مایکروسافت و پوینت مجانی؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت مایکروسافت در اطلاعیه که امروز منتشر کرد، اعلام کرده است تمام کسانی که در شبکه Xbox Live عضویت دارند می توانند با انجام کارهایی که در زیر گفته می شود، 300 پوینت به صورت رایگان دریافت کنند. این برنامه که جزیی از برنامه های دوره ای مایکروسافت به نام Xbox Rewards Scheme است، هر چند وقت یک بار برگزار می شود که شامل جوایزی همچون پوینت مجانی، اشتراک XboxLive است. البته گرفتن این جوایز کار زیاد آسانی نیست و برای دریافت این جایزه باید کارهای زیر را انجام داد.

Gaming:

• بازی کردن یکی از عنوان های کینکت به مدت 2 ساعت
  • بازی انلاین در شبکه XboxLive به مدت 10 ساعت
  • خریداری کردن Content ها و یا DLC تا سقف 800 پوینت

Entertainment:
  • خریداری فیلم ها و برنامه های تلویزیونی به مقدا 400 پوینت
  • استفاده از یکی از امکانات BBC iPlayer, blinkbox, Crackle به مدت 10 ساعت

Social:
  • استفاده از Face*book به مدت یک ساعت
  • استفاده از Youtube به مدت یک ساعت
  • استفاده از چت تصویری با کینکت به مدت یک ساعت

آخرین ویرایش:
ولی دوستان فکر کنم باید 3 تا کار انجام بدید تا 300 تا بده تو سایتش که نوشته Hit Your Triple Play & Score Big بعد بین 3 تا گزینه Gaming،Entertainment،Social + گذاشته بعد نوشته 300 از این سه گزینه فکر کنم باید از هر کدوم یکیش رو انجام بدید ، من که چیزی ندیدم نوشته باشه فقط یکی از این کارها رو انجام بدید این Reward هم فقط ماه آپریل هستش

اینو که دیدم یاد ایارنسل افتادم ... 2000 تومان شارژ کنید 200 تومان جیازه بگیرید !

برای من اس اومده 2 تومن شارج کن 100 کیلوبایت اینترنت رایگان بگیر!!!!!!!
100 کیلو بایت :دی حتی نمی شه با 100 کیلوبایت سایت یاهو رو باز کرد!
کاش ماکرو واسه اچیمنت گرفتن مخصوصا اچیمنت های سخت بعضی بازی ها پوئینت می داد .ادم به پوچی می رسه وقتی مثلا واسه 50 تا اچیمنت یه بازی انقدر وقت می زاره اخرش که چی! نباید یه پولی بدن واسه زحمتی که می کشیم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or