خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
وقتی سونی بازی را انحصار میکنه (مثلا Final Fantasy Remake 2) میره دونه دونه خونه سازنده ها هر شب سر میزنه، گل های کوچه ناشر را آب میده، به بچه های بی بضاعت منطقه ناشر و دولوپر کمک میکنه، مدرسه میسازه تو اون کشور، افطاری میده به مسلمون های استدیو، خمس و زکات استدیو و کارکنانشون را به موقع میده و ..

ولی ماکروسافت، لعنت بهت ای دیو که هر شرکت و بازی را انحصاری میکنی فقط به فکر جیب خودتی :))

.........................

پ.ن : دوربین مخفیه این اظهارت یا جدی میگید؟:| کوروش کبیر بسه دیگه انقدر دست و پا نزن.

سونی انحصاری کنه کمک به استودیو و پیشرفت صنعت گیمینگ
ماکروسافت انحصاری کنه استودیو باید زیر شلاق در راستای سود ماکروسافت بازی بسازه و این بده .
ددداشای گلم اسمون ریسمون بافتن نداره که چیزی هم نگید رنگ رخسار خبر میدهد از فشار درون
ماکروسافت یه غلطی کرد ماهم اشتباهی خوشحال شده بودیم
سونی هم که خدا رو شکر هیچ احتیاجی به این اشغالهایی که ماکرو خریده نداره
۷۰ صفحه بالا پایین پریدید یه خرده هم استراحت کنید قول میدم هرکی کامنت گذاشت سریع و انقلابی با زبون خوش حالیش میکنم که ماکروسافت هیچ غلطی نمیتواند بکند اگه قبول نکنی شما یه شهروند درجه ۲ که از امازاده ماکروسافت اویزون شدی نذری بگیری و اصلا اینده صنعت بازیسازی واسه شما مهم نی
در اخر که شاعر میفرماید:شما اگه همتون متحد شید نمیتونید حتی سین سونی (ع) شید

وقتی سونی بازی را انحصار میکنه (مثلا Final Fantasy Remake 2) میره دونه دونه خونه سازنده ها هر شب سر میزنه، گل های کوچه ناشر را آب میده، به بچه های بی بضاعت منطقه ناشر و دولوپر کمک میکنه، مدرسه میسازه تو اون کشور، افطاری میده به مسلمون های استدیو، خمس و زکات استدیو و کارکنانشون را به موقع میده و ..

ولی ماکروسافت، لعنت بهت ای دیو که هر شرکت و بازی را انحصاری میکنی فقط به فکر جیب خودتی :))

.........................

پ.ن : دوربین مخفیه این اظهارت یا جدی میگید؟:| کوروش کبیر بسه دیگه انقدر دست و پا نزن.
جدی کوروش فکر میکنه مایکروسافت شرکت ها رو میخره و همه نیروهاشون رو به عنوان برده میبره توی کشتی پارو بزنن. ددی میشه دیوی جونز. فیل اسپنسر میشه کراکن که ددی ولش میکنه توی دریا شکار بزنه. مایکروسافت هم میشه Flying Dutchman. ده سال روی دریا، یک روز روی زمین. قشنگ دزدان دریایی کارائیبه.

از اونور جیمبو بعضی شبا میره پشت در خونه نیل دراکمن یه گونی برنج میذاره و در میزنه و سریع میره که کسی نفهمه.

چی شده، کی میتونسته بخره.

index.jpg

Sony (SONY) - Market capitalization
سونی نسل شش ارزشش دائم السقوط بوده چجوری میتونسته بخره، من نمیدونم. ارزش فقط یه الکترونیک ارتس
Electronic Arts (EA) - Market capitalization
در پایان نسل شش که 15 بیلیون بود، برابر با 37 درصد ارزش سونی بود.نکنید. سونی سر خریدای مسخرش تو دهه 80 بشدت ترکید.
فایننشنال تایمز میخوای بیا . مال دهه 90 از ارشیو وب
FT.Com - FT500
FT.Com - FT500
گفتیم بزارید بگن، راحت باشن. ولی دیگه اینقدر فضایی نرید.
اگه اون مدلی در نظر بگیری. تو همین برهه ماکرو 9 برابر ارزش سونی رو داشته پس میتونسته 4.5 بار کل صنعت گیم رو بخره. ولی نکرده اینکار رو.

آخرین ویرایش:
آقا از این بحث های گروه الفی بکشید بیرون :D
اکثر اینایی که اینجا دارن فخر خرید ۷۰ میلیاردی میدن سال هاس یه بازی از کل اکتی بیلیزارد رو حتی پلی هم ندادن! :D
مگه نه @Cj_sa ؟:D
الان کل این بحث ها در مورد اینه که اسباب بازی من بیتره دلت بسوزه و ایناس ... :D
و اینا هم گذشته داره ها ، یه دهه استبداد سونی فن ها رو تحمل کردن الان جشن راه انداختن :)):D
پس خیلی جدی نگیرید ، همه اینا ماه بعد موقع لانچ هورایزن ناپدید میشن ، مهم نیس مایکرو کل صنعت رو بخره یا نخره :D
چقدر خندیدید تو متن تون ‌. بزرگترین بازی که منتظرش باید بود دیابلو ۴ شما رو نمیدونم .

