مایکروسافت عرضه نسخه PC عناوین انحصاری جدید کنسول Xbox One را منتفی نمی داند

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
«مایکروسافت» در حال حاضر برنامه‌ای برای انتشار نسخه «PC» بازی‌های «3 ScaleBound» , «Crack Down» و «Quantum Break» ندارد اما ممکن است در آینده این بازی‌ها برای PC منتشر شوند. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه شوید.

aHgD9.jpg

«فیل اسپنسر» رییس بخش «Xbox» شرکت مایکروسافت در مصاحبه اختصاصی با سایت «PC Gamer» گفت، بازی‌های ScaleBound, Crack Down 3 و Quantum Break برای PC منتشر نخواهند شد، حداقل در حال حاضر منتشر نخواهند شد. به این دلیل که توسعه این عناوین قبل از این که او به عنوان رییس بخش Xbox برگزیده شود و سیاست‌های مایکروسافت در قبال PC Gaming تغییر کند، شروع شده است.

«در مورد چیز‌ هایی مثل ScaleBound یا Crack Down 3 یا Quantum Break بذارین به طور کل با شما صادق باشم. ما توسعه این عناوین را قبل از برنامه های جدید خود و راهی که برای گسترش Windows به سمت Gaming با برگزیده شدن من به عنوان رییس بخش Xbox در پیش گرفته‌ایم، شروع کردیم.»

همچنین در طول مصاحبه فیل اسپنسر گفت، درخواست ما به تیم سازنده عناوین ذکر شده برای عرضه بازی بر روی بقیه پلتفرم ها به سود این عناوین نیست و بر روی کیفیت نهایی آن‌ها تاثیر گذار خواهد بود.

عرضه عناوین ScaleBound, Crack Down 3 و Quantum Break برای PC قطعا منتفی نیست، اما فیل اسپنر تاکید کرد.
«نمی‌خوام بگم این عناوین هرگز برای PC منتشر نخواهند شد، اما در حال حاضر من فقط می‌خوام بر روی همان مسیر قبلی خود یعنی پایان توسعه عناوین خوبی که قبلا شروع کرده‌ایم، باشم.»

اگر به گذشته نگاهی بیاندازیم، RYSE و Dead Rising 3 دو عناوین انحصاری کنسول Xbox One برای PC منتشر شده‌اند و عنوان Sunset Overdrive هم وضعیتی مثل عناوین ذکر شده [ScaleBound, Crack Down 3 و Quantum Break] را دارد.

منبع

آخرین ویرایش:
Valve در حدی نیست که بخواد چنین کاری بکنه. حتی تصور اینکه سیستم عامل استیم بهینه تر از ویندوز (بخصوص ویندوز 10) باشه، ساپورت بازیسازها از SteamOS بخاطر Valve به صورت 100%ـی انجام بشه، Valve توانایی ساپورت نرم افزاری 110 میلیون مشترک با سخت افزارهای متفاوت رو پیدا بکنه و نیازهای روزمره افراد رو با OSـش مرتفع بکنه هم خنده داره. قضیه مرغ و تخم مرغ هست. وقتی شرکتهای سازنده سخت افزار لینوکس رو ساپورت نمیکنن، درایورهاشون رو دیر به دیر روی این سیستم عاملها آپدیت و حتی بهینه میکنن، بازیسازها بازیهای خیلی کمی رو بصورت مشترک برای ویندوز و لینوکس میسازن و تعداد انگشت شماری بازیشون رو فقط بصورت انحصاری برای لینوکس عرضه میکنن و تعداد خود پلیرها هم روی لینوکس به مراتب کمتر از ویندوز هست واقعاً چطور به یک چنین نتایجی رسیدید؟

Steam روی ویندوز Steam هست، نه جای دیگه و این شرایط هم عوض نخواهد شد (لااقل نه به این زودی و نه با شرایط موجود).

شما خودت به این نتیجه رسیدی که Valve در حدی نیست بخواد همچین کاری بکنه یا کسی بهت کمک رسوند ؟

چرا اتفاقا هدف اصلی Steam Machine کشوندن کنسول گیمرا به سمت استیم و گسترش هرچه بیشتر SteamOS خواهد بود.

پایرت همیشه روی WINDOWS بوده خود مایکروسافتم نمیتونه جلوشو بگیره وای بحال بقیه .. مطمئنا SteamOS بستر امن تر و بهینه تری برای ناشرین محیا میکنه

درکل در حال حاضر سهم مایکرو سافت از PC GAMING خیلی کمتر از اون چیزیه که فکرشو میکنی و مجبوره برای بقا ویندوز گیمینگ بازیهای بیشتری براش تایید کنه .

