مایکروسافت : Xbox one قابلیت هایی دارد که هیچ کنسول دیگری نمی تواند آن را انجام دهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

Xbox one در ماه های اخیر گام های بسیار زیادی به جلو برداشته و حرکتهای عالی انجام داده است.اخیرا نیز رونمایی قابلیت backwards compatibility (اجرای بازیهای Xbox 360 ) توسط مایکروسافت قابل تقدیر است.حال نیز با منتشر شدن ویندوز 10 و آبدیت جدیدی که برای Xbox one منتشر خواهد شد قابلیت cross-play برای کنسول و PC را برقرار می سازد که قابلیتی نوین و نسل بعدی می باشد.

مدیر اجرایی Xbox مایکروسافت آقای Tsunoda در مصاحبه ای که با سایت Games Industry International انجام داده معتقد است Xbox one کارهایی می تواند انجام دهد که هیچ کنسول دیگری قابلیت پردازش و اجرای آن را ندارد.

آقای Tsunoda اینطور در این مورد می گوید:
برای مدتهاست که PC بازها و کنسولی ها بر روی پلتفرم خود بازی میکنند و نمی توانند با هم بازی کنند و به این خاطر است که ایده cross-play بسیار قدرتمند است.شما باید بتوانید با افرادی که دوست دارید بازی کنید بدون اینکه به این فکر کنید آنها روی چه دستگاهی بازی میکنند.این تکنولوژی برای پیوستن بازیکنان به هم است.

ایشان همچنین می گوید:
این ویژگی یک قابلیت بی همتا و منحصر به فرد است که فقط ما می توانیم انجام دهیم اما اجازه دهید به شما واضح بگویم که این تازه اول کار است و قابلیت ها و ویژگی هایی دیگری در Xbox one نهفته است که تنها ما می توانیم آن را انجام دهیم و رقبای ما نسبت به آن ناتوان هستند.

آقای Tsunoda در ادامه اینطور حرفهای خود را به اتمام می رساند که:
باید بدانید Xbox one نسبت به سایر کنسول ها در این نسل بازیهای انحصاری بیشتر و با کیفیت تری خواهد داشت

هنوز آقای Tsunoda و مایکروسافت قابلیت های زیاد دیگری برای معرفی دارند و هدف مایکروسافت این است که به کاربران اجازه دهد در هر مکانی که دوست دارند و با هر دستگاهی که انتخاب می کنند به راحتی بر روی Xbox ارتباط برقرار کنند.

نظر شما در مورد صحبت های مدیر اجرایی Xbox چیست؟با ما در میان بذارید

منبع

آخرین ویرایش:
"We've got a lot more exclusive games than any other platform

اینا Wii U رو پلتفورم حساب نمیکنن ؟ تا اونجایی که میدونم فعلا Wii U انحصاری هاش از دوتای دیگه بیشتره. حتی اگر بازی هایی که هنوز عرضه نشدن رو هم حساب کنیم.

اینا Wii U رو پلتفورم حساب نمیکنن ؟ تا اونجایی که میدونم فعلا Wii U انحصاری هاش از دوتای دیگه بیشتره. حتی اگر بازی هایی که هنوز عرضه نشدن رو هم حساب کنیم.
به نظرم حرف WIIU رو نزنیم بهتره :دی
......................
ولی خب کراس پلی کردن خیلی تغییرات میخواد! در مورد گیم هایی مثل فیفا و یا ریسینگا مشکلی پیش نمیاد اما مثلا تو بتلفیلد و یا کال آف خیلی مسخره میشه!
کسایی که قبول ندارن یه ویدئو از بتل روی pc ببینن یدونه رو کنسول! خب معلومه که موس اونم با این DPI های بالا خیلی تغییر بوجود میاره

به نظرم حرف WIIU رو نزنیم بهتره :دی

چرا ؟ که بزاریم طرف از رو شکم هرچی دلش خواست بگه ؟ داره در مورد همه پلتفورمها حرف میزنه ولی معلومه فقط داره در مورد PS4 حرف میزنه و حتی PC رو هم حساب نکرده. پس نباید بیاد برای بازارگرمی بیشتر الکی حرف مفت بزنه.

-----------------------------------------------------------------------

راستی این:
باید بدانید Xbox one نسبت به سایر کنسول ها در این نسل بازیهای انحصاری بیشتر و با کیفیت تری خواهد داشت

من این قسمت رو توی خبر پیدا نمیکنم. نظر مترجمه ؟

عزیز Wiiu دو سال نسبتا زودتر از ps4 و xbox one امده طبیعی هست تا الان از لحاظ تعداد انحصاری جلوتر باشه ولی این بنده خدا در طول کل نسل رو گفته چه بسا عمر مفید ps4و x1 هم از wiiu خیلی بیشتر هست .
....................................................

