مایکروسافت ملحق شدن Bethesda به برند ایکس باکس را خوش‌آمد می‌گوید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
پس از اینکه مدتی پیش اتحادیه اروپا خریده شدن شرکت Zenimax Media توسط مایکروسافت را مورد تأیید قرار داده بود، حال مایکروسافت نیز ورود بتسدا به خانواده Xbox را خوش‌آمد می‌گوید. بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

شرکت Xbox + Bethesda

شرکت Microsoft و آقای فیل اسپنسر از طریق پست جدیدی بر روی Xbox Wire، پیوستن 8 استودیوی فرست پارتی جدید به جمع استودیوهای داخلی خود را خوش‌آمد گفته است. علاوه بر تأکید بر روی این موضوع که بتسدا به شیوه گذشته خود به ساخت بازی‌ها ادامه خواهد داد، مایکروسافت می‌گوید که "Xbox Game Pass بهترین مکان برای تجربه بازی‌های جدید Bethesda خواهد بود، از جمله برخی از عناوین جدید آینده که به‌طور انحصاری برای بازیکنان رایانه‌های شخصی و Xbox منتشر خواهند شد." البته هنوز به‌طور دقیق مشخص نیست که منظور مایکروسافت کدام عناوین است.

علاوه بر این، برای جشن گرفتن این خرید، در طول این هفته بازی‌های بیشتری به سرویس Xbox Game Pass اضافه خواهند شد. ممکن است شاهد عرضه شدن عناوین The Evil Within و Dishonored بر روی این سرویس باشیم.

مدتی پیش شایعاتی مبنی بر برگزاری یک رویداد در تاریخ 11 مارچ (پنجشنبه همین هفته، 21 اسفند) مطرح شده بود. طبق شایعات، در این رویداد شرکت Microsoft در مورد این خرید اطلاعات بیشتری را منتشر خواهد کرد. از طرف دیگر، آقای Samuel Bateman از Xbox UK اعلام کرده بود که لایو استریم روز 11 مارچ هیچ ارتباطی با بتسدا نخواهد داشت. بنابراین باید منتظر بود و دید که در روزهای آینده چه اتفاقاتی رخ خواهند داد.

Continue reading...

Scalebound and Fable Legends says hi
Also the masterpiece CrackDown 3
این بشر بگه الان شبه من میگم روزه. جدی درس عبرت نمیگیرین انقد این دروغ گفت بهتون؟
این کلمات خارجکی که گفتی چه ربطی به صحبت های اون اقا در مورد بتسدا داشت؟
دیگه با اسپنسر زد و بند و رفت امد و قطع کن خیلی دروغگو و اصلا به درد رابطه نمیخوره

این کلمات خارجکی که گفتی چه ربطی به صحبت های اون اقا در مورد بتسدا داشت؟
دیگه با اسپنسر زد و بند و رفت امد و قطع کن خیلی دروغگو و اصلا به درد رابطه نمیخوره
والا اون چیزی که ما از اسپنسر شنیدیم Scalebound قرار بود با آنچارتد رقابت کنه. داستان و شخصیت پردازی Fable Legends قرار بود کاری کنه که Last of Us شوخی به نظر برسه. کرک داون هم که قرار بود با سرورهای ابری گیمینگ رو دو نسل جلو ببره :)) همونقد که اونا شدن، این انحصاریا و گیم پس و این جفنگیات هم میشن.

• Like
Reactions: Adidas95
والا اون چیزی که ما از اسپنسر شنیدیم Scalebound قرار بود با آنچارتد رقابت کنه. داستان و شخصیت پردازی Fable Legends قرار بود کاری کنه که Last of Us شوخی به نظر برسه. کرک داون هم که قرار بود با سرورهای ابری گیمینگ رو دو نسل جلو ببره :)) همونقد که اونا شدن، این انحصاریا و گیم پس و این جفنگیات هم میشن.
اسپنسر کی و کجا درمورد Scalebound و tlou, fable. uncharted صحبت کرده لطف کن مصاحبه یا لینک و بفرست همینجا

والا اون چیزی که ما از اسپنسر شنیدیم Scalebound قرار بود با آنچارتد رقابت کنه.
داستان و شخصیت پردازی Fable Legends قرار بود کاری کنه که Last of Us شوخی به نظر برسه.

این دو جمله شما آیا اساس منطقی و خبری داره یا صرفا ساخته ذهن خودتونه؟؟
مخصوصاً مقایسه فیبل لجندز و سطح داستانش با TLOU :دی نمیدونم سطح آشناییتون با فیبل چقدره ولی فیبل یک دارک هیومر شدیدی داخلش داره و ابدا اینجوری که خودتون برای خودتون تو ذهنتون ساخته بودید قرار نبود رقم بخوره :دی مخصوصا که این بازی یک بازی coop multiplayer بود نه سینگل پلیر داستانی...

اگر هم که کلا جملات ساخته ذهن خودتونه که هیچ :دی مرگ بر اسپنسر دروغگو. :دی

آخرین ویرایش:
داستان و شخصیت پردازی Fable Legends قرار بود کاری کنه که Last of Us شوخی به نظر برسه.
Fable Legends
Last of Us

خدایا سال ۲۰۲۱ آدم چه چیزایی می شنوه!!!!

من رو هر چی بگی شرط میبندم حتی یه میکروترنزاکشن بازیهای بتزدا رو هم ماکروسافت نمیتونه انحصاری کنه. میخوای ببندیم.
سلام استاد. =)):-h

img_20210613_214217-jpg.211249

+ RedFall هم سلام میرسونه.

گفتم فکر نکنی ما یادمون رفته.
شرط رو هم که قبول نکردی، ولی همین که برات درس عبرت بشه کافیه. :))

سلام استاد. =)):-h

img_20210613_214217-jpg.211249

+ RedFall هم سلام میرسونه.

گفتم فکر نکنی ما یادمون رفته.
شرط رو هم که قبول نکردی، ولی همین که برات درس عبرت بشه کافیه. :))
Bebakhshid keyboard e farsi nadaram
Man ru harfam hastam
Motma'en bash nahayatan ba'de chan mah miad

من رو هر چی بگی شرط میبندم حتی یه میکروترنزاکشن بازیهای بتزدا رو هم ماکروسافت نمیتونه انحصاری کنه. میخوای ببندیم.
انصافا من اتفاقی چشمم به این تاپیک خورد و این کامنت رو دیدم.
خواستم یه سلامی کرده باشم.✌✌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or