متن SkidRow خطاب به Ubisoft پس از شکستن قفل Assassin Creed II

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

raya2

کاربر سایت
بازی Assassin Creed IIتوسط تیم SkidRowکرک شد و این چیزی بود که
از همان اول مشخص بود.

ولی نکته ی جالب در این مورد متن زیر است که همراه کرک ارائه شده و خطاب به شرکت Ubisoft گفته شده :

"Thank you Ubisoft, this was quiete a challenge for us, but nothing stops the leading force from doing what we do. Next time focus on the game and not on the DRM. It was probably horrible for all legit users. We just make their lifes easier."

"Ubisoft, خیلی ممنون , این کار برای ما , چالش خوبی بود.ولی هیچ چیز نمی تونه ارتش پیشوا رو از آنچه ما انجام دادیم , باز دارد.دفعه ی بعدی بجای DRM(قفل), روی خود بازی تمرکز کن. این قفل , برای بازیبازهای قانونی , وحشتناک بود. ما فقط زندگی آنها را آسانتر کردیم.

متن اصلی:

http://pre.scenedb.org/getnfo.php?name=Assassins.Creed.II-SKIDROW

منابع :
http://news.bigdownload.com/2010/04/22/has-ubisofts-drm-set-up-finally-been-cracked/
http://news.cnet.com/8301-27076_3-20003120-248.html

خودم روی 360 کپی بازی میکنم(چون بازی اوریجینال وجود نداره تو ایران) ولی هر سال یک کنسول رو به خاطر همین از دست میدم.
کی گفته نیست؟از هر جا بخوای واست میاره.وست.Dc و...
حتی اگه قیمت بازیهارو برای کشورهایی مثل ایران تو اون کشورها کم کنن هیچ بازی از ***** ارشاد رد نمیشه
فکر نمیکنم لیوان آب هم رد شه:d

یعنی skidrow واقعا خجالت نمی کشه
بعد از این همه مدت که از عرضه بازی گذشته یه کرک داده که دو تا مشکل داره
1.توی این کرک هیچ کدوم از تنظیمات Volume, Brightness, Blood, Subtitles, Action Camera and HUD settings ذخیره نمی شه و بعد از اینکه از بازی خارج شدین همه به حالت default بر می گرده
2.دوم کرک skidrow دقیقا از همون valueهایی استفاده می کنه که ما تو Emu استفاده می کردیم حالا skidrow خوشحال اومده و همون value ها رو دزدیده و برای اینکه کسی نفهمه چه غلطی کرده اومده روی کرکش قفل solid shield رو گذاشته که اون هم ایراد داشته و راحت تونستن memory رو در زمان انجام بازی dump کنن و value ها رو خارج کنن.

این هم عکسی که در حال dump مموری است و شما می تونید pair هایی که تو valueها بود رو توش ببینید

14950397.png

دوستان فقط دعا کنید اسپلینترسل هم کرک بشه چون بعید میدونم یوبی سافت بیاد یه قفلی بده که دوباره کرک بشه مگر اینکه به تاخیر 1 ماهه تو کرک شدن بازی راضی باشه.:evil::evil:
1.توی این کرک هیچ کدوم از تنظیمات Volume, Brightness, Blood, Subtitles, Action Camera and HUD settings ذخیره نمی شه و بعد از اینکه از بازی خارج شدین همه به حالت default بر می گرده
من اصلا چنین مشکلی ندارم و راحت ذخیره میشه.(همین الانم دوباره امتحان کردم مشکلی نداره)

آخرین ویرایش:
دوستان فقط دعا کنید اسپلینترسل هم کرک بشه چون بعید میدونم یوبی سافت بیاد یه قفلی بده که دوباره کرک بشه مگر اینکه به تاخیر 1 ماهه تو کرک شدن بازی راضی باشه.:evil::evil:

من اصلا چنین مشکلی ندارم و راحت ذخیره میشه.(همین الانم دوباره امتحان کردم مشکلی نداره)
روش کرک شدن sc:c هم به همین صورت استفاده از emu و با استفاده از valueها خواهد بود.
شما مثلا blood رو خاموش کنید و brightness رو هم کم کنید (مثلا بذارید رو 1) بعد از بازی کاملا خارج بشید و وقتی دو باره بازی رو شروع می کنید می بینید همه چی برگشته به حالت قبل از تغییرات.
فکر نمیکنم فقط به همین valvue ها ختم بشه چون تمام بازی های قبلی یوبی سافت سرعت 50 کیلوبیت میخواست ولی اسپلینترسل گفته شده high speed فکر کنم غیر از سیو بازی یه سری فایل هم از روی سرور بارگذاری بشه.
این کار را هم امتحان کردم هم brightness و هم action camera را تغییردادم ولی به حالت اولیه بر نگشت.
اینی که میگم فقط مشکل من نیست تو forumهای خارجی هم همین مشکل بود.(یعنی من اول از همون جا خوندم و رفتم چک کردم)
شما قبل از کرک skidrow خودتون تنظیمات رو اعمال کردین(تغییر host و...) یا از همون فایلی که خودش همه کار ها رو انجام میده استفاده کردین؟
همین الان هم بازی علاوه بر saveها اطلاعات دیگری رو هم از اینترنت می گیره و یه سری اطلاعات رو ارسال می کنه.(تازه شما به راحتی می دونید بگین saveها رو تو اینترنت ذخیره نکنه و فقط از کامپیوتر خودتون اجراش کنه.)

آخرین ویرایش:
روش کرک شدن sc:c هم به همین صورت استفاده از emu و با استفاده از valueها خواهد بود.
شما مثلا blood رو خاموش کنید و brightness رو هم کم کنید (مثلا بذارید رو 1) بعد از بازی کاملا خارج بشید و وقتی دو باره بازی رو شروع می کنید می بینید همه چی برگشته به حالت قبل از تغییرات.
فکر نمیکنم فقط به همین valvue ها ختم بشه چون تمام بازی های قبلی یوبی سافت سرعت 50 کیلوبیت میخواست ولی اسپلینترسل گفته شده high speed فکر کنم غیر از سیو بازی یه سری فایل هم از روی سرور بارگذاری بشه.
این کار را هم امتحان کردم هم brightness و هم action camera را تغییردادم ولی به حالت اولیه بر نگشت.

یعنی skidrow واقعا خجالت نمی کشه
بعد از این همه مدت که از عرضه بازی گذشته یه کرک داده که دو تا مشکل داره
2.دوم کرک skidrow دقیقا از همون valueهایی استفاده می کنه که ما تو Emu استفاده می کردیم حالا skidrow خوشحال اومده و همون value ها رو دزدیده و برای اینکه کسی نفهمه چه غلطی کرده اومده روی کرکش قفل solid shield رو گذاشته که اون هم ایراد داشته و راحت تونستن memory رو در زمان انجام بازی dump کنن و value ها رو خارج کنن.

این هم عکسی که در حال dump مموری است و شما می تونید pair هایی که تو valueها بود رو توش ببینید
ببخشید اگه میشه یه کم من رو روشن کنید
من الان با همین شبیه ساز سرور 0.44 و والو مثل آب خوردن تا سکانس 13 اومدم تغییر هاست و این چیزها رو هم خودم اعمال نمودم!!!!
حالا این شبیه ساز کار کیه؟!!!!! مگه همین کار اسکیدرو نیست؟!!!

ببخشید اگه میشه یه کم من رو روشن کنید
من الان با همین شبیه ساز سرور 0.44 و والو مثل آب خوردن تا سکانس 13 اومدم تغییر هاست و این چیزها رو هم خودم اعمال نمودم!!!!
حالا این شبیه ساز کار کیه؟!!!!! مگه همین کار اسکیدرو نیست؟!!!
نه خیر
این شبیه ساز سرور حدودا 15 تا 20 روز پیش توسط یه user به نام Dormine نوشته شد و تو اینترنت بخش شد. این سرور هم قابلیت اجرای بازی رو داره هم می تونه از بازی original در حینی که فرد gamer به سرور ubisoft وصله و داره بازی رو انجام میده valueها رو استختراج و ذخیره کنه.(که البته برا این کار باید تنظیمات متفاوتی اعمال بشه)
بعد از عرضه این سرور بعضی userهای که بازی original رو خریده بودن (مثل اینجا) شروع کردن به بازی کردن و استخراج value از سرور اصلی ubisoft که آخرین value هم الان 1908 هست.

حالا skidrow اومده با یک سرقت همین value ها رو در قالب کرک خودش عرضه کرده و همه چیز رو به اسم خودش ثبت کرده. البته این کرک ایراداتی داره که تو پست قبلی گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or