مایکروسافت : Natal انتظارات گیمر ها را تغییر میدهد

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

Project Natal به یک قابلیت تازه برای دارندگان X360 است تا بتوانند کاملا ازادانه و بدون استفاده از کنترلر بازی کنند ! و این یه مورد تازه برای این پلتفرم است .ولی مایکروسافت اعتقاد دارد این وسیله روزی تبدیل به چیزی عادی (هنجار ) خواهد شد .
فیل اسپنسر از Microsoft Game Studios به Kotaku میگوید : ما انتظارات گیمرها از بازیها را تغییر خواهیم داد .
" Natal بسیار شبیه به یک تجربه ی multiplayer است . من فکر میکنم این روزی برا همه عادی خواهد شد "
" اگر شما یک بازی ریسینگ به بازار عرضه کنید بدون قسمت multiplayer ، مطمئئنا فروش نخواهد کرد "
" ما فکر میکنیم کنترل حرکت ، تشخیص صدا باید به جزئی از بازی تبدیل شود "
اما اسپنسر اعتقاد دارد نمیتوان از هر تکنولوژی جدیدی در فرانچایز ها استفاده کرد ! مایکروسافت و 360 برنامه ای برای اجرای هر بازی روی ناتال ندارند ، حداقل نه در ابتدای شروع به کار ناتال !
ساختن و اماده کردن سریع ناتال و عرضه به بازار ان چیزی نیست که ما به ان فکر کنیم . ما قصد داریم برای شما تجربه ای را بسازیم که در کلاس جهانی باشد !
اسپنسر میگوید : من واقعا شوکه شدم وقتی جامعه به نمایش ناتال در E3 توسط مایکروسافت به این سرعت و شدت واکنش مثبت نشان داد .
در این 3 ماه ناتال واقعا بیش از حد توقع ما ساپورت شد و ما میتوانیم احساسات بیشتری در این مورد برانگیخته کنیم .
در واقع در طول TGS نیز هیدئو کوجیما از کونامی ، کیجی اینافون از کپکام و توشیرو ناگوشی از سگا در مورد پتانسیل ناتال بحث و گفتگو کردند .
وقتی شما قرار است روی چیز جدید کارکنید این مهم است که دارای استعداد های بالقوه باشید ! کیفیتی که ناتال دارد میتواند این را برای شما تعریف کند !
وقتی مایکرو سافت برای اولین بار تصمیم به شیپ کردن ناتال گرفت کیت ساخت ان را برای تمام استدیو های داخلی خود فرستاد تا راهی برای بدست اوردن ایده های تازه باشد .
نتیجه ی ان تعداد زیادی ایده جالب و بازی جدید بود .
Kotaku : من پرسیدم نظرتون در مورد Bungie یا یک استدیو داخلی برای ساخت هیلو چیست ؟
اسپنسر گفت : ما واقعا نمیتوانیم به چیزی در درون هیلو ضربه بزنیم (تغییر دادن ) تا قابلیت ساپورت ناتال را داشته باشد !!
ما فقط میخواهیم از این اطمینان حاصل کنیم که ناتال یه تجربه غنی و عالی خواهد بود .
و با توجه به قدرت ناتال و وسعت جهان HALO ، این امر تعجب اور نخواهد بود که یک بازی از ان برای Natal بیاید .
منبع

آخرین ویرایش:
ما قصد داریم برای شما تجربه ای را بسازیم که در کلاس جهانی باشد !
:love::love::love:خیلی کار خوبی میکنن:cheesygri

با توجه به قدرت ناتال و وسعت جهان HALO ، این امر تعجب اور نخواهد بود که یک بازی از ان برای Natal بیاید

اگه نیاد که من یکی نتال نمیگیرم(خالی بستم:cheesygri اما ناراحت میشم نیاد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or