مایکروسافت عرضه نسخه PC عناوین انحصاری جدید کنسول Xbox One را منتفی نمی داند

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
«مایکروسافت» در حال حاضر برنامه‌ای برای انتشار نسخه «PC» بازی‌های «3 ScaleBound» , «Crack Down» و «Quantum Break» ندارد اما ممکن است در آینده این بازی‌ها برای PC منتشر شوند. با ادامه خبر با سایت بازی‌سنتر همراه شوید.

aHgD9.jpg

«فیل اسپنسر» رییس بخش «Xbox» شرکت مایکروسافت در مصاحبه اختصاصی با سایت «PC Gamer» گفت، بازی‌های ScaleBound, Crack Down 3 و Quantum Break برای PC منتشر نخواهند شد، حداقل در حال حاضر منتشر نخواهند شد. به این دلیل که توسعه این عناوین قبل از این که او به عنوان رییس بخش Xbox برگزیده شود و سیاست‌های مایکروسافت در قبال PC Gaming تغییر کند، شروع شده است.

«در مورد چیز‌ هایی مثل ScaleBound یا Crack Down 3 یا Quantum Break بذارین به طور کل با شما صادق باشم. ما توسعه این عناوین را قبل از برنامه های جدید خود و راهی که برای گسترش Windows به سمت Gaming با برگزیده شدن من به عنوان رییس بخش Xbox در پیش گرفته‌ایم، شروع کردیم.»

همچنین در طول مصاحبه فیل اسپنسر گفت، درخواست ما به تیم سازنده عناوین ذکر شده برای عرضه بازی بر روی بقیه پلتفرم ها به سود این عناوین نیست و بر روی کیفیت نهایی آن‌ها تاثیر گذار خواهد بود.

عرضه عناوین ScaleBound, Crack Down 3 و Quantum Break برای PC قطعا منتفی نیست، اما فیل اسپنر تاکید کرد.
«نمی‌خوام بگم این عناوین هرگز برای PC منتشر نخواهند شد، اما در حال حاضر من فقط می‌خوام بر روی همان مسیر قبلی خود یعنی پایان توسعه عناوین خوبی که قبلا شروع کرده‌ایم، باشم.»

اگر به گذشته نگاهی بیاندازیم، RYSE و Dead Rising 3 دو عناوین انحصاری کنسول Xbox One برای PC منتشر شده‌اند و عنوان Sunset Overdrive هم وضعیتی مثل عناوین ذکر شده [ScaleBound, Crack Down 3 و Quantum Break] را دارد.

منبع

آخرین ویرایش:
سیاست فاجعه باری هست

الان مثلا مردم میخوان به خاطر ScaleBound یا Quantom Theory برن ویندوز بخرن ؟؟ اگه اینا نبودن نمیرفتن بخرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو وضعیت فعلی که هزار رقم هیتر داره کنسولت و هزار نوع موج منفی دنبالشه ، همین چند تا انحصاری رو هم جای دیگه عرضه کنی ، ملت قاق هستن بیان کنسولت رو بخرن ؟؟

آقا ما Forza Horizon 2 رو میخوایم! [-o<

بعدشم Fable II ،Gears 2-3 ،Halo ،Quantum Break و ... :d :p

سیاست فاجعه باری هست

الان مثلا مردم میخوان به خاطر ScaleBound یا Quantom Theory برن ویندوز بخرن ؟؟ اگه اینا نبودن نمیرفتن بخرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو وضعیت فعلی که هزار رقم هیتر داره کنسولت و هزار نوع موج منفی دنبالشه ، همین چند تا انحصاری رو هم جای دیگه عرضه کنی ، ملت قاق هستن بیان کنسولت رو بخرن ؟؟
بله برای PC هیتر ها تو این زمونه، رشد روز افزون PC و عرضه بازی های بیشتر برای این پلتفرم واقعا فاجعه ای بیش نیست ​...

آخرین ویرایش:
سیاست فاجعه باری هست

سیاست فاجع بار؟
ویندوز و Xbox پلتفرم های شرکت مایکروسافتن و باید ازشون حمایت کنه. همین طور که وقتی سونی برای PS Vita بازی منتشر نمیکنه ازش انتقاد میشه. مایکروسافت هم این قدر استودیو نداره که بخواد به صورت جداگانه انحصاری برای ویندوز بسازه و مجبور چنین کاری انجام بده.
کسی که بخواد مثلا QB بازی کنه منتظر نمیمونه که شاید، یک روزی بازی برای PC منتشر بشه. من خودم به شخص حاضر نیستم دو سال صبر کنم برای یک بازی.

پ.ن: QT که نسل قبل منتشر شد و نمرات بین 3 تا 5 گرفت.:d

سیاست فاجع بار؟
ویندوز و Xbox پلتفرم های شرکت مایکروسافتن و باید ازشون حمایت کنه. همین طور که وقتی سونی برای PS Vita بازی منتشر نمیکنه ازش انتقاد میشه. مایکروسافت هم این قدر استودیو نداره که بخواد به صورت جداگانه انحصاری برای ویندوز بسازه و مجبور چنین کاری انجام بده.
کسی که بخواد مثلا QB بازی کنه منتظر نمیمونه که شاید، یک روزی بازی برای PC منتشر بشه. من خودم به شخص حاضر نیستم دو سال صبر کنم برای یک بازی.

