خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
همینارو 2/3 صفحه پیش گفتیم :D
ایکس باکس + اکتی 20% از کل مارکت هم نمیشن
گیر cma اصلا کنسول نبود و صرفا بخاطر پیشبینی آینده کلاود مخالفت کرد اما ftc گیرش بازار کنسوله! که وضعیت اونم مشخصه نیازی به آینده نگری نداره سونی با فاصله زیادی از باقی جلوتره
کاری که ftc داره می کنه دقیقا محافظت از سهم سونیه نه حفاظت از رقابت و مشتری

در مورد آینده نگری برای کلاود هم خوب واقعا فکر می کنید باقی شرکت های بزرگ خبر ندارن؟ چرا وارد نمیشن سرمایه گذاری کنن اگر اینقدر آینده بازارش مطمئن هست؟ کسی جلوشونو گرفته؟ الان که بازارش کوچیکه و راحت تر میشه سهم گرفت
از خودتون پرسیدید چرا؟ چرا باید FTC از سونی حمایت کنه؟ اگه مساله مالی بود که ماکروسافت سر تا پاشونو طلا میگرفت، اگه قضیه ملی بود که قطعا طرف ماکروسافت آمریکایی رو میگرفتن! این وسط حمایت کردن از سونیه ژاپنی هیچ توجیحی نداره و نخواهد داشت! اگه فکرم میکنید که طرف فن بوی هستش که کلا به بحث ادامه نباید بدیم!

انقدر تنفر تو نقل و قول کردنت هست که نمیذاره متوجه بشی جریان چیه :D

سونی این وسط کاره ای نیست و تلاش خاصی هم نمیکنه، فقط قبول نکرد که با ماکرو قرارداد 10 ساله ببنده که این باعث نمیشه شما تو هر کامنت اونو حقیر خطاب کنی.

البته اینم اضافه کنم که شما تو همه تاپیک ها سعیتون بر اینه که به هر نظر مخالف یه برچسب "سطح پایین" بچسبونید و شروع کنید مسخره کردن فن بیس پلی استیشن که چیزی جز تحقیر کردن خودتون نداره. به نظر من سعی کنید در وحله اول یاد بگیرید که دارید در مورد چی بحث میکنید، بعد یکم واقع گرایانه تر به وضعیت نگاه کنید.

سونی الان درگیر کارهای خودشه و داره تلاش میکنه بازی های بهتری بسازه، کاری که ده ها ساله داره انجام میده. اکثر فن های پلی استیشن هم منتظرن ببینن دستپخت این تلاش ها برای ادامه سال و سال های آینده چیه. دنبال کردن اخبار هم چیزی نیست که نه شما و نه کس دیگه ای بخواد اینجا بهش گیر بده.

با سلام

من هيچ وقت فن بيس سوني رو مسخره نكردم و تگ نزدم
دليلي وجود نداره واسه اينكار

فن بودن يه چيزه و فن بوييسم يه چيز

فن بودن هيچ ايرادي نداره

در هر صورت من هميشه سعي كردم با فكت نظر بدم

اره ممكنه يه جايي هم مستقيم به سوني حمله كنم

منتهي زاويه شخصي با فن هاش ندارم و نخواهم داشت

سطح پايين هم مشخصه وقتي بحث شخصي بشه يا توهين داشته باشه سطح پايين هست

موفق باشين

آقا این قضیه Valve رو چرا اینقدر گیر دادین بهش آخه :D

اون سونی گفت ما مخالف این خرید هستیم و تمایل به بستن قرارداد هم نداریم

ولی valve مشکلی با این خرید نداشت و گفتش روابط ما با مایکروسافت همیشه خوب بوده و نیازی به قرارداد نداریم

یعنی valve خودش رو وسط هیچ دعوایی نمیدید که بخواد رضایت بده یا نده پس خیلی فرق میکنه با سونی که افتاده وسط میگه جلوی خرید بگیرید وگرنه نابود میشم :D

