خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
همتون کنسولاتون رو بفروشین بیاید pