مایکروسافت: منتظر غیر منتظره‌ها در E3 باشید

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
به عنوان بخشی از پادکست «Inner Circle» مدیر اجرایی مایکروسافت Aaron Greenberg درباره برنامه‌های شرکت مایکروسافت برای E3 امسال توضیح داد. برنامه‌هایی که Greenberg آن را «Super Bawl بازی‌ها» می‌نامد.

x15s3yv1xu0ds5ted57e.jpg

متن مصاحبه: «در یک کلام، منتظر غیر منتظره‌ها باشید.»
«منتظر سوپرایز های بسیار زیادی باشید. منتظر صحبت‌های ما درباره بازی‌ها باشید. و اگر شما جزو دارندگان کنسول Xbox One هستید، من فکر می‌کنم شما واقعا، واقعا، واقعا از پولی که برای خرید کنسول خرج کرده‌اید خوش‌حال خواهید شد. و اگر شما هنوز تصمیم نگرفته‌اید تا کدام کنسول را انتخاب کنید، ما امیدواریم که شما به بازی‌هایی که برای Xbox در E3 نظر گرفته‌ایم نگاه کنید و بعد تصمیم به خرید کنسول بگیرید. ما ایده‌هایی داریم که قصد داریم در E3 عملی کنیم، کار هایی که هیچ وقت در گذشته آن‌ها را انجام نداده‌ایم. ما امسال رویکرد متفاوتی برای E3 خواهیم داشت و من احساس بسیار خوبی نسبت به آن دارم و بسیار هیجان زده هستم.»

Greenberg درباره جزئیات مایکروسافت درباره رویکرد متفاوت آن‌ها در E3 حرفی نزد و فقط گفت جزئیات جدید بعدا اعلام خواهد شد. کنفرانس شرکت مایکروسافت در E3 معمولا به معرفی بازی‌های جدید و نمایش گیم پلی آن‌ها، صحبت سازندگان بازی‌ها و معرفی قابلیت های جدید کنسول مربوط می‌شود ولی به نظر می‌رسد آن‌ها برای امسال برنامه هایی متفاوتی در نظر گرفته‌اند.

در ادامه Greenberg اعلام کرد، برنامه های مایکروسافت برای E3 امسال دارای «چند مرحله» خواهد بود، فراتر از آنچه که آن ها در سال گذشته انجام دادند. او در ادامه هم اعلام کرد که مایکروسافت دنبال راه‌های جدیدی برای تعامل و دسترسی طرفداران به برنامه های این شرکت است.

yysmdy9p51b7b3h6hxkp.jpg

همچنین در طول پادکست، Greenberg درباره برنامه‌های مایکروسافت برای هرچه بهتر کردن کنسول Xbox One از طریق آپدیت‌های ماهیانه گفت:
«ما بر این باوریم که از طریق آپدیت‌های ماهیانه کنسول این فرصت را داریم که نوآوری ها و ویژگی‌های جدیدی به کنسول اضافه کنیم. اضافه کردن سایت the Xbox Feedback این اجازه را به مایکروسافت داده است که هر چه که طرفداران می‌خواهند را به کنسول اضافه کند و این سایت تاثیر زیادی بر آنچه که ما قصد داریم انجام دهیم، گذاشته است. ما قصد داریم به صورت خستگی ناپذیر به کار خود ادامه دهیم و ویژگی‌های جدید را به کنسول اضافه کنیم. شما می‌توانید انتظار سرمایه‌گذاری بیشتر توسط کمپانی بر روی شبکه آنلاین Xbox Live را داشته باشید. شما سرمایه گذاری‌های ما برای نرم افزار های بیشتر و قابلیت‌های جدید را خواهید دید. همانند قابلیت Screenshot، مردم از ما خواستند و ما هم اضافه کردیم. ما هر ماه در حال اضافه کردن قابلیت‌هایی که طرفدران می‌خواهند هستیم و به این کار ادامه خواهیم داد. تیم ما لیست بلند و بالایی از ویژگی‌هایی دارد که مردم از ما خواسته‌اند و ما در حال کار کردن بر روی اضافه کردن این ویژگی ها هستیم. امیدوارم مردمی که Xbox One را خریداری کرده‌اند به این نکته توجه کنند که کنسول Xbox One هر ماه در حال پیشرفت کردن و بهتر شدن است. و اگر یک سال از الان حساب کنیم، کنسول Xbox One سال آینده به صورت قابل ملاحظه ای پیشرفت خواهد کرد.»
«این تعهد ما است، تا نوآوری های جدید اضافه و کنسول را بهتر از آن‌چه هست، کنیم.»