از خودتون پرسیدید چرا؟ چرا باید FTC از سونی حمایت کنه؟ اگه مساله مالی بود که ماکروسافت سر تا پاشونو طلا میگرفت، اگه قضیه ملی بود که قطعا طرف ماکروسافت آمریکایی رو میگرفتن! این وسط حمایت کردن از سونیه ژاپنی هیچ توجیحی نداره و نخواهد داشت! اگه فکرم میکنید که طرف فن بوی هستش که کلا به بحث ادامه نباید بدیم!
داداش من کبیر نیستم که فکر کنم توطئه بزرگ در کار است :D فن هیچ شرکتی نیستم فن "گیمم" صرفا گفتم رفتاری که FTC داره می کنه در واقع دفاع از سهم سونیه نه اینکه پول گذاشتن کف دستشون که از سهم سونی دفاع کنه، من در جواب خود دوست کبیرمون هم گفته بودم اگه بحث پول و رشوه و این داستانا بود که سونی نمی تونست در مقابل کوه پول با رشوه کار پیش ببره

این سوالی که از من پرسیدی رو میشه اینجوری هم مطرح کرد چرا این همه کشور تایید کردن خود اتحادیه اروپا تایید کرده فقط FTC و CMA قدرت پیش بینی آینده رو دارن؟ شرکت های بزرگ تحلیل گر ندارن؟ از بازار خبر ندارن؟ به نظر خودت غول های دنیای تکنولوژی از بازاری که به قول دوستان تا 2030 قرار هست 2000% رشد کنه رو ول می کنن؟ :D

آخرین ویرایش:
سونی تو نسل پنجم با ps1 نینتدو با اون عظمت رو کنار زد و تو نسل ششم با ps2 پرونده جنگ های کنسولی رو بست.... اون کامبک رویایی تو نسل هفتم با ps3.... و ادامه دار بودن موفقیت پلی استیشن تو دو نسل اخیر... واقعا خیلی حقیره این سونی :))
فعلا بتازونین با پول خرج کردن و شرکت خریدن های مایکرو ولی نوبت ما هم میرسه هر چند همین الان هم نوبت ماست و حداقل به کویر بازی برنخوردیم تو این 15 سالی که طرفدار playstation هستم...
با احترام به فن های منطقی xbox همین جور پست های بعضی اشخاص باعث میشه که اگه خدایی نکرده starfield خراب کرد ما مزاحم شما بشیم با ترول کردتا...

سونی تو نسل پنجم با ps1 نینتدو با اون عظمت رو کنار زد و تو نسل ششم با ps2 پرونده جنگ های کنسولی رو بست.... اون کامبک رویایی تو نسل هفتم با ps3.... و ادامه دار بودن موفقیت پلی استیشن تو دو نسل اخیر... واقعا خیلی حقیره این سونی :))
فعلا بتازونین با پول خرج کردن و شرکت خریدن های مایکرو ولی نوبت ما هم میرسه هر چند همین الان هم نوبت ماست و حداقل به کویر بازی برنخوردیم تو این 15 سالی که طرفدار playstation هستم...
با احترام به فن های منطقی xbox همین جور پست های بعضی اشخاص باعث میشه که اگه خدایی نکرده starfield خراب کرد ما مزاحم شما بشیم با ترول کردتا...
آرزو بر جوانان عیب نیست :D

خب الان با فکت اینجا ثابت کنید که سونی چرا حقیره و خبر فیکی که منتشر کردید رو توضیح بدید لطفا

مترادف حقیر: پست، دون، ذلیل، رذل، فرومایه، بی قدر، خوار، خوارمایه، اندک، خرد، خفیف، کوچک، ناقابل، ناکس، کم همت، بنده، این جانب، من، کم ارزش

برابر پارسی: خرد، کوچک، بیمایه، خوار، پست، فرومایه، کُهتَر

الان مشکل واژه حقیر هست؟ :-?

خب آقا از واژه پارسی کُهتَر استفاده کنید که پارسی باشه :D

ولی سوای شوخی شرکتی که میگه قرارداد تبلیغات و محتوای انحصاری cod از ما بگیرید دیگه نمیتونیم حتی بازی aaa بسازیم حقیر هست دیگه

به جای سرویس دادن به مشتری دنبال خراب کردن مارکت بقیه هست

اول نسل هی میگفت believe generation بعد هر چی بازی میده بین نسلی هست :D

مترادف حقیر: پست، دون، ذلیل، رذل، فرومایه، بی قدر، خوار، خوارمایه، اندک، خرد، خفیف، کوچک، ناقابل، ناکس، کم همت، بنده، این جانب، من، کم ارزش

برابر پارسی: خرد، کوچک، بیمایه، خوار، پست، فرومایه، کُهتَر

الان مشکل واژه حقیر هست؟ :-?

