مایکروسافت پوینت برای خرید از XBox Live مجانی

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hoom

کاربر سایت
دو عدد کد برای دریافت 400 مایکروسافت پوینت مجانی دارم که به دونفر هدیه میکنم. فقط چون دفعه پیش بعد از دریافت کدها دوستان پیغام داده بودند و تازه به این فکر افتاده بودند که با این کدها چکار کنند، این بار برای من در همینجا بنویسید که این پوینت ها را برای چه کاری میخواهید.
در پایان امروز کدها را برای دونفری که بهترین دلیل برای خرج کردن پوینت ها داشته باشند بوسیله پیغام خصوصی ارسال میکنم.

چند روز دیگه تولد یکی از بهترین دوستام ـه منم کد رو هدیه میدم به اون...

برای crysis که 4 سال ارزوم بوده بازی کنم ولی pc نداشتم.... ولی حالا......

میدونم زیاد جالب نیست
ولی برای dlc بازی مافیا 2
خیلی وقت میخوام بازیش کنم

منم میخوام برای خرید shadow compelex.
400 تا از شما و 800 تا هم خودم میخرم.

من 800 تاشو میخوام واسه خرید فروت نینجا!!
خیلی تو کفشم به خدا
حالا یکیشم دادی دمت گرمه..

با اومدن مهرماه و باز شدن مدرسه ها ديگه والدين اجازه ي پوينت خريدن بهم نميدن :-( منم واسه بتلفيلد بازي كردن پوينت مي خوام. 400 تاشو با بينگ دارم بدست ميارم اما نمي دونم اون 400 تاشو از كجا بيارم . اگه اين 400 تارو بگيرم مشكل حله

بگیرم میدمش به فامیلم که +پوینتی که داره بزاره رو هم یه بازی ارکید بگیره با هم انلاین بزنیم

این هفته تولدمه (راست میگم و هیچ دروغی هم در کار نیست) من الان 400 تا دارم و 400 تا دیگه میخوام برای فیفا واقعا ممنون میشم اگه برام بفرستی:-s

بگیرم میدمش به فامیلم که +پوینتی که داره بزاره رو هم یه بازی ارکید بگیره با هم انلاین بزنیم
عرض سلام دارم خدمت دوست گلم آقا پویا عزیز هیچ یادی از ما میکنی توی لایو؟
آقا هومن سلام با این 400 ماکروسافت پوند که اگر به من هدیه بدهید اول دعای خیر برای شما و خانواده محترمتون می کنم ، دوم می تونم به بچه های لایو بپیوندم چون خیلی دلم براشون تنگ شده قریان محبتت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or