خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
دوستان ایکس باکس فن عزیز که الان دارید رگباری ترول میکنید میزنید و میرقصید
فقط خواستم بگم کورکورانه صحبت نکنید یعنی لیاقتتون همینه که در بیابون برحوت بازی، بعد چند سال یدونه redfall بندازن جلوتون؟8-|
اگه ما رو مسخره میکنید که سهام داریم و فلان که اقلا سهام خوب شرکتی رو خریدیم و سنگ خوب شرکتی رو به سینه میزنیم:D
حداقلش تو بازی کم نذاشته واسمون

The Mexican

داداش واقعا حرفات حق بود ولی کو گوش شنوا؟
2 نسله ایکس باکس فن ها با شایعه و حواشی دارن سپری میکنن نمیدونم شاید از حواشی بیشتر از بازی لذت میبرن
یه شعری هم الان فی البداحه سرودم:D
صحرای تعصب از سنگلاخه
سزای متعصب پای چلاقه
حالا هر جور خودتون راحتید
یکی حرفای این بزرگوار مکزیکی خیلی حقه یکی پینوکیو :D

از ۳:۳۵ در مورد این خرید و تصمیم اروپا صحبت میکنه.

میگه ، احتمال اینکه cat رای cma رو رد کنه ۳۰٪ ،که درصد احتمال کمی هست.
همچنین ،یکی از عاملهای مهم زمان هست ،اگر فرض رو بر این بگذاریم که مایکرو در دادگاه مقابل ftcپیروز بشه ، ftcمیتونه مجدد درخواست تجدید نظر بده ، اگر هم cat رای به نفع خرید بده مجدد برمیگرده به cma ، در نهایت میتونه تا اواخر ۲۰۲۴ طول بکشه‌.

آخرین ویرایش:
خیلی چرا چرا کردی
حالا تو بگو
چرا سعی میکنی ما رو از حماقت در بیاری؟
آیا نماینده خدا روی زمین خود تویی؟
من آقا یه سوال دارم از شما

دلیل طرفداری شما از XBOXچیه ؟

من خودم بخاطر سرویس گیم پس کنسول رو خریدم ‌ و خیلی هم لذت بردم ولی الان به لیست نگاه می‌کنم میبینم‌ بازی خوبی رو‌ پلی دادم

ولی Ps5بخاطر‌ باژی های انحصاری که داره طرفداری می‌کنم بخاطر نوآوری که داره

ولی هرجور فکر میکنم‌ از زمان مدیریت ناجی بزند XBOXداره اژ ساخت باژی های خوب دوری میکنه الان ۳سال از این نسل گذشته ولی مایکروسافت تونست به FH3و سایکونات و هلو رو عرضه کرد

میبینم‌ تو لیست باژی آیندش هم فقط شاید بتونیم به کیفیت هلبلید ۲ اطمینان کرد

واقعا دوست دارم بدونم دلیل حمایت شما اژ بزند Xboxو ناجی چه موضوعی هست

من خودم بخاطر سرویس گیم پس کنسول رو خریدم ‌ و خیلی هم لذت بردم ولی الان به لیست نگاه می‌کنم میبینم‌ بازی خوبی رو‌ پلی دادم

ولی هرجور فکر میکنم‌ از زمان مدیریت ناجی بزند XBOXداره اژ ساخت باژی های خوب دوری میکنه الان ۳سال از این نسل گذشته ولی مایکروسافت تونست به FH3و سایکونات و هلو رو عرضه کرد

آقا یه نفر به هر دلیلی دوس داره طرفدار xbox و بازیاش باشه. فکر نمیکنم نیاز باشه به کسی جواب پس بده! خودش به عنوان یه انسان که قدرت انتخاب داره، انتخاب کرده که طرفدار این برند باشه. حالا از نظر شما منطقی نیست؟خب شما نظرت برای خودت محترمه و قرار نیست همه مث شما فکر کنن.
واقعا درک این موضوع سخت نیست.