خب آقا از واژه پارسی کُهتَر استفاده کنید که پارسی باشه :D

ولی سوای شوخی شرکتی که میگه قرارداد تبلیغات و محتوای انحصاری cod از ما بگیرید دیگه نمیتونیم حتی بازی aaa بسازیم حقیر هست دیگه

اول نسل هی میگفت believe generation بعد هر چی بازی میده بین نسلی هست :D
من اون کامنت بالا رو خطاب به شما گفتم؟ چرا دوست داری خودتو قاطی همه چی گنی و نمک بپاشی؟

اونی که میاد میگه ما هر کاری کنیم نمیتونیم مثل سونی و نینتندو بازی بسازیم چیه؟ یا اون چارت مشهوری که با خودشون از آمریکا آورده بودن؟ چه واژه پارسی ای برای اون سراغ داری؟

تا اینجای نسل مگه ماکروسافت سرویس داده به مشتریای پلی استیشن؟ چی داری میگی؟ سونی دنبال خراب کردن مارکت بقیس؟ چیکار کرده که مارکت رو خراب کرده؟ واقعا قابل باور نیست حرف امثال شما... شما شاکی هستی از به هم خورد مارکت؟ و در عین حال سونی رو میکوبی بخاطر ساختن بهترین بازی های چند نسل اخیر و حمایت میکنی از اکس باکسی که موفق ترین بازی چند سال اخیرش های فای راشه؟ حمایت میکنی از کسی که کل بازار رو داره میخره!

حداقل تکلیفتو با خودت روشن کن بعد بپر وسط حرف دو نفر! اگه میخوای فن بوی بازی در بیاری از چیزی حرف نزن که برعکسه. ریپلی نکن که دیگه ایگنور میکنم

من یه چیزی بگم. من پلی استیشن و سویچ دارم، که به ندرت هم میرسم بازی کنم. چند روز پیش به سرم زد گیم پس التیمت رو امتحان کنم، هیلو و گیرز آخری رو هم بزنم. باید بگم که CMA رو خوب نکته ای دست گذاشته! این تکنولوژی کلاود در ۱۰ سال منفجر میشه، و مایکروسافت فرسنگ‌ها از همه جلوتره. واقعا خیلی راحته و بچسبه. نه دردسر دانلود ، نه آپدیت، نه هیچی دیگه. نه نگران هارد درایو، ....روشن می‌کنی هر بازی که خواستی سریع شروع میکنی، دیگه نگران هیچی نیستی! نه نصب، نه هیچ‌چیزه دیگه. عالیه واقعا. گیم پس هم که حقیقت بی نظیره
نصب که باید بکنید دانلود داره نصب داره پچ داره چک کردن داره برای اینکه ببینه شما هنوز سابسکرایب هستی یا نه اگر بدون نصب بود و بازی ها اجرا میشد مثل نسل های قدیم با زدن یک دکمه که دیگه الان فاتحه بفیه پلتفرم ها خونده بود ‌.

نصب که باید بکنید دانلود داره نصب داره پچ داره چک کردن داره برای اینکه ببینه شما هنوز سابسکرایب هستی یا نه اگر بدون نصب بود و بازی ها اجرا میشد مثل نسل های قدیم با زدن یک دکمه که دیگه الان فاتحه بفیه پلتفرم ها خونده بود ‌.
منظور دوستمون سرویس کلاود گیم پس هستش.

اوکی من فکر کردم منظورش گیم پسه اکر گیم پس نصب نداشت 🥳🥳 دیگه هیچ ..
نه دقیقا منظورم همون سرویس کلاود گیمینگه که بی نهایت راحته واقعا. میشه به راحتی تصور کرد که مثلا ۱۰ سال دیگه حداقل تو کشورهای با ظرفیت بالای اینترنت تا حد خیلی زیادی جانشین کنسول بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or