شایعه مایکروسافت و کار روی یک سرگرمی دستی .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
در سایت teamxbox خبری مبنی بر این که مایکروسافت داره روی یک وسیله قابل حمل و سرگرم کننده کار میکنه . چیزی که ممکنه مابین xbox و zune باشه .

این عکس هم واقعیت نداره .
zune-hd-2.jpg

البته شایعات از چند روز پیش شروع شده و رفته رفته داره قوت میگیره . شایعتی در مورد zune hd که قابلیت های بسیار زیادی خواهند داشت در طبق شایعات گفته شده که ممکنه این وسیله از یه صفحه نمایش oled بهره ببره که یه فناوری جدید به حساب میاد و تصاویر بسیار زیبا با کنتراست بسیار بالا به نمایش میزاره و همچنین این که از اسم محصول مشخصه این صفحه نمایش ممکنه قابلیت نمایش تصاویر hd را هم داشته باشه .
این محصول ممکنه از چیزی نزدیک به قابلیت های ویندوز هفت که در موبایل ها هم به اسم ویندوز موبایل هفت شناخته میشه که قراره این اواخر عرضه بشه , استفاده کنه و همچنین گفته شده این محصول ممکنه از یه حافظه 30 گیگابایتی هم بهره ببره .
تمام این چیزهایی که گفته شده فقط مختص به team xbox نیست و از همه جا جمع کردم و نوشتم .
و خیلی ها این حرکت مایکروسافت جوابی برای IPOD TOUCH دونستند که ZUNE HD نامش را گذاشتند و خیلی ها این حرکت مایکروسافت را وارد بر جنگ کنسولهای دستی که همون portable Xbox میشه دونستند و به اعتقاد خیلی ها هم وارد شده به هر دو جنگ !

چیزی که مهمه این خبر تو TEAM XBOX هم با تیتر Microsoft Working on Digital Entertainment Handheld که به احتمال زیاد هم این شایعه درست باشه و ممکنه در E3 2009 خبرایی ازش باشه .
ولی من به شخصه میخوام portable Xbox باشه .

http://gizmodo.com/5255989/microsoft-xyz-combines-zune-and-xbox
http://news.teamxbox.com/xbox/19639/Microsoft-Working-on-Digital-Entertainment-Handheld/

آخرین ویرایش:
ماکروسافت به همچین چیزی نیاز داره..

از نظر من با یک تفکر ساده میشه فهمید که Portable Xbox نیست..

من چند جا خوندم اين وسيله كه به احتمال زياد گفتن تو E3 نشون ميدن يك جور آيفون كيلر هست و براي مقابله با آپل ساخته شده.
و بيشتر از اين كه يك كنسول دستي باشه يك گوشي موبايل با قابليت هاي مطلوب كه در مقابل آيفون قد علم كنه.

من چند جا خوندم اين وسيله كه به احتمال زياد گفتن تو E3 نشون ميدن يك جور آيفون كيلر هست و براي مقابله با آپل ساخته شده.
و بيشتر از اين كه يك كنسول دستي باشه يك گوشي موبايل با قابليت هاي مطلوب كه در مقابل آيفون قد علم كنه.
به نظر من ايشون درست ميگه.احتمالا رقيبي براي ايفونه!(فقط فكر كنم!:biggrin1:)
كجايي علي!:biggrin1:

اگر یک کنسول دستی قابل حمل باشد که عالی می شود ولی متاسفانه اینطور که از شواهد بر می آید اینطور نیست.
ولی مطمئن باشید مایکروسافت پروژه های مخفی زیادی دارد که صد در صد خوش را برای ورود به دنیای کنسول های دستی هم آماده می کند.

شایعاتی هست که مایکروسافت با همکاری nvidia داره یدونه Pocket PC می زنه برای مقابله با iphone که از Windows Mobile 7 استفاده می کنه.

