مایکل پکتر: سونی برنده تعطیلات امسال میباشد

Fir3 4isT

کاربر سایت
تحلیل گر صنعت بازی آقای Michael Pachter هشدار داد اگر ماکروسافت قیمت کنسول Xbox 360 را پایین نیاورد در تعطیلات امسال از رقیب خود سونی و کنسول PS3 ، با توجه به کاهش قیمت اخیر در نمایشگاه گیمزکام آلمان و کاهش آن به $249/£199/€249 در فروش عقب خواهد افتاد و سونی از آن ها در فروش کنسول پیشی میگیرد .

20110817ps3.jpg

"اگر ماکروسافت در این زمینه کاری انجام ندهد کنسول PS3 نسبت به رقیب خود Xbox360 در تعطیلات امسال بیشتر خواهد فروخت " اما تحلیل گر بنگاه مالی Wedbush به IndustryGamers گفت ، شک تردید دارد که این اتفاق رخ دهد
" دوستان من در ماکروسافت بسیار مغرور هستنند و به هیچ عنوان تحمل فروش بیشتر PS3 نسبت به کنسول خودشان یعنی Xbox360 را ندارند . من فکر میکنم آنها تبلیغاتی را برای کاهش قیمت Xbox360 آماده کرده اند که ، وقتی فروش PS3 بیشتر از Xbox 360 شود این تبلیغات را منتشر کنند ."
او در ادامه افزود انتظار دارد تا ، ماکروسافت با کاهش قیمت به فروش کینکت Xbox360 و باندل های آن برای مقابله با PS3 و جلو گیری از فروش بیشتر از کنسول Xbox 360 ادامه دهد .

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy
دیگه 199 دلار رو چند بکنه ماکرو!؟
اگر بکننش مثلا 149 دلار فکر نکنم از فروش خود کنسول دیگه سودی بکنن....مگر اینکه باندلشو با کینکت ارزون تر کنه ماکرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or