7yf723hr9q50zxr34b4w.jpg

Greenberg همچنین یادآوری کرد، که هنوز حدود دو سال است که وارد نسل جدید کنسول‌ها شده‌ایم و این نسل ممکن است یک دهه به طول بیانجامد. بدین ترتیب او گفت، بازیکنان می‌توانند انتظار بازی‌هایی با گرافیک بهتر، غنی تر و دارای قابلیت‌های بیشتر را از بازی‌های کنسول Xbox One داشته‌باشند.
«ما واقعا هنوز در ابتدا نسل جدید کنسول‌ها هستیم. تازه هنوز شروع کرده‌ایم تا کیفیت گرافیکی پلتفرم خود را نشان دهیم و ما واقعا تازه شروع به کنار هم قرار دادن نوآوری‌ها و چیز های جدید و جالبی در Xbox Live کرده ایم. برخی از کار ‌هایی که ما در حال انجام آن‌ها هستیم مربوط به قسمت سرور های Azure و Cluod می‌شود. نوآوری هایی که برای بازی ها طراحی شده‌اند و خیلی هم جالب هستند. فرصت‌های بسیار زیادی برای نوآوری وجود دارد. من بیش از حد هیجان زده‌ام. من گوشه‌ای از آینده کنسول را دیده‌ام، همچنین من قسمتی از ویژگی‌های جدید کنسول را دیده‌ام که بسیار عالی به نظر ‌می‌رسند.»

منبع

خیلی هم خوب. :bighug: به نظر من چه مایکروسافت چه سونی هرچه بهتر کار کنن و بازی های بیشتری معرفی کنن به سود ما گیمرها خواهد بود. و بازی های بیشتر و بهتری از این رقابت نصیب ما خواهد شد. ;)

هایپ های بادکنکی شروع شد:d غیر منتظره همون حتما چند بازی indie و کینکت و cloud ... :-b
مایکرو غیر منتظره ها رو قبل e3 رو میکنه متاسفانه عین پارسال:|

غیر منتظره یعنی رونمایی کردن از بازی جدید EPIC GAMES یعنی INFILTRATOR انحصاری برای XONE 8->

MS is not working on a game with Epic
Greenberg تو پادکستی که اخیرا داشته این موضوع رو رد کرده... انتظاری نداشته باشید :دی
ولی فکر میکنم باید منتظر یه انحصاری فوق العاده از یه ترد پارتی دیگه باشیم!!!

نمی خوام کسی رو ناراحت یا عصبی کنم اما تابحال 2بار هزینه ی xoneبدستم رسیده اما نخریدمش یه تبلت خوب و یه Pcخوب ارزششون بیشتره
مایکروسافت همیشه تمام امیدش به E3بوده

خیلی هم خوبه که دیگه با اپیک همکاری ندارن. نه کلیف بلزنسکی ای هست توش نه فرگوسن (که البته اومده تو خود مایکروسافت) یه جورایی همکاری با اپک دیگه بی معنی هست. همین که با بازیسازای بزرگ کامیا همکاری می کنن بهتره. تنها خواسته من هم خرید رمدی و کریستال داینامیک هست :(

نمی خوام کسی رو ناراحت یا عصبی کنم اما تابحال 2بار هزینه ی xoneبدستم رسیده اما نخریدمش یه تبلت خوب و یه Pcخوب ارزششون بیشتره
مایکروسافت همیشه تمام امیدش به E3بوده
بر عکس، از اینکه شما این کنسول رو تهیه نکردی خیلی خوشحالیم

خیلی هم خوبه که دیگه با اپیک همکاری ندارن. نه کلیف بلزنسکی ای هست توش نه فرگوسن (که البته اومده تو خود مایکروسافت) یه جورایی همکاری با اپک دیگه بی معنی هست. همین که با بازیسازای بزرگ کامیا همکاری می کنن بهتره. تنها خواسته من هم خرید رمدی و کریستال داینامیک هست :(