یکی از فانتزیام این هست اخره نسل به جایی برسیم وقتی یک بازی رو روی Xbox one میرم بدون هیچ پرداخت اضافه ای بتونم روی PC هم بازیش کنم .منظورم تمام بازی های ترد پارتی و فرست پارتی هست نه چند عنوان محدود

Cross play بین pc و کنسول اونم تو شوتر کلا شوخی هست و اونا بالادستن در مقابل کنسول بازا بعدم خلاصه شده تو چند عدد کوچک بازی
به امید اون روزی که بتونیم قابلیت cross بین کنسول های سونی و مایکروسافت ببینیم اون واقعا دیدن داره!=((

راستی این:

من این قسمت رو توی خبر پیدا نمیکنم. نظر مترجمه ؟

نخیر مترجم بی کار نیست از خودش در متن اصلی خبر نظر بده بیرون! اتفاقا خیلی بیشتر از اون چیزی که من ترجمه کردم ایشان حرف زده و در مصاحبه با بعضی منابع دیگه بازیهای انحصاری Xbox one رو در مقایسه با انحصاری های PS4 لیست کرده و گفته بازی های ما کجا و بازی های سونی کجا!

اینم منبع اون قسمت از حرفشون که من ترجمه کردم:

Games Industry International

one of the leading executives in the Xbox games business. "We've got a lot more exclusive games than any other platform."

من فقط یه عنوان cross play میخوام بین X1 بازها و PS4 بازها
اگه بشه بین این دو شبکه تعادل ایجاد بشه چی بشه

عزیز Wiiu دو سال نسبتا زودتر از ps4 و xbox one امده طبیعی هست تا الان از لحاظ تعداد انحصاری جلوتر باشه ولی این بنده خدا در طول کل نسل رو گفته چه بسا عمر مفید ps4و x1 هم از wiiu خیلی بیشتر هست.

آخه در طول کل نسل هم حرفش بی معنیه وقتی خبر نداریم تا چند سال دیگه که نسل تموم میشه سونی چه برنامه ای رو برای انحصاری های خودش داره. من نمیگم one توی انحصاری ها بهتر نمیشه. شاید هم بشه ولی حرف ایشون رو بجز بازارگرمی محض چیزه دیگه ای نمیبینم. حداقل یه خورده انصاف رو رعایت میکرد. میتونست بگه ما برنامه های عالی برای انحصاری های خودمون داریم و از نسل قبل بهتر عمل میکنیم یا یه همچین چیزی.

One و PS4 حدودا یک سال و نیم و یا شایدم بیشتره که اومدن اگر انحصاری هاشون رو با یک سال و نیم اول Wii U مقایسه کنیم بازم ضعیفترن اگر اشتباه نکنم.

Any other platform منظورش فقط PS4ـه دیگه؟ چون هم Wii U و هم PC انحصاری هاشون بیشتر هستن.

آخه در طول کل نسل هم حرفش بی معنیه وقتی خبر نداریم تا چند سال دیگه که نسل تموم میشه سونی چه برنامه ای رو برای انحصاری های خودش داره. من نمیگم one توی انحصاری ها بهتر نمیشه. شاید هم بشه ولی حرف ایشون رو بجز بازارگرمی محض چیزه دیگه ای نمیبینم. حداقل یه خورده انصاف رو رعایت میکرد. میتونست بگه ما برنامه های عالی برای انحصاری های خودمون داریم و از نسل قبل بهتر عمل میکنیم یا یه همچین چیزی.

One و PS4 حدودا یک سال و نیم و یا شایدم بیشتره که اومدن اگر انحصاری هاشون رو با یک سال و نیم اول Wii U مقایسه کنیم بازم ضعیفترن اگر اشتباه نکنم.

عزیز ما خبر نداریم ولی نینتندو و سونی مایکروسافت تیم های انالیزور دارن وضعیت بازار و شرایط رقبا رو بررسی میکنن.بیخود و بی جهت نیست Ps4 و X1 در فاصله چند روز از هم عرضه میشن ! نمیگم حرفشون بازار گرمی نیست ولی همچین از روی باد معده هم نیست. من از تعداد انحصاری های wiiu خبر ندارم ولی فکر نمیکنم اونقدرا هم نسبت به بقیه پلتفرم ها بیشتر باشه !

عزیز ما خبر نداریم ولی نینتندو و سونی مایکروسافت تیم های انالیزور دارن وضعیت بازار و شرایط رقبا رو بررسی میکنن.بیخود و بی جهت نیست Ps4 و X1 در فاصله چند روز از هم عرضه میشن ! نمیگم حرفشون بازار گرمی نیست ولی همچین از روی باد معده هم نیست. من از تعداد انحصاری های wiiu خبر ندارم ولی فکر نمیکنم اونقدرا هم نسبت به بقیه پلتفرم ها بیشتر باشه !

فکر کنم تنها راهش اینه که منتظر بشیم ببینیم آخر نسل حرفای ایشون تا چه حد صحت داشته. Wii U نسبت به Wii ضعیفتره اگر اشتباه نکنم ولی اونقدر هست که کنسول رقیب نتونه از واژه a lot استفاده بکنه. کلا از any platform منظورش همون ps4 بوده.

