مایکروسافت: Scalebound میتواند تبدیل Game of all Time شود

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ca01c208fa0f9bf52a5d1f6a908227e0be6a9795.jpg

Ken Lobb مدیر بخش Microsoft Game Studios Partner درمورد Scalebound توضیحاتی داد.

Lobb در اجرای پادکست The Inner Circleبیان کرد:"
Platinum Games و مایکروسافت در حال همکاری برای توسعه Scalebound هستند و مایکروسافت پیشنهاد ساخت این بازی را به این استدیو داده است. خوب یکی از دلایلی که این بازی در انحصاری Xbox One است این هست که Platinum Games احساس میکند مایکروسافت میتواند به بازاریابی این بازی برای مخاطبان غربی کمک کند. Scalebound شبیه به Monster Hunter نیست فراتر از چیزی است که شما انتظار آن را دارید, ولی اژدها در بازی میتواند شما را همراهی کند. شما همچنین میتوانید قسمتی از مراحل ساخته شده بازی را برای تست در اواخر امسال انجام دهید و ببینید. Scalebound قطعا یک بازی AAA بزرگ هست. این بازی بسیار عالی و بسیار واقعی است."

Lobb در ادامه افزود:"
وقتی گیمران واقعا درک کنند که ما چه چیزی را ساختیم, واقعا شوکه خواهند شد. از نظر من بازی می تواند تبدیل به Game of All-Time ( بازی تمام دوران) بشود.
Platinum چه چیزی را خوب انجام میدهد؟ این چیزی است که آنان در حال ساخت آن هستند. Microsoft Studios و ما چه کاری را خوب انجام می دهیم؟ این چیزی است که ما اضافه میکنیم یعنی اژدهایی که همراه شما است."

Platinum Games در E3 2014 بازی Scalebound را در کنفرانس مایکروسافت انحصاری Xbox One معرفی کرد.

منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
عجب، احیانا شما تا حالا ندیدید که شماره دوم بازی از شماره اول بدتر باشه نه؟ کم مثال نیست در این مورد.
در مورد کامیا فقط مسئله Bayoneta نیست، من الان همه بازی های که ساخته بازی کردم که آخریش The Wonderful 101 بود. متاسفانه همه بازی هاش از مشکلات یکسانی رنج می برن (فقط Okami کمتر). سختی بازی درست اعمال نمیشه، طراحی مراحل مشکل داره، مخصوصا نحوه check point های بازی. علاقه عجیبی داره به طراحی مراحل mini-game مانند که همخونی با بقیه بازی نداره (مخصوصا توی Wonderful 101).
در مورد Bayonetta مسئله اصلی اینه که خود بازی تغییر خاصی نکرده، مکانیک جدیدی اضافه نشده که، طراحی مراحل از نظر کلی تغییر خاصی نکرده ولی دقیقا همون مشکل های اعصاب خورد کنی که کامیا همیشه تو بازی هاش داره رو حل کرده. اصلا همین شکل ظاهری بازی، من تو 1 همیشه مونده بودم چرا همه چیز رنگ مرده داره ،حتی جاهایی که باید رنگها شاد باشن. دو تا بازی رو بذار کنار هم خودت ببین.
کلا به نظر من اگر تونستی Bayonetta 1 و Wonderful 101 و بازی کن، بعد Bayonetta 2 رو بازی کن دقیقا می گیری می چی می گم.

من نگفتم امکان نداره نسخه دوم هیچ بازی بدتر از اولیش بشه، منظورم اینه که این نحوه ی نتیجه گیری غلطه."چون نسخه دوم بهتره پس اشکال کار از کامیاست".

در مورد کامیا و بازیهاش هم والا منم بازی کردم این مشکلاتی که شما میگید رو به اون صورت ندیدم.رنگ بندی Bayonetta دقیقا کجاش تاریک و سیاهه؟من متوجه نشدم.

بازی گویا سبک جدید و نوآورانه ای داشته باشه باید دید آخرش چه جوری ازآب در میاد سخته با توجه به سازنده بازی بگیم حتما موفق میشه

بشدت منتظر شاهکار جدید کامیا هستم!!!!:d
خلاقیت و نبوغ پلاتینیوم + ماکروسافت پولدار فک کن
-------------------------------
عجب سوتی دادم:d
اما بشخصه کامیارو تو کار و عملکرد قوی تر از میکامی میدونم (گفتم بشخصه!!! )
میکامی با evil4 ن فقط خودشو سبک وحشت رو ب سقف چسبوند ک خودشم نتونست تعریف بهتر یا خلاقانه تری داشته باشه
اما کامیا با ونکویش با بایونتا سبک h&s رو خیلی عالی استانداردهای جدیدی براش تعریف کرده

آخرین ویرایش:
حالا مگه چی دیده که اینو میگه؟ اونم نه GOTY بلکه Goat !
به نظر منم جو گیر شده. بازی مطمئنا خیلی خوب در میاد ولی آخه دیگه بهترین بازی همه اعصار! :-/ :d

احتمال GoAT شدن هست [البته نه مثل Valve که مطمئنی گوت میشه] ولی خب RE DMC و B همه از دم GoATـن.حداقلش اینه که با یه بازی خوب طرفیم:d

با اجازه احسان :دی
eTDQa.png

به نظر من که منتظر چیزی خوفی باید باشین:دی
احتمالا مایکرو می‌خواد این بازی رو به یکی از فرانچیزهای اصلیش تبدیل کنه و فکر نکنم تو ۲۰۱۵ بیاد

با اجازه احسان :دی
eTDQa.png

به نظر من که منتظر چیزی خوفی باید باشین:دی
احتمالا مایکرو می‌خواد این بازی رو به یکی از فرانچیزهای اصلیش تبدیل کنه و فکر نکنم تو ۲۰۱۵ بیاد
همون 2016 بیاد بهتره، Quantum Break و Halo 5 و Forza 6 و Tomb Raider واسه خالی کردن جیبمون کافی هست :دی تازه شایعات زیادی میگن بازی Rare قراره 2015 بیاد که دیگه اینجوری زیادی شلوغ میشه و X1 از شدت تعداد و تنوع انحصاری ها میترکه! :دی

چیزی که الان ذهن خودمو مشغول کرده اینه که این تیمی که کنار گوش فیل اسپنسره و داره با پلاتینوم همکاری می کنه، مایکروسافت ریسرچه یا یه استودیو تازه؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or