خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
قرار نبود بعد از مایکرو، CoD هر 2 سال بیاد؟

حالا که "یهو" میگن مدرن وارفر 3 امسال میاد، به نظرتون ربطی به این داستان مایکرو و تحولات اخیر هم داره یا نه؟

یه جورایی انگار برنامه ریزی ها تغییر پیدا کرده یا وارد پلن بی شده... نمیدونم البته شایدم هیچ ربطی نداشته باشه...

به هر حال امیدوارم این داستان هرچه زودتر از این کما خارج شه، کال اف دیوتی که با احترام به فن بیس، حقیقتا برام اهمیت نداره، کمپینش اخرین باری که داشت نسخه اول/دوم/سوم و n سال پیش بود، مولتیش هم اخرین بار فکر کنم 2015 تو گیم نت،

اما این بلاتکلیفی واقعا رو مخه، از طرفی واقعا بدم نمیاد داستان اکتی بلیز کنسل شه، تا مایکرو تمرکز کنه رو شاهکار هایی که همین الان از طریق بتزدا به دست اورده، باز بلیزارد خودش غولیه، اما باورنکردنیه که این همه غول و شاهکار بتزدا در سکوت به سر میبرند و همه حواشی اومده سمت CoD، مخصوصا بازی های 4 استودیو اصلی بتزدا، که فن بیس میلیونی و حیرت اور بین PS فن ها و اکثر گیمر های جدی دارند، فروش نسل هشت بازی ها خودش به تنهایی این موضوع رو اثبات میکنه، بابا اینا عناوین اسطوره ای در تاریخ گیم هستند فارغ از مسخره بازی 4 تا معرکه گیر نئوفن بوی، من واقعا تا حالا ندیدم به غیر از یک سری از هیتر های معرکه گیر، کسی به بازی های بتزدا بپره و حاشیه منفی درست کنه... البته قطعا بعضی از دوستان هاردکور که سلیقه خاص و متفاوتی دارند که طبیعی هم هست منظور نیست، معلومه هر محتوایی برای عده ای جذاب هست و برای عده ای نیست، اونا همیشه احترام خودشون رو حفظ میکنند، انصافا تا حالا دیدین همچین گیمر های خفنی حتی در سخت ترین هسته های طرفداری یا مخالف، بیان خودشون رو برای تخریب یک شاهکار فارغ از سلیقه، کوچک کنند؟ چه سونی فن چه مایکرو فن، چه ناتی چه بی جی اس، چه پولی فونی چه ترن 10...؟؟

خلاصه، هیت غیر منطقی و الکی و کودکانه به بتزدا یا هر استودیو مهم و با سابقه درخشان دیگری، یعنی از سمت کسی که مخاطب نیست، مثل هیت به باقی شاهکار ساز های با سابقه در صنعت، فقط چهره طرف و هیتر مورد نظر رو تخریب میکنه، چیزی که تخریب نمیشه، خود بتزدا و امثالهم است... حیرت انگیزه که هیتر ها، به این موضوع توجه ندارند، احتمالا براشون اصن تعریف نشده و موضوعیت نداره...

زور بزنه و مجلات Xbox بهش نمره سبز بدن، بازم در بهترین و خوشبینانه ترین حالت دور و بر 80 میچرخه، این کجاش میخواد بساط متا رو جمع کنه؟ 😂
سیمین نده این پست ها رو =))
دو روز دیگه استار میاد متای بالا هم میگیره بعد دیگه تاپیکی نباشه که اسکرین هات رو رو نکنیم
رحم کن به خودت :D=))
یعنی چنان حملاتی بهت بشه که خودت دیلیت اکانت کنی =))

دو روز دیگه استار میاد متای بالا هم میگیره بعد دیگه تاپیکی نباشه که اسکرین هات رو رو نکنیم
رفیق با احترام بهت میگم، ولی این رفتار شما در گذشته توسط دیگران، رو حساس کردن کسی مثل مهراد به شدت تاثیر داشته، ایشون سال هاست عضو این سایته و هیچ وقت من ندیده بودم مثل این اواخر بیاد باقی رو ترول کنه، به شدت بی حاشیه بود همیشه، و ایشون اولین نفری نیست که این روند رو طی کرده، پس نقش خودت و رویه رفتاریت هم ببین، نه فقط شما، خیلی ها....

