مجله ویدئویی Game emaG

با تشکر از آقای فنایی و دست اندر کاران مجله ی تصویری جالبشون.
من هر 2 هفته یک بار دنبال می کنم و شکر خدا کارتون هر هفته داره از هفته ی پیش بیشتر میشه.
فقط یه پیشنهاد. مصاحبه هاتون با بازی سازان ایرانی رو بیشتر کنید. ترویج بازی سازی و علاقه مند کردن کاربران ایرانی به گیم ایرانی می تونه خیلی ارزشمند و مفید باشه.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
ممنون
سلام
ممنونيم.
حتما اين كار رو ميكنيم.اگر بازي سازهاي ايراني قابل بدونن.والا براي مصاحبه با يكيشون نزديك به 30 بار بهش تلفن زديم.شماره شو ديگه حفظ شده بودم ولي هر بار كه زنگ ميزدم منو نميشناخت و ميگفت گيم ايمگ چيه؟بايد يه ساعت راش توضيح ميدادم.
خوشبختانه خيلي هاشون اينجوري نيستن .

:(( آخه چرا برای دانلود نباید لینک مستقیم بزارین؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

بابا دست از سر این آپلود سنتر ها بردارین!!! بخدا الان 15 هم مشگل دارم برای دانلود :(( :((
به خدا دلمون ميخواد روي هاست اختصاصي خودمون آپلود كنيم ولي امكانات نداريم.همين قدر ازمون بر مياد.در ضمن شماره 6 رو كه ميتونيد از مديا فاير با لينك مستقيم و با قابليت resume دانلود كنيد.

مرسی ... کار تون خیلی خوبه .... من هر وقت این مجله تونو می بینم کلی روحیه میگیرم...
پیشنهاد هم اینه که یکم پر انرژی تر باشه و اگه اگه امکانش باشه زمانشو بیشتر کنین... :biggrin1:

قربون انرژيت داداش.
چشم .انرژيشو بيشتر هم ميكنيم.
ولي در مورد زمانش الان ممكن نيست چون امكانات و زير ساختش اصلا موجود نيست.شرمنده.خدمون هم دوس داريم كاري در حدود 40 تا 45 دقيقه باشه .مثل يه قسمت از يك سريال.ولي فعلا مقدور نيست.
انشا ا... در آينده.

يا حق

به خدا دلمون ميخواد روي هاست اختصاصي خودمون آپلود كنيم ولي امكانات نداريم.همين قدر ازمون بر مياد.در ضمن شماره 6 رو كه ميتونيد از مديا فاير با لينك مستقيم و با قابليت resume دانلود كنيد.

آخه مشگل همینه دیگه!!

مدیا فایر هم لینک مستقیم نیست با ابلیت ادامه!!

with_rasuli.jpg

بدون شرح!

پيشنهاد شما چيه؟اگر راه بهتري ميتونيد معرفي كنيد خيلي خوب ميشه.خودمون هم دوست داريم كه لينك مستقيم و بي واسطه باشه.

تعداد پارتها (ZIP) رو بیشتر کنید روی سرور های persiangig و parsspace آپ کنید !

حالا نه با یک یوزر!!

بر روی چند یوزر پرشین گیگ آپ کنید!!

در ضمن میتونید مثلآ به مدت 2 روز روی سرور های خودتون قرار بدید! بعد دو روز لینک این سایتهایی مثل میدا فایر یا هر چیز دیگه رو بزارین!

پیشنهاد بود دیگه!

با تشکر از اقای فنایی که اینفدر برای این مجله زحمت می کشند ! hitman_ravani ، میشه شما پیشنهاد ندی ؟ خب ، 2 روز که کل بند ویت سایت میره ! تازه مدیافایر هم ، هم لینک مستقیمه و هم قابلیت ریزیوم داره ! شما درکشو نداری :)

با تشکر از اقای فنایی که اینفدر برای این مجله زحمت می کشند ! hitman_ravani ، میشه شما پیشنهاد ندی ؟ خب ، 2 روز که کل بند ویت سایت میره ! تازه مدیافایر هم ، هم لینک مستقیمه و هم قابلیت ریزیوم داره ! شما درکشو نداری :)

فکر نمیکنم نظر دادن و ندادن من به تو امثال تو ربطی داشته باشه!

خدا رو شکر شما یه نفر درک داری بسته! :laughing: :laughing:

با تشکر از اقای فنایی که اینفدر برای این مجله زحمت می کشند ! hitman_ravani ، میشه شما پیشنهاد ندی ؟ خب ، 2 روز که کل بند ویت سایت میره ! تازه مدیافایر هم ، هم لینک مستقیمه و هم قابلیت ریزیوم داره ! شما درکشو نداری
ممنون. کاملا درسته. همونطور که گفتید، مدیا فایر هم قابلیت ریزوم داره و هم اجازه استفاده از دانلود منیجرها رو میده. با این اوصاف به هیچ وجه نیازی به آپلود مجله بر روی سرور خودمون نمی بینیم.
مگر اینکه... اسپانسر درست و حسابی جور کنیم. که اون هم فعلا بعیده.

[شاید مطلع نباشید، ولی ما به لطف پیگیریهای آقا میثم، تا پای امضای قرارداد با یه شرکت معروف کره ای (که مطمئنا همتون می شناسیدش) هم رفتیم. ولی به دلایلی (که فقط توی مملکت ما مهمه!) قرارداد بسته نشد.]

:((بابا آقای فنایی تورو به اوون کسی که اعتقاد داری این لینک HD شماره دوم مجلتون را یک بار دیگه آپلود کنید به خدا مردم دیگه از بس که گفتم خواهش میکنم ازتون:(( دل ما هم شاد کن

بابا آقای فنایی تورو به اوون کسی که اعتقاد داری این لینک HD شماره دوم مجلتون را یک بار دیگه آپلود کنید به خدا مردم دیگه از بس که گفتم خواهش میکنم ازتون:(( دل ما هم شاد کن
بفرمائید: DOWNLOAD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or