خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
بازی خوب را چی تعریف میکنی؟ بر چه اساسی یک بازی خوب یا بد هست
بازی خوب یعنی سایکونات ۲ بازی خوب یعنی انفینیی بازی خوب یعنی FH5
چون فن اکس باکس هسنی اینا رو بهت گفتم تا منوجه بشی

زفتم تو سال سوم نسل نهم تیم اکس باکس جزو اون ۳تا بالا یه بازی خوب منتشر نکرده

گند ردفال پوشیدنی نیست اسم‌ بازی نانگو زو یادم‌ رفت بازی بدی نیود و‌لی اونقدز‌ها‌ برای چذب گیمر کافی نبود من دراپش کردم

اژ اون طرف می ربم‌‌ سراغ سونی می بینم

تا الان
SPIDERMAN MM
HORZION
رچت
ریتزنتال
GOW
GT7
این ها رو گفتم چون بهترین هاش بودن
بازی ریمیک‌ رو نگفتم شبیه DEMON SOULSو TLOU
این اواخر هم که فاینال ۱۶منتشر شد
شما فکر میکنی دلیل برتری Psتو چی هست ؟

گیمر بازی خوب می خواد خوب باشه فزوشش میکنه چه بخواد ۲۰دلار باشه چه ۷۰تا

بازی خوب یعنی سایکونات ۲ بازی خوب یعنی انفینیی بازی خوب یعنی FH5
چون فن اکس باکس هسنی اینا رو بهت گفتم تا منوجه بشی

زفتم تو سال سوم نسل نهم تیم اکس باکس جزو اون ۳تا بالا یه بازی خوب منتشر نکرده

گند ردفال پوشیدنی نیست اسم‌ بازی نانگو زو یادم‌ رفت بازی بدی نیود و‌لی اونقدز‌ها‌ برای چذب گیمر کافی نبود من دراپش کردم

اژ اون طرف می ربم‌‌ سراغ سونی می بینم

تا الان
SPIDERMAN MM
HORZION
رچت
ریتزنتال
GOW
GT7
این ها رو گفتم چون بهترین هاش بودن
بازی ریمیک‌ رو نگفتم شبیه DEMON SOULSو TLOU
این اواخر هم که فاینال ۱۶منتشر شد
شما فکر میکنی دلیل برتری Psتو چی هست ؟

گیمر بازی خوب می خواد خوب باشه فزوشش میکنه چه بخواد ۲۰دلار باشه چه ۷۰تا
زلام زوبی؟

چرا تازه دنبال CAT و 2 سال دادگاه ان که شاید اخر 2024 به نتیجه برسه :)) همین الان معامله رو تمام کنن و جمع کنن برن =))
View attachment 293292
مثلا CMA تهدید می کنه :))
مایکروسافت قوانین سومین قدرت دنیا رو زیرسوال ببره و دولت بریتانیا رو مسخره کنه :)) با گردن کشی به جای پذیرش قانون قهر کنه :)) این مسخره تر از خاله بازیه
دولت بریتانیا هم گلابیه :))
ezgif-2-f1e09a935c.gif

واقعا مایکروسافت با کمک وکلا و تیم حقوقیش به خوبی تونست از خودش دفاع کنه و ارزش وکیل متخصص رو اینجاها میشه درک کرد که میتونه یه معامله 70 میلیارد دلاری رو به انتها برسونه و از موکلش بتونه جانانه دفاع کنه. خیلی خیلی دوست دارم که یه مستند یا فیلمی چیزی از این جریان ساخته بشه. این پرونده از اونهایی شد که تو تاریخ ازش یاد میشه.
سونی وضعش خوبه، برنامه هاش رو داره، پروژه هاش رو داره فقط قرار نیست از CoD مثل سابق منتفع بشه. بانجی استودیویی میشه که بهترین شوتر سونی رو بالاخره میسازه و بنظرم یکی از کلیدی ترین استودیوهای سونی همین بانجی میتونه باشه.

از 2023 نهایت لذت رو ببرید عزیزان، نسل نهم فوق العاده خوب بوده و در ادامه بهتر هم میشه.