پ.ن: QT که نسل قبل منتشر شد و نمرات بین 3 تا 5 گرفت.:d
چه طور طی این همه سال حرف ار پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز نبود.اگرم حرفی ازش میشد میگفتین که ویندوز فقط یک سیستم عامل هست و هیچ دلیلی نداره مایکرو بیاد تو ضمینه
گیمینگ ساپورتش کنه.حالا از زمان معرفی X1 از رو desperate بودن مجبور شده انحصاری هاشو واسه PC بده .حالا شده حامی PC Gaming و پلتفورم مایکروسافت ؟؟؟
کاملا مشخصه که هر عنوانی که از نظر فروش موفق نبود رو واسه PC پورت میکنه
من هیچ وقت چنین چیزی نگفتم
yahoo_4.gif

منظورم شخص شما نبود.قدیما سر این موضوع تو BC بحث شده بود.کلی گفتم

آخرین ویرایش:
چه طور طی این همه سال حرف ار پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز نبود.اگرم حرفی ازش میشد میگفتین که ویندوز فقط یک سیستم عامل هست و هیچ دلیلی نداره مایکرو بیاد تو ضمینه
گیمینگ ساپورتش کنه.حالا از زمان معرفی X1 از رو desperate بودن مجبور شده انحصاری هاشو واسه PC بده .حالا شده حامی PC Gaming و پلتفورم مایکروسافت ؟؟؟
تو متن خبر دقیقا توضیح داده شده:
به
این دلیل که توسعه این عناوین قبل از این که او به عنوان رییس بخش Xbox برگزیده شود و سیاست‌های مایکروسافت در قبال PC Gaming تغییر کند، شروع شده است.

.............................

اگرم حرفی ازش میشد میگفتین
من هیچ وقت چنین چیزی نگفتم :d

منظورم شخص شما نبود.قدیما سر این موضوع تو BC بحث شده بود.کلی گفتم​

بله همون دوستان الان رفتن سمت کنسول های سونی و احتمالا یکی از دلایلش همین.

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه که هر عنوانی که از نظر فروش موفق نبود رو واسه PC پورت میکنه

منظورم شخص شما نبود.قدیما سر این موضوع تو BC بحث شده بود.کلی گفتم

چون برای ماکروسافت سهمش از بازار ویدیوگیمینگ مهمه، و PC هم اواخر کاملاً افزایش سهم قابل توجهی داشته. فکر نکنم ماکروسافت فرصت همچین کاری رو بسوزونه اگر چندسال پیش در برابر PC Gaming سیاست مناسب رو پیش گرفته بودن احتمالاً جای Valve الان ماکروسافت داشت کلی سود از کلاینتش به جیب میزد.

من خیلی موافق عرضه انحصاری های X1 واسه PC نیستم، ولی یه سری بازی مثل QB اگه برای PC عرضه بشه بد نیست چون الان عرضه شدن Alan Wake واسه PC یکی از دلایل ساخته شدن QB هست :دی ولی خب اگه قرار باشه اکثر انحصاری های اصلی X1 واسه PC بیان خیلی جالب نیست چون اینجوری دلایل واسه خرید X1 کمتر میشه، البته بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته و اسپنسر به صورت کنترل شده (!) انحصاری هاش رو برای PC عرضه میکنه :دی

آخرین ویرایش:
به هرحال ویندوز پلتفرم ماکروسافته و قطعا سودی که رو ویندوز داره اصلا با بخش سرگزمی و ایکس باکس قابل مقایسه نیست وطبیعی هم هست که از همه نظر از ویندوز ساپورت کنه.
به نظر خودم crack down و کوانتوم بریک پتانسیل اومدن رو ویندوز رو دارن شاید 1 سال دیگه.تا اون موقع هم اینا فروشش رو ایکس باکس کردن دیگه

بذارین به طور کل با شما صادق باشم. ما توسعه این عناوین را قبل از برنامه های جدید خود و راهی که برای گسترش Windows به سمت Gaming با برگزیده شدن من به عنوان رییس بخش Xbox در پیش گرفته‌ایم، شروع کردیم

بهانه ای خنده دار

درخواست ما به تیم سازنده عناوین ذکر شده برای عرضه بازی بر روی بقیه پلتفرم ها به سود این عناوین نیست و بر روی کیفیت نهایی آن‌ها تاثیر گذار خواهد بود.

جمله ای که فقط از چند تا خردسال میشه شنید. اگه بازی ای بر روی دو تا پلتفرم منتشر بشه, اون بازیه خراب میشه.

RYSE و Dead Rising 3

دو عنوان کاملا متوسط رو به ضعیف که روی PC پورت شدن

-----------------

این هم خبر و هدیه ی جدید $M برای PC گیمرها:

Windows 10 Updates Could Block You from Playing Pirated Games

Code:
http://news.softpedia.com/news/windows-10-updates-could-block-you-from-playing-pirated-games-488997.shtml

خیلی مایکرو به فکر PC گیمرهاست و به اونها لطف داره.

این سیاست که بازی ها انحصاری روی PC عرضه بشه قطعا به سود گیمر ها هست حالا یک عده گیمر مخالف این قضیه باشن جای سئوال داره!
ولی شاید این سیاست به XBOX ONE ضربه بزنه به خاطر اینکه شاید یک عده ای که میخوان از PC به کنسول مهاجرت کنن به خاطر بازی های انحصاری دیگه دلیلی بر این نبینند

در کل ماکرو سیاستش در حال تغییر هست به نظر میاد این عرضه بازی ها بر روی PC یک مدت محدودی ادامه پیدا کنه و وقتی ماکرو فن بیس لازم رو جمع کنه دیگه بیخیال PC بشه اگرم توجه کنید بازی های رو روی PC عرضه کرده که فن بیس کمی دارن و هیچ وقت بازی های مثل هیلو یا فورتزا رو روی PC عرضه نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or