ardj75 کاربر سایت Oct 24, 2011 #16 اقا چرا اسپم خونه راه میندازی به یکی بده دیگه ای بابا بده به یه نفر بره
MiL4D.CoYG کاربر سایت Oct 24, 2011 #18 من واسه انلاین بتلفیلد 3 میذارمش یا واسه کت ومن بتمم o:-) در ضمن با برو بچ یه صحبتی می کنم وبلاگتو از چیزتر در بیارن :d Spoiler ( اخریه رو خالی بستم )
من واسه انلاین بتلفیلد 3 میذارمش یا واسه کت ومن بتمم o:-) در ضمن با برو بچ یه صحبتی می کنم وبلاگتو از چیزتر در بیارن :d Spoiler ( اخریه رو خالی بستم )
Saeed PM کاربر سایت Oct 24, 2011 #19 میزارمش برای online pass بتلفید3 که انلاین بازی کنم یا تفنگ lancer تو gears of war رو خیلی دوس دارم برای اواتارم بخرم!
میزارمش برای online pass بتلفید3 که انلاین بازی کنم یا تفنگ lancer تو gears of war رو خیلی دوس دارم برای اواتارم بخرم!
hoom کاربر سایت Oct 24, 2011 #21 با تشکر از استقبال شما، واقعا دلم میخواست به جای دوتا کد خیلی بیشتر میداشتم. با توجه به انتخاب خیلی مشکل بین دوستان، کدها به Dreadlord و hamed87 فرستاده شدند. البته از این طور کدهای مجانی من زیاد گیرم میاد که بازهم براتون خواهم گذاشت.
با تشکر از استقبال شما، واقعا دلم میخواست به جای دوتا کد خیلی بیشتر میداشتم. با توجه به انتخاب خیلی مشکل بین دوستان، کدها به Dreadlord و hamed87 فرستاده شدند. البته از این طور کدهای مجانی من زیاد گیرم میاد که بازهم براتون خواهم گذاشت.