تو کل این تاپیک دوستان سعی کردند اخبار درست رو قرار بدند، ترجمه کنند و توضیح بدند. طبیعی هست که یک حرفی بی اساس باشه و کاملا غلط باشه اون حرف مسخره هست و مسخره هم میشه. مثل اینکه یکی میگه روغن بنفشه برای کرونا خوبه.
این همه درباره تعداد اسناد بررسی شده CMA صحبت شد که چون تعدادش بالاست درسته، همون ابتدا دوستان گفتند که این استدلال درست نیست ولی الان دیگه همه میبینید چقدر مسخره و خنده داره؟ پس دقت کنید حرف مسخره، به خودی خود مسخره هست و جای دفاع نداره. حالا اینو بقیه زودتر متوجه میشند و میگن ولی یه عده ممکنه زودتر متوجه نشند و فکر کنند این حرف مسخره نبوده و منطقی بوده. دلیلشم ساده است چون نتونستند یا نخواستند مغالطه رو تشخیص بدند و فکر میکنند اون حرف مسخره نیست و بقیه دارن مزه میریزن و ترول میکنند.
رفیق من رفتم چند صفحه رو دوباره خواندم،دو تا نکته جالب هست.شاید نزدیک به ۵۰ نفر یا حتی بیشتر از دوستان سونی فن تو اون صفحات در حال ترول کردن بودند که فعلا خبری از اکثر دوستان نیست.مورد دوم هم مقدار قابل توجهی اطلاعات اشتباه هست که طی همین دادگاه اخیر حقیقت مشخص شد.مثلا یکی از دوستان مایکروسافت رو متهم کرده بود که بعد از خرید استودیوهای جدید نسخه PS5 بازی ها رو کنسل کرده است،ولی الان مشخص شد که این قضیه فقط به خاطر همکاری نکردن سونی در ارسال دوکیت بوده است.کاش باز هم دادگاه های بیشتری برگزار می شد تا حرکات ضد مشتری سونی به پای مایکروسافت نوشته نشود.

حالا از این حرفهای کاملا غلط پره تو این تاپیک، CMA رای اولیه داده بود وقتی دوستان فرق بلاک و کنسل رو توضیح میدادن مسخره میکردن و میگفتن دیگه تموم شد رفت و حتی تجدید نظر از نظرشون وجود نداشت و مایکرو باید اکتی رو میفروخت!!! بعد همه این تحلیل های دوستان که تا امروز درست اومده شده بود آبدوغ خیاری و رائفی پوری 😁 هر خبری که به ظاهر منفی میومد به سرعت نور قرار داده میشد ولی غافل از اینکه خبر بدی نیست 😁
این اواخر هم که گفته شد مایکروسافت اصلا دادگاه رو خراب کرده و با های فایو بابی کوتیک و اسپنسر خوش باشید.
بابی کوتیک 400 میلیون دلار از این خرید گیرش میاد، بعد دوستان فکر میکردند اگه معامله فسخ بشه 3 میلیارد دلار مستقیم میره تو جیب ایشون. اون میم رزیتاس رو اگه یکی زحمتشو بکشه و فقط جملات مختلف رو بدون دستکاری قرار بده کافیه :D
هر چند همه اون حرف های اشتباه جوابش هم داده شده ولی به دوستان انگ هیتر بودن، ۵۷ بودن، مفت باشه کوفت باشه، چون ایرانی هستی و... خورده شد.
اقا خیلی حرف هست که بعد این همه مدت، یک استدلال، فقط یک استدلال برای اینکه ثابت کنه این خرید باید از بین بره وجود نداره.

تو بخش پایانی توضیحات قاضی، دقیقا استدلالی رو مطرح کرده که هزار بار تو این تاپیک تکرار شده که از حالا به بعد برای بازی کردن مثلا CoD نیاز به کنسول نداری، نیاز به هزینه خیلی بالا نداری. CoD دیگه در دسترس افراد بیشتری قرار میگیره و میتونند تو هزینه هاشون صرفه جویی کنند و این به نفع مصرف کننده است. عین همین چندین بار تکرار شده اونم قبل رای قاضی.
این نشون میده وقتی شما پیش فرض های منطقی و درستی داشته باشی، نتیجه گیری منطقی هم داری و فرقی نمیکنه یک گیمر معمولی تو ایران باشی یا یک قاضی تو امریکا.

