شایعه مایکروسافت و پیشنهاد ۱۶ میلیارد دلاری برای خرید Valve

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
steamos-logo-645x363.jpg

طبق شایعه‌ مایکروسافت در حال آماده سازی یک پیشنهاد 16 میلیارد دلاری برای خرید کمپانی Valve است.

دیور، یک خالق متمرکز بر بازی که در جامعه Counter-Strike نیز شناخته شده است، ادعا کرده است که شنیده است که مایکروسافت در حال آماده سازی یک پیشنهاد 16 میلیارد دلاری برای خرید Valve Corporation است، معامله ای که احتمالاً شامل فروشگاه Steam، محبوب ترین رایانه شخصی نیز می شود.

در طول سال‌ها شایعات زیادی مبنی بر اینکه ناشران بزرگ بازی پیشنهاداتی را برای خرید Valve ارائه کرده‌اند، شرکتی که در پشت IPهای بزرگی مانند Half-Life و Portal قرار دارد. با توجه به اینکه Valve فروشگاه Steam را نیز در اختیار دارد و آن را اداره می‌کند، این شرکت هرگز برای پول مشکلی نداشته است، بنابراین این ایده که هر کسی بتواند آنها را بخرد اغلب مورد تمسخر قرار گرفته است. با این حال، این امر مانع از آن نمی شود که این هفته دوباره در سرفصل ها ظاهر شود، زیرا ادعا شده است که مایکروسافت در حال آماده سازی یک پیشنهاد است.

با این حال، دلایل کمی وجود دارد که باور کنیم این برای Valve منطقی است. همانطور که قبلاً گفته شد، استیم استور یک چاپگر پول است و برخی برآوردها درآمد آن را بیش از 10 میلیارد دلار در سال نشان می دهد. ارزش این شرکت حدود 8 میلیارد دلار تخمین زده می شود و به گفته فوربس، گیب نیول، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Valve، دارایی بیش از 4 میلیارد دلار به تنهایی دارد.

Rumour claims Microsoft is preparing a $16B offer to acquire Valve - KitGuru

اگر احیانا مثل اینجا کسی به سونی گفت عن و احمق و بیشعور و خر و... ناراحت نشین و فوری نرید پیش مدیره ها گریه و زاری کنید! مدیرها هم لطفا کنن همینجوری که اینجا آزادی عمل دادن یک عده به ماکروسافت اینجوری فحش بدن به بقیه هم اجازه بدن مثلا به سونی بگیم کثافت اشغال و...

شایعه ای بی اساس آمده و اینقدر راحت همه باور کردن؟!
سر اکتیویشن دیدید که چجور رگولاتوری ها میخواستن البسه زیر مایکروسافت رو دربیارن
حتی مایکروسافت برای آوردن ادله عدم ایجاد تغییر در بازار پی سی استیم رو بهونه میکرد
اونوقت بیاد استیم رو بخره؟ محاله

شایعه ای بی اساس آمده و اینقدر راحت همه باور کردن؟!
سر اکتیویشن دیدید که چجور رگولاتوری ها میخواستن البسه زیر مایکروسافت رو دربیارن
حتی مایکروسافت برای آوردن ادله عدم ایجاد تغییر در بازار پی سی استیم رو بهونه میکرد
اونوقت بیاد استیم رو بخره؟ محاله
شایعه اش هم زشته

راست میگی کاش سونی بخره

من همچنان متوجه نمیشم که چرا اصن باید یکی، یکی دیگه رو بخره؟ تو تاپیک بسته شدن تنگو هم میگفتی خب سونی بخرتشون! این علاقت به خرید و فروش از کجا میاد؟ فایدش چیه؟ :D

استودیو محبوب من هم japan studio بود متاسفانه
حالا نمیخواد زود فاز vs بگیری
اینجا همه من رو میشناسن
من واسه مایکروسافت و گیم پس اینجا یقه جر دادم. ولی خب متعصب و کور نیستم که هرکاری کرد بگم دستش درد نکنه.

استودیو محبوب من هم japan studio بود متاسفانه
اگر احیانا مثل اینجا کسی به سونی گفت عن و احمق و بیشعور و خر و... ناراحت نشین و فوری نرید پیش مدیره ها گریه و زاری کنید! مدیرها هم لطفا کنن همینجوری که اینجا آزادی عمل دادن یک عده به ماکروسافت اینجوری فحش بدن به بقیه هم اجازه بدن مثلا به سونی بگیم کثافت اشغال و...
اشتب زدید! از خودتونه :D

من همچنان متوجه نمیشم که چرا اصن باید یکی، یکی دیگه رو بخره؟ تو تاپیک بسته شدن تنگو هم میگفتی خب سونی بخرتشون! این علاقت به خرید و فروش از کجا میاد؟ فایدش چیه؟ :D
دارم به مسخره میگم وگرنه من کلا مخالف خرید و فروشم ولی یک سری دلایل پشت این قضیه هست مثلا اکتیویژن هر سال داره کالاف برای ماکرو عرضه میکنه بعد چرا باید ماکرو بیاد خدا میلیارد تومن پول خرید بده؟ یک قضیه پشت این خرید ها هست