اگر طرفدار استارفیلد هستی، ذوق کن که متای بالا، میشه اینده روشن استودیو،

وگرنه به نظرم نمیشه کسی عاشق یک بازی باشه، و منتظر بمونه که موفقیت رو بکوبه تو سر دیگران، این کار معرکه گیر ها و نئو فن هاست، وگرنه یک عاشق، غرق علاقه اش به بازی میشه، تا تلافی و این حرفا...

هر کنشی، یک واکنشی داره...

متای استارفیلد اگه +90 شه، من تا حدی خوشحال میشم که 10000000 تا ترول هم بعدش میتونم نادیده بگیرم، دقیقا برعکس این که تازه بیفتم رو تلافی(بر همین اساس، حرص میخورم وقتی کامیونیتی شاهکار های پلی استیشن، نیاز میبینند که باقی رو ترول کنند، یعنی الفبای "پیروزی" در فضای سیاست(گیمینگ) هم رعایت نمیکنند و فقط مستمسک به طرف مقابل میدند که بعد ها پاسخ ترول رو بدند)...

البته نمیخوام بگم من خوبم و شما و دیگران بد هستید، نه منم گند زیاد زدم، ولی در کل... امیدوارم منظورم رو بگیری....

رفیق با احترام بهت میگم، ولی این رفتار شما در گذشته توسط دیگران، رو حساس کردن کسی مثل مهراد به شدت تاثیر داشته، ایشون سال هاست عضو این سایته و هیچ وقت من ندیده بودم مثل این اواخر بیاد باقی رو ترول کنه، به شدت بی حاشیه بود همیشه، و ایشون اولین نفری نیست که این روند رو طی کرده، پس نقش خودت و رویه رفتاریت هم ببین، نه فقط شما، خیلی ها....

اگر طرفدار استارفیلد هستی، ذوق کن که متای بالا، میشه اینده روشن استودیو،

وگرنه به نظرم نمیشه کسی عاشق یک بازی باشه، و منتظر بمونه که موفقیت رو بکوبه تو سر دیگران، این کار معرکه گیر ها و نئو فن هاست، وگرنه یک عاشق، غرق علاقه اش به بازی میشه، تا تلافی و این حرفا...

هر کنشی، یک واکنشی داره...

متای استارفیلد اگه +90 شه، من تا حدی خوشحال میشم که 10000000 تا ترول هم بعدش میتونم نادیده بگیرم، دقیقا برعکس این که تازه بیفتم رو تلافی(بر همین اساس، حرص میخورم وقتی کامیونیتی شاهکار های پلی استیشن، نیاز میبینند که باقی رو ترول کنند، یعنی الفبای "پیروزی" در فضای سیاست(گیمینگ) هم رعایت نمیکنند و فقط مستمسک به طرف مقابل میدند که بعد ها پاسخ ترول رو بدند)...

البته نمیخوام بگم من خوبم و شما و دیگران بد هستید، نه منم گند زیاد زدم، ولی در کل... امیدوارم منظورم رو بگیری....
رفیق فضای این تاپیک از همون اولش انتقام و انتقام گیری و خون ریزی بوده :D
سره اعلام رای CMA شما کجا بودی که آنچنان ترول ها شروع شد الانم همه منتظر رای اتحادیه اروپا هستند که انتقام شروع بشه
اصلا فضای گیمینگ‌ رو همین کل کل ها شیرین میکنه
استار هم همینه متای بالاش برای ما ۵۰ درصد کاره ۵۰ درصد باقی لذتش برای انتقام گیری هست
این سیمین جون هم عشقه خودمه دارم براش سره متای استار:D

قانون جدید تصویب کرد CMA
The Competition and Markets Authority (CMA) has restricted Microsoft and Activision Blizzard from "acquiring an interest" in each other.
It published an interim order stating they would need "prior written consent" from the UK regulator before making acquisitions between the companies.
The order applies to the businesses as well as their subsidiaries.