من خودم کم اشتباه نداشتم ولی وقتی دوستان عزیز دیگه برام توضیح میدادند به جای پافشاری و تعصب بیخودی ازشون یاد گرفتم و اطلاعاتم کامل تر شد‌ و خیلی کم هم پیش میاد کسی حوصله کنه بخواد اشتباه ادم رو مشخص کنه و بگه اینجاش غلطه درستش این هست.
الان اصلا حوصله اش رو ندارم شخم بزنم حرفهای اشتباه صفحات قبل رو بالا بیارمشون اما خوبی این تاپیک این هست که اگه ایشالا سونی خواست خریدی انجام بده این تاپیک راهنمای خوبی هست برای عزیزان.

منتظر روزی هستم که وارکرفت رو کنار دوتا 2 تو چارت استیم ببینم.

1n0OqbhU3E1QfG4ToR2ipcvVn2FBWfYuzTwMVGthUfY.jpg

آخرین ویرایش:
والله بخدا
سری ایکس که هر ۳ ماه روشن میکردم فقط ببینم سالمه یا نه و آپدیت براش اومده رو فروختم
رفتم یه 6900xt دسته دو خریدم به قیمت خیلی خوب یه m2 nvme pcie4 دو ترابایتی هم بستم برای درایو مخصوص بازیها دارم حال دنیا رو می برم
بلاخره به قول دوستان ویندوز هم پلتفرم ماکروسافته
قر و فر dns و کوفت زهر مار هم نداره

• Cool
Reactions: Natural Killer
در قدم بعدی منتظر خرید سگا باشید!
رفیق به نظرم خرید Sega چندان منطقی نیست،الان با این قرارداد همکاری که دارند هم خیلی از بازی های Sega به صورت Day 1 روی گیم پس عرضه می شود و هم اینکه استودیوهای Sega برای مایکروسافت بازی می سازند.فکر نمی کنم خرید این کمپانی چیز بیشتری به مجموعه Xbox اضافه کند.به نظرم تا مدت طولانی مایکروسافت به دنبال خرید ناشر نباشد و باید عملکرد خریدهای فعلی رو حداقل تا آخر نسل در نظر بگیرد بعد اقدام به خرید کند.ولی خرید استودیوهای مستقل یا کوچک در حد Double Fine و Compulsion دور از ذهن نیست.

رفیق به نظرم خرید Sega چندان منطقی نیست،الان با این قرارداد همکاری که دارند هم خیلی از بازی های Sega به صورت Day 1 روی گیم پس عرضه می شود و هم اینکه استودیوهای Sega برای مایکروسافت بازی می سازند.فکر نمی کنم خرید این کمپانی چیز بیشتری به مجموعه Xbox اضافه کند.به نظرم تا مدت طولانی مایکروسافت به دنبال خرید ناشر نباشد و باید عملکرد خریدهای فعلی رو حداقل تا آخر نسل در نظر بگیرد بعد اقدام به خرید کند.ولی خرید استودیوهای مستقل یا کوچک در حد Double Fine و Compulsion دور از ذهن نیست.
دقیقا مایکرو دیگه بعیده دنبال ناشر بزرگی بره حداقل تا چند سال آینده کاتالوگی که اکتی بهش اضافه می کنه از خیلی جهات بی نیازش می کنه، نهایتا بخش ژاپن رو با 2/3 تا استودیو کوچیک تقویت کنه

درهایی غار باز شده ؟فک کردید با این خرید پرونده سونی رو بستید؟؟
مایکروسافت با خرید بزرگترین استودیوهای بازیسازی میخواد از شکست که متحمل شده جلوگیری کنه .
در
از چنین خریدی حمایت نمی‌کنیم و حال چند قدم دیگه به خرید نزدیکتر شدن در آستانه خرید قراردارند از شرکت اکتی خواهانیم بیشتر رو این موضوع تمرکز کنه با خرید شدنش صد در صدی توسط مایکروسافت این شرکت بازیسازی دچار فروپاشیدگی میشه . و سرخورده میشه.

....
برای پیشرفت بیشتر سونی
از سونی خواهانیم
توسعه بازی‌هایی با محتوای منحصر به فرد و با کیفیت بالا
با توسعه و ارائه بازی‌های انحصاری برای پلتفرم خودش: جایگاه خود را حفظ کند و بازار فروش خود را افزایش دهد.

سونی با خرید راکستار (یا کونامی یا یوبی سافت)و آزادی عمل بیشتر به کمپانی بازیسازها شاهد موفقیت ها بیشتر سونی خواهیم بود .

