Luna Translator
خیلی از کاربران گرامی دوستدارن بازیهارو با زبان فارسی بازی کنن
فکر میکنم این برنامه به حدی از بلوغ و تکامل رسیده باشه که دیگه نیازی نباشه پولی بابت زیر نویس بازیها به سایتها پرداخت کنید
میتونید یکی از دو روش زیر برای ترجمه استفاده کنید
شما یک کادر روی قسمت دیالوگهای بازی میکشید. لونا به طور پیوسته از آن کادر نمونه برداری تصویری میکنه. به محض اینکه متن جدیدی ظاهر میشه، هوش مصنوعیِ سبک و بهینهشدهی برنامه (بنابه تنظیمات شما ) تصویر زیر نویس بازی بسیار دقیق اسکن کرده و کلمات و متن از روی بازی میخونه. نکته مهم اینجاست که لونا این پردازش تا حد امکان روی کارت گرافیک انجام میده تا بازی شما دچار افت فریم FPS Drop نشه.
روش OCR نیاز به تخصص خاصی نداره خیلی راحت جواب میده
البته من خیلی خبر از کیفیت اینترنت داخل کشور ندارم . اگه مشکلی داشتید میتونید از روش های افلاین برنامه استفاده کنید
تنظیمات برنامه بسیار زیاده دست کاربر برای هر تغییری کاملا باز گذاشته
لینک دانلود اخرین ورژن
Release v10.16.2.14 · HIllya51/LunaTranslator
نکته: قبل اجرا این فایل userconfig دانلود و در فلدر برنامه کپی کنید تا زبان فارسی به لیست زبانها اضافه بشه
https://uploadkon.ir/uploads/50bb09_26userconfig.rar
هیچ محدودیتی برای زبانها وجود نداره . من خودم برای بازیهای انیمه زبان ژاپنی به فارسی استفاده میکنم عالیه
این تاپیک صرفا جهت اطلاع کاربران ایجاد کردم.
خیلی از کاربران گرامی دوستدارن بازیهارو با زبان فارسی بازی کنن
فکر میکنم این برنامه به حدی از بلوغ و تکامل رسیده باشه که دیگه نیازی نباشه پولی بابت زیر نویس بازیها به سایتها پرداخت کنید
میتونید یکی از دو روش زیر برای ترجمه استفاده کنید
۱. روش اتصال مستقیم یا هوک (Text Hooking) - استخراج از قلب سیستم
در این حالت، لونا ترنسلیتور مثل یه پل ارتباطی خودش مستقیما به موتور گرافیکی بازی و حافظه موقت (RAM) متصل میکنه.
زمانی که یک دیالوگ در بازی نمایش داده میشه، موتور بازی ابتدا اون کلمات را در حافظه RAM میچینه تا برای پردازش به کارت گرافیک بفرسته. لونا دقیقا در همین لحظه وارد عمل میشه.؛ یعنی قبل از اینکه متن روی مانیتور شما ظاهر بشه. برنامه در کسری از ثانیه کلمات از داخل RAM میخونه کدهای اضافی بازی (مثل کدهای رنگ و فونت) پاکسازی میکنه و یک متن خام و خالص برای ترجمه آماده میکنه که هیچ نقصی نداره . اما متاسفانه این روش روی تمام انجین های بازیها جواب نمیده۲. روش پردازش تصویر (OCR) - چشمهای هوشمند برنامه
گاهی اوقات بازیها ساختار بستهای دارند یا شما در حال استفاده از شبیهسازهای کنسول هستید که در این شرایط، روش هوک (اتصال به RAM) جواب نمیده. اینجا لونا از سیستم بینایی ماشین و هوش مصنوعی استفاده میکنه.شما یک کادر روی قسمت دیالوگهای بازی میکشید. لونا به طور پیوسته از آن کادر نمونه برداری تصویری میکنه. به محض اینکه متن جدیدی ظاهر میشه، هوش مصنوعیِ سبک و بهینهشدهی برنامه (بنابه تنظیمات شما ) تصویر زیر نویس بازی بسیار دقیق اسکن کرده و کلمات و متن از روی بازی میخونه. نکته مهم اینجاست که لونا این پردازش تا حد امکان روی کارت گرافیک انجام میده تا بازی شما دچار افت فریم FPS Drop نشه.
روش OCR نیاز به تخصص خاصی نداره خیلی راحت جواب میده
البته من خیلی خبر از کیفیت اینترنت داخل کشور ندارم . اگه مشکلی داشتید میتونید از روش های افلاین برنامه استفاده کنید
تنظیمات برنامه بسیار زیاده دست کاربر برای هر تغییری کاملا باز گذاشته
لینک دانلود اخرین ورژن
Release v10.16.2.14 · HIllya51/LunaTranslator
نکته: قبل اجرا این فایل userconfig دانلود و در فلدر برنامه کپی کنید تا زبان فارسی به لیست زبانها اضافه بشه
https://uploadkon.ir/uploads/50bb09_26userconfig.rar
هیچ محدودیتی برای زبانها وجود نداره . من خودم برای بازیهای انیمه زبان ژاپنی به فارسی استفاده میکنم عالیه
این تاپیک صرفا جهت اطلاع کاربران ایجاد کردم.
آخرین ویرایش: