تشكر.چه عجبيه خبر خوش، واسه اونهايي كه از كيفيت مي ناليدن:
رزولوشن تصوير شماره هاي قبل: 460 در 260 بود. اما از شماره هاي بعد، رزولوشن تصوير براي نسخه هاي HD و SD رو حدود 640x480 قرار خواهيم داد. و با استفاده از كدك هاي بهتر، حجم كمتر و كيفيت بالاتري رو شاهد خواهيد بود.
خب اینا رو هم تو گزارش میگفتید تا سو تفاهم نشهاون بچه ها هم (فقط جهت اطلاع بينندگان مجله بگم كه) متعلق به حاشيه اي ترين و مستضعف ترين قسمت شهر زاهدان بودن كه اصلا نميدونن PS3 و 360 چي هست!
دانش آموزاي خودم بودن و روز آخر امتحانات بود. اوضاع مالي و وضع زندگي اكثرشون هم داغونه. بعضيهاشون توي عمرشون حتي كنسول سگا رو هم كه نديدن كه هيچ! به خاطر وضع بد مالي خانواده هاشون، و نبود تغذيه مناسب. دچار مرض بي اشتهايي شدن! يعني اصلا صبحانه و نهار و شام تعطيل!
همه كه نميتونن با جديدترين بازيهاي ده ها هزار تومني PS3 خودشون رو سرگرم كنن! بعضيها هم مجبورن برن پارك، ولگردي و شكار گنجشك!
میخواستم الان همین رو بگمايميل ها هم توي شماره هاي بعدي همچنان ادامه خواهد داشت. البته كوتاه تر و با تعداد بيشتر.
ممنون. پيشنهادتون رو بررسي ميكنم. البته من فكر ميكنم، مهمتر از كدك، رزولوشن هستش. و چون نسخه هاي قبلي رزولوشن تصوير پايين بود. هرچقدر هم، حجم فايل رو بالا مي برديم. باز هم وقتي شما بصورت تمام صفحه تماشاش مي كرديد. باز هم كيفيت پايين مي آمد.کدکش رو باید mkv انتخاب کنید برای hd مرسی !
اين مسئله رو توي چند صفحه قبل تر هم اعلام كرده بودم. با اين حال ممنون.از بچه ها بخواین که ایمیل های خبری یا کارهاشون رو بفرستن ( مثلا گزارش یا انیمیشن )
تا یه فاییده ای برای بیننده ها داشته باشه
محمد جان کاری که اقای فنایی میکنه یه کار کاملا متفاوت و قشنگیه و از همه مهمتر خیلی جذابتر از PDF هستelisan جان من یه پیشنهاد داشتم
چرا نسخه ی پی دی اف نمیدی ؟