هنوزم چیزی‌‌‌ از کویر ۲۰۲۲فراموش نشده اخوی 😂😂😂

اکه هر چرتی به عنوان مفت بودن قبول نمی کردید الان حداقل ۵تا بازی خوب تو این نسل داشتید نه کویر ۲۲😂😂
مگه سونی فنا کویر 2013-2015 رو توی دوره PS4 در نظر گرفتن :/
یه کنسول ارزون تر توی بازار هست با یه سرویس که بالای 200 بازی داره و قراره کلی بازی جدید دی وان و... روش بیاد چرا مردم نباید بابتش خوشحال باشن

شاید ناخوش آیند باشه یا شایدم خیلی خوشحال کننده باشه( انتخابش با شماست) ولی وقتی که تجارت ویدئو گیم و اصولا هرتجارتی رشد میکنه خود به خود مهره های بزرگ دیگه رو به خودش جذب میکنه
نسل پنجم همین رو به رشد بودن باعث شد سونی بخواد به هرشکلی CD خودشو وارد بازار کنه که تهش به پلی استیشن ختم شد. اونا هم با پولشون ساینوسیس رو خریدن و با اسکوئر و نامکو و کونامی قراداد های سنگینی بستن که باعث شد بازیا برای دریمکست نیان و نتیجه‌ش این بود که تهش سگا بعد 6 سال کلا قید کنسول رو زد. الانم که این ارقام وحشتناک توی بازیایی مثل پوکمون، فیفا، فورتنایت و کالاف دیوتی جا به جا میشه معلومه که کمپانی هایی که از نظر مالی خیلی بزرگترن سعی میکنن وارد قضیه بشن و خود به خود مهره هایی که کوچیک ترن مثل سونی و نینتندو حداقل تحت فشار قرار میگیرن. حالا مایکروسافت شانس یه تجربه 20 ساله رو داره و زودتر شروع کرده ولی دیر یا زود اپل، گوگل، تنسنت و... هم همچین خریدهایی خواهند کرد.

ما باید امیدوار باشیم که آینده ویدئو گیم شبیه آینده موسیقی نباشه که اسپاتیفای عملا صاحب کل صنعت شده بلکه باید امیدوارم باشیم مثل تلوزیون بشه و این وسط یه رقابت و حساسیتی وجود داشته باشه.

شاید ناخوش آیند باشه یا شایدم خیلی خوشحال کننده باشه( انتخابش با شماست) ولی وقتی که تجارت ویدئو گیم و اصولا هرتجارتی رشد میکنه خود به خود مهره های بزرگ دیگه رو به خودش جذب میکنه
نسل پنجم همین رو به رشد بودن باعث شد سونی بخواد به هرشکلی CD خودشو وارد بازار کنه که تهش به پلی استیشن ختم شد. اونا هم با پولشون ساینوسیس رو خریدن و با اسکوئر و نامکو و کونامی قراداد های سنگینی بستن که باعث شد بازیا برای دریمکست نیان و نتیجه‌ش این بود که تهش سگا بعد 6 سال کلا قید کنسول رو زد. الانم که این ارقام وحشتناک توی بازیایی مثل پوکمون، فیفا، فورتنایت و کالاف دیوتی جا به جا میشه معلومه که کمپانی هایی که از نظر مالی خیلی بزرگترن سعی میکنن وارد قضیه بشن و خود به خود مهره هایی که کوچیک ترن مثل سونی و نینتندو حداقل تحت فشار قرار میگیرن. حالا مایکروسافت شانس یه تجربه 20 ساله رو داره و زودتر شروع کرده ولی دیر یا زود اپل، گوگل، تنسنت و... هم همچین خریدهایی خواهند کرد.

ما باید امیدوار باشیم که آینده ویدئو گیم شبیه آینده موسیقی نباشه که اسپاتیفای عملا صاحب کل صنعت شده بلکه باید امیدوارم باشیم مثل تلوزیون بشه و این وسط یه رقابت و حساسیتی وجود داشته باشه.
فرق اون زمان با الان این بود که وقتی PSامد فروش کنسول به قدزی زیاد بود که سگا هیچ ایینده برای خودش نمی دید و فروش Paخیلی یود

و الان هم فروش Paدقیقا ۲ بزابز باکس هست

• Smile
Reactions: shinsuke

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or