقبال خواهيم كرد.

logos.jpg

M.G.V چيست؟ فايل ويدئويي است كه شما آنرا با گوشي همراه خود از يك موضوع مرتبط با بازيهاي ويدئويي ضبط كرده ايد.

به عنوان مثال: صحنه اي كه در آن شما يك گل خفن به داداشتون در Pes زده ايد. يا يك ركورد جالب در يك بازي ميكرو ثبت كرده ايد! حتي مي تونيد خبرهاي تصويري از گيم نيت محله تون تهيه كنيد. مصاحبه با گيمرهاي خفني كه مي شناسيد... آرشيو و كلكسيون هاي جالبي كه در منزلتون جمع كرديد و ...

لذت خود را با ديگران تقسيم كنيم: خوب اگر واقعا از تماشاي M.G.Vيي كه ضبط كرده ايد، لذت مي بريد، آنرا براي ما ارسال نمائيد تا لذت تماشاي آنرا با همه تقسيم كنيم.

چگونه: فايل ويدئويي خود را از طريق سايتهايي مانند: RapidShare آپلود نموده و لينك دانلود آنرا به آدرس info@Fanaei.com ارسال نمائيد.

پخش در مجله Game emaG: در صورتي كه پخش MGV شما موردي نداشته باشد. حتي اگر يك MGV هم براي ما ارسال شود. آنرا پخش خواهيم كرد. به اميد اينكه اين بخش، يكي از پرطرفدارترين بخش هاي اين مجله تصويري شود. :smile:

یکی میشه به من بگه اسم اون بازیه که اول شماره ی 2مجله نشون میده چیه؟ و برای چه کنسول هایی میاد؟
همون که دختر ژاپنیه تو خونش جونوره اومد پشتش. با دستاش یه فن رفت.

elisan جان من یه پیشنهاد داشتم
چرا نسخه ی پی دی اف نمیدی ؟
به نظر من خیلی بهتره
شما تا حالا مجله های شرکت gamerzines رو دیدی؟
محیط خیلی جالبی داره مجله هاش
صفحه آرایی های خیره کننده و قرار دادن تریلر و چیزهایی دیگه توی خود فایل پی دی اف
مثلا داری نقد یه بازی رو میخونی کنارش تریلرش رو گذاشته و میتونی توی همون محیط اکروبات ریدر تریلر رو ببینی
برو توی سایتشون و یه نسخشو دانلود کن و ببین تا بفهمی چی میگم
www.gamerzines.com
مجله هاش مجانی هم هست
اینطوری امکان گرفتن تبلیغ هم برات بیشتره
راستی یه سایت هست که به طور مجانی به بازدید کننده ها کمک میکنه که بتونن یه مجله اینترنتی رو با پی دی اف راه بندازن میتونی از این سایت کمک بگیری
اگه خواستی میگردم برات سایت رو پیدا میکنم
خوش باشی

elisan جان من یه پیشنهاد داشتم
چرا نسخه ی پی دی اف نمیدی ؟
محمد جان کاری که اقای فنایی میکنه یه کار کاملا متفاوت و قشنگیه و از همه مهمتر خیلی جذابتر از PDF هست
پیشنهاد شما هم خوب بود ولی قبلا توسط شرکت ما شروع شده و هفته بعد منتشر میشه
ممکنه حتی با هم همکاری هم داشته باشیم
تولید PDF درست و حسابی وقت و هزینه و دانش بیشتری احتیاج داره و توضیغش به صورت رایگان صرفی نداره ( تو ایران )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or