مایکل پچر:3DS از PSP2 و KINECT از MOVEبهتر خواهد فروخت

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
هیچوقت برای شروع راند دیگری از جنگ کنسولها زود نیست.اون هم زمانی که یه طرف از جنگ هنوز عرضه نشده.
pachter.jpg

مایکل پچر تحلیلگر صنعت گیم-گفت:3DS از PSP2 بهتر خواهد فروخت.و گفت جنگ پیش رو نبرد کینکت و MOVE خواهد بود.کینک از MOVE بهتر فروخت بخاطر اینکه کینکت یک چیز کاملا جدید و متفاوت هست در حالی که MOVE بسیار شبیه به wii هست.او اضافه کرد:
من فکر میکنم-3DS از PSP2 بهتره میفروشه.چون 3DS یک چیز کاملا جدید و متفاوت هست در حالی که PSP2 ظاهرا فقط ورژن جدیدتری از PSP قدیمی هست.
به نظر من 3DS موفقیت بسیار بزرگی در تسخیر ذهن مشتریان خواهد داشت.

لازم به ذکر هست که محصول جدید مایکروسافت-کینکت تونسته 8 میلیون بفروشه.در حالیکه تحلیلگران انتظار فروش 4 میلیونی رو داشتن

منبع

کاملا درسته ولی..
کژوالها نیازی به گول خوردن ندارن چون خودشون گول تشریف دارن و اصولا کار نینتندو هم ساختن بازیهای گول پسند برای کژوالهای شیش گوله! حالا از گول و گوگول و گولگیل این حرفا بگذریم ادم گاهی اوقات واقعا دوست داره که گول باشه و این راز موفقیت نینتندو هست....
نیتندو باهوش تر از این حرفاست
فکر می کنی چند نفر تا حالا تونستن 120 تا ستاره توی ماریو گلکسی رو بگیرین و یا دانکی کانگ رو اصلا تموم کنن! نیتندو درسته کنسولش کژوال پسند هست ولی 100 درصد به فکر هاردکور ها هم هست.فکر می کنی چرا اپیک میکی فروش نکرد چون بیشتر یه RPG بود تا یه پلتفرمر. درسته که Wii بازیی مثل Wii party داره ولی کلی بازی هارکور پسند هم مثل زلدا و متروید و ماریو و دانکی کانگ داره که البته علاوه بر راضی کردن هارکور ها کژوال ها رو هم راضی می کنه.یه هارد کور ماریوگلکسی رو تا 120 ستاره میره ولی یه کژوال تا 65 تا رو که گرفت و اسامی سازنده ها رو دید ولش می کنه. نینتندو یه قابلیت گذاشته که بازی خودش جاهایی که خودت بخوای رو برات میره تا ردش کنی ولی خوب این رو به عنوان یه گزینه کذاشته که نه تجربه هاردکور ها خراب بشه و نه کژوال ها.
در ضمن این حرف که می گن بازی های نسل قبل دیگه تکرار نمی شه رو من قبول دارم ولی بجاش این نسل چیزایی داشت که اون موقع نظیرش رو توی خواب هم نمی شد دید
سلیقه ها تغییر کرده.حتی کسایی که الان می گن نسل قبل خیلی خوب بود حوصله حل معماها یا گیر کردن تو مراحل سخت بازی ها رو ندارن
بازی های به این سمت رفته که تجربه ما از بازی یه تجربه روون و بی دردسر و اعصاب خورد کنی بشه چرا که مخاطب ها تغییر کردن و سنشون بالا رفته و دیگه حوصله گیر کردن توی مراحل رو ندارن و در عوض محتوای بازی ها غنی تر شده و اون داستان های شنگول و منگول قدیمی که فهمیدنشون با نفهمیدنشون هیچ تفاوتی نداشت جای خودشون رو دادن به داستان هایی که حرفای زیادی برای گفتن دارن و اتمسفر و جو بازی ها اهمیت زیادی پیدا کرده تا بازی کننده احساسات شخصیت اصلی براش ملموس و قابل فهم باشه.
این نسل به همون اندازه و شاید بیشتر از نسل قبل پیشرفت داشته ولی مشکل اینجاست که ماها سنمون داره روز به روز بالا میره و دیگه برامون چیزهای قدیمی جذابیت قبل رو نداره
اگرم هنوز بازی کردن سایلنت هیل 2 یا رزیدنت اویل 1 برامون جذابه فقط بخاطر اون حس نوستالژی هست و اون خاطراتی که ازون دوران توی ذهنمون هست

