مایکروسافت ممکن است «همه بازی‌های بزرگ» خود را به پلی‌استیشن ۵ بیاورد.

Farh@d

کاربر سایت
1000002305.jpg

سرکان توتو: مایکروسافت ممکن است «همه بازی‌های بزرگ» خود را به پلی‌استیشن ۵ بیاورد.
سال ۲۰۲۵ می‌تواند سالی باشد که مایکروسافت به گفته‌ی این تحلیلگر صنعت بازی‌های ویدیویی، استراتژی چند پلتفرمی خود را «با تمام قوا» دنبال کند. البته مایکروسافت قبلاً شروع به عرضه‌ی برخی از بازی‌ها روی پلتفرم‌های رقیب کرده است، اما سرکان توتو از مؤسسه‌ی Kantan Games معتقد است که مایکروسافت امسال بیشتر به سمت این استراتژی تمایل پیدا خواهد کرد.
توتو به GI.biz گفت که مایکروسافت ممکن است به دلایل مختلفی از جمله کمک به تأمین مالی خرید عظیم اکتیویژن بلیزارد و «پیشتازی قابل توجه» پلی‌استیشن در بازار، چنین تصمیمی بگیرد.
توتو گفت: «سال ۲۰۲۵ ممکن است سالی باشد که آن‌ها با تمام قوا وارد شوند. معامله‌ی ۶۹ میلیارد دلاری اکتیویژن بلیزارد، افزایش هزینه‌ها در همه زمینه‌ها، قدرت عناوین با دوام، پیشتازی قابل توجه سونی و عوامل دیگر، احتمالاً چاره‌ای جز عرضه‌ی زودهنگام تمام بازی‌های بزرگ خود به پلی‌استیشن ۵، از جمله عناوین پرفروشی مانند Gears of War: E-Day یا Perfect Dark برای مایکروسافت باقی نمی‌گذارد.

Microsoft May Bring "All Their Big Games" To PS5, Analyst Says

فکر کنم در عرض این دوسال اتفاقاتی افتاده که اگه بازیهاش رو نخواد برای پلی استیشن هم بیاره باید تعجب کرد.
فکر کنم همه فنهای ایکس باکس هم از لحاظ ذهنی آمادگیش رو دارن و باهاش کنار اومدن یا اگه نیومدن دیگه با این خبرها و تحلیلها باید کم کم کنار بیان.

اومدن عناوینش به پلی استیشن اگه بگیم فقط یه مزیت برای همه داره به نظرم اینه که میشه مطمئن بود که یه روزی گیرز کالکشن رو حتما خواهیم دید.

اگه اینطور بشه برای من میره میشینه اون بالا کنار مسترپیس کالکشن ، Orange Box و نسخه احتمالی God of war Collection :x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or