MaysaM
کاربر سایت
سلامبا تشکر از آقای فنایی و دست اندر کاران مجله ی تصویری جالبشون.
من هر 2 هفته یک بار دنبال می کنم و شکر خدا کارتون هر هفته داره از هفته ی پیش بیشتر میشه.
فقط یه پیشنهاد. مصاحبه هاتون با بازی سازان ایرانی رو بیشتر کنید. ترویج بازی سازی و علاقه مند کردن کاربران ایرانی به گیم ایرانی می تونه خیلی ارزشمند و مفید باشه.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ممنون
ممنونيم.
حتما اين كار رو ميكنيم.اگر بازي سازهاي ايراني قابل بدونن.والا براي مصاحبه با يكيشون نزديك به 30 بار بهش تلفن زديم.شماره شو ديگه حفظ شده بودم ولي هر بار كه زنگ ميزدم منو نميشناخت و ميگفت گيم ايمگ چيه؟بايد يه ساعت راش توضيح ميدادم.
خوشبختانه خيلي هاشون اينجوري نيستن .
به خدا دلمون ميخواد روي هاست اختصاصي خودمون آپلود كنيم ولي امكانات نداريم.همين قدر ازمون بر مياد.در ضمن شماره 6 رو كه ميتونيد از مديا فاير با لينك مستقيم و با قابليت resume دانلود كنيد.آخه چرا برای دانلود نباید لینک مستقیم بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بابا دست از سر این آپلود سنتر ها بردارین!!! بخدا الان 15 هم مشگل دارم برای دانلود![]()
![]()
مرسی ... کار تون خیلی خوبه .... من هر وقت این مجله تونو می بینم کلی روحیه میگیرم...
پیشنهاد هم اینه که یکم پر انرژی تر باشه و اگه اگه امکانش باشه زمانشو بیشتر کنین... :biggrin1:
قربون انرژيت داداش.
چشم .انرژيشو بيشتر هم ميكنيم.
ولي در مورد زمانش الان ممكن نيست چون امكانات و زير ساختش اصلا موجود نيست.شرمنده.خدمون هم دوس داريم كاري در حدود 40 تا 45 دقيقه باشه .مثل يه قسمت از يك سريال.ولي فعلا مقدور نيست.
انشا ا... در آينده.
يا حق