اقا واقعا حرفت رفت روی اعصابم.
کسی از گرافیک بالا بدش نمیاد ولی اینکه به تکرر میگی هاردکور گیمر ها براشون گرافیک مهمه حرف غیر قابل قبولیه.
این همه ادم دارن Quake,Conter Strike,BF2,wOw,Warcraft,Diablo &... میزنن یا حتی CoD !!! که گرافیک همچین بالایی نداره,شما اگه توی قضیه باشی هاردکور ها اصلا به گرافیک اهمیتی نمیدن و حتی تکستچرهارو میارن پایین تا بازی نرم بشه و دید بهتر.
تنها گیمر های 2 روزه و نوب هان که فقط به گرافیک اهمیت میدن! (البته کسی از کیفیت بالا بدش نمیاد! ولی استدلال شما که میگی افراد حرفه ای میرن دنبال گرافیک رو قبول نمیکنم).همین الان خودم Contra Hardcorps مگا درایو رو میزنم فوق العاده لذت میرم! این بازی گرافیک داره؟! (البته من الان کژوال گیمر هستم و کلا فان میزنم! ولی معنی درست هاردکور رو میدونم چیه!)
----------
متوجه نشدی من چی می گم
منظورم این نیست که هارد کور گیمر ها فقط گرافیک براشون مهمه بلکه گفتم به گرافیک اهمیت میدن برخلاف مردم عادی که اصلا ازین بحث ها سر در نمیارن
مثلا GeOW یا یه بازی ریسینگ رو در نظر بگیر.اگه اینا گرافیکشون بی نقص نباشه داد همه در میاد.چون گرافیک یه فاکتور مهم توی این مدل بازی هاست . در این بین یه سری از بازی های هستن مثل MMO یا RPG یا بازی های آنلاین که گرافیک توشون در سطح پایینی قرار داده و گیم پلی توشون بیشترین اهمیت رو در بین هارکور ها داره

PSP2 اگه میخواد موفق بشه باید به تعداد بازی های درست حسابی براش بیاد! بازی هایی که روی یه کنسول پرتیبل حال بده! وگرنه هاردویر PS3 هم داشته باشه به درد اشغالدونی میخوره.
بله PSP هم بازی های خوبی مثل MGS-God Of War-GTA رو داشت,ولی کسی که کنسول پرتیبل میخره ممکنه بخواد 30 مین بازی کنه و اصلا حوصلش نیاد برای این بازی ها!
همین الان Ipad-Iphone-Ipoad toch رو ببینید.یه Angry Birds ترکونده! بازی های با گرافیکم دارن مثل Rage-Infinity Blade ولی اکثرا همین بازی های سادشه که ترکونده! بازی باید نو اوری و خلاقیت داشته باشه! چیزی که PSP به شدت از نداشتنش رنج میبره!
شما داری یه تلفن همراه رو با یه کنسول مخصوص گیمر ها مقایسه می کنی؟!
هدف از بازیی مثل Angry Birds سرگرم کردن همه هست و در کل بازار بازی های مبایل به همین شکل هست که بیشترین سهمش رو مینی گیم ها تشکیل دادن

آخرین ویرایش:
شما داری یه تلفن همراه رو با یه کنسول مخصوص گیمر ها مقایسه می کنی؟!
هدف از بازیی مثل Angry Birds سرگرم کردن همه هست و در کل بازار بازی های مبایل به همین شکل هست که بیشترین سهمش رو مینی گیم ها تشکیل دادن
اقا واسه شما تعریف ها فرق داره؟!
کنسول گیم=PS3,Xbox 360,Xbox,ps2,Game Cube,Sega Mega Drive & ...
تنها تلفن همراه نیست! ایپاد و ایپد هم گفتم.یه سیستم عامل IOS! که گیمینگ بسیار قوی هم داره!(خیلی قوی تر از PSP)
بعد الان هدف PSP که یه دستگاه پرتیبل هست به جز سرگرمی که باید اصلی ترین هدف اون باشه چیه؟!
از اون سمت موفقیت DS رو میبینیم,علتش چیه؟! نو اوری و گیم های متنوع! و واقعا پرتیبل!
ادم ** خل نیست یه کنسول دستی بگیره (اونم با قیمت PSP سونی)بعد بشینه کنار خونه باهاش بازی کنه! اگه قرار باشه این کارو کنه میره کنسول خونگی میگیره.بحث پرتیبل معلومه چیه,چیزی که نینتندو و اپل خوب درکش کردن.مخصوصا نینتندو! و موفقیتش جلوی PSP 2 هم معلومه.PSP 2 شاید یه سخت افزار هیولا داشته باشه,ولی وقتی گیم درست و درمون نداره به چه دردی میخوره؟!
یکی یه حرف قشنگی زد گفت PSP نسخه کوچیک شده PS2 هست که فن های سونی میپستندنش.
psp درواقع یه مدل فشرده از ps2 ست که اکثراً فن های سونی باهاش حال میکنن یا خوره های گرافیک و کسانی که میخواستن با یه وسیله جیبی عجیب غریب جلب توجه کنن (اون قدیما :biggrin1:).
Nice Shot :-bd
من از سال 2006 PSP دارم.با اون اندازه به درد موزیک گوش دادن نمیخوره,اکثر گیم های خوبش جوری نبوده که مثلا توی یه اتوبوس نشسته باشم بتونم بازی کنم! (تنها بازی که حال کردم روش تکن بود-آهان راستی یادم اومد! Exit هم بازی باحالی بود),برای فیلم دیدن زمان خودش مناسب بود ولی الان دیگه نه چون دستگاه خیلی بهتری واسه این کار هست(حتی در مقایسه با PSP2).
در کل هنوز سر حرفم هستم PSP از کمبود گیم واقعا سرگرم کننده و پرتیبل رنج میبره.سونی وضعیت گیم هاش رو درست کنه خودم اولین خریدار PSP2 میشم.
البته شما خیلی از جملات من رو پیچوندی,ولی در حال حاضر به نظر من PSP قابل مقایسه حتی با یک Ipod Tocuh هم نیست توی گیمینگ!
پ ن:End of Story :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or