عزیزم الان ماه عسل :))
مایکروسافت توان رقابت با سونی نداشته و ادعا جوان مردی و طرفدار گیمر ها رو داشته
فک کردی الان با 100 میلیارد دلار هزینه فقط خرید و ده ها میلیارد هزینه ساخت بازی ها به شما رحم می کنه :))
نه عزیزم
البته این حالتی که خودش یا یکی دیگه EA و تیک تو نخرن و از دسترسی PS خارج نکنن
اگه این اتفاق بی افته از 2024 منتظر این قیمت ها باش :))

وقتی 900 دلار در سال برای تجربه 10 تا بازی ناقص که 3 سال طول می کشه تا کامل بشن هزینه کردی , متوجه اتفاقات امروز می شی 8-> متوجه می شی مایکروسافتی که امروز این قصه ها رو می بافه چه بلای به سر گیمر ها میاره
سخته ولی کم کم عادی میشه=((

سلیقه ات عالیه بلار خیلی توپ بود یادش بخیر هندلینگش خیلی ارکید و فان بود . یک دهه پیش بازیش کردم البته پنج دقیقه ‌‌.یک چیز دیگه راستی ما هم چند ما ناپدید شدیم با هورایزن خودمون فورزا ۵🤣😂من هنوز گم هستم تو مکزیک راه خروج رو نجستم هندلینگ هاش ادم رو یاد همین بلار میندازه ‌.

آخرین ویرایش:
ولی جدا خوب هیولایی از ماکرو دارن میسازن. اینکه هیچ شرکتی دلش نمیسوزه، کاملا واقعیه. ولی، ولی، ولی
انحصار سیستم عامل کامل دست ماکرو هست، 37 ساله. چیکار مگه کرده. بیلیون یوزر داره ویندوز.
ماکرو نکنه هر قیمتی عشقش میکشه میده، الان ویندوز 11 آپگرید رایگان داره 10، 10 داشت از 7.
ویندوزی رو کاربر نخواست ماکرو مجبور شد مثل 8 و ویستا از دور خارجش کنه، جدا چجوری اینا به ذهنتتون میرسه.
اون ویندوزه که اجبار داره کاربر ازش استفاده کنه، چون هیچ سیستم عاملی توان رقابت نداره، نمیتونه کاربرو زور کنه ماکرو.
اینکه چهار تا گیمه.
سلیقه ات عالیه بلار خیلی توپ بود یادش بخیر هندلینگش خیلی ارکید و فان بود . یک دهه پیش بازیش کردم البته پنج دقیقه ‌‌.
بی نظیره بازیش. هنوز با داداشم دو نفره مسابقه میدیم، امتیازی. اون مود سرعت داره من اون مودی که سلاح داره.
واقعا دوست دارم بدنش به ترن 10 و پلی گراند. یه بازی دیگه هم غیر از بازیای والو دوست دارم برگردن spec ops هست اونم دست تیک تو هست فکر کنم، اونم یکی بگیره بسازش.

سونی فن : سونی روی این بازی ها سرمایه گذاری میکنه و با دولوپر همکاری میکنه که این بازی ها انحصاری میشن

مایکرو فن ، پی سی فن ، بیطرف ، با طرف ، اینطرفی اونطرفی ::

حرف مفت نزن فن بوی 😂 زبون نفهم کودک ذهن (مدیریت فروم در حال چرت، ناظم فروم در حال لایک 😐😂) این شرکتا چون دلشون برای سونی میسوزه انحصاری میکنن بازی هاشون رو ، اصلا سونی چیه که کله پاچش چی باشه

یکی دو سال بعد که یه کم فهمیندن انحصاری یعنی چی اصلا و مزش رفت زیر دندونشون : سونی جهان خوار شیهد جلاد ، هیچ کاری نکرده جز دزدی از صنعت گیم و مجبور کردن استودیو های بی نوا برای ساخت انحصاری در اقدامات چلیدانه وشروررانه 😂😂😂

پس مایکرو هر کاری بکنه اشکال نداره ، هیرو 😂😂😂😂

یعنی اخه انقدر مواج ؟؟؟ 😏

بازار بخش نرم افزاری گیمینگ در حال حاضر بیش از 183 میلیارد دلار ارزش داره که پیش بینی میشه در سال 2024 به بیش از 250 میلیارد دلار برسه و این فقط برای بخش نرم افزار و سرویس هست.

این درصورتی هست که ارزش کل بازار گیمینگ شامل سخت افزار و تبلیغات 275 میلیارد دلار هست ، پیشبینی ها حاکی از این است که به 412 میلیارد دلار در سال 2024 برسد.

1642695905835.png

و این در صورتی هست که ارزش کل بازار متاورس در سال 2024 طبق پیشبینی 800 میلیارد دلار خواهد بود.

1642696358201.png

و موضوع وقتی جالبتر میشه که به رقبا و بازیگران این پلتفرم تکنولوژی بزرگ درحال رشد نگاه کنیم

1642696373405.png
Metaverse may be $800 billion market, next tech platform | Bloomberg Professional Services

- به نمودار اندازه بازار گیمینگ نگاه کنید یه نکته جالب داره ، اندازه بازار سخت افزار vr از 4.7 میلیارد دلار طی 4 سال به 40.6 میلیارد دلار رسیده و در نمایش ces امسال sony رpsvr2 رو معرفی کرد.

- نمودار رقبا هم جالبه tencent هم بخش شبکه اجتماعی داره هم از یکی از بزرگترینسازندگان بازیهای آنلاینه و هم سهامدار بزرگ اپیک هست.

فکر کنم با خرید اکتیویژن بیلزارد مشخص شد وقتی فیل میگفت رقیب ما سونی نیست منظورش کی بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or