شایعاتی هست که مایکروسافت با همکاری nvidia داره یدونه Pocket PC می زنه برای مقابله با iphone که از Windows Mobile 7 استفاده می کنه.
اين همونيه كه دوستمون گفتند:smile:
به خاطر همينم هستش كه ميگن حال آي فون رو ميگيره:cheesygri
اين شايعات تا E3 به احتمال زياد برطرف ميشه:biggrin1:

به نظر من ايشون درست ميگه.احتمالا رقيبي براي ايفونه!(فقط فكر كنم!:biggrin1:)
كجايي علي!:biggrin1:
من همنیجام ! :دی پستما رو پاک کردن قبلا تو این تاپیک زده بودم
کلا هیچ وقت Win Mobile به گرد آیفون و MAC نمیرسه شکی هم درش نیست یه مثال هم بزنم کسی نیاد مدعی بشه
یه نگاه به Interface MAC و یه نگاه هم به Win Mobile بزنید همه چی دستتون میاد دیگه نیازی نیست من حرفی بزنم !
به قول قدیما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ؟
مشکل از یه جا دیگست مایکروسافت میخواد سخت افزارشو قدرتمند کنه !
به خاطر همينم هستش كه ميگن حال آي فون رو ميگيره:cheesygri
من به نوبه خودم خوشحال میشم بالاخره یکی بیاد حال آقای (!!!) آی فون (!!!!!) رو بگیره !
------------------
این عکس رو هم ببینید توجه داشته باشید که Windows Mobile تا الان رو چند تا گوشی اومده و MAC رو چند تا !:
smartphones_market-w500.jpg

آخرین ویرایش:
حال ایفون رو بگیره اونم مایکروسافت امکان نداره مایکروسافت بتونه گوشی بزنه که بتونه رقیب ایفون شه تا الان همه شرکت های گوشی سازی خودشون رو کشتن نتونستن اونوقت مایکروسافت بیاد اونم با win mobile بخواد این کارو کنه خیلی بعدیه البته تا اون موقع مطئنن یه مدل دیگه از Apple iphone میاد که باید ببینیم چی میشه

کلا هیچ وقت Win Mobile به گرد آیفون و MAC نمیرسه شکی هم درش نیست یه مثال هم بزنم کسی نیاد مدعی بشه
یه نگاه به Interface MAC و یه نگاه هم به Win Mobile بزنید همه چی دستتون میاد دیگه نیازی نیست من حرفی بزنم !

منظورتون اینه که هیچوقت نمیتونه اندازه سیستم عامل iPhone ، کمبود داشته باشه دیگه؟ ، چون ما که چیزی بغیر از محیط شبه باگ! ، کمبود تنظیمات و امکانات تو این گوشی ندیدیم

این عکسی هم که گذاشتید خیلی جالبه! ، ویندوز موبایل که بالاتره! ، حالا یک فصل هم کمتر استفاده شده.

اصلا حرفاتون عجیبه ، ویندوز موبایل واسه همه گوشیها میاد ، مک ماله گوشیهای!! اپل هست .
پس تعداد گوشیهایی که از ویندوز موبایل استفاده کردن خیلی بیشتره ، چندین دربرابر یک! ، یا چند تا بیشتر :دی

حال ایفون رو بگیره اونم مایکروسافت امکان نداره مایکروسافت بتونه گوشی بزنه که بتونه رقیب ایفون شه تا الان همه شرکت های گوشی سازی خودشون رو کشتن نتونستن اونوقت مایکروسافت بیاد اونم با win mobile بخواد این کارو کنه خیلی بعدیه البته تا اون موقع مطئنن یه مدل دیگه از Apple iphone میاد که باید ببینیم چی میشه
دوست عزیز یه جوری میگی iPhone هرکی ندونه میگه کل دنیا رو گرفته!
iPhone سهمش توی بازار جهانی موبایل کمتر از 3% ه!!
و اما راجع به موضوع تاپیک توی قسمت خبر TeamXbox یه جاش اومده که MS از دسامبر 2008 تا مارچ 2009 بیش از 250 میلیون دلار در بخش R&D صرف کرده،پس میشه نتیجه گرفت هر دستگاهی باشه بسیار پیشرفته اس.
به شخصه علاقه مند به Handheld Console هستم ولی افسوس که فکر می کنم Zune جدید(HD) باشه چون یه مدت پیش هم یه لیست استخدام در رابطه با همین Zune داده بودن و یه مدت بعدشم مدیرای مایکروسافت اعلام کرده بودن قصد دارن Zune رو توی بازاری بین المللی عرضه کنن.

