مایکروسافت هک شدن اکانت های معتبر و معروف XBL را تایید کرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HoR!ZoN

کاربر سایت

شرکت مایکروسافت، به هک شدن تعدادی از اکانت های معتبر و معروف کاربران خود پی برده و اعلام شده این اقدام توسط کارکنان سابق شرکت مایکروسافت صورت گرفته است. بنا بر اعلام The Verge، هکرها ( کارکنان سابق شرکت ) با در اختیار داشتن کد امنیتی و فرم مربوطه، توانسته اند وارد شبکه شوند و تعدادی از کاربران را مورد حمله قرار دهند.

سخنگوی مایکروسافت به سایت The Verge اعلام کرده است که : " ما بر این آگاه هستیم که هکرها با استفاده از چندین رشته امنیتی و حیطه های مهندسی خاص توانسته اند به سیستم اکانت های XBOX LIVE وصل شوند و کاربران معتبر را مورد هک قرار دهند. این هکرها از کارکنان سابق مایکروسافت بوده اند. "

" ما همچنین از راه قانونی و سایر شرکت های و سازمان های مختلف دست به کار شده ایم تا این اقدام هکرها را غیر فعال و از ادامه فعالیت شان جلوگیری کنیم. امنیت اکانت های XBOX LIVE اهمیت ویژه ای برای ما دارند و تلاش ما بر این است که امنیت و حفاظت اکانت های مایکروسافت را روز به روز افزایش دهیم. "

مایکروسافت از دارندگاه اکانت های XBL درخواست کرده است که نسبت به افزایش امنیت اکانت اقدام کنند و با راهنمای امنیت اکانت بیشتر آشنا شوند.

آخرین ویرایش:
held by یه معنیش همنطور که شما گفتید اتفاق یا رخ دادنه اما اینجا به معنی دارنده و حامل یا همون صاحب ترجمه میشه, تازه معنی شما رو هم لحاظ کنیم یعنی چی ؟ کارکنانی که الان در مایکروسافت هستن هم در این کار دست داشتن؟؟شما مطمئنی خودت متن رو خوندی؟ held by current and former Microsoft employees

در ضمن ما هم ممنون میشیم به شعور کاربرا توهین نکنید وهر چی دلتون خواست ترجمه نکنید هر چی خواستید به متن اضافه نکنید. کجای این متن گفته هکرها کارکنان سابق مایکروسافت هستن؟ اصلا اسمی از اینکه هکرها کی هستن برده شده؟سایر دوستان میتونن قضاوت کنن بنده درست میگم یا نه , این تیتره متنه و اونم خلاصه ترجمش اگر باز هم اصرار دارید میتونمکل متن و ترجمش رو قرار بدم :

Xbox maker says it is aware of attackers using social engineering to compromise accounts of current and former Microsoft employees
.Microsoft has acknowledged that a number of "high-profile" Xbox Live accounts held by current and former Microsoft employees have been compromised
شرکت مایکروسافت اذعان میکند از این که تعدادی از اکانت های از کارکنان سابق و حال حاظر این شرکت مورد حمله هکرها واقع شده اگاه است.

من هم شک دارم که اصلا اونی که من گفتم رو متوجه بشی که نشدی!

اگه اون حرف من به شعور شما توهین کرده واقعا متاسفم برات چون واقعا این کوته فکری هست...
.............

نظرات بقیه دوستان هم برای بنده کاملا محترم هست

من هم شک دارم که اصلا اونی که من گفتم رو متوجه بشی که نشدی!

اگه اون حرف من به شعور شما توهین کرده واقعا متاسفم برات چون واقعا این کوته فکری هست...
.............

بیشتر از این بحث رو ادامه نمیدم تا تاپیک منحرف نشه اما ظاهرا شما طلبکار هم شدین,تاسف به حال خودتون بخورید بهتره ,یه خبر رو برداشتی ,دست پاشکسته ,در حالی که با اصل خبر 180 درجه فرق داره ترجمه کردی حاضر هم نیستی اشتباهت رو قبول کنی و اصلاحش کنی شما دقیقا چی گفتی من متوجه نشدم ؟جز اینکه گفتید
دوست عزیز held by یعنی اتفاق افتاده، انجام شده توسط؛ نمیگه که اکانت اینا هک شده! غیر از این جمله، تو بقیه متن خبر هم گفته شده!
دقیقا سه بار هم در متنت گفتی هکرها کارکنان سابق مایکروسافت هستند حالا بگذریم از اشتباهات دیگه مثل ترجمه Social Secuirty Number که کد امنیتی ترجمه شده به هر حال بشر جایز الخطاست و همین که وقت گذاشتی جای تشکر داره ولی اگر همون اول اصلاحش میکردی به نظرت بهتر نبود؟

Microsoft has acknowledged that a number of "high-profile" Xbox Live accounts held by current and former Microsoft employees have been compromised
=
Microsoft has acknowledged that a number of "high-profile" Xbox Live accounts which have been held by current and former Microsoft employees have been compromised..

اکانتهایی که هک شده اند مربوط میشده اند به تعدادی از کارکنان فعلی و سابق ماکروسافت .
بدبخت کارکنان ماکروسافت مفعول بودن نه فاعل.

آخرین ویرایش:
هکرا معمولا کارمندای خود شرکتا هستن نمونش هم مستر اندرسون تو ماتریکس:d

دوست عزیز ، ترجمه اشتباهه و دوستان بهش اشاره کردن ولی شما میگی نظرشون محترمه؟ مگه شما نظر شخصیه خودتو اینجا نوشتی که نظرات دیگران برای شما محترم باشه؟ ترجمه ای که ایراد داره ، دیگه این حرف ها رو نداره و شما خیلی راحت میتونستی ویرایش کنی به جای اینکه اطلاع رسانی اشتباه داشته باشی. موفق باشید.

بیشتر از این بحث رو ادامه نمیدم تا تاپیک منحرف نشه اما ظاهرا شما طلبکار هم شدین,تاسف به حال خودتون بخورید ؟

شخصیت من اجازه نمیده جوابتو بدم همین بهتر که ادامه نمیدی و به قول خودت واسه اینکه تاپیک منحرف نشه تاپیک قفل میشه!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or