آقا یه نفر به هر دلیلی دوس داره طرفدار xbox و بازیاش باشه. فکر نمیکنم نیاز باشه به کسی جواب پس بده! خودش به عنوان یه انسان که قدرت انتخاب داره، انتخاب کرده که طرفدار این برند باشه. حالا از نظر شما منطقی نیست؟خب شما نظرت برای خودت محترمه و قرار نیست همه مث شما فکر کنن.
واقعا درک این موضوع سخت نیست.
شکی توشه نیست هرکسی‌ انتخابی. داشته باشه

ولی من دوست دارم بدونم‌

الان هر کسی خودش گیمر‌ بدونه بازم میگم گیمر نه کسانی گه با سونی دشمن خونی باشن

واقعا از این وضعیت برند Xboxجز گیم‌ پس باید عصبانی می‌شد

‌و مصاحبه آخر اسپنسر هم که به صورت غیر مستقیم گفت از ما باژی بزرگ و خوب توقع نداشته باشید

شکی توشه نیست هرکسی‌ انتخابی. داشته باشه

ولی من دوست دارم بدونم‌

الان هر کسی خودش گیمر‌ بدونه بازم میگم گیمر نه کسانی گه با سونی دشمن خونی باشن

واقعا از این وضعیت برند Xboxجز گیم‌ پس باید عصبانی می‌شد

‌و مصاحبه آخر اسپنسر هم که به صورت غیر مستقیم گفت از ما باژی بزرگ و خوب توقع نداشته باشید
والا طبق شناختی که من دارم از اونایی که میشناسم،کسی با سونی دشمن خونی نیست(اگرم کسی باشه واقعا حالش خرابه) همونطور که اگه کسی با مایکروسافت و ایکس باکس دشمن خونی باشه حالش خرابه.
مگه مثلا این کمپانی ها ارث پدر کسی رو خوردن؟ :D
این کل کل ها بیشتر بین طرفدارای ایکس باکس و دایه های مهربان تر از مادر هست که دائم دارن میگن ول کن ایکس باکسو بیا سمت پلی استیشن.

خود فنای ایکس باکس هم از عملکردش توی سال ۲۰۲۲ و بازی فاجعه ردفال ناراضین و مطمئن باش کلی هم فحش کش میکنن اسپنسر و گرینبرگ رو.

حالا وقتی اسپنسر میگه توقع بازی بزرگ از ما نداشته باشید، باز با همینم کنار میاد و میدونه قراره اوضاع چطور باشه.

من جوابت رو میدم!
با تمام احترام کوچکترین ارتباطی بشه شما نداره اینکه ما از چی خوشمون میاد به شما ربطی داره؟

والا طبق شناختی که من دارم از اونایی که میشناسم،کسی با سونی دشمن خونی نیست(اگرم کسی باشه واقعا حالش خرابه) همونطور که اگه کسی با مایکروسافت و ایکس باکس دشمن خونی باشه حالش خرابه.
مگه مثلا این کمپانی ها ارث پدر کسی رو خوردن؟ :D
این کل کل ها بیشتر بین طرفدارای ایکس باکس و دایه های مهربان تر از مادر هست که دائم دارن میگن ول کن ایکس باکسو بیا سمت پلی استیشن.

خود فنای ایکس باکس هم از عملکردش توی سال ۲۰۲۲ و بازی فاجعه ردفال ناراضین و مطمئن باش کلی هم فحش کش میکنن اسپنسر و گرینبرگ رو.

حالا وقتی اسپنسر میگه توقع بازی بزرگ از ما نداشته باشید، باز با همینم کنار میاد و میدونه قراره اوضاع چطور باشه.
چند نفر هستند که مشخصن که بیشتر طرفدار XBOXباشن با سونی‌ دشمن

یه بار‌ دیگه هم‌ گفتم‌ کیا هستند طرف خودش گیمر‌ میدونه حاضر یه نسل کنسول نداشته باشه و بازی نکنه ‌

یا یه بنده خدا‌ دیگه هست چون شرکت محبوبش‌. نتونست تو. رقابت دوام بیاره اژ سونی متنفره

من می‌‌گم جزو گیم‌ پس هیچ‌ نمره مثبتی تو‌ مدیریت XBOXنمیبینم‌

سلام دوست عزیز
البته اسپنسر چنین حرفی نزده اصلا!!بدون ساخت بازی با کیفیت رقابت غیر ممکنه!
درواقع گفته ((فقط)) با ساخت بازی های با کیفیت نمیشه با PS و نینتندو رقابت کرد ، و از راه های نوین مثل گیم پس و ایکس کلاود میخوان مخاطبین بیشتری رو جذب کنن!
و میگه که قرار نیست ما هیچوقت از PS و نینتندو کپی کنیم و میخوایم راهی که مدنظرمون هست رو بریم.