یا مرگ یا مَش اکبر =))

دیگه بزار ما که یه مسیری رو شروع کردیم تا تهش بریم دیگه

ولی خدا میدونه اگه استارفیلد نمره ش بترکه... دیگه خودم در غار روت پلمپ میکنم =))

واسه اینکه آف تاپیک نباشه:

FTC chair says they will follow CMA in their arguments to kill the Microsoft Xbox and Activision Deal and will use the Cloud argument, but also attack it from other sides like Subscriptions Consoles.

Lina is determined to protect gamers and consumers

بساط این متا و جوایزم که چندین سال بهش اویزونید هم با اومدن استارفیلد جمع میشه
شما که سر کرده سونی فنا هستید اینجا چی فکر کردید پیش خودتون مایکرو با خرید این همه استدیو بیکار نشسته حتی اگه اکتیویژن هم خریدش تایید نشه (که میشه با توجه به وکلای خبره ای که مایکرو گرفته برای شکستن رای CMA )ولی همین الانش با خرید بتسدا و چندین استدیو دیگه تعداد فرست پارتی های مایکرو چند برابر سونی
سرتون بکنید تو برف و دل خوش کنید به CMA و این جور چیزا
ایشالا ماکرو همه رو بخره از کپکام و سونی و اسکوائر و هر چی هست و نیست. اون وقت اویل و لست و فاینال فانتزی میشن در حد ردفال. ما هم یا دیگه گیم نمیزنیم یا مجبوریم با لیگ ۶۰ بسازیم. شما هم مسرور و خوشحال میشی که ماکرو خدای گیم دنیا شد و گور پدر بهترین ipها و استودیوهایی که قراره به خاک سیاه بشینن

یا مرگ یا مَش اکبر =))

دیگه بزار ما که یه مسیری رو شروع کردیم تا تهش بریم دیگه

ولی خدا میدونه اگه استارفیلد نمره ش بترکه... دیگه خودم در غار روت پلمپ میکنم =))

واسه اینکه آف تاپیک نباشه:

FTC chair says they will follow CMA in their arguments to kill the Microsoft Xbox and Activision Deal and will use the Cloud argument, but also attack it from other sides like Subscriptions Consoles.

Lina is determined to protect gamers and consumers
من اگر متای استار پایین بشه نه تنها خودم دلیت اکانت میکنم و نمی‌ذارم کار به تاریکی غار بکشه =)) بلکه SX رو رد میکنم و ایسگاه 5 میگیرم
سلام من رو به قطار سوارای تاپیک تون برسون بگو اگر ته دره نرفتن بعد اعلام رای EU خودم با تانک از روشون رد میشم :D

Screenshot_20230512_143821_Chrome.jpg
Idas احتمال این که CAT ، تصمیم CMA رو بشکنه 25تا 30 % میدونه

Screenshot_20230512_143939_Chrome.jpg

جز کوردن احتمال این که کلا این معامله موفقیت آمیز باشه 5% میدونه( نمیدونم بر چه اساس میگه)

Screenshot_20230512_144352_Chrome.jpg
فلورین مولر هم احتمال این که CAT به CMA گیر بده حدود 80% میدونه( از منتقدان جدی تصمیم CMA هست)

View attachment 292908
Idas احتمال این که CAT ، تصمیم CMA رو بشکنه 25تا 30 % میدونه

View attachment 292909

جز کوردن احتمال این که کلا این معامله موفقیت آمیز باشه 5% میدونه( نمیدونم بر چه اساس میگه)

View attachment 292910
فلورین مولر هم احتمال این که CAT به CMA گیر بده حدود 80% میدونه( از منتقدان جدی تصمیم CMA هست)
ببینیم ایشون چیکار میکنه

1683891479191.png

Subscribe to read | Financial Times

Screenshot_20230512_154523_Chrome.jpg

ریشی سوناک به تازگی گفته میخواد تا جایی که میتونه شرایط رو برای کسب وکارهای بریتانیایی آسون کنه تا بتونن پیشرفت کنند

اشاره می‌کند که نیاز به یک سیستم رگولاتوری در UK دارند که سد راه نباشد،

به کمپانی ها اجازه دهند که کاری که در اون بهترین هستند بکنند : ایجاد شغل های جدید و رشد اقتصاد

