خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
اگه روزی این اتفاق بیوفته که با این روند پیش بینیه منم اینه که میوفته، یعنی تخریب صنعت بازی و رفتنش به سمت سرویس اشتراکی، و سونی هم مجبور بشه که کاملا بازار کلاسیکشو تعطیل کنه، باز هم چیزی نیست که بخواد زیر سایه کسی باشه... پلاس رو گرون میکنه و بازیاشو تحت سرویس منتشر میکنه و در همین راه هم با بازی هایی مثل گاد آو وار و امثالش خدافظی میکنیم. چیزی که کاربرای اکس باکس دارن ازش حمایت میکنن یعنی مرگ بازی های با کیفیت و دور هم فورتنایت بازی میکنیم.
من‌ میگم تا وقتی که بازی خوب باشه و‌پرفروش باشه ‌هیچ سرویس اشتراکی نمیتونه جاش رو بگیره

و فعلا تا زمانی که بیس کنسول ها وجود داشته باشه یعنی تا نسل ۱۰ سرویس اشتراکی یه کمکی حساب میشه نه بازار اصلی

یه آمار به فروش بازی ها بزنیم ‌ ‌امار فروش خیلی بالاس ‌ فعلا تنها مایکر‌وسافت هست که بازار اصلیش رو سرویس اشتراکی گذاشته و‌ با توجه به سهم بازاری که داره نمیتونه باعث عوض شدن مسیر فعلی باشه

• Smile
Reactions: shinsuke
اگه روزی این اتفاق بیوفته که با این روند پیش بینیه منم اینه که میوفته، یعنی تخریب صنعت بازی و رفتنش به سمت سرویس اشتراکی، و سونی هم مجبور بشه که کاملا بازار کلاسیکشو تعطیل کنه، باز هم چیزی نیست که بخواد زیر سایه کسی باشه... پلاس رو گرون میکنه و بازیاشو تحت سرویس منتشر میکنه و در همین راه هم با بازی هایی مثل گاد آو وار و امثالش خدافظی میکنیم. چیزی که کاربرای اکس باکس دارن ازش حمایت میکنن یعنی مرگ بازی های با کیفیت و دور هم فورتنایت بازی میکنیم.
من بشخصه. پلی دادن گیم با رفقام رو به پلی دادن گاد و امثال اینا ترجیح میدم گاد رو نهایت چند روز بزنم بره پی کارش اما گیم زدن با رفقا می‌تونه ماه ها و سال ها منو سرگرم کنه پس من مشکلی با این قضیه اصلا ندارم

من بشخصه. پلی دادن گیم با رفقام رو به پلی دادن گاد و امثال اینا ترجیح میدم گاد رو نهایت چند روز بزنم بره پی کارش اما گیم زدن با رفقا می‌تونه ماه ها و سال ها منو سرگرم کنه پس من مشکلی با این قضیه اصلا ندارم
خب متاسفانه عده ی زیادی مشکل دارن که اکثریت هم هستن چه اینجا چه جاهای دیگه:D وگرنه متای بازی ای مثل TotK "چون نهایت چند روز بزنم بره پی کارش" جای 96 میشد 69 ای چیزی:D اکثر منتقدا یه ایراد گنده میگرفتن که اونم چون گیم زدن با رفقا نداره سه یا چهار نمره پر
نه این ده ها و صدها بازی دیگه، اگه واقعا موضوع مهمی بود یه 25 صدم کم میکردن تو نمرات:دی
لطف بفرمایید پس نرمالیزاسیون نفرمایید در این زمینه:D

یک عده تا دیروز اسم کلود می آمد خیال میکردن داریم در مورد هواشناسی حرف میزنیم بعد الان شدن مدافع CMA و تصمیمش تحلیل و تفسیر میکنن
شوخی نیست که. ۳ میلیون سند بررسی کرده و ۴۰۰ صفحه گزارش نوشته

چیز بیشتری نمیتونم بگم دیگه، فقط امیدوارم این قضیه طولانی شه اونم تنها برای اینکه بیشتر بخندیم تو این تاپیک:دی
حتی استفاده از اینستا هم که کلیپای طنز همیشه تو اکسپلوررم پر بود و می دیدم هم به شدت پایین اورده چون بشدت طنزتر هست:دی

• Smile
Reactions: shinsuke
اغلب اشخاص مهم از حقیقی تا حقوقی از این خرید هم دفاع کردند هم حمایت.
جرمی هانت هم وزیر دارایی انگلستان هست و یه شخص مهمی تو دولت به شمار میره و انتظارش رو اصلا نداشتم که واکنش ها نسبت به این خرید تا اینجا پیش بره.

vidma_recorder_18052023_073730.jpg
Take-Two Boss Supportive of Microsoft-Activision Deal: 'What's Good for Them Is Good for the Industry' - IGN