من که احتمال میدم ، یعنی مطمئنم یه گوشی با قابلیت موسیقی فوق العاده ست که صددرصد چیپست گرافیکی قوی هم داره ، یعنی هم کنسول دستیه هم گوشی

دوست عزیز شما اول اجازه بده وینودز موبایل 7 عرضه بشه و بعد براش تصمیم بگیر و یا بگو به گرد mac یا هر چیزه دیگه نمیرسه . شما حداقل برو یه تحقیقاتی در مورد ویندوز موبایل 7 بنداز و ببین چه چیزهایی میتونه داشته باشه یا نه و بعد بیا نظر بده .
اینو مطمعن باش در زمینه سیستم عامل کسی نمیتونه حریف مایکروسافت بشه چیزیه که سالها برای همه اثبات شدست . مخصوصا سادگی کار و مشتری پسند بودن سیستم عامل هاش.
اگه فقط یه نگاه کوچیک به دنیای موبایل بندازی تمام موبایلهایی که pc مانند ساخته میشند همگی از ویندوز موبایل استفاده میکنند .
درسته که سیستم عامل گوشی ایفون یه محیط کامل لمسی و هوشمند داره ولی خب بازار بازار رقابتی هست و برای هر چیز باید منتظر جوابش بود . اینو مطمئن باش ویندوز موبایل 7 خیلی خوب میتونه جواب خیلی چیزها را بده . ویندوز موبایل 7 از لحاظ کاربردی هم پا را میتونه خیلی فراتر بزاره به علت ویندوز بودنش ! که سالهاست برای همه شرکت های نرم افزاری و مشتریهاش شناخته شدست .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما اول اجازه بده وینودز موبایل 7 عرضه بشه و بعد براش تصمیم بگیر و یا بگو به گرد mac یا هر چیزه دیگه نمیرسه . شما حداقل برو یه تحقیقاتی در مورد ویندوز موبایل 7 بنداز و ببین چه چیزهایی میتونه داشته باشه یا نه و بعد بیا نظر بده .
اینو مطمعن باش در زمینه سیستم عامل کسی نمیتونه حریف مایکروسافت بشه چیزیه که سالها برای همه اثبات شدست . مخصوصا سادگی کار و مشتری پسند بودن سیستم عامل هاش.
اگه فقط یه نگاه کوچیک به دنیای موبایل بندازی تمام موبایلهایی که pc مانند ساخته میشند همگی از ویندوز موبایل استفاده میکنند .
درسته که سیستم عامل گوشی ایفون یه محیط کامل لمسی و هوشمند داره ولی خب بازار بازار رقابتی هست و برای هر چیز باید منتظر جوابش بود . اینو مطمئن باش ویندوز موبایل 7 خیلی خوب میتونه جواب خیلی چیزها را بده . ویندوز موبایل 7 از لحاظ کاربردی هم پا را میتونه خیلی فراتر بزاره به علت ویندوز بودنش ! که سالهاست برای همه شرکت های نرم افزاری و مشتریهاش شناخته شدست .
ما هم منتظر میمونیم و میبینم که چیکار میکنه !
چون ما که چیزی بغیر از محیط شبه باگ!
شما تو تاپیک های مختلف با نظرات فشنگت مارو مورد عنایت خودت قرار دادی دیگه بیشتر از ای بسه !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or