خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
استماع تو هفته های 24 و 31 جولای برگزار میشه و به مدت 6 روزه، که بیشتر از 4 روزیه که ماکرو خواسته بود
یعنی 24 جولای تا 6 آگوست. استماع میشه قبل از ftc
_______
یه جلسه هم 12 ژوئنه و مثل اینکه ماکرو باید برخی مدارکشو ارائه بده تا استماع جولای اوکی بشه و گر نه ممکنه تعویق بندازن

آخرین ویرایش:
به نظرم تو این دو جمله میشه خلاصه کرد این جلسه 4 ساعته رو.

2023-05-30_21-32-45.jpg

هفته های جالبی تو راهه و تیم حقوقی ماکرو از لحاظ وکلا واقعا سرترن.
ماکرو دنبال این بود که cma بگه چی به سایر رگولاتورها گفته و اکتی هم که گفته شده بود شکایت جدا میکنه، جدا شکایت نکرده و به نوعی همراهی میکنن ماکرو رو ولی وکلای اکتی هستن و بابی کوتیک هم بود.
cma به خواسته اش که عقب انداختن جلسه به سپتامبر بود نرسیده و باید تو 12 ژوئن که یه روز بعد ایونت ایکس باکسه، برن دوباره و جلسه دوم رو برن که اگه همه چیز اوکی باشه، میرن 24 جولای دعوا.

من جسارتا میخواهم یک پیش بینی بکنم و بگوییم مایکروسافت بریتانیا را خواهد باخت
من حقوق نخواندم عمران و ماشین لرنیگ کار کردم پس بنا به خروجی سیستم پیش بینی میکنم نه نحوه ی کارکرد احتمالا دوستانی اینجا هستند که بسیار بهتر و دقیق تر به سیستم قضایی بریتانیا مسلط هستنند
من هر وقت یاد دادگاه در برتانیا می افتم دو تا قضیه برای من برجسته می شود یکی محکومیت شماری از پستچی ها به علت باگ سیستم تنخواه و شکست جانی دپ در دادگاه بریتانیا
پیش از اعلام رای cma هم گفتم خوشجالی زود هنگام نکنید چون این سابقه در ذهنم همیشه برجسته بوده
من حالا زیاد روی چیزی که گفتم تعصب ندارم ولی خوب خوشحالم نظرات مخالف را بخوانم
من مطمئن هستم که مایکروسافت به راحتی در امریکا به پیروزی خواهد رسید چالشش فقط زمان هست ورگنه بیافته در پروسه ی فدرال کار تمام شده هست

اما جدا میخواهم مایکروسافت در بریتانیا هم به پیروزی برسد هیمنه ی این سازمان را بشکند طوری این سازمان وانمود میکند انگار خیر و صلاح همه را میداند و خوب هیچ تردیدی هم ندارد دوست دارم این بشکند تا راه برای یقیه نیز باز شود
پیش بینی رای cat مانند انداختن سکه می ماند

من جسارتا میخواهم یک پیش بینی بکنم و بگوییم مایکروسافت بریتانیا را خواهد باخت
من حقوق نخواندم عمران و ماشین لرنیگ کار کردم پس بنا به خروجی سیستم پیش بینی میکنم نه نحوه ی کارکرد احتمالا دوستانی اینجا هستند که بسیار بهتر و دقیق تر به سیستم قضایی بریتانیا مسلط هستنند
من هر وقت یاد دادگاه در برتانیا می افتم دو تا قضیه برای من برجسته می شود یکی محکومیت شماری از پستچی ها به علت باگ سیستم تنخواه و شکست جانی دپ در دادگاه بریتانیا
پیش از اعلام رای cma هم گفتم خوشجالی زود هنگام نکنید چون این سابقه در ذهنم همیشه برجسته بوده
من حالا زیاد روی چیزی که گفتم تعصب ندارم ولی خوب خوشحالم نظرات مخالف را بخوانم
من مطمئن هستم که مایکروسافت به راحتی در امریکا به پیروزی خواهد رسید چالشش فقط زمان هست ورگنه بیافته در پروسه ی فدرال کار تمام شده هست

اما جدا میخواهم مایکروسافت در بریتانیا هم به پیروزی برسد هیمنه ی این سازمان را بشکند طوری این سازمان وانمود میکند انگار خیر و صلاح همه را میداند و خوب هیچ تردیدی هم ندارد دوست دارم این بشکند تا راه برای یقیه نیز باز شود
پیش بینی رای cat مانند انداختن سکه می ماند
وقتی نمیدونی نظر هم نده.اونم به خصوص در امری که حقوقی باشه.
این یه کیس حقوقی و سرمایه نه پستچی و کانی دپ.
تعصب نداری ولی چون چیزی نمیدونی از این نظرات میدی.
نه مانند سکه نیست. برعکس با روند استماع امروز خیلی چیزا روشن شد :D

یه اشتباهی که هنوز میبینم بعضیا فکر میکنن اگه CMA تایید نکنه مایکروسافت میتونه بخش cloudش رو توی بریتانیا غیر فعال کنه یا بازیهای اکتیویژن رو از cloud بریتانیا حذف کنه. تا وقتی که اصل خرید تایید نشه MS کلا نمیتونه بازیهای اکتیویژن رو توی بریتانیا عرضه کنه نه فقط روی cloud.

معامله خرید اکتیویژن توسط مایکروسافته، نه اجازه عرضه بازیها روی cloud.

House Committee Launches Probe into FTC Chair Lina Khan

کمیته قضایی مجلس نمایندگان و کمیته انرژی و بازرگانی مجلس هر دو تحقیقات جداگانه ای را در مورد رهبری لینا خان در FTC اعلام کردن،
هدف بررسی سو استفاده لینا از قدرت و اختیاراتش و همچنین سرکوب شرکت های آمریکاییست،
حتما مطلب رو کامل بخونید جالبه

به گزارش MLEX مایکروسافت در حال بررسی گزینه هایی برای بستن قرارداد ABK با وجود بلاک بریتانیا هست!

View attachment 295416
یکی از گزینه های روی میز خارج کردن اکتی از انگلیس و حوضه ی قضاییه cma و انتقال به یک کشور اروپایی هست،
ماکروسافت حشری می شود💪

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or