خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
Microsoft to Buy Bethesda for $7.5 Billion to Boost Xbox
این رقم خرید بتسدا که ۷.۵ بیلیون
Sony to buy video game maker Bungie in $3.6 billion deal as industry consolidation heats up
اینم رقم خرید باجی که ۳.۶ بیلیون

اون ارقام که گفتی رو از همون ۴۰۰ صفحه معروف که بررسی کردی پیدا کردی
اینکه با ارقام بازی کنی یه کم بالا پایین کنی نمیشه این فکت ماسمال کنی
بتسدا که ناشر با ۱۰ تا استدیو و کلی ip در مقابل یه دونه استدیو و قیمتشون کاملا نشون میده کدوم رو چه کسی به قیمت خریده
چون بانجی یه دونس پس بتسدا با 10 تا استودیو و کلی آیپی به صرفه تر بوده؟ دستینی به تنهایی درآمدش از کل بتسدا بیشتره :)) بانجی در حال حاضر چیزی حدود 500 میلیون دلار در سال درآمد داره در حالی که بتسدا با ده استودیو چیزی حدود 350 میلیونه و با فاجعه های اخیر و از بین رفتن فروش بازی، درآمدش شاید به زیر 50 میلیون دلار در سال برسه...

مورد بعدی اینکه هدف سونی فقط بازی های بانجی نبوده، تکنولوژی و دانش این استودیوعه که هدف اصلی سونیه، چون سونی در حال ساخت بازیای سرویس محوره و بانجی تخصصش همینه. بانجی سطح کیفی تمام استودیوهای سونی رو بالا میبره برای پروژه های در دست ساختشون

برخی دوستان ps فن
من فکر نکنم باشم:D
یجوری میگید که سونی میتونه بخره انگار کمپانی ها روی سر در شرکتشون نوشتن برای فروش/for sale !یعنی انگار یک کمپانی (فرقی نمیکنه کدومشون) رفته سوپرمارکت و بقیه هم پشت ویترین/توی قفسه هستن و دارن له له میزنن که یکی بیاد بخرتشون!اصلا این کونامی میخواد خودشو بفروشه که حالا سونی بخواد بخردش یا نه؟جوری میگید سونی میتونه که انگار یک اشاره بکنه اونم میگه بله چشم حتما ، من آمادم:| (البته بحثم این نیست که اصلا نمیتونه بخردش ولی میگم دوستان جوری میگن میتونه بخره که انگار اونا آماده به فروش رسوندن خودشون هستن)
بحثو از اول پیگیری/دقت نکردید همین میشه. طرف اومد گفت (با یه لحن تمسخرآمیزی) که سونی بره با شرکتهای ژاپنی مرج بشه. منم یه مثال اوردم از شرکتهای ژاپنی گفتم بخرتش چی میشه.
ضمنا اینا هر کدوم با سونی و نینتندو سابقه همکاریهای نزدیک داشتن و یه موقع قصد فروش داشته باشن بخوان برن زیر سایه کسی اینا رو انتخاب میکنن نه شرکتی که آمار فروشش تو ژاپن یه چیز عجیب غریبیه:D کونامی هم چندان خرید بخش Digital Entertainment ش سخت نیست (بخش های دیگه ای هم داره شرکتش حتی املاک) همین سال پیش بود شایعه ش پیچیده بود سونی قصد خریدش رو داره کسیم تعجب نکرد.
بیاد mgs 6 با کوجیما(یا بدون اون بسازه)؟!؟!
بیاد pes رو زنده کنه؟؟!
بیاد کسلوانیا رو زنده کنه؟(نمیگم نمیتونه)
سایلنت هیل هم خودت بیا ببین این چندتا نسخه آخر (بعد از عملا فروپاشی تیم سایلنت/رفتن اعضای کلیدیش) چه شاهکاری دادن:
-با کوجیما بسازه کجاش بد میشه
-چیز محیرالعقولیه؟
-کسلوانیا LoS هم که KP دخالت داشت دیدیم خوب از آب دراومد (متای 85 کسب کرد)
-سایلنت هیل در قالب P.T که به نوعی دنباله معنویش بود قطعا میترکوند.

نتیجتا دست یکی مثل سونی باشه راحت گریلا و KP (استاد پایه اینجور همکاریاس نشون داده) و استدیوهای خودشو میفرسته سرشون و نتیجه کار هم مشخصه ;)

کلا بحث اینجا بین کیفیت و کمیته، اونور میگن با فلان سرویس و CoD به کمال میرسیم و یه حرفهای عجیبیم میزنن تو طرفداری از اینا (که کاش یک درصد توش منطق بود:D) آدم نمیتونه چیزی نگه:D بدتر حالا لایکم میگیره، جوری شرکتهای ژاپنی رو مسخره میکنه انگار فن افزار دارغوزآبادن:دی همین کونامی که الان وضعش مشخصه بازی منچی که میده میلیونی میفروشه:دی غیر آی پی های شناخته شده ش کلی آی پی معروف دیگه مثل Bomberman و Suikoden و... داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vice City FM
چون از Lionhead هیچی نمی دونی بزار برات توضیح بدم.
اوه بله ما هیچی از چراغ سبز دادن مایکرو به پروژه مایلو نمیدونیم فقط شما میدونی:دی
من قبلا هم عرض کردم شما در پاسخ من از ریدمال های مایکروسافت و اسپنسر بگید خیلی پاسخ حساب نمی شه چون همین فردا بگن کل گیمینگ مایکروسافت تعطیل شد به حال من یکی فرقی نداره اصلا :D
من عمده گیمینگ ام رو پای Moba و JRPG و کنسول های نینتندو گذروندم.
خب خدا رو شکر که شما هم در تیم بی طرفان هستی. میدونی خیلی عجیب میشد اگه کشته مرده عمو اسپنسر بودی، چون این همه حرص و جوش زدن برا دفاع از مایکروسافت تحت هر شرایطی قطعا کار ذوب شدگان کالت ناجی صنعت گیمه نه بی طرفان:دی

Microsoft to Buy Bethesda for $7.5 Billion to Boost Xbox
این رقم خرید بتسدا که ۷.۵ بیلیون
Sony to buy video game maker Bungie in $3.6 billion deal as industry consolidation heats up
اینم رقم خرید باجی که ۳.۶ بیلیون

اون ارقام که گفتی رو از همون ۴۰۰ صفحه معروف که بررسی کردی پیدا کردی
اینکه با ارقام بازی کنی یه کم بالا پایین کنی نمیشه این فکت ماسمال کنی
بتسدا که ناشر با ۱۰ تا استدیو و کلی ip در مقابل یه دونه استدیو و قیمتشون کاملا نشون میده کدوم رو چه کسی به قیمت خریده
رقم نهایی 8.1 میلیارد دلار بود
How Microsoft's Activision Blizzard Purchase Compares to Other Major Entertainment Acquisitions - IGN
Microsoft Buys ZeniMax Media – $8.1 billion (2020)

News - Sales-Age - Sony is offering Bungie employees a $1.2 billion incentive program in an effort to keep them at the company following the buyout.
In its recent Q3'21 earnings report, Sony confirmed it plans to spend a sizable portion of its Bungie buyout offer on retention. Sony says it is prepared to pay 1/3rd of its $3.6 billion buyout proposal, or roughly $1.2 billion,
on a long-term incentive plan that will reward Bungie employees who stay with the company
Sony will pay the remainder $2.4 billion for a direct buyout of Bungie's private shares. The bonus is aimed at keeping Bungie's current staff intact after the acquisition

------------​
کلمات جواب نمیده باید با رسم شکل توضیح بدم

1684694303028.png
وارد سایت می شی
1684694360280.png
یه فایل PDF ( در 418 صفحه ) اسم فایل چیه ؟
Anticipated acquisition by
Microsoft of Activision
Blizzard, Inc
Final report

تشکر که تایید کردی سونی چه استادیو درست حسابی و با قدمتی رو با خاک یکی کرد اما شما به خاطر ارباب جیم رایان نادیدش می گیرید Rare رو دکل کردید.