اون استریم کردن بازیها از x1 به PC هم طبق گفته DF با کلی افت فریم همراهه یه جورایی خواب خیال هم نیست که بتونه 1% PC GAMER هارو که کلا معاف از حق اشتراک ماهانه هستن سمت XLIVE بکشونه.
خودشم میدونه هرگز توانایی رقابت با استیم نداره . این فکرو باید همون زمان میکرد که به PC GAMER ها پشت کرد رفت سمت ساخت کنسولش الان دیگه خیلی دیر شده مجبوره از شبکه جهانی استیم حمایت کنه .

بطور کل نسل بعدی برای PC GAMING معنا نداره و قرار نیست پروسه انتقال بازیها به SteamOS یک شبه اتفاق بیوفته و میتونه با کمک Steam Machine به کوچ PC GAMER ها سرعت ببخشه
خیلی راحت PC GAMER ها میتونن درکنار SteamOS فعلا ویندوز هم برای بازیها قدیمی نصب داشته باشن تا فرایند انتقال بازیهای قدیمی تر به SteamOS انجام بشه .

درکل منم نگفتم Valve قراره همچین کاری کنه ولی اگه بخواد مانعی جلو راهش نیست و برای همینه مایکروسافت شدیدا احساس خطر کرده هرگز نمیخواد WINDOWS از PC GAMING حذف بشه و باید حمایتش کنه.

آخرین ویرایش:
ملت فکر کردن الان Valve اومده سیستم عاملی اختراع کرده در سطح خدا که امکاناتی داره که ویندوز 10 که هیچ ، ویندوز 1000 هم نخواهد داشت
یک نسخه Customize شده Debian که این حرف ها رو نداره ;)

اگر سیستم عاملی توی Desktop و Laptop توی هر زمینه ای (از جمله گیمینگ) قرار باشه رقیب Windows باشه اون OS X اه نه Steam OS
Steam OS = یک توزیع برمبنای Debian ، حالا قابلیت های ماوارایی می خواید بهش نسبت بدید جای خود دارد

شما خودت به این نتیجه رسیدی که Valve در حدی نیست بخواد همچین کاری بکنه یا کسی بهت کمک رسوند ؟

چرا که اتفاقا هدف اصلی Steam Machine کشوندن کنسول گیمرا به سمت استیم و گسترش هرچه بیشتر SteamOS خواهد بود.

پایرت همیشه روی WINDOWS بوده خود مایکروسافتم نمیتونه جلوشون بگیره وای بحال بقیه .. مطمئنا SteamOS بستر امن تر و بهینه تری برای ناشرین محیا میکنه

درکل در حال حاضر سهم مایکرو سافت از PC GAMING خیلی کمتر از اون چیزیه که فکرشو میکنی و مجبوره برای بقا ویندوز گیمینگ بازیهای بیشتری براش تایید کنه .

اون استریم کردن بازیها از x1 به PC هم طبق گفته DF با کلی افت فریم همراهه یه جورایی خواب خیال هم نیست که بتونه 1% PC GAMER هارو که کلا معاف از حق اشتراک ماهانه هستن سمت XLIVE بکشونه.
خودشم میدونه هرگز توانایی رقابت با استیم نداره . این فکرو باید همون زمان میکرد که به PC GAMER ها پشت کرد رفت سمت ساخت کنسولش الان دیگه خیلی دیر شده مجبوره از شبکه جهانی استیم حمایت کنه .

بطور کل نسل بعدی برای PC GAMING معنا نداره و قرار نیست پروسه انتقال بازیها به SteamOS یک شبه اتفاق بیوفته و میتونه با کمک Steam Machine به کوچ PC GAMER ها سرعت ببخشه
خیلی راحت PC GAMER ها میتونن درکنار SteamOS فعلا ویندوز هم برای بازیها قدیمی نصب داشته باشن تا فرایند انتقال بازیهای قدیمی تر به SteamOS انجام بشه .

درکل منم نگفتم Valve قراره همچین کاری کنه ولی اگه بخواد مانعی جلو راهش نیست و برای همینه مایکروسافت شدیدا احساس خطر کرده هرگز نمیخواد WINDOWS از PC GAMING حذف بشه و باید حمایتش کنه.