Fv7QVV1WwAE_PMG.png
Fv7Qa6RXsAIm7K3.png

View attachment 292917

ریشی سوناک به تازگی گفته میخواد تا جایی که میتونه شرایط رو برای کسب وکارهای بریتانیایی آسون کنه تا بتونن پیشرفت کنند

اشاره می‌کند که نیاز به یک سیستم رگولاتوری در UK دارند که سد راه نباشد،

به کمپانی ها اجازه دهند که کاری که در اون بهترین هستند بکنند : ایجاد شغل های جدید و رشد اقتصاد

View attachment 292919
View attachment 292918
UK وضعیتش اصلا جالب نیست چند وقت پیش یـ کمپانی ایرلندی کل بساطش رو از بورس UK جمع کرد که بره امریکا ARM هم به عناون یـ کمپانی بریتانیا تصمیم گرفت سهامش رو ببره تو امریکا پابلیک کنه احتمالا دفتر اصلیشون تو کمبریج رو هم تعطیل میکنن (همین نسخت وزیر UK کلی باهاشون حرف زده بود بیان تو خود UK سرمایه گذاری کنیدLOL) خلاصه دولت افتاده دست یـ مشت سیاست مدار یـ دنده که دارن کمپانیا رو فراری میدن (آشنا نیست ؟)

استار هم همینه متای بالاش برای ما ۵۰ درصد کاره ۵۰ درصد باقی لذتش برای انتقام گیری هست
آقا بیخیال آی پی جدید هست کار یکم براش سخته
مخصوصا که منتقدا از خجالت Fallout آخریه دراومدن
البته بشخصه خیلی براش اشتیاق دارم ولاکن نمیشه با قاطعیت متری بالای ۹۰ براش متصور شد
خود TES و Fallout گیمرهای دوآتیشه هم انقدر بهش دخیل نبستن
یه موقع خدای نکرده در اون حد ابرشاهکار!! که میگی نشد فکر اون بدبختا باش باید دمیج کنترل کنن در اصل
اصولا هم وضع مایکروسافت تو بازی انقدر خرابه که واقعا فکر نکنم موفقیت کیفی این بازی بهش کمک کنه، بیشتر پلیرهای RPG هایی که از اول رو PC بودن و بعدا هم PC خونه اصلیشون بوده همون PC ه

آقا بیخیال آی پی جدید هست کار یکم براش سخته
مخصوصا که منتقدا از خجالت Fallout آخریه دراومدن
البته بشخصه خیلی براش اشتیاق دارم ولاکن نمیشه با قاطعیت متری بالای ۹۰ براش متصور شد
خود TES و Fallout گیمرهای دوآتیشه هم انقدر بهش دخیل نبستن
یه موقع خدای نکرده در اون حد ابرشاهکار!! که میگی نشد فکر اون بدبختا باش باید دمیج کنترل کنن در اصل
اصولا هم وضع مایکروسافت تو بازی انقدر خرابه که واقعا فکر نکنم موفقیت کیفی این بازی بهش کمک کنه، بیشتر پلیرهای RPG هایی که از اول رو PC بودن و بعدا هم PC خونه اصلیشون بوده همون PC ه
اتفاقا استارفیلد بالای 90 بشه شک نکن فروش کنسول رو بوست میکنه
ملت روی XBOX عطشه بازی انحصاری دارن (چون اسپنسر آب رو قطع کرده چند سالیه) شما میزان موفقیت FH5 رو با بقیه بازی های X|S مقایسه کن یکی از مهم ترین عوامل موفقیتش متای بالای ۹۰ بازی و کیفیتش هست
استار هم اگر تیم کیفی XBOX به بتسدا کمک کرده باشن و منابع براش صرف شده باشه با پولیش شده ترین بازی بتسدا طرف میشیم
فکر نکنم انتظار متای بالای ۹۰ انتظار بی جایی باشه هم هزینه براش صرف شده هم هزاران توسعه دهنده روش کار کردن هم زمان کافی داشتن و تحت فشار نبودن با تاخیر سال قبل
جای هیچ بهانه و توجیحی برای بتسدا و اسپنسر نیست که بازی موفق نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or