خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
View attachment 301048
جیسون از شدت ناراحتی داره هذیون می گه،
میگه کار ادغام تقریبا تمومه مگه اینکه کاندا مانع بشه😆
البته بهش حق بدید الان خیلی فشار روشه🤣
این و جف کلی و کوتاکو حال و روزشون شبیه امیر گیم شو شده

دمش گرم اگه قبول میکرد حالاحالاها CoD روی گیم پس نمیومد! این دوستان میگفتن جیمبو بهترین مدیر دنیاست من هی شک داشتم که دیگه اطمینان پیدا کردم
تو این بحث، چیزی که ازش دیدم خیلی ادم نادون هست و دیگه اوجش تو جلسه از پیش ضبط شده بود. اگه دادگاه حضورا میومد که سنگ رو یخ میشد بنده خدا.

اینکه بهش میگم نادون دلیل دارم و الان ثابتش میکنم:

- اینکه بیای بگی رقیب از عمد میاد بازی ناقص تحویل ما میده تا مشتری های ما رو فراری بده از روی عقل نیست. جواب اینو تو دادگاه به خوبی دادند. انجام دادن همچین کار احمقانه ای بیشتر به برند خود ایکس باکس صدمه میزنه تا اینکه بخواد جذب مشتری صورت بگیره

- جیم رایان به قدری حماقت کرد که روی نهادهای ناظر بابت تئوری احمقانه ضرر به بازار کنسول ها شرط بست و چی شد؟ تا امروز یه نفر هم قبولش نکرده حتی CMA. از یک کسی که مدیریت یه مجموعه بزرگی رو به عهده داره انتظار میره قبلش یه محاسبه ای کنه، نظر چندتا کارشناس عاقل رو بپرسه که این تئوری ضرر به بازار کنسول ها یه کم احمقانه نیست؟ دادگاه اخه چی باید اینو قبول کنه؟

- جیم رایان میتونست قرارداد رو ببنده، چند سال دیگه نون انحصاری بازیش رو بخوره و همچنان به قول سونی با پول CoD بره بازی درجه 1 فرست پارتی بسازه. اینکه قرارداد رو قبول نکرده فقط بخاطر این توهمش بوده که نهادهای ناظر باهاش موافق هستند و بعدا هم گفت که من اصلا قرارداد نمیخوام فقط بلاک.

- حالا ایشون CoD رو که از دست داده(اونطوری که خودشون میگن)، قراردادهای تبلیغاتی رو هم از دست داده، تئوری ضرر به بازار کنسول ها که بهش باور داشت تا امروز مستقیم رفته سطل زباله، نهادهای ناظر هم تا الان اکثرا تایید کردند و اگه قرارداد هفته بعد نهایی بشه مقصرش حماقت های جیم رایان بوده که نه تنها چیزی گیر سونی نیومد بلکه امتیازاتی رو هم از دست داد.

به همین راحتی من ثابت کردم تو این مقطع و دقیقا در بحث خرید ABK جیم رایان حماقت کرد. هر دلیلی رو هم که آوردم تو واقعیت عینا اتفاق افتاده همه هم میدونند. بیش از 1 سال زور زد چیزی گیرش نیومد. صفحات قبل دوستان مخالف صحبت از موز طلایی میکردند و پست هاشون هنوزم هست. تعبیر قشنگی بود که نصیب جیم رایان شد.

مایکروسافت فیکس سر قولش موند و گفته بود تا قبل ۱۸ جولای کار رو تموم میکنه. جیم رایان هم سر حرفش بمونه و قرارداد جدید نخواد. بیا بلاک کن یا بیا یه مصاحبه کن آبروی خودتو ببر.

دیگه به راحتی میشه گفت ادعای نابودی صنعت گیم و مشابه این حرف یک ادعای کاملا مزخرف و اثبات نشده است. این ادعا توسط یک سری ادم های متخصص و با اشراف کامل اطلاعاتی مورد بررسی گرفت و به این نتیجه رسیدند که این ادعا و هر ادعایی در جهت مخالفت با این خرید مستقیم به سطل زباله هدایت میشه چون یک مشت مزخرف بی اساس و بدون پشتوانه هست.

مجددا بدونید که وکیل خوب بلده ازتون دفاع کنه و حواستون باشه جلو جلو قضاوت نکنید. اونجا که یه تعدادی داشتن مایکروسافت و طرفدارهاش رو ترول میکردند یه چندتا تیر به "وکلای میلیون دلاری" مایکرو زدن، این یه قلم خیلی گرون تموم شد.