Valve اگر میتونست این کار رو همون زمانی انجام میداد که Gabe Newell علیه Windows 8 مصاحبه میکرد و استور اون رو دشمن خودش به حساب میاورد. از اون زمان (سال 2012) Valve استارت SteamOS و SteamMachine رو زده و هنوز هم که هنوزه (بعد از گذشت 3 سال و اومدن Windows 10 و کنسول جدید مایکروسافت) کارش رو به سرانجام نرسونده. SteamOS خودش Open Source هست (یعنی باید باشه) و کنترل بازیها روی اون هم احتمال زیاد دشواریهای بیشتری نسبت به ویندوز داره. سهم مایکروسافت هم از PC Gaming (حداقل) بیشتر از سهم SteamOS هست و به زودی بیشتر هم میشه. حتی اگر Valve تمام بازیهای تحت Steam رو هم به SteamOS منتقل کنه (که این خودش یک اگر بزرگ هست) باز هم نمیتونه کاربرهای خودش رو مجبور کنه به یک OS دیگه کوچ کنن و خود Windows و امکاناتش و فراگیر بودنش به خودی خود بزرگترین مانع Valve برای انجام چنین کاری هستن. SteamOS بیشتر از اینکه برای PC Gamerها باشه، برای افرادی هست که میخوان یک PCـه کنسول مانند رو با یک OS ساده زیر TV بذارن و تجربه کنسولیزه‌ای رو داشته باشن، همین و بس.

باقی صحبتهاتون هم کلاً ربطی به قضیه نداشت.

برادر SteamOS یک سیستم عامل رایگان هست و مثل ویندوز پولی نیست پس خیلی زود میتونه فراگیر بشه. بعدشم پورت بازی ها از ویندوز به لینوکس مطمئنا خیلی راحتر از پورت بازی ها مثلا از X360 به XONE هست و با شناختی که از Valve داریم تو این کار از هیچی کم نمیزاره.

آپگرید به Windows 10 برای 90% از کاربران استیم مجانیه، پورت بازیها از Windows 10) XB1) به 10 Windows راحت تر از پورت بازیها از Windows به لینوکس هست و Valve هم چنان پرونده و سابقه‌‌‌ای در این زمینه ها نداره که بخوایم بهش رجوع کنیم و معلوم نیست شما این شناخت رو از کجا بدست آوردید.

اگه میبینی که SteamOS هنوز عرضه نشده بخاطر اینه که تو مراحل آزمایشی بسر میبره و هنوز کامل نشده در ثانی Valve مثل مایکروسافت نیست که هر سال یدونه ویندوز به صورت نصفه نیمه عرضه کنه و 2 سال تموم طول بکشه تا باگ هاشو رفع کنه

Valve بعد از 3 سال هنوز نتونسته همون نسخه نصفه و نیمه SteamOS که 1/100 فیچرهای ویندوز رو هم نداره عرضه کنه، کلاً بخوایم دقیق نگاه کنیم SteamOS از نظر ابعاد و ... در حد یکی از همون آپدیتهایی هست که مایکروسافت هر دو هفته یک بار برای رفع باگهای سیستمش عرضه میکنه. در حد 3-4 تا appـه Windows 10 و تازه این اولین OSـه Valve هست. در کل هنوز خیلی مونده تا بتونید به عنوان یه SteamOS فن از این تیکه ها به Windows بندازید.

آخرین ویرایش:
برادر SteamOS یک سیستم عامل رایگان هست و مثل ویندوز پولی نیست پس خیلی زود میتونه فراگیر بشه. بعدشم پورت بازی ها از ویندوز به لینوکس مطمئنا خیلی راحتر از پورت بازی ها مثلا از X360 به XONE هست و با شناختی که از Valve داریم تو این کار از هیچی کم نمیزاره.

اگه میبینی که SteamOS هنوز عرضه نشده بخاطر اینه که تو مراحل آزمایشی بسر میبره و هنوز کامل نشده در ثانی Valve مثل مایکروسافت نیست که هر سال یدونه ویندوز به صورت نصفه نیمه عرضه کنه و 2 سال تموم طول بکشه تا باگ هاشو رفع کنه

Hamid payne@ كسي گفت سود بازار pc كمه كه ناراحت شدي؟ واقعا اگر فقط يك مقدار به حرف ادم فكر كنيد بعد كوت كني خيلي عالي ميشه...! باد هوا:d بازار pc در حال حاضر شرايط خوبي داره، هيچ كس منكر اين نشد، عرض كردم خدمتتون كه بازار كنسول اينقدر پر سوده كه مايكروسافت بيخيالش نميشه، بله gears ultimate قرار بياد ولي gears 4 كي قرار بياد؟ halo 5 كي قرار بياد؟ هر وقت halo و gears هاي نسل قبل اومدند به اومدن نسل هشتي ها ميشه فكر كرد،
شما گفتی سود بازار PC به پای کنسول نمی رسه، من با توجه به چیزی که دیدم می تونم بگم اینطور نیست، شما منبع داری خلافشو ثابت کن وگرنه همون باد هواست ....

http://www.dsogaming.com/wp-content/.../dasdasdas.jpg

http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2015/07/adsdasdsa.jpg

منم گفتم اصلا هدف بخش Xbox حمایت از کنسول هست، اصلا از اسمش مشخصه نیازی به توضیح نیست، بازار هر کدوم پر سود تر باشه یا نباشه فرقی نمیکنه هدف این تیم مشخصه اما همینکه اینم تیم سیاست هاشو رو تغییر داده خود اتفاق خیلی بزرگی هست دلیلش هم مشخصه ....
عدم عرضه اون انحصاری ها رو PC هم به همون صحبت اولم برمی گرده هدف تیم XBOX ....

