مایکروسافت: فراموش کرده اید چه کسی سیستم عامل میسازد،Titanfall در انحصار ماست

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall-1.jpg

تنها چند روزی است که اعلام شده بازی Titanfall که در این چند ماه انواع و اقسام جوایز را از آن خود کرد و بسیار موفق ظاهر شد به صورت انحصاری برای پلتفرم های مایکروسافت ارائه میگردد و به هیچ وجه این عنوان بر روی PS4 منتشر نمی شود.در همین مدت کوتاه همین خبر حواشی بسیار زیادی در سایتهای مختلف و منابع خبری ایجاد کرد.
عده بسیاری اعتراض کردند و با طعنه اعلام کردند که به جای خرید نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند که مایکروسافت نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. یکی از سازندگان XO اخیرا اعلام کرد که:

ما شنیده ایم که عده ای بعد از خبر عرضه نشدن این بازی بر روی PS4 اعلام کرده اند که به جای نسخه Xbox One این بازی نسخه PC را خریداری میکنند. ولی من فکر میکنم آنها فراموش کرده اند همین سیستم عاملی که ازش نام میبرند و میخواهند بر روی آن بازی کنند ، توسط چه کسی ساخته میشود!

سیستم عامل های MAC و Linux نیز جزو سیستم عامل های PC هستند با این حال سازنده این بازی اعلام کرده که Titanfall تنها بر روی Xbox One و ویندوز منتشر خواهد شد و این بازی در انحصار کامل مایکروسافت می باشد.

این بازی در بهار سال ۲۰۱۴ به صورت انحصاری برای Xbox 360،Xbox one و PC منتشر می شود.

منبع

جوایز ... اکثر جوایزش رو از e3 گرفت ... اونم به خاطر قابل بازی بودنش بود ... جایی که دیستنی ... نه بتلفیلد و کیلزون و متال گیر و اکثر بازی های بزرگ قابل بازی نبودن و تو e3 هم جایزه رو به بازی میدن که قابل بازی باشن

بی خیال بابا!!!! تا این حد فن بازی؟!!!!!

"
"به جز MGS" تمام بازی هایی که گفتید تو E3 قابل بازی بودن و همشون هم تو بخش های مختلف کاندید شده بودن. تلاش خوبی بود ولی خب کافی نبود
:biggrin1:
همین MGS قرار بوده همه جایزه هارو ببره که چون قابل بازی نبوده نبرده !

905.gif

نسل بعدترین بازی نسل بعد بوده این لحظه :دی بیشتر از 75 تا جایزه هم گرفته که نشون میده مایکروسافت حرکت هوشمندانه ای رو در قبالش انجام داده. نسخه PC رو هم اگه اشتباه نکنم خود Respawn نمیسازه، مثل نسخه X360.

از E3 به اینور یادمه در چندین و چند پست شما دیدم که هر موقع راجب این بازی صحبت کردید هی گفتید 70 و اندی جایزه گرفته گرفته و گرفته :دی و هر بار به یک موردی بسطش دادید :دی
فقط می خواستم بگم که کلیات E3 امسال چیز انچنان مالی نبود دیگه بازیش به کنار :دی

باشه :دی از نظر گرافیکی باشه که Ryse سلام میرسونه ولی به این تاپیک ربطی نداره. نمی دونستم نسل بعد فقط تو گرافیک خلاصه میشه :دی
نگرفتی چی شد :دی نسل بعدی ترین بازی نسل بعد ینی جهش خیلی خوب تو گرافیک وگرنه باقی موارد تو همین نسل هم هست دیگه کم و بیش :دی

بابا به خدا از جوایز titanfall هیچ سونی فنی ناراحت نمیشه چون قبل تر از شماها بازی خواهند کرد اونایی که علاقمند هستن به اینجور بازیا .

حاضرم شرط ببندم این سونی فن هایی که دارن بازی رو می کوبن ! یه تریلر از بازی ندیدن بعد میان از گرافیک و سبک تکراری حرف می زنن !! گیم پلی Titanfall از تریلر دیوانه واره ! چه برسه کنترلر بگیری دستت این گیم پلی رو تجربه کنی ، Titanfall از اون دست بازیهاست که تا ته نسل تجربش می کنی بدون این که از گیم پلی اش خسته بشی.

از E3 به اینور یادمه در چندین و چند پست شما دیدم که هر موقع راجب این بازی صحبت کردید هی گفتید 70 و اندی جایزه گرفته گرفته و گرفته :دی و هر بار به یک موردی بسطش دادید :دی

آری چون سونی هیچ بازی درست حسابی نداشت برای شما ها آنچنان مالی نبود.