چون از Lionhead هیچی نمی دونی بزار برات توضیح بدم.
peter molyneux استادیو رو به چنان وضعیتی انداخت که دقیقا توی یک روز بسیاری از افراد کلیدی استادیو از استادیو رفتن.
بعد از این فاجعه خود molyneux هم مجبور شد استادیو رو ترک کنه بره و Lionhead به فنا رفت.
بسیار بسیار سر توسعه Fable Legends به مشکل خورده بودن و در نهایت استادیو تعطیل شد.
کسی جای مایکروسافت بود بلافاصله بعد از فاجعه ای که molyneux رقم زد استادیو رو تعطیل می کرد اما حداقل مایکروسافت یک فرصتی به اینا داد تا ببینه خروجی ای از باقی مونده استادیو در میاد یا نه که جواب نه بود.
Fable Legends هم از دیدگاه فن ها و هم تستر ها هم بازی بدی بود.

سونی انقدر تو تعطیل کردن استادیو اوضاعش خیته که متاسفانه از مایکروسافت دکلی برای شما در نمیاد.
Japan Studio, Evolution, Zipper
من قبلا هم گفتم تعطیلی Japan Studio بزرگ ترین ننگ تاریخ گیمینگ اه.
-----
من قبلا هم عرض کردم شما در پاسخ من از ریدمال های مایکروسافت و اسپنسر بگید خیلی پاسخ حساب نمی شه چون همین فردا بگن کل گیمینگ مایکروسافت تعطیل شد به حال من یکی فرقی نداره اصلا :D
من عمده گیمینگ ام رو پای Moba و JRPG و کنسول های نینتندو گذروندم.
Japan Studio در اوچ به پایان راه رسید ( دلایل مختلفی داشت مهم ترین اش شکست و کنسل شدن چندین پروژه داخلی / جدا کردن و گسترش XDEV بود )

Sea of Thieves now has over 30 million players

We already knew Sea of Thieves was Rare's biggest success of all time, and by far at that

NPD: Sea of Thieves is the fastest-selling Rare game ever tracked
fastest-selling Rare game ever tracked
سرچ کن کل درامد فروش بازی ها در 1997 تا 2002 چقد بوده
چند درصد پلیر ها در نبود اینترنت لانچ بازی ها رو دنبال می کردن
چند درصد ماه ها بعد از بعد از لانچ با مراجعه به فروشگاه ها بازی می خریدن

امار فروش بازی های N64 مشخص
1684695839757.png
فروش 8 میلیونی نسل 5 معادل 30 میلیون نسل حاضر ( نه 30 میلیون پلیر که مشخص نیست چند ساعت و چند دقیقه بازی تجربه کرده )

بازی های RARE روی N64 بیش از 29 میلیون نسخه فروختن :-t این رقم برای نسل 5 معجزه است

آخرین ویرایش:
اوه بله ما هیچی از چراغ سبز دادن مایکرو به پروژه مایلو نمیدونیم فقط شما میدونی:D

خب خدا رو شکر که شما هم در تیم بی طرفان هستی. میدونی خیلی عجیب میشد اگه کشته مرده عمو اسپنسر بودی، چون این همه حرص و جوش زدن برا دفاع از مایکروسافت تحت هر شرایطی قطعا کار ذوب شدگان کالت ناجی صنعت گیمه نه بی طرفان:D
دقیقا شما هیچ چیزی از Project Milo و کلاش ترین شخص صنعت گیم Peter Molyneux نمی دونی.
اگر می دونستی هی چنگ نمی زدی این ور اون ور بلکه یه چیزی نصیبت بشه ;)
یه ۴ تا اسم شنیدی قطاری پست می دی بلکه یکیش بگیره.
----
این شخص مذکور که کلا هدفش معلومه انشاالله که ارباب جیم رایان ازش راضی باشه.
اگر کسی دوست داشت داستان Lionhead رو بخونه این لینک زیر کامل توضیح داده:
Lionhead: The inside story