بث ویلکینسون بعد از شکست دادن FTC:
ae6e5b1d230904ce93a68693007c6ae6.jpg

تو این بحث، چیزی که ازش دیدم خیلی ادم نادون هست و دیگه اوجش تو جلسه از پیش ضبط شده بود. اگه دادگاه حضورا میومد که سنگ رو یخ میشد بنده خدا.

اینکه بهش میگم نادون دلیل دارم و الان ثابتش میکنم:

- اینکه بیای بگی رقیب از عمد میاد بازی ناقص تحویل ما میده تا مشتری های ما رو فراری بده از روی عقل نیست. جواب اینو تو دادگاه به خوبی دادند. انجام دادن همچین کار احمقانه ای بیشتر به برند خود ایکس باکس صدمه میزنه تا اینکه بخواد جذب مشتری صورت بگیره

- جیم رایان به قدری حماقت کرد که روی نهادهای ناظر بابت تئوری احمقانه ضرر به بازار کنسول ها شرط بست و چی شد؟ تا امروز یه نفر هم قبولش نکرده حتی CMA. از یک کسی که مدیریت یه مجموعه بزرگی رو به عهده داره انتظار میره قبلش یه محاسبه ای کنه، نظر چندتا کارشناس عاقل رو بپرسه که این تئوری ضرر به بازار کنسول ها یه کم احمقانه نیست؟ دادگاه اخه چی باید اینو قبول کنه؟

- جیم رایان میتونست قرارداد رو ببنده، چند سال دیگه نون انحصاری بازیش رو بخوره و همچنان به قول سونی با پول CoD بره بازی درجه 1 فرست پارتی بسازه. اینکه قرارداد رو قبول نکرده فقط بخاطر این توهمش بوده که نهادهای ناظر باهاش موافق هستند و بعدا هم گفت که من اصلا قرارداد نمیخوام فقط بلاک.

- حالا ایشون CoD رو که از دست داده(اونطوری که خودشون میگن)، قراردادهای تبلیغاتی رو هم از دست داده، تئوری ضرر به بازار کنسول ها که بهش باور داشت تا امروز مستقیم رفته سطل زباله، نهادهای ناظر هم تا الان اکثرا تایید کردند و اگه قرارداد هفته بعد نهایی بشه مقصرش حماقت های جیم رایان بوده که نه تنها چیزی گیر سونی نیومد بلکه امتیازاتی رو هم از دست داد.

به همین راحتی من ثابت کردم تو این مقطع و دقیقا در بحث خرید ABK جیم رایان حماقت کرد. هر دلیلی رو هم که آوردم تو واقعیت عینا اتفاق افتاده همه هم میدونند. بیش از 1 سال زور زد چیزی گیرش نیومد. صفحات قبل دوستان مخالف صحبت از موز طلایی میکردند و پست هاشون هنوزم هست. تعبیر قشنگی بود که نصیب جیم رایان شد.

مایکروسافت فیکس سر قولش موند و گفته بود تا قبل ۱۸ جولای کار رو تموم میکنه. جیم رایان هم سر حرفش بمونه و قرارداد جدید نخواد. بیا بلاک کن یا بیا یه مصاحبه کن آبروی خودتو ببر.

دیگه به راحتی میشه گفت ادعای نابودی صنعت گیم و مشابه این حرف یک ادعای کاملا مزخرف و اثبات نشده است. این ادعا توسط یک سری ادم های متخصص و با اشراف کامل اطلاعاتی مورد بررسی گرفت و به این نتیجه رسیدند که این ادعا و هر ادعایی در جهت مخالفت با این خرید مستقیم به سطل زباله هدایت میشه چون یک مشت مزخرف بی اساس و بدون پشتوانه هست.

مجددا بدونید که وکیل خوب بلده ازتون دفاع کنه و حواستون باشه جلو جلو قضاوت نکنید. اونجا که یه تعدادی داشتن مایکروسافت و طرفدارهاش رو ترول میکردند یه چندتا تیر به "وکلای میلیون دلاری" مایکرو زدن، این یه قلم خیلی گرون تموم شد.

بث ویلکینسون بعد از شکست دادن FTC:
View attachment 301033
فک میکنیم شما یه مقدار نقش جیم رایان و سونی رو تو این قضیه بزرگ کردید.

به نظر من اصلا جریان ربطی به سونی یا لابی های اون نداشت.

لینا خان و سایر دموکرات های افراطی تر، کلا میخوان جلوی مایکروسافت یا سایر mega corporate ها دربیان.

