مایکروسافت میگوید : قیمت Kinect کاهش میابد .

HosseinBrusli

کاربر سایت
kinect1_610.jpg

دیروز مایکروسافت طی خبری اعلام کرد که کاهش قیمت Kinect شامل امریکای شمالی ، امریکای لاتین ، مناطق اقیانوس ارام و اسیا میشود . طبق این خبر قرار است از مدتی دیگر شاهد کاهش قیمت جهانی Kinect به قیمت جدید $109.99 باشیم ( به پول ایران 220/0000 تومان ) . همچنین این کاهش قیمت در 4 اکتبر در استرالیا و نیوزلند اعمال میشود .

طبق اخرین اطلاعات مایکروسافت قیمت نهایی Kinect برای خرده فروشان ، در هر منطقه بر اساس نرخ ارز و متغیر های دیگر اعمال خواهد شد و طی خبر اعلام شد که ماکیروسافت هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت این دورییبن در منطقه ژاپن و EMEA ندارد .

منبع

نخرید بهتره !! کلا استفادش کنترل صوتی هست که با خرید یک هدست برطرف میشه

ما خر شدیم خریدم به دردمون نمیخوره

Send from HtC One X using tapatalk 2

منم هر کی دیدم خریده پشیمون بوده . تا اینجا هم که هیچ بازی به درد بخوری براش نیومده معلوم نیست چرا یه سری رفتن خریدن

منم هر کی دیدم خریده پشیمون بوده . تا اینجا هم که هیچ بازی به درد بخوری براش نیومده معلوم نیست چرا یه سری رفتن خریدن

اون یه سری شمارو نمیشناختن وگرنه حتما با شما مشورت میکردن و 100% از خریدش صرف نظر میکردن دوست عزیز

نظرت برای خودت محترمه... ولی متاسفانه فکت نیست ... توصیه میکنم یه بار چند نفر رو تو خونت دعوت کن و بعد بشینید یه پارتی گیمینگ با کینکت بگیرید... بعد نظرتو بیا اینجا بگو.
از اول هم قرار نبود کینکت وسیله ای برای هاردکور گیمینگ باشه. به قدر کافی بازی برای سرگرم کردنت داره که ازش خسته نشی... در ضمن کلی بازی دیگه هم تو راهه.
در ضمن این یه وسیله جانبی یا به قولی Peripheral هست و کسی رو مجبور به خریدش نمیکنه.

تا وقتی که بتونه اعضای غیرگیمر خانواده یا مهمانها رو 2-3 ساعت سرگرم کنه میشه گفت وسیله بدردبخوری هست :دی. بازی خفن نیاز نداره.

قشنگ تر بود اگه یه مثال بهتر میزدی مثلا بازی خفن برای هاردکورها نداره ولی در عوض برای مواقع سرگرمیُ دوری از بازی خشن یا برای بچه ها بازی زیاد داره یا یه چیزی تو این مایه ها

وگرنه من به جای این همه خرج برای مهمون یا اعضای غیرگیمر میرم یه امپراتور میگیرم:d بقیه ـش هم میزنم به جیب :d

من 200 تومان واسه این وسیله دادم و فقط 3 یا 4 تا بازی خوب براش اومده و واقعا از خریدش پشیمون هستم.این اواخر هم که اصلا بازی خوبی براش نیومده،اون چیزی اول از کینکت نشون دادن خیلی با این فرق داشت.

راستش منم وقتی کینکت رو خریدم تا یکی دو ماه خیلی سرگرم بودم باهاش ، اصلا یه پدیده فوق العاده بود . مخصوصا زمانی که مثلا اعضای فامیل میان خونه و اگه بچه داشته باشن و کینکت رو راه بندازی ، دیگه بزرگترها هم مات و مبهوت کینکت میشن چه برسه به بچه ها .
ولی باید قبول کرد که از نظر بازی نه شرکت های دیگه و نه حتی خوده مایکروسافت هم خیلی روش کار نکرده . تو این یک سال گذشته من به جز کینکت اسپورت 2 ، دنس سنترال 2 و استار وار دیگه هیچ بازی رو با کینکت انجام ندادم .
درسته کینکت برای هاردکور گیمینگ خیلی وسیله خوبی نیست ولی به نظر من که مایکروسافت از پتانسیل سرگرمی سازی این وسیله هم خیلی خوب استفاده نکرده .

Move که تقریبا در مقابل Kinect شکست خورد ... یادش بخیر یک زمانی می گفتند قیمت Kinect باعث شکستش میشه ...
با اینکار اختلاف فروش بیشتر هم میشه !

جفتشون شکست خوردن باو .... فکر میکردیم کینکت(ناتال !!!:d) قراره دنیای گیم رو متحول کنه ، چی شد ... حداکثر به عنوان کنترلر صوتی تو بازیا ازش استفاده میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or