مایکروسافت میگوید : قیمت Kinect کاهش میابد .

HosseinBrusli

کاربر سایت
kinect1_610.jpg

دیروز مایکروسافت طی خبری اعلام کرد که کاهش قیمت Kinect شامل امریکای شمالی ، امریکای لاتین ، مناطق اقیانوس ارام و اسیا میشود . طبق این خبر قرار است از مدتی دیگر شاهد کاهش قیمت جهانی Kinect به قیمت جدید $109.99 باشیم ( به پول ایران 220/0000 تومان ) . همچنین این کاهش قیمت در 4 اکتبر در استرالیا و نیوزلند اعمال میشود .

طبق اخرین اطلاعات مایکروسافت قیمت نهایی Kinect برای خرده فروشان ، در هر منطقه بر اساس نرخ ارز و متغیر های دیگر اعمال خواهد شد و طی خبر اعلام شد که ماکیروسافت هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت این دورییبن در منطقه ژاپن و EMEA ندارد .

منبع

Move که تقریبا در مقابل Kinect شکست خورد ... یادش بخیر یک زمانی می گفتند قیمت Kinect باعث شکستش میشه ...
با اینکار اختلاف فروش بیشتر هم میشه !

kinect1_610.jpg

طی خبر اعلام شد که ماکیروسافت هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت این دورییبن در منطقه ژاپن و EMEA ندارد .

منبع

دستت درد نکنه ... کاش توضیح میدادی که منظور از EMEA همون منطقه خاورمیانه ، اروپا و آفریقا هست ...
راستی نگران نباشید ... انشالله برو بچ توپخونه 50 تومنی بیشتر گرون نمیکنن !!!

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه ... کاش توضیح میدادی که منظور از EMEA منظور منطقه خاورمیانه ، اروپا و آفریقا هست ...
راستی نگران نباشید ... انشالله برو بچ توپ خونه 50 تومنی بیشتر گرون نکنن !!!

خواهش میکنم . راستش خودمم معنیش رو متوجه نشدم :d

یادش به خیر ، پیارسال که کینکت تازه اومده بود و اوج گرونی بود من خریدم 220 ( البته با دلار 1100 تومانی ) ، حالا بعد از گذشت نزدیک به یک سال و نیم اونم تو شرایطی که مایکروسافت قیمت جهانی رو کم کرده بازم ما باید به قیمت قبل و حتی بیشتر پول بدیم .
خداییش خنده نداره ؟

متاسفانه ماكروسافت هيچ سرمايه گذاري براي بازيباز هاي هاردكور نكرده و اين واقعا خيلي بده . متاسفانه بازي هاي زيادي براي بزرگسالان نيست و همون دوتا الي 3 تا هم اصلا ارزش بازي كردن ندارند و كينكت واقعا در اين زمينه بد عمل كرده . باز با اينحال Move حداقل چندتا بازي هاردكور خوب داره و بعضياشون هم كه فوق العاده هستند .

اگر بگن مجانی هم نمیگیرم
روم نمیشه بگم جلو تلوزیون میرقسم
نرقصید خب !
بازی های دیگه بکنید ...
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
خوبه، کاهش قیمت بهانه ای بشه برا خریدنش
متاسفانه ماكروسافت هيچ سرمايه گذاري براي بازيباز هاي هاردكور نكرده و اين واقعا خيلي بده . متاسفانه بازي هاي زيادي براي بزرگسالان نيست و همون دوتا الي 3 تا هم اصلا ارزش بازي كردن ندارند و كينكت واقعا در اين زمينه بد عمل كرده . باز با اينحال Move حداقل چندتا بازي هاردكور خوب داره و بعضياشون هم كه فوق العاده هستند .
بازی هاردکور از اونجایی نداره که خطا زیاد داره !!
سرعت عمل رو میگیره، دقت رو میگیره، تمکرز گیمر رو از بین میبره !!
دقیقا چیزایی که یک بازی هاردکور نیاز داره
شدنی نیست، همون جنبه ی متنوع و فان بیشتر به درد کینکت میخوره !!
در ثانی چقدر هاردکور؟
یکم هم به فکر اون کودک درون باشید 8-|

نرقصید خب !
خودمم فهمیدم ولی حوصله نداشتم درستش کنم

سلیقه ها فرق میکنه شاید شما از بازی کردن با کینکت لذت ببرید ولی من همه ی بازی هاش رو رقصمیدونم (قصد توهین به کینکت دارا رو ندارم)

پسر خالم از تهران ایکس باکس با کینکت خرید 740 تومن اونوقت من بدون کینکت از بوشهر دقیقا گرفتم 740 تومن (گفتم مجانی هم باشه نمیگیرم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or