پ.ن. من شرط میبندم ماکروسافت عالی هم کار کنه آخر نسل اختلاف انحصاری هاش با ps4 اونقدری نمیشه که این آقا داره میگه. بهتر میشه ولی نه انقدر.

ویرایش: حرفی که زدم در مورد سونی هم صدق میکنه. هیچکدوم نمیتونن طرف مقابل رو توی انحصاری شکست بدن. حداقل این چیزیه که من با توجه به رفتار جفتشون میبینم.

به نظرم یه خورده زیاده روی کرد. یعنی واقعا تفاوت انحصاری های مایکرو و سونی چشمگیر نیست چون سونی هم داره خیلی خوب عمل میکنه.

البته من اینارو بازارگرمی میدونم، اینکه بیای یک سری چیزارو بزرگ کنی بعد اونو دلیلی بر برتری بدونی. یه جوری میخوان انتقام First Impression این نسل رو بگیرن:d

کسی نیست بر روی اخبار نظارت کنه؟چرا باید کسی که متن اصلی خبر میزنه بر اساس علاقه شخصی خودش متن عوض کنه؟چون می خواد بر اساس علاقه شخصی خودش بر روی ذهن خواننده اثر بزاره و این اشتباه هست

I wouldn't even say the gap has closed. We've got a lot more exclusive games than any other platform
این ترجمه شما:

فسمت اول ترجمه نکردی عیبی نداره چون به نفع کنسول مورد علاقه ات نیست و دوست نداری ترجمه کنی.مشکلی نیست
اما چرا تو قسمت دوم که ترجمه کردی دست میبری؟کجا حرف از کیفیت زده که بهتر از کنسول های دیگه باشه؟فقط حرف از تعداد زده

----------------------

اما در مورد حرف این آقا که بازی های انحصاری کدوم کنسول بیشتر هست.کاملا این حرف غلطه و انحصاری های PS4 (اونهایی که عرضه شدن و معرفی شدن برای آینده) از XB1 بیشتر هست(تقریبا 2 برابر هست)
البته اگه کسی فقط 3 ماه آینده نگاه کنه بله درست هست اما چرا به 6 ماه اینده نباید نگاه کرد؟به 1 سال؟به کل انحصاری هایی که تا الان عرضه شده و معرفی شده نگاه نکرد؟
این هم لیست انحصاری ها شامل کاملا انحصاری و انحصاری کنسول و انحصاری زمانی که با 1 نگاه ساده کاملا مشخص انحصاری های کدوم کنسول بیشتر هست
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation)

کسی نیست بر روی اخبار نظارت کنه؟چرا باید کسی که متن اصلی خبر میزنه بر اساس علاقه شخصی خودش متن عوض کنه؟چون می خواد بر اساس علاقه شخصی خودش بر روی ذهن خواننده اثر بزاره و این اشتباه هست

فسمت اول ترجمه نکردی عیبی نداره چون به نفع کنسول مورد علاقه ات نیست و دوست نداری ترجمه کنی.مشکلی نیست
اما چرا تو قسمت دوم که ترجمه کردی دست میبری؟کجا حرف از کیفیت زده که بهتر از کنسول های دیگه باشه؟فقط حرف از تعداد زده

----------------------

اما در مورد حرف این آقا که بازی های انحصاری کدوم کنسول بیشتر هست.کاملا این حرف غلطه و انحصاری های PS4 (اونهایی که عرضه شدن و معرفی شدن برای آینده) از XB1 بیشتر هست(تقریبا 2 برابر هست)
البته اگه کسی فقط 3 ماه آینده نگاه کنه بله درست هست اما چرا به 6 ماه اینده نباید نگاه کرد؟به 1 سال؟به کل انحصاری هایی که تا الان عرضه شده و معرفی شده نگاه نکرد؟
این هم لیست انحصاری ها شامل کاملا انحصاری و انحصاری کنسول و انحصاری زمانی که با 1 نگاه ساده کاملا مشخص انحصاری های کدوم کنسول بیشتر هست
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation)

یعنی شما از تمام ترجمه خبر تنها تونستی از یک عبارت " با کیفیت " ایراد بگیری ؟!! آفرین تلاشت قابل تحسین بود
yahoo_41.gif

این لیستی که شما گذاشتی بخش Xbox One ـش کاملا ناقصه و خیلی از بازی های Indie رو توی لیست نیاورده :دی البته شاید بخش PS4 ـش هم کامل نباشه (و به نظرم همین طور هم هست و اینجا هم لیست ناقصه)، ولی این لیست کامل بازی های X1 هست که تعداد انحصاری ها خیلی بیشتر از این لینکی هست که شما گذاشتی. اگه یه Page کامل که تمام بازی ها رو گذاشته باشه (و البته به روز هم باشه) پیدا کنید اونوقت بهتر میشه مقایسه کرد ولی با این Page فعلی امکان مقایسه وجود نداره.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games
برای مثال تو لیست اول نزدیک 20 تا بازی انحصاری کامل X1 ذکر شدن ولی توی این لیست دوم نزدیک 40 تا که نشون میدن نصف بازی ها تو لیست اول نیومدن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or