اگه بخواید جوایز و E3 و این چیزها رو زیر سوال ببرید، خیلی چیزها زیر سوال میره اونوقت :دی تقصیر من نیست این بازی هی جایزه می گیره ولی حتما چیز شاخی هست که همه دارن فرت و فرت بهش جایزه میدن دیگه :دی تو همین E3 هم کلی بازی بزرگ معرفی و نمایش داده شد، به هر حال این بازی رکورد جوایز GCA که مربوط به E3 هست رو پس از "+ربع قرن" فعالیت شکست، بله :دی
نگرفتی چی شد :biggrin1: نسل بعدی ترین بازی نسل بعد ینی جهش خیلی خوب تو گرافیک وگرنه باقی موارد تو همین نسل هم هست دیگه کم و بیش :biggrin1:
شما چند تا پیش نمایش از بازی بخون متوجه میشی من چرا اون حرف رو در موردش زدم :دی

آخرین ویرایش:
عجب عجب8-|
کلأ TitanFallو واسه چی دارن می سازن؟اینقد شوتر اول شخص ریخته که دیگه TitanFall بینشون زرشکه:> از Call of و Battlefield بگیر ...... تا Destiny و KillZone و Crysis و .............................اوووووووووووووووهههههه#:-s

باشه بهشون می‌گم نسازند.:lol:

خداییش آدم پست‌هایی می‌بینه که با خوندشون می‌خواد سرشو بکوبه به دیوار.

شما چند تا پیش نمایش از بازی بخون متوجه میشی من چرا اون حرف رو در موردش زدم :دی
چون FPS باز نیستم زیاد چیزی نمیدونم ازش ولی اگه دیگه خیلی انتقلابی باشه در حد متای بالای 95 و درو کردن ـه goty میریم میخریم تو اونیکی پلتفورم ـه ماکروسافت (PC) (لول ! :دی) بازی میکنیم تا PS4 Edition ـش بیاد :دی

به جز MGS تمام بازی هایی که گفتید تو E3 قابل بازی بودن و همشون هم تو بخش های مختلف کاندید شده بودن. تلاش خوبی بود ولی خب کافی نبود :دی

میشه لیست نامزد های e3 رو بزارید تا ببنیم ... تا ببنیم چه تلاشی بود .... البته بله بتلفیلد رو دیدم که تو کنفرانس ea هم کلی گیمر بازیش کردن ... اخه بازی که کسایی که در نهایت اینجا بازیش میکنن 3 رقمی نخواهد شد ... چه تلاشی میخواد ... در و دیوار رو قانع کنم ... ؟؟؟

اون زمان هم که نامزد ها و جوایز اعلام شد همه دادشون رفت بالا که چرا اکثر بازی های بزرگ تو لیست نیست ...

چون FPS باز نیستم زیاد چیزی نمیدونم ازش ولی اگه دیگه خیلی انتقلابی باشه در حد متای بالای 95 و درو کردن ـه goty میریم میخریم تو اونیکی پلتفورم ـه ماکروسافت (PC) (لول ! :دی) بازی میکنیم تا PS4 Edition ـش بیاد :دی

قبلا هم گفتم همینجوری نمیتونین برین تو اونیکی پلتفورم مایکرو بازی کنین،قبلش باید کلی پول بریزین تو جیب انویدیا یا AMD،پس اگه PC باز نباشین فکر میکنم به نفعتون باشه یه مقدار کمتری پول بریزین تو جیب مایکرو و کنسولش رو بگیرین!!!:))

قبلا هم گفتم همینجوری نمیتونین برین تو اونیکی پلتفورم مایکرو بازی کنین،قبلش باید کلی پول بریزین تو جیب انویدیا یا AMD،پس اگه PC باز نباشین فکر میکنم به نفعتون باشه یه مقدار کمتری پول بریزین تو جیب مایکرو و کنسولش رو بگیرین!!!:))
ولی مجتبی گرافیکش در اون حد نیست که نیاز به تغییر سیستم باشه . با یه GT 630 استاد میشه دیگه . نمیشه ؟ :دی

میشه لیست نامزد های e3 رو بزارید تا ببنیم ... تا ببنیم چه تلاشی بود .... البته بله بتلفیلد رو دیدم که تو کنفرانس ea هم کلی گیمر بازیش کردن ... اخه بازی که کسایی که در نهایت اینجا بازیش میکنن 3 رقمی نخواهد شد ... چه تلاشی میخواد ... در و دیوار رو قانع کنم ... ؟؟؟

اون زمان هم که نامزد ها و جوایز اعلام شد همه دادشون رفت بالا که چرا اکثر بازی های بزرگ تو لیست نیست ...
Game Critics Awards

اوکی اصلا بازی هیچی نیست چون رقیبی نداشت کلی جایزه برد :))

مسئله اصلا ویندوز نیست. والا کمتر کسی فکر کنم بین ماها هست که ویندوز رو پلتفورم بدی برای بازی بدونه چه با همه ی مسائلش هنوز هم بهترینه. دعوا دعوای کنسولیه و ارتباطی با ویندوز نداره

ولی مجتبی گرافیکش در اون حد نیست که نیاز به تغییر سیستم باشه . با یه GT 630 استاد میشه دیگه . نمیشه ؟ :دی

630؟؟؟؟:eek::eek::eek:
عزیز من با 560 که دارم دیگه کم کم دارم ریپ میزنم و فکر ارتقای کامل واسه بازیهای جدیدم،اونوقت چه توقعی از 630 دارین؟؟؟:d
این بازی هم هرچی هم گرافیکش عادی باشه باز یه عنوان نسل بعد هست و مطمئنا با این گرافیکها درست و درمون اجرا نمیشه،کافیه یه نگاه به سیستمهای پیشنهادی بازیهای جدید مثل COD Ghost بندازین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or