آخرین ویرایش:
یعنی تایپک شده مثل طرفداران فوتبال که همدیگه رو جر میدن ولی بازیکنا پولاشونو میگیرن و باهم عشق و حالشونو میکنن :))
بابا ول کنین مایکروسافت بلده پیف پیفه، سونی بده پیف پیفه

سود و سرمیاه سونی و مایکروسافت به جهنم، به درک بابا. بازی تونو بکنین خوش باشین

هدف اصلی مایکروسافت اخراج بیشتر کارمند ها و جایگزین کردن اشون با AI
Xbox’s Matt Booty ‘dreams’ of having AI as QA testers | VGC

مایکروسافت با 8.1 میلیارد دلار بتزدا رو خرید
در دو سال گذشته
deathloop فاجعه تجاری
Ghostwire ابر فاجعه تجاری
Hi-Fi RUSH موفق شده 10 میلیون دلار روی استیم بفروشه
کلمه فاجعه جوابگو وضعیت Redfall نیست
View attachment 293929
در مقابل سونی 2.4 میلیارد دلار برای خرید بانجی هزینه کرده ( 1.2 میلیارد دلار پاداش بزرگان استودیو در چند سال اینده است )
DESTINY 2 در لیست 10 بازی استیم
4 تا بازی در دست ساخت داره
فقط DESTINY 3 به راحتی 1 تا 1.5 میلیارد دلار درامد خواهد داشت
انیمیشن / فیلم / سریال های DESTINY در حال ساخت

به کلیت متنت کار ندارم ها ، فقط اینکه دوست داری با امار ارقام بازی کنی رو دوست دارم :D بتسدا 7.5 میلیارد خریداری شد ، بانجی هم 3.6 میلیارد ، حالا این اون بوده این اون نبوده یک بخشیش باسه پاداش اصغر آقاست و ...
این دوتا عدد دقیقا چیزای بودن که طرفین معامله گفتن :D
همینطوری امار و ارقام همه چیزو به نغع خودت جا به جا می کنی دیگه !

یه دو دقیقه این سایت وزین متا رو ول کنید و از خزعبلاتی که کویر تحویلتون میده فاصله بگیرید و چند دقیقه منطقی فکر کنید و ببینید آیا سرمایه مالی و انسانی و مدت زمانی که برای ساخت یک بازی در نسل های گذشته نیاز بوده با نسل‌های آخری اصلأ قابل قیاس هست یا نه. اونوقت اگر به نظرتون این مقایسه منطقی بود، برید یقه rare و مایکروسافت رو بگیرید.
من خودم قول میدم حقتون رو از اسپنسر جنایتکار بگیرم.
آقا اصن مرگ بر آمریکا

رقم نهایی 8.1 میلیارد دلار بود
How Microsoft's Activision Blizzard Purchase Compares to Other Major Entertainment Acquisitions - IGN
Microsoft Buys ZeniMax Media – $8.1 billion (2020)

News - Sales-Age - Sony is offering Bungie employees a $1.2 billion incentive program in an effort to keep them at the company following the buyout.
In its recent Q3'21 earnings report, Sony confirmed it plans to spend a sizable portion of its Bungie buyout offer on retention. Sony says it is prepared to pay 1/3rd of its $3.6 billion buyout proposal, or roughly $1.2 billion,
on a long-term incentive plan that will reward Bungie employees who stay with the company
Sony will pay the remainder $2.4 billion for a direct buyout of Bungie's private shares. The bonus is aimed at keeping Bungie's current staff intact after the acquisition