اینکه این جملات بالا رو به معنای اینکه ایکس باکس نیمخواد بازی خوب و باکیفت بسازه تفسیر کنیم ، اصلا درست نیست...

یه بار‌ دیگه هم‌ گفتم‌ کیا هستند طرف خودش گیمر‌ میدونه حاضر یه نسل کنسول نداشته باشه و بازی نکنه ‌

یا یه بنده خدا‌ دیگه هست چون شرکت محبوبش‌. نتونست تو. رقابت دوام بیاره اژ سونی متنفره

من نمیدونم چرا هی برمیگردیم سر خونه اول؟

فن افراطی همیشه بوده و هست.
هم طرف پلی استیشن که مثلا اسم خودش رو میزاره سونی فن زبون نفهم که بهترین تجربخ زندگیش باز کردن سلفون دیسک هست، هم طرف ایکس باکس که مثلا با وجود موفقیت فراوون پی اس ۴، میگه پلی استیشن تموم شده دوره اش و رو به افوله و فقط ایکس باکس و ....

قرار نیست چون یکی اینجوریه ،ما بیایم بزاریم پای همه و بگیم خب ایکس باکس فنا همشون همینن.

در مورد اون بخش حرفت که قرمز کردم.
خوبه خودت نوشتی (من)
آقا برای بار دوم
این نظر شخص شماست. نیازی نیست به بقیه بقبولونی.
هرچی عقلت میگه درسته، ( برای خودت) انتخاب کن

سلام دوست عزیز
البته اسپنسر چنین حرفی نزده اصلا!!بدون ساخت بازی با کیفیت رقابت غیر ممکنه!
درواقع گفته ((فقط)) با ساخت بازی های با کیفیت نمیشه با PS و نینتندو رقابت کرد ، و از راه های نوین مثل گیم پس و ایکس کلاود میخوان مخاطبین بیشتری رو جذب کنن!
و میگه که قرار نیست ما هیچوقت از PS و نینتندو کپی کنیم و میخوایم راهی که مدنظرمون هست رو بریم.

اینکه این جملات بالا رو به معنای اینکه ایکس باکس نیمخواد بازی خوب و باکیفت بسازه تفسیر کنیم ، اصلا درست نیست...
من اصلا کاری ندارم اسپنسر چی گفته چی نگفته.
چون مدیرای کمپانی های بزرگ حرف زیاد میزنن.
حالا یه نفر دوس داره اینجوری ازش برداشت کنه که ایکس باکس قرار نیست بازی شاهکار داشته باشه. بزار اینجوری فکر کنه حال کنه.لابد اینجوری خوشحال میشه.
من تهش خروجی برام مهمه. اگه استارفیلد اومد و خوب بود، بدون شک تجربه میکنم و لذتش رو میبرم.
دنبال ترجمه و تفسیر آبدوغ خیاری از حرفای کسی هم نیستم

• Like
Reactions: irainianA

مسئله اینجاست شما دیدگاه خودتُ یه واقعیت برای کل جامعه گیمرا می بینی در حالی که اینطور نیست برای مثال دیدگاه من اینه،
به جز گاد هیچ جذابیتی در پلتفرم ps نمی بینم حالا شما 3 ساعت از شاهکار بودن لست بگو منم نیش خند میزنم :D چون این بازی رو دوست ندارم،
نمی گم نقدی ندارم اتفاقا تو تاپیک خودش و به وقتش نقدم می کنم و تند تیزم اینم کارو می کنم،
ولی بازی های مورد علاقه «من» در پلتفرم Xbox قرار دارن،
احترام به علایق و انتخاب دیگران جز مبانی ابتدایی حقوق گیمراست:Dکه متاسفانه تو کامیونیتی ps جایی نداره و اکثرا یه حالت خود برتر انگاری دارن