شما گفتی سود بازار PC به پای کنسول نمی رسه، من با توجه به چیزی که دیدم می تونم بگم اینطور نیست، شما منبع داری خلافشو ثابت کن وگرنه همون باد هواست ....

http://www.dsogaming.com/wp-content/.../dasdasdas.jpg

http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2015/07/adsdasdsa.jpg

منم گفتم اصلا هدف بخش Xbox حمایت از کنسول هست، اصلا از اسمش مشخصه نیازی به توضیح نیست، بازار هر کدوم پر سود تر باشه یا نباشه فرقی نمیکنه هدف این تیم مشخصه اما همینکه اینم تیم سیاست هاشو رو تغییر داده خود اتفاق خیلی بزرگی هست دلیلش هم مشخصه ....
عدم عرضه اون انحصاری ها رو PC هم به همون صحبت اولم برمی گرده هدف تیم XBOX ....
الان اين لينكي كه دادي ثابت كرد pc پرسودتره؟ realy؟ اصلا پرسودتر، با يك ماه ثابت كردي پر سودتره؟ با شش ماه ثابت كردي پر سودتره؟ سود مي دوني يعني چي؟ سود ثابت و خالص ميدوني يعني چي؟
من نظرمو گفتم، شما فكر كردي اينجا نشست ماهانه سهام دارانه كه مدرك مي خواي؟ اصلا شما درست ميگي من غلط ،
فكر نميكنم اين مسائل به دست من و شما قابل اثبات باشند، چون ما تو كل داستان جزئيات بازار. خرج و برج نيستيم، نهايتا هممون نظر ميديم

ويرايش : باد هوا توهين نيست، ولي واژه محترمانه اي هم نيست دوست من

آخرین ویرایش:
الان اين لينكي كه دادي ثابت كرد pc پرسودتره؟ realy؟ اصلا پرسودتر، با يك ماه ثابت كردي پر سودتره؟ با شش ماه ثابت كردي پر سودتره؟ سود مي دوني يعني چي؟ سود ثابت و خالص ميدوني يعني چي؟
با این سوال ها کار به جایی نمی رسه، یه صحبتی کردی منم گفتم ثابتش کن، شما فک کنم من هیچی نمی دونم و از هیچ جا خبر ندارم حرفی که زدی رو ثابت کن ....

من نظرمو گفتم، شما فكر كردي اينجا نشست ماهانه سهام دارانه كه مدرك مي خواي؟ اصلا شما درست ميگي من غلط الان دسگه كوت نمي كني ايشالا؟
از اول همین رو میگفتی خودت و ما رو خلاص می کردی...

ضمنا میخوای توهین کنی موردی نداره من گزارش میکنم، اما اینو بگم که باد هوا توهین نیست، یعنی صحبت بی اساس....

پورت بازیها اصلا چه ربطی به Valve داره؟؟
شما منتظر باش همه بازیهای روی استیم پورت شن به لینوکس و Steam انحصاری SteamOS بشه
همچین SteamOS میکنید و مقایسه اش میکنید با ویندوز حالا خوبه به Debian برای لینوکس

حالا بزار نسخه اولش بیاد بعد اینجوری فکت صادر کن!
ماکروسافت با اون عظمت و هزاران برنامه نویس وضعیتش اینه، حالا یه شرکت فکستنی مثل Valve که هیچ زمینه ای تو تولید نرم افزار اونم از نوع سیستم عامل نداره یه شبه بیاد و راه هزار ساله رو بره . لوووووول!

حالا بزار نسخه اولش بیاد بعد اینجوری فکت صادر کن!
ماکروسافت با اون عظمت و هزاران برنامه نویس وضعیتش اینه، حالا یه شرکت فکستنی مثل Valve که هیچ زمینه ای تو تولید نرم افزار اونم از نوع سیستم عامل نداره یه شبه بیاد و راه هزار ساله رو بره . لوووووول!
کلیات حرفت درسته، ولی Source Engine و Source Engine 2 و Steam رو ما بهشون می گیم نرم افزار، بماند که خود بازی ها هم نرم افزار حساب می شن. و اینکه سیستم عامل رو والو نمی ننوشته، Debian رو برداشته دستکاریش کرده:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or