مایکروسافت: XOne صد دلار بیشتر از PS4 ارزش دارد

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
52226867043932409049.jpg

مایکروسافت معتقد است Xbox One نسبت به PS4 صد دلار بیشتر می ارزد و ادعا می‌کند XOne دارای بازی ها و سیستم آنلاین "بهتری" است، پس به همین خاطر، دارای سیستم بهتری نیز نسبت به کنسول سونی خواهد بود.

آقای Albert Penello (مدیر ارشد برنامه ریزی محصولات Xbox ) طی گفتگویی که با GameSpot داشته، گفته است: "مسئولیت ثابت کردن ارزش افزوده 100 دلاری XOne بر عهده ماست و من فکر می‌کنم که واقعا این ارزش را دارد."

وی ادامه می‌دهد: "من تصور می‌کنم که بازی های ما بهترند و زمانی که افراد، شروع به تجربه کینکت کرده و قابلیت تشخیص صدای آن را مشاهده کنند، به این مسئله پی خواهند برد. همچنین امکان داشتن همه این امکانات در قالب یک سیستم(XOne) و سیستم سرویس دهی آنلاین ماست که نشان دهنده برتری مان خواهد بود."

در بریتانیا، کنسول مایکروسافت با قیمت 429 پوند و PS4 با قیمت 349 پوند، عرضه خواهند شد.

برنامه اختصاصی مایکروسافت برای روز عرضه Xbox One، عرضه عناوین Forza Motorsport 5، Ryse: Son of Rome و Dead Rising 3 همراه با Kinect Sport: Rivals و Titanfall در سال آتی، خواهد بود.

این در حالیست که PS4 در تاریخ 29 نوامبر و به دنبال آن، عنوان های Killzone: Shadow Fall، DriveClub، Knack و Infamous: Second Son در فوریه عرضه می‌شوند. علاوه بر این، تعدادی بازی indie شامل: Hotline Miami 2، Rogue Legacy و Volume نیز برای PS4 انتشار می‌یابند.

آقای Panello در ادامه، اضافه می‌کند که مردم همیشه به دنبال خرید "بهترین محصولات" هستند، پس این اختلاف قیمت، مشکل و دردسری برای Xbox One ایجاد نخواهد کرد.

شب گذشته، این خبر پخش شده بود که تاریخ عرضه XOne جلو افتاده است و همان طور که می‌دانید، PS4 برای بریتانیا در 29 نوامبر عرضه می‌شود. علاوه بر این، تعدادی باندل رسمی PS4 نیز در دسترس خواهد بود.

لینک منبع

آخرین ویرایش:
بازیها هم که One تایتانفال ,Forza 5 ,Dead rising ,Ryse رو داره و ps4 هم کیلزون و درایو کلاب و اینفیمس:d قضاوت با خودتون
سیستم آنلاین هم که قضاوتش با خودتون:d
برگ برنده ماکرو رو میاری وسط لانچ تایتل ها ؟! :دی
(حالا مثلا" اینفیمس لانچه؟
yahoo_7.gif
)
نه ولی برگ برنده هم نیست :دی

آخرین ویرایش:
one دارای یک شبکه ی قوی به نام لایو هست که این شبکه بر روی 360 تجربه شده در صورتی که این شبکه پولی بوده اما میبینیم که کاربران بیشتری نیز به خودش جلب کرده
Xbox Live: 46M February 11, 2013
PSN: 90M March 7, 2012
QUOTE=Dlforshot;2813934]حقیقت برای سونی فنها تلخه
از آنلاین بگیر تا دوربین و هدست ارزشش 2-3 برابر بیشتر ps4 هست[/QUOTE]
یعنی X1 حدود 800 تا 1200 دلار ارزش داره؟

چه جهنّمیه این جا!!!!
حالا سیستم آنلاین که به درک،کینکت خودش 100 دلار میرزه دیگه.البته من عمراً برا کینکت پول بدم ولی اینجوریاس

داداش حقیقت تلخه اما باید گفت ;)

لایو x1 همه ی ps4 رو می ارزه
داداش حقیقتی نیست!
مایکرو اگه تونمست یک سال شبکشه بدون دریافت خداتومن پول سرپا نگه داره بعد شما بیا اینجا ...........
بله ، سونی بود 8 سال PS3 رو بدون دریافت یک ادلار سرپا نگه داشت نه تنها سرپا بلکه چیزی هم از لایو کم نداشت.
8 سال خدمت بدون یک ادلار!اصلا تو ذهن مایکرو میگنجه؟:|

Xbox Live: 46M February 11, 2013
PSN: 90M March 7, 2012
QUOTE=Dlforshot;2813934]حقیقت برای سونی فنها تلخه
از آنلاین بگیر تا دوربین و هدست ارزشش 2-3 برابر بیشتر ps4 هست
یعنی X1 حدود 800 تا 1200 دلار ارزش داره؟[/QUOTE]

شما اگه میخوای باید تعداد کاربران فعال رو مقایسه کنی ...

پرچم مایکرو همیشه بالاست.
من به شخصه فکر انجام بازی های شوتر با دسته ی ps4 هم برام کابوسه.100 دلار که خوبه.بیشتر از اینا هم ارزشش رو داره.دم مایکرو گرم که نسل به نسل انقدر چشم گیر پیشرفت میکنه.
در نظر داشته باشید که نسل فعلی که مایکرو انحصاری های کمی داشت با این وجود پرچمش بالا بود.حالا که این همه انحصاری هم معرفی کرده و این تغییرات مثبت رو هم داده، الان باید تو اسمون ها دنبال پرچمش بود:praying:
رخصت:bighug:

خدا رو شکر مایکرو هنوز تو تعریف و تمجید به گرد پای سونی هم نرسیده .... اینم یه نمونش :

نه تنها تجربه ی بازی های ps4 بهتر می باشد، بلکه اگر شما بخواهید PlayStation 4 را از لحاظ جلوه های بصری و گرافیکی با هر کنسول بازی دیگری مقایسه کنید، PlayStation 4 بهتر از هر زمان و کنسول دیگری خواهد بود.:|

پرچم مایکرو همیشه بالاست.
من به شخصه فکر انجام بازی های شوتر با دسته ی ps4 هم برام کابوسه.100 دلار که خوبه.بیشتر از اینا هم ارزشش رو داره.دم مایکرو گرم که نسل به نسل انقدر چشم گیر پیشرفت میکنه.
در نظر داشته باشید که نسل فعلی که مایکرو انحصاری های کمی داشت با این وجود پرچمش بالا بود.حالا که این همه انحصاری هم معرفی کرده و این تغییرات مثبت رو هم داده، الان باید تو اسمون ها دنبال پرچمش بود:praying:
رخصت:bighug:
منم به شخصه یکی از فانتزیام هست مثل شما قبل از عرضه کنسول یه بازی شوتر باهاش بازی کنم:|

این بحث های نرم افزاری و سخت افزاری به کنار..
این فن بازی ها و کری خوندن ها هم به کنار..
XONE هر چی که هست و نیست، عنوانی باارزش مثل Ryse: Son of Rome داره که شخصاً عاشقش هستم!:(
سبکی که در عناوین PS4 موجود نیست!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or