کنسول خوب بازیهای انحصاری عالی میخواد. نینتندو نه سرویس درستی داره نه کالاف دیوتی داره و نه اصلا میتونه گرافیک خوبی بده ولی شما ببین کجاست. پلی استیشن رو ببین پنج نسله کجاست. بعد داستان این دوسال این شده کالاف از پلی استیشن بره فلان میشه بهمان میشه ،مطمئن باشید هیچی نمیشه.
دقیقا، این پستت واقعا حق بود
خود منم موقعی که ایکس باکس انحصاری داشت فنش بودم.
اصل همین بازیهای انحصاری عالین، به نظر من بازی های خوب و متوسط رو مفت هم بذارن فرد اول میره سراغ بازیهای عالی ولو اینکه هزینه بیشتری پرداخت کنه
الانم خیلیا مثل خودم و احتمالا شما ایکس باکس بازی انحصاری درست حسابی یا حتی مولتی خوب (مثل Far Cry 1 روی ایکس باکس ارجینال) داشت الان فنش بودیم.
واقعا از دو نسله مایکرو شده فقط حرف و حرف روسای بخش گیمش و هیچ خروجی مثبتی ازش دیده نمیشه. به نظرم هر چه زودتر اسپنسر رو بندازن بیرون بهتره
اینکه به رده سوم بودن خودشون اذعان میکنن و بیخیالن فاجعه هست.
در نهایت امیدوارم این معامله هم به سرانجام برسه و ببینیم واقعا میخواد چیکار کنه این تیم مدیریت فعلیش

پ.ن: این یوزر جدید ساختن و از کمد دراوردن برای پست دادن تو اینجا خیلی خنده داره:دی اگه واقعا این قضیه برد بزرگی بوده و 99% مشکلات ایکس باکس رو حل کرده خب با یوزر اصلیم میشه جواب گمراهان رو داد تازه بهترم هست:دی

دقیقا، این پستت واقعا حق بود
خود منم موقعی که ایکس باکس انحصاری داشت فنش بودم.
اصل همین بازیهای انحصاری عالین، به نظر من بازی های خوب و متوسط رو مفت هم بذارن فرد اول میره سراغ بازیهای عالی ولو اینکه هزینه بیشتری پرداخت کنه
الانم خیلیا مثل خودم و احتمالا شما ایکس باکس بازی انحصاری درست حسابی یا حتی مولتی خوب (مثل Far Cry 1 روی ایکس باکس ارجینال) داشت الان فنش بودیم.
واقعا از دو نسله مایکرو شده فقط حرف و حرف روسای بخش گیمش و هیچ خروجی مثبتی ازش دیده نمیشه. به نظرم هر چه زودتر اسپنسر رو بندازن بیرون بهتره
اینکه به رده سوم بودن خودشون اذعان میکنن و بیخیالن فاجعه هست.
در نهایت امیدوارم این معامله هم به سرانجام برسه و ببینیم واقعا میخواد چیکار کنه این تیم مدیریت فعلیش

پ.ن: این یوزر جدید ساختن و از کمد دراوردن برای پست دادن تو اینجا خیلی خنده داره:D اگه واقعا این قضیه برد بزرگی بوده و 99% مشکلات ایکس باکس رو حل کرده خب با یوزر اصلیم میشه جواب گمراهان رو داد تازه بهترم هست:D
مشکل شما اینه که کلا بازیهای غیر انحصاری سونی رو بازی نمیدونید.
خودت یه سرچ کن از ۲۰ تا بازی که رو کنسولها بیشتر تایم پلی رو دارن ۱۵-۱۶ تاش مشترکه
طوری صحبت از بازی نداشتن اکس باکس میکنید کسی ندونه فکر میکنه کاربرای اکس باکس چند ساله منتظر بازی ان که کنسولشون روشن کنن
احتمالا کاربرای ps بعد gow چند وقتیه منتظر انحصاری بعدی سونی ان که کنسولاشون روشن کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or