گزارش: تلاش مایکروسافت برای گسترش بخش گیمینگ خود با تصاحب Valve ،EA یا PUBG Corp
داشتم در این مورد تو انجمن سرچ میکردم به این تاپیک برخوردم جالب بود
بنظر خودم بهترین گزینه برای بوست گیمپس بعد از خرید استودیو ها همین استیمه
تجربه بقیه ی استور ها تو pc نشون داد که نمیشه باهاش رقابت کرد
حالا من روی گیمپس pc این لینک اکانت استیم رو تست نکردم نمیدونم چطوریه ولی فکر کنم مشکلی از بابت اچیومنت و اینا نباشه ولی همچنان رو pc ملت بیشتر رو استیم بازی میخرن که برای من عجیبه
حالا کار به شدنی بودنش ندارم ولی امیدوارم اتفاق نیوفته این خرید
اینم بیشتر بخاطر گیم پس و تاثیر منفی که روی صنعت گیم میذاره میگم
با درگیر شدن استیم تو این ماجرا میتونه اتفاق هایی بدتر از بسته شدن چند استودیو بیوفته...
و اصلا بطور کلی من این ایده گیم پس یذره برام عجیبه
یعنی من فک نکنم همچین ایده ای که ما بیایم بازی های AAA با این سطح از هزینه و زمان ساخت رو روز عرضه رو سرویس بزاریم از یه مدیری که تو صنعت گیمه بربیاد ( همونطور که جیم رایان هم گفت بقیه ناشر ها هم موافق همچین سیاستی نیستن )
که این من رو به اینجا میرسونه که این ایده از مدیران رده بالاتر مایکروسافت مثل نادلا اومده تا کسی مثل اسپنسر...
خود نادلا و مایکروسافت تجربه موفقیت امیزی تو اشتراک Office داشتن ... موفقیت سرویس های اشتراکی تو باقی مدیوم های سرگرمی رو دیدن... فرصت مونوپلی تو این زمینه رو داشتن... اینده ای که میبینن خیلی بلندپروازانه ست( میلیارد ها گیمری که نادلا میگه )
پس تصمیم به سرمایه گذاری سنگین تو گیمینگ گرفتن
ولی مسئله اینجاست این سیستم بعیده تو گیمینگ جواب بده مگر اینکهدر اینده تغییری اتفاق بیوفته
شاون لیدن که میگه با قیمت ده پونزده دلاری باید 500 میلیون مشترک داشته باشه تا سودده باشه
زلنیک هم میگه بعیده مخاطب ماهی 35 دلار هزینه سرویس کنه
حالا باید دید چیکار میکنن و تا کجا ادامه میدن
فعلا بنظر میاد ترکیب مت بوتی و گیمپس خطرناکترین چیز واسه cod باشه...

همونطور که دیگران گفتن خبر برای اسناد و ایمیلهای زمان دادگاه اکتیه، قیمت ۱۶bn هم قدیمیه برا ۲۰۲۱ باید بروز بشه، ولی دیده میشه اکثرا ارزش والو رو تا اندازه اکتی و حتی بیشتر بالا میارن، بر اساس درامد (times-revenue method) ضریب صنعت (قیمت اکتی/درامد اکتی) تقریبا ۹ رو به درآمد سالانه ۱۰ میلیاردی والو ضرب کنیم، با این تفاوت که ۷ میلیاردش از فروش تردپارتی رو استیمه که ۳۰ درصد فقط کمیسیون استورفرانت میگیره در مقابل ساختار ناشر بودن اکتی، که تو محاسبه تعدیل بشه به عدد ۹x۵=۴۵ میلیارد میرسیم با در نظر گرفتن اینکه آفر تمام پول نقده، نه مثل اکتی نصف کش، نصف استاک.
به هرحال والو پرایوته و تموم این ارقام تخمینه، مثلا بلومبرگ فقط ۸ میلیارد همین امسال مارکت ولیو والو رو دراورده، مایکرو ۱۶ میلیارد ۳ سال پیش، ملت حرف از ۹۰-۱۰۰ میزنن، کی به کیه منم وسطو میگیرم ۴۵.
از اونور والو به خاطر سهامی خاص بودن میتونه هر عددی طلب کنه، اما مایکرو هم راهکارهای خودشو داره، مثل جریان پرونده آزار جنسی کارمندهای اکتی که جرقه فروش کمپانی رو زد، اینجا به راحتی میتونن یک کیس کودک آزاری برای لرد گیب (بدلیل عذاب و آسیب های روحی ناشی از منتشر نکردن hl3) باز کنن، یا بخاطر طلاق سال ۲۰۱۹ حتما بخش قابل توجهی از کمپانی دست زن سابقشه و با خرید ازش میشه سیت مدیریتی گرفت و سیاست های گیم پس رو اعمال کنن.
گیب هم دیگه میانسالی رو رد کرده و پسرهاشم تو زمینه های دیگه فعالن (مسابقات ماشین و تراشه های مغزی) با توجه به net worth چهار میلیاردی الانش، اینکه 10-20 میلیارد کش دیگه بزاره روش و با این کهولت سن و شرایط سلامتی و اضافه وزن، بره نیوزلند که اقامت دائم و خونه (قلعه) گرفته پادشاهی کنه و با این عددها اون گوشه دنیا قلمرو راه میندازه که بسیار وسوسه کنندست.
از رگولاتوری هم الکی نترسید، اینکه اکتی رو تازه خریده ربطی نداره، کیس جداگونه بررسی میشه، تو آمریکا که سر اکتی مشخص شد ftc دکوریه تازه وقتی دموکراتها سر کار بودن، ترامپ بیاد پول و اشتغال و کورپریت آمریکا حرف اولو میزنه،
تو اروپا هم گیر cma انگلیس به دو بخش مونوپولی کنسول و کلاد بود، کنسول که به این کیس ربطی نداره، برای کلاد هم که مثل اکتی شرط میزارن لایسنس رو به ترد پارتی اجاره بده و تمام
باز هم اینکه والو پرایوته برعکس اکتی و عدد رقم ها مخدوش تره تو گول زدن قاضی کمک میکنه
استیم آخر باید فروخته بشه و مایکرو هم اول صف واستاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or