مایکروسافت: منتظر غیر منتظره‌ها در E3 باشید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
به عنوان بخشی از پادکست «Inner Circle» مدیر اجرایی مایکروسافت Aaron Greenberg درباره برنامه‌های شرکت مایکروسافت برای E3 امسال توضیح داد. برنامه‌هایی که Greenberg آن را «Super Bawl بازی‌ها» می‌نامد.

x15s3yv1xu0ds5ted57e.jpg

متن مصاحبه: «در یک کلام، منتظر غیر منتظره‌ها باشید.»
«منتظر سوپرایز های بسیار زیادی باشید. منتظر صحبت‌های ما درباره بازی‌ها باشید. و اگر شما جزو دارندگان کنسول Xbox One هستید، من فکر می‌کنم شما واقعا، واقعا، واقعا از پولی که برای خرید کنسول خرج کرده‌اید خوش‌حال خواهید شد. و اگر شما هنوز تصمیم نگرفته‌اید تا کدام کنسول را انتخاب کنید، ما امیدواریم که شما به بازی‌هایی که برای Xbox در E3 نظر گرفته‌ایم نگاه کنید و بعد تصمیم به خرید کنسول بگیرید. ما ایده‌هایی داریم که قصد داریم در E3 عملی کنیم، کار هایی که هیچ وقت در گذشته آن‌ها را انجام نداده‌ایم. ما امسال رویکرد متفاوتی برای E3 خواهیم داشت و من احساس بسیار خوبی نسبت به آن دارم و بسیار هیجان زده هستم.»

Greenberg درباره جزئیات مایکروسافت درباره رویکرد متفاوت آن‌ها در E3 حرفی نزد و فقط گفت جزئیات جدید بعدا اعلام خواهد شد. کنفرانس شرکت مایکروسافت در E3 معمولا به معرفی بازی‌های جدید و نمایش گیم پلی آن‌ها، صحبت سازندگان بازی‌ها و معرفی قابلیت های جدید کنسول مربوط می‌شود ولی به نظر می‌رسد آن‌ها برای امسال برنامه هایی متفاوتی در نظر گرفته‌اند.

در ادامه Greenberg اعلام کرد، برنامه های مایکروسافت برای E3 امسال دارای «چند مرحله» خواهد بود، فراتر از آنچه که آن ها در سال گذشته انجام دادند. او در ادامه هم اعلام کرد که مایکروسافت دنبال راه‌های جدیدی برای تعامل و دسترسی طرفداران به برنامه های این شرکت است.

yysmdy9p51b7b3h6hxkp.jpg

همچنین در طول پادکست، Greenberg درباره برنامه‌های مایکروسافت برای هرچه بهتر کردن کنسول Xbox One از طریق آپدیت‌های ماهیانه گفت:
«ما بر این باوریم که از طریق آپدیت‌های ماهیانه کنسول این فرصت را داریم که نوآوری ها و ویژگی‌های جدیدی به کنسول اضافه کنیم. اضافه کردن سایت the Xbox Feedback این اجازه را به مایکروسافت داده است که هر چه که طرفداران می‌خواهند را به کنسول اضافه کند و این سایت تاثیر زیادی بر آنچه که ما قصد داریم انجام دهیم، گذاشته است. ما قصد داریم به صورت خستگی ناپذیر به کار خود ادامه دهیم و ویژگی‌های جدید را به کنسول اضافه کنیم. شما می‌توانید انتظار سرمایه‌گذاری بیشتر توسط کمپانی بر روی شبکه آنلاین Xbox Live را داشته باشید. شما سرمایه گذاری‌های ما برای نرم افزار های بیشتر و قابلیت‌های جدید را خواهید دید. همانند قابلیت Screenshot، مردم از ما خواستند و ما هم اضافه کردیم. ما هر ماه در حال اضافه کردن قابلیت‌هایی که طرفدران می‌خواهند هستیم و به این کار ادامه خواهیم داد. تیم ما لیست بلند و بالایی از ویژگی‌هایی دارد که مردم از ما خواسته‌اند و ما در حال کار کردن بر روی اضافه کردن این ویژگی ها هستیم. امیدوارم مردمی که Xbox One را خریداری کرده‌اند به این نکته توجه کنند که کنسول Xbox One هر ماه در حال پیشرفت کردن و بهتر شدن است. و اگر یک سال از الان حساب کنیم، کنسول Xbox One سال آینده به صورت قابل ملاحظه ای پیشرفت خواهد کرد.»
«این تعهد ما است، تا نوآوری های جدید اضافه و کنسول را بهتر از آن‌چه هست، کنیم.»

7yf723hr9q50zxr34b4w.jpg

Greenberg همچنین یادآوری کرد، که هنوز حدود دو سال است که وارد نسل جدید کنسول‌ها شده‌ایم و این نسل ممکن است یک دهه به طول بیانجامد. بدین ترتیب او گفت، بازیکنان می‌توانند انتظار بازی‌هایی با گرافیک بهتر، غنی تر و دارای قابلیت‌های بیشتر را از بازی‌های کنسول Xbox One داشته‌باشند.
«ما واقعا هنوز در ابتدا نسل جدید کنسول‌ها هستیم. تازه هنوز شروع کرده‌ایم تا کیفیت گرافیکی پلتفرم خود را نشان دهیم و ما واقعا تازه شروع به کنار هم قرار دادن نوآوری‌ها و چیز های جدید و جالبی در Xbox Live کرده ایم. برخی از کار ‌هایی که ما در حال انجام آن‌ها هستیم مربوط به قسمت سرور های Azure و Cluod می‌شود. نوآوری هایی که برای بازی ها طراحی شده‌اند و خیلی هم جالب هستند. فرصت‌های بسیار زیادی برای نوآوری وجود دارد. من بیش از حد هیجان زده‌ام. من گوشه‌ای از آینده کنسول را دیده‌ام، همچنین من قسمتی از ویژگی‌های جدید کنسول را دیده‌ام که بسیار عالی به نظر ‌می‌رسند.»