اینا که کامیا رو خفت کردن ، TR ـم رو هوا زدن ، سم لیک هم که رسماً اینوری غش کرده (اصن نیازی به خرید نداره :دی) ، SE هم که از غش گذشته داره اینوری بیهوش میشه ، اگه یکی دو تا از این شرکت های 3rd Party رو هم بیان بخرن من توی گیمینگ رسماً باقی برند ها رو می بوسم میذارم کنار :دی

E3 امسال جدا که دیدن داره
ولی چیزی که مشخصه اینه که امسال E3 شاهد GEARS of WAR خواهیم بود.خیلی دوست دارم ببینم این بازی با تغییر تیم سازنده چجوری میشه.البته خیلی بعیده چیز خاصی نشون بدن احتمالا یه تریلر سینمایی

اینا که کامیا رو خفت کردن ، TR ـم رو هوا زدن ، سم لیک هم که رسماً اینوری غش کرده (اصن نیازی به خرید نداره :دی) ، SE هم که از غش گذشته داره اینوری بیهوش میشه ، اگه یکی دو تا از این شرکت های 3rd Party رو هم بیان بخرن من توی گیمینگ رسماً باقی برند ها رو می بوسم میذارم کنار :دی
اگه نیل دراکمن هم از استودیو سونی میومد بیرون و اینوری غش میکرد دیگه همه چی تکمیل میشد:x

یه ذره اطلاعات کوچیک هم من اضافه کنم
بازیه بعدی Twisted Pixels در ژانر Si-fi خواهد بود و دنیایی فانتزی داره
x0ih9l2sji93y5ca7hpf.png

همونطور که گفته شد Rare برای چند پروژه کار میکنه، از همین الان قطعیه که یکیشون Battletoads هست، حال باید منتظر Banjo/Perfect dark/conker یا شایدم یه Ip جدید باشیم، (شک نکنید بانجو هست)

قبل و یا در E3 منتظر Gears ی بغیر از نسخه ی بعدی باشید، میتونه ریمستر نسخه ی ۱ باشه و یا همونطور که همه دوست دارن، کالکشی از ۳نسخه

Forza motorsport 6 که احتمال زیاد اواسط اکتبر بیاد، جهش گرافیکی زیادی خواهد داشت (یه چیزی مثل نسخه ی ۲ و بعد ۳) همونطور که انتظار میره آب و هوای داینمیک هم داره، انجین بازی از تکنیک Forward+ rendering هم پشتیبانی میکنه (همونطور که FH2 و Order این خصوصیت رو داشتن)

Scalebound هم بشدت نسبت بهش هیجان زده باشید، مایکروسافت میدونه این بازی از نظر نمرات موفق خواهد بود برای همین بصورت عظیمی از این بازی پشتیبانی میکنه، Scalebound، گیرز و هیلوی بعدیه Microsoft هست. شباهت های جالبی به shadow of colossus هم داره.

Crackdown، انجین بازی که توسط کمپانی cloudgine طراحی شده، توسط PS4 و XBOX ONE قابل اجرا نیستند یعنی توان پردازشی این دو کنسول برای اجرای انجین بازی کمه، برای همین هست که کدها بر روی WEB SERVER اجرا خواهد شد، و بقولی چیزای فک براندازی از بازی و قدرت کلود خواهیم دید.

Halo 5 از نظر گرافیکی تقریبا با تریلر های blur برای halo 2 برابری میکنه، مثل همیشه منتظر تبلیغات گسترده ای برای بازی باشید، خیلی خیلی گسترده! halo با ارزش ترین فرنچایز مایکروسافت هست.

در آخر هم ظاهرا باید منتظر معرفی دوبازی 3rd party بصورت انحصاری برای مایکروسافت باشیم، ظاهرا یکیشون ip جدیده و دیگری یه ip موجود. اون ip موجود از tomb raider بزرگتره

kudo tsunada هم که امسال e3 حضور داره، باید منتظر موند اینبار چه نوآوری هایی برای پلتفرم رونمایی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or