- یه چیزی رو با هم مرور کنیم.
نظر CMA برای قرارداد فعلی مهم هست و جز شروط اصلی عقد هست. ۲ ماه دیگه تقریبا، طرفین قرارداد دوباره مذاکره میکنند و اینجا میتونند درباره عقد صحبت های متفاوتی کنند‌. تو این مقطع بین طرفین قرارداد مذاکره میشه که ایا حاضر هستند که بند مربوط به cma رو تغییر بدند یا نه؟
ایا حاضر هستند که درباره کلاود گیمینگ اونم فقط بازی های abk در بریتانیا چشم پوشی کنند یا نه؟
من فکر میکنم اگه چنین سیاستی رو در نظر بگیرند و هیچ مشکل دیگه ای نباشه، یه استراتژی خیلی خوبی هست تا اضطرار خودشون نسبت به رای cma رو از بین ببرند و از طرفی توپ رو بندازن تو زمین cma، منتها خیلی موارد دیگه باید چک بشه که جزییاتش هنوز معلوم نیست. درباره اینکه چه تصمیمی درباره بریتانیا گرفته میشه من احتمال میدم که 2 ماه دیگه مشخص میشه.
اما الان تمام تمرکز روی تجدید نظر هست ولی اگه ۲ ماه دیگه بعد از مذاکره مجدد طرفین قرارداد فقط خبرش بیاد که نظر cma از قرارداد حذف شده واکنش هایی که cma میگیره احتمالا شدیدتر میشه. من فکر میکنم بعد از حل شدن مشکل با ftc پرونده بسته میشه.

یه مساله خوشبینانه ولی با احتمال خیلی کم وجود داره، با درخواست تجدید نظر این فرصت برای cma پیش میاد که قبل از رای cat با مایکروسافت توافق کنه. احتمالش خیلی کم هست ولی وجود داره.
من خودم فکر نمیکنم توافق کنند و منتظر FTC میشند. همونطور که منتظر EC بودند.

بعد داستان این دوسال این شده کالاف از پلی استیشن بره فلان میشه بهمان میشه ،مطمئن باشید هیچی نمیشه.

تا این قضیه بره تو CAT و اونجا CMA ی رای رو برگردونه که تاحالا سابقه نداشته برگردونه
درآمد سونی از کالاف سالی ۲۰۰ میلیون بوده که سونی از هزار راه نرفته هم میتونه جاشو در بیاره این ننه من غریبم بازیهایی که سونی این وسط درآورد همگی برای به بیراهه کشیدن و بالا بردن هزینه این خرید برای ماکرو بوده و هست.
این صادقانه ترین و بهترین حرفی بود که تو کل این 368 صفحه از طرف مخالف ها خوندم و واقعا از این لحاظ حق میگی.

فقط تصحیح کنم که رای تو cma برگشته و بله سابقه داشته.

قرار نبود بعد از مایکرو، CoD هر 2 سال بیاد؟

حالا که "یهو" میگن مدرن وارفر 3 امسال میاد، به نظرتون ربطی به این داستان مایکرو و تحولات اخیر هم داره یا نه؟

یه جورایی انگار برنامه ریزی ها تغییر پیدا کرده یا وارد پلن بی شده... نمیدونم البته شایدم هیچ ربطی نداشته باشه...

قبل از خرید اکتیویژن فکر کنم فصل 4 یا 5 ونگارد، خبر اومد که قرار هست مدرن وارفر 2 چرخه 2 ساله داشته باشه و از این به بعد CoD سالانه عرضه نمیشه. این خبر خیلی خوبی بود و باعث شد که خیلی ها بابت همین چرخه 2 ساله مدرن وارفر 2 رو بخرند و یه جورایی شد یه عبارت تبلیغاتی. بعدها گفتند که تو سال 2023 قرار هست یک dlc پولی به بازی اضافه شه و نقشه و اسلحه و مود و... اختصاصی داشته باشه. بعد عرضه افتضاح وارزون 2/مدرن2 (نه از لحاظ فروش) و بعد از فصل اول تو گزارشی که از اکتیویژن منتشر میشه مشخص میشه که 2023 قرار هست یه کاد پریمیوم داشته باشند و همونطور که گفتیم قرار بود DLC باشه نه یه عنوان مستقل. بعد خبر میاد که قرار هست مدرن 2 فقط 5-6 فصل داشته باشه و دیگه کم کم مشخص شد که امسال یه عنوان مستقل پولی از کاد داریم.
مدرن وارفر 2 از لحاظ محتوا خیلی ضعیف عمل کرد و IW خیلی خیلی بازی رو خراب کرده. بنظر میاد که بهترین کار این بود که بازی دیگه از روی دوش اینا برداشته باشه چون تا الان تو این 3 فصل نشون دادند که هیچ جوره توانایی ساپورت بازی رو تا 2 سال ندارند. وارزون 2 نیاز به یک رفرش داره و با مدرن 3 میتونه خیلی تغییر کنه و تا الان مشخص شده که یه مپ بزرک دیگه براش امسال میاد. اینم اضافه کنیم که مدرن 2 فروش خیلی خوبی داشت و مدرن 3 اگه نگیم رکوردشو میشکنه ولی میتونه بهش نزدیک باشه. اسم "مدرن وارفر" یه وزنه خیلی سنگین و پرفروشی هست و مدیریت اکتیویژن وقتی چنین استقبال وحشتناکی رو میبینه برای یه مدرن وارفر 3 و سود تضمین شده دلیلی نداره نه بگه.
پ.ن: اطلاعات و لیک های دقیق و معتبر و به روز درباره کاد رو تام هندرسون، RalphValve و چارلی اینتل اغلب منتشر میکنند و اگه کسی علاقه مند به اخبارش هست حتما اکانت های بالا رو دنبال کنه.