------------​
کلمات جواب نمیده باید با رسم شکل توضیح بدم

View attachment 293932
وارد سایت می شی
View attachment 293933
یه فایل PDF ( در 418 صفحه ) اسم فایل چیه ؟
Anticipated acquisition by
Microsoft of Activision
Blizzard, Inc
Final report

Japan Studio در اوچ به پایان راه رسید ( دلایل مختلفی داشت مهم ترین اش شکست و کنسل شدن چندین پروژه داخلی / جدا کردن و گسترش XDEV بود )

fastest-selling Rare game ever tracked
سرچ کن کل درامد فروش بازی ها در 1997 تا 2002 چقد بوده
چند درصد پلیر ها در نبود اینترنت لانچ بازی ها رو دنبال می کردن
چند درصد ماه ها بعد از بعد از لانچ با مراجعه به فروشگاه ها بازی می خریدن

امار فروش بازی های N64 مشخص
View attachment 293937
فروش 8 میلیونی نسل 5 معادل 30 میلیون نسل حاضر ( نه 30 میلیون پلیر که مشخص نیست چند ساعت و چند دقیقه بازی تجربه کرده )

بازی های RARE روی N64 بیش از 29 میلیون نسخه فروختن :-t این رقم برای نسل 5 معجزه است
رفیق به جز آمار قبلی که گذاشتم،Sea of Thieves فقط روی استیم بالاتر از ۵ میلیون نسخه فروش داشته است.
Sea of Thieves - Celebrate Five Million Sea of Thieves Sales on Steam

کلا رسانه همیشه به سمت سونی و نینتندو غش کرده.
نینتندو چپ و راست مشتریاش رو میدوشه و هرکی از بازیاش ویدیو بزاره یوتیوب میره خشتکش رو میکشه سرش، میشه تدبیر ژاپنی جماعت و استراتژی هدفمند.
سونی استودیو تعطیل میکنه و بازی کنسل میکنه، میشه عمق استراتژی و تدبیر هدفمند سونی برای جلوگیری از ضرر.
مایکروسافت یه بازیش شکست میخوره، میشه فاجعه و ملت میگن دیگه ایکس باکس تموم شد و فاتحه ایکس باکس رو میخونن و ۴۰۰ تا ویدیو هم میسازن راجع بهش که این چه وضعیه ایکس باکس داره و فلان و به امان.

جالبه که وقتی deathloop نمراتش منتشر شد، همه میگفتن از عمق تدابیر جیم رایان بوده و در خشت خام یچیزی دیده که انحصاری کرده.الان شده فاجعه تجاری :D

رفیق به جز آمار قبلی که گذاشتم،Sea of Thieves فقط روی استیم بالاتر از ۵ میلیون نسخه فروش داشته است.
Sea of Thieves - Celebrate Five Million Sea of Thieves Sales on Steam
بر اساس امار دقیق سونی از هر بازی 60 دلاری روی استیم تقریبا 27 دلار به ناشر می رسه ( اگه با تخفیف فروخته باشه فاجعه تر هم می شه )
اون زمان RARE با زلدا و ماریو رقابت می کرد
ماریو کارت 53 میلیون نسخه فروخته
BOTW به 30 میلیون رسیده / TOTK در 3 روز 10 میلیون نسخه 70 دلاری فروخته
کلا رسانه همیشه به سمت سونی و نینتندو غش کرده.
نینتندو چپ و راست مشتریاش رو میدوشه و هرکی از بازیاش ویدیو بزاره یوتیوب میره خشتکش رو میکشه سرش، میشه تدبیر ژاپنی جماعت و استراتژی هدفمند.
سونی استودیو تعطیل میکنه و بازی کنسل میکنه، میشه عمق استراتژی و تدبیر هدفمند سونی برای جلوگیری از ضرر.
مایکروسافت یه بازیش شکست میخوره، میشه فاجعه و ملت میگن دیگه ایکس باکس تموم شد و فاتحه ایکس باکس رو میخونن و ۴۰۰ تا ویدیو هم میسازن راجع بهش که این چه وضعیه ایکس باکس داره و فلان و به امان.