منبع

E3 2014 انصافا مایکروسافت خوب کار کرد هم نمایش بازیهای مولتی پلتفرم خوب بود و هم معرفی بازیهای انحصاری جدید(از بازی کامیا گرفته تا Cd3 و inside و ori و ....)
تنها اشکالشون حضور نداشتن بزرگترین بازیهاشون مثل halo/gears/QB و ....اونم بصورت گیم پلی بود

اگه امسال اونا هم تو E3 باشن و گیم پلی خوبی ازشون نمایش داده بشه میشه یه کنفرانس محشر(Tomb raider رو هم بزنن تنگش عالی میشه:d)
(برای من که معرفی یه گوشه از gears جدید به اندازه چند تا کنفرانس می ارزه:x)

.

یه ذره اطلاعات کوچیک هم من اضافه کنم

Forza motorsport 6 که احتمال زیاد اواسط اکتبر بیاد، جهش گرافیکی زیادی خواهد داشت (یه چیزی مثل نسخه ی ۲ و بعد ۳) همونطور که انتظار میره آب و هوای داینمیک هم داره، انجین بازی از تکنیک Forward+ rendering هم پشتیبانی میکنه (همونطور که FH2 و Order این خصوصیت رو داشتن)

Halo 5 از نظر گرافیکی تقریبا با تریلر های blur برای halo 2 برابری میکنه، مثل همیشه منتظر تبلیغات گسترده ای برای بازی باشید، خیلی خیلی گسترده! halo با ارزش ترین فرنچایز مایکروسافت هست.

در آخر هم ظاهرا باید منتظر معرفی دوبازی 3rd party بصورت انحصاری برای مایکروسافت باشیم، ظاهرا یکیشون ip جدیده و دیگری یه ip موجود. اون ip موجود از tomb raider بزرگتره

اینا نظر شماس یا اطلاعات رسمی ؟
اگه نظره که هیچی اما اگه به عنوان اطلاعات اینا رو فرستادی منابعشون رو محبت کن که ببینیم از کجا اومده ؟! چون بیشتر به misterxmedia میخوره تا خبر از جای معتبر !

آخرین ویرایش:
اینا نظر شماس یا اطلاعات رسمی ؟
اگه نظره که هیچی اما اگه به عنوان اطلاعات اینا رو فرستادی منابعشون رو محبت کن که ببینیم از کجا اومده ؟! چون بیشتر به misterxmedia میخوره تا خبر از جای معتبر !

mixtermedia :d نه بابا اینقدر کوچیک نشدم که برم حرفای اون بیسوادهای کلاه بردار رو بخونم! منبع رسمی وجود نداره و من نمیتونم به شما در مورد تک تکشون اطلاعات با جزییات بدم، ولی کافیه تک تکشون رو بخونی، بهشون فکر کنی و اونارو با خبرها، انتظارات، مصاحبه ها، پادکست ها و در نهایت شایعه ها مقایسه کنی... به هرحال کم کم به e3 نزدیک میشیم و پی میبریم نوشته های من به واقعیت میپیوندند و یا چرت و پرت بودن :)

بنظر من به نمایش گذاشتن یه دمو هر چند کوتاه از Geow جدید میتونه خیل عالی باشه و صد البته یه انحصاری ناب از سوی Epic Games که خیلی وقته ازش خبری نیست... البته اینا همه حدس و گمان هستش اما از الان یه جورایی هایپ شدم

بنظر من به نمایش گذاشتن یه دمو هر چند کوتاه از Geow جدید میتونه خیل عالی باشه و صد البته یه انحصاری ناب از سوی Epic Games که خیلی وقته ازش خبری نیست... البته اینا همه حدس و گمان هستش اما از الان یه جورایی هایپ شدم

Epic رو بی خیال بشید این نسل :d
انقدر از UE داره پول به جیب می زنه که کلا توی یک فاز دیگه رفته ،یه Fortnite رو از دسامبر 2011 اومده Announce کرده برای PC تازه بعد از این همه سال مدتی هست تازه رفته توی Alpha!!!!
UT4 هم Announce شده که اونم باز برای PC اه و در Pre-Alpha به سر می بره
با Infinity Blade هم که روی iOS پول به جیب می زنه

کلا Epic روی کنسول به انجینش خلاصه می شه در حال حاضر ، بعید هم بدونم توی E3 امسال بازی ای برای کنسول معرفی بکنه

احتمال معرفی Gears of War هست ولی اگر بخواد معرفی بشه نمایش گیم پلی خیلی اختمالش کمه و شاشد یه نمایش سینماتیک رو ببینیم.
نمایش جدید از گیم پلی Quantum Break
همچون سنت چندین سال پیش هم COD بعدی توی مایکروسافت نمایش داره. شاید!
گیم پلی ROTR

واقعا ماکرو میتونه هایپشو سر e3 بس کنه؟؟ کنفرانس پارسالش واقعا عالی بود ولی از بس هایپ کرده بود خیلی به نظر over hype شده بود و توقعاتو برد بالا!!

ولی مشکل اینجاست که خود بودن عناوینی مثل فورزاجدید یا هیلو جدید و یا کوانتوم بریک و گیرز و توم ریدر خودش بشدت هایپ می کنه. دیگه لازم نیست خلی تبلیغ کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or