Strauss Zelnick مدیر عامل تیک تو کمپانی مادر راکستار
FwZMiJbWcAErooU.jpeg
دوباره از خرید اکتی توسط ماکرو دفاع کرده و یه نکته ای گفته که cma با بررسی شونصد میلیون سند و n صفحه گزارش نتونست بفهمه،
ایشون میگه«نبااااید یک مدل توزیع رو با یک مدل تجاری اشتباه گرفت» یعنی رگلاتوری های نسبتا محترم کلاود فقط یک مدل توزیع جدید برای بازی هاست نه یک بازار جدا از صنعت فعلی گیمینگ،
Cma چرا نمی فهمی دباره تِر زدی😂

View attachment 293503
دوباره از خرید اکتی توسط ماکرو دفاع کرده و یه نکته ای گفته که cma با بررسی شونصد میلیون سند و n صفحه گزارش نتونست بفهمه،
ایشون میگه«نبااااید یک مدل توزیع رو با یک مدل تجاری اشتباه گرفت» یعنی رگلاتوری های نسبتا محترم کلاود فقط یک مدل توزیع جدید برای بازی هاست نه یک بازار جدا از صنعت فعلی گیمینگ،
با همین استدلال اروپا تایید کردهکه کلود بخشی از بازاره و نه یه بازار جدید.
______
صحبتهایی که از جلسه دیروز اومده cma گفته ftc میخواد رد کنه و کار درستو انجام دادیم.
الان cma منتظر رای ftc هست و ماکرو اگه بتونه رای یکی از دادگاه داخلی یا فدرال رو بگیره، عقب نشینی میکنه. قشنگ مشخصه پشتشون به ftc گرمه که بعد رای اروپا باختن.
_________
همین دیروزم که نمایندگان پارلمان بحث داشتن میخواستن cma و سایر رگولاتورا برن زیر نظر پارلمان با وزرا
و وزیر اقتصاد بریتانیا دیروز تو مصاحبه اش گفته ما نمیخوایم cma رو تضعیف کنیم و یکی از دلایلی که کمپانیها مثل گوگل و ماکرو میان سرمایه گزاری تو انگلیس، بخاطر سیاسی نبودن رگولاتوراست.
همه چی به آمریکا وابسته هست

تشدید این قضایا شاید احتمالا ختم شه به شرایط مشابه سال ۹۲ ۹۳ که سگا و نینتندو مشغول انواع دعوا بودن و کار به استماع تو کنگره امریکا هم کشید و این وسط سونی راحت وارد رقابت شد.
شاید بگید ربط نداره و فلان ولی در نظر بگیرید این چند وقته چقدر انرژی و وقت طرفین سر این گربه رقصونی گذاشتن. زودتر این معامله رو امیدوارم همون تایید کنن بدن مایکروسافت (فقط از یه طرف نمیخوام تایید شه اونم بار طنز اینجاست:D)

View attachment 293503
از کجا معلوم پول نگرفته این حرفو بزنه؟

شما بزار این یکی تموم شه یکی جدیدشو می زنیم:>:D
تازه طنزشم بالاتر میره
دیگه تاپیک بعدی رو‌ فکر کنم اساتیدی که هستن رسما تاپیک شعر نیمایی کنن و بار طنزش کم شه و خز شه کلا:D
دیگه اون یکی رو ما رفع زحمت میکنیم، از همین الانم برای من یکی روشنه این قضایا در کل فرقی به حال سونی و نینتندو نمیکنه این وسط و راه خودشونو‌ مادامی که همون فرست پارتیای AAA شونو میسازن برن.
حواشی زیاد هم آخر به ضرر همه میشه صبر کنید ببینید.

از کجا معلوم پول نگرفته این حرفو بزنه؟

دقیقا پول گرفته اونم چی میلیاردی، هرکی موافق cma حرف میزنه، خیر و صلاح گیمرهارو میخواد و دنبال عدالت تو بازار گیمه، هرکی هم مخالفش حرفی میزنه از مایکروسافت چند میلیارد دلاری پول گرفته!
تو دنیا ی کشوری بنام انگلیس و ی سازمان هم داره ب اسم cma که فقط اونا میفهمن!

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or