جالبه که وقتی deathloop نمراتش منتشر شد، همه میگفتن از عمق تدابیر جیم رایان بوده و در خشت خام یچیزی دیده که انحصاری کرده.الان شده فاجعه تجاری :D

Deathloop has looped in 5 million players
PS5
پلاس
PC و 1.5 میلیارد پلیر
گیم پس
کلا 5 میلیون پلیر

اینم سند :)

مالک جان این که توی یک رقابت 3 نفره ، نفر/جایگاه سوم باشه به این معنی نیست که اصلا توی رقابت حضور نداره!
کجا گفته هدفمون ساخت بازی های خوب نیست؟ جایی هست که به صراحت گفته باشه اینو؟ :-?? بله ردفال واقعا آشغال بود/عرضه شد ولی آیا این به این معناست که قرار نیست بازی خوب و با کیفیت بسازند؟کجا اینو به صراحت گفته اسپنسر؟
پ.ن: سندتون هم کمر من رو شکست، بقیه رو نمیدونم:-"
انتظار رفتار بزرگسالانه تری میرفت ولی چه میشه گفت؟ آیا همون به تنگ آمدن قافیه نیست حکایت شما؟8-|
من فکر نکنم باشم:D

بحثو از اول پیگیری/دقت نکردید همین میشه. طرف اومد گفت (با یه لحن تمسخرآمیزی) که سونی بره با شرکتهای ژاپنی مرج بشه. منم یه مثال اوردم از شرکتهای ژاپنی گفتم بخرتش چی میشه.
ضمنا اینا هر کدوم با سونی و نینتندو سابقه همکاریهای نزدیک داشتن و یه موقع قصد فروش داشته باشن بخوان برن زیر سایه کسی اینا رو انتخاب میکنن نه شرکتی که آمار فروشش تو ژاپن یه چیز عجیب غریبیه:D کونامی هم چندان خرید بخش Digital Entertainment ش سخت نیست (بخش های دیگه ای هم داره شرکتش حتی املاک) همین سال پیش بود شایعه ش پیچیده بود سونی قصد خریدش رو داره کسیم تعجب نکرد.

-با کوجیما بسازه کجاش بد میشه
-چیز محیرالعقولیه؟
-کسلوانیا LoS هم که KP دخالت داشت دیدیم خوب از آب دراومد (متای 85 کسب کرد)
-سایلنت هیل در قالب P.T که به نوعی دنباله معنویش بود قطعا میترکوند.

نتیجتا دست یکی مثل سونی باشه راحت گریلا و KP (استاد پایه اینجور همکاریاس نشون داده) و استدیوهای خودشو میفرسته سرشون و نتیجه کار هم مشخصه ;)