سونی هم رضایت میداد، باز همین تلاش های فعلی برا به هم زدن دیل رو انجام میدادن به هرحال.

وجود سونی صرفا یه بهونه بود براشون.

از ابتدا مشخص بود با خرید اکتی، شرایط صنعت گیم جوری قرار نیست تغییر کنه که کار به مونوپولی بکشه. همه چی رو مخالفت کور ناشی از ایدئولوژی های چپی لینا خان و الیزابت وارن و ... بنا شده بود.

View attachment 301048
جیسون از شدت ناراحتی داره هذیون می گه،
میگه کار ادغام تقریبا تمومه مگه اینکه کاندا مانع بشه😆
البته بهش حق بدید الان خیلی فشار روشه🤣
فک میکنم با طنز و کنایه بود این حرفش.

فک میکنیم شما یه مقدار نقش جیم رایان و سونی رو تو این قضیه بزرگ کردید.

به نظر من اصلا جریان ربطی به سونی یا لابی های اون نداشت.

لینا خان و سایر دموکرات های افراطی تر، کلا میخوان جلوی مایکروسافت یا سایر mega corporate ها دربیان.

سونی هم رضایت میداد، باز همین تلاش های فعلی برا به هم زدن دیل رو انجام میدادن به هرحال.

وجود سونی صرفا یه بهونه بود براشون.

از ابتدا مشخص بود با خرید اکتی، شرایط صنعت گیم جوری قرار نیست تغییر کنه که کار به مونوپولی بکشه. همه چی رو مخالفت کور ناشی از ایدئولوژی های چپی لینا خان و الیزابت وارن و ... بنا شده بود.
مرسی موافقم باهاتون که وجود سونی بهانه بود اما نکته حرفم دقیقا سیاست غلطی هست که جیم رایان در پیش گرفت. CoD نیازی به تلاش نداشت که سونی بخواد بابتش پافشاری کنه. این بازی مولتی پلتفرم میموند و دیگه تهش قاضی تو دادگاه از اسپنسر قسم گرفت.
این ها میتونستند همین قرارداد تبلیغاتی رو تمدید کنند و به جای پافشاری روی بلاک شدنش مذاکرات سازنده ای رو انجام بدند.
پافشاری رو CoD باعث شد همه بازی های ABK رو از دست بدند و دیگه حتی تا تونی هاک یا کراش میتونه انحصاری بشه. این قسمت رو خیلی بد بازی کردند و دیر متوجه شدند.
البته سونی رضایت میداد روند خرید سریع تر میشد و CMA خیلی زودتر تصمیم میگرفت. ممکن بود ماه می همه چی تموم بشه بره. CMA یه وقفه طولانی بابت همین ضرر به بازار کنسول ها بخاطر سونی داشت که بعدا متوجه اشتباهشون شدن.

20230715_095432.jpg
۱۱۱ هزار نفر تو بلک اپس انلاین هستند. بازی رو گیم پس بیاد چی میشه 😁
البته به لطف همین قرارداد اکتی سرورها رو فیکس کرده.
خوشحالی بر و بکس بلیزارد واقعا دل من یکی رو که شاد میکنه. کلا مجموعه ایکس باکس رو از تبلیغات تا مدیریت بدن دست این عزیزان گرانقدر 😁

یه نکته ایی و بگم. درخواست تجدید نظر رد نشده. درخواست تاخیر در انجام معامله که ftc درخواست کرده بود رد شده.
View attachment 301037
درخواست تجدید نظر تو تاخیر در معامله رد شد دیگه.
کلا چه دادگاه اصلی چه این دادگاه تجدید نظر، برای تاخیر تو انجام معامله بود نه بلاک کردن کلی دیل.

درخواست اصلی FTC برا بلاک کردن معامله نبود. اون رو بعدا میتونه درخواست بده دوباره(بعد از نهایی شدن دیل حتی) ولی اگه شکست بخوره باید ۳ میلیارد دلار جریمه بده به مایکرو که چون ۱۰۰ درصد شکست میخوره، بنابراین بعیده دیگه شکایت کنه.

@rahyarpaul
مهندس دیدی هیچی نمی دونی و فقط ادعات میشه.
اینم از 9th circuit تون.
همونطور که گفتم pi تجدید نظر نداره.
حالا بیا دوباره بگو مگه ftc دلقک بوده که رفته درخاست داده.)))
جوابش اینه که بله. دلقکه و پول مفت هم داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or