کلا بحث اینجا بین کیفیت و کمیته، اونور میگن با فلان سرویس و CoD به کمال میرسیم و یه حرفهای عجیبیم میزنن تو طرفداری از اینا (که کاش یک درصد توش منطق بود:D) آدم نمیتونه چیزی نگه:D بدتر حالا لایکم میگیره، جوری شرکتهای ژاپنی رو مسخره میکنه انگار فن افزار دارغوزآبادن:D همین کونامی که الان وضعش مشخصه بازی منچی که میده میلیونی میفروشه:D غیر آی پی های شناخته شده ش کلی آی پی معروف دیگه مثل Bomberman و Suikoden و... داره
یه توضیح کلی بنظرم بهتره که بدم :D :
فقط دوستان ps فن نیستند، دور بودن از منطق شامل برخی از طرفداران ایکس باکس هم میشه.البته فقط در مدیوم کنسول گیمینگ هم نیست.من قبلا تو فروم سایت دلرا(مرحوم سایت دانلود آلبوم موسیقی بود که فروم هم داشت) هم میدیم دوستانی که حتی اگه مثلا rihanna یا katy perry (یا هرکی دیگه:D) یک سی دی خالی هم عرضه میکردن میگفتن ببین که چه شاهکاری بوده و مثلش تاحالا عرضه نشده و خودشون رو براش به آب و آتیش میزدن!تا جایی که یادم میاد برای اکثر خواننده ها هم تاپیک جدا داشتن و فروم مث الان که بخش های مختف داشت ، اونم بخش متال و راک و پاپ و بخش طرفدران داشت
یعنی میخوام بگم تو هر مدیومی(کتاب و مجله/کنسول/گوشی/گرافیک و قطعات سیستم/ماشین و ....) پیدا میشن افراد بی و یا بهتره بگیم کم منطق:D
از lady gaga بگیر تا iphone و nvidia و adidas و لیونل مسی و غیره ...:D من کلا با این منطق چه به نام چه به ننگ باید از یک فرد/محصول حمایت کرد مشکل دارم.حالا نمیدونم که شما هم جز اون افراد هستی یا نه؟:D(که تا جایی که پست هاتون دیدم مطمئنم که نیستید:D:-j :D)

اما خب بگذریم ، بریم سراغ اصل مطلب :D:

اینو که 100 درصد قبول دارم که کونامی اگه تصمیم خودشون باشه حتما سونی رو انتخاب میکنن.بحثی تو این نیست. کونامی هم شرکتی نیست که بازراش بدرد مایکرو بخوره الزاما(ایکس گاها توی یک ماه در ژاپن حتی 1000 عدد کنسول هم نمیفروشه!)

- کوجیما حاضره دوباره بیاد با کونامی کار کنه؟ حتی در قالب استدیو خودش؟(نمیخواد بگم هرگز چون به قول خارجی ها never say never :D ولی واقعا امکانش خیلی خیلی کمه)
-آره!غیر ممکن نیست ولی فکرشو بکن یک عنوان با اون همه عظمت تبدیل شده به یک بازی free to play که دسته کم موقع عرضه چه آشغالی شده بود. والا من که اهل فوتبال نبودم و نیستم ولی بدمون نمیاد دوباره جون بگیره
-فروشش چقدر بود؟ سونی حاضره به نظرت همچین ریسکی رو بکنه؟
-ولی سرانجامش چی شد؟:D

ببین بحث من اینکه واقعا اینجور نیست که بگی بیاد دست سونی و گوریلا حتما کیفیت و فروشش تضمینیه! سونی میزنه پروژه های داخلی خودشو به دلیل کیفیت پایین یا احتمال فروش پایین لغو میکنه.شما چجور میگی که حتما نتیجه مشخصه دوست عزیز من؟:|
قبول دارم این حرفتو . ترس منم از بابت سرویسی مثل گیم پس کیفیت بازی های آینده هستش که فقط روی تعداد و کمیت بخواد مانور بده مایکرو سافت ولی ببین الان حتی شرکتی مثل apple هم داره اشتراک میفروشه عملا ( و بقیشون مثل اسپاتی فای و ....)یعنی اشتراک هم احتمالا بخشی از آینده صنعت گیم هم هستش.بازی منچ و اون دوتا آی پی دیگه چیزی نیستن که خیلی بخوان چشم گیر باشن دوست عزیز نسبت به لایبرری گیم پس.نمیگم بد هستن ولی چیز خیلی دندونگیری هم نیستند برای خریده شدن توسط سونی
این قضیه مسخره کردن طرفداران دیگری و لایک زدن برای همدیگه و از اینجور کارا انصافا خوراک عزیزان ps فن هستش:D
نمیگم طرف داران به قول خودتون جعبه از این کارا نمیکنن ولی هرکاری هم کنن حالا حالاها مونده تا به سطح شما برسن دوست عزیز:D
البته من از هیچ کدوم دفاع نمیکنما ... گفته باشم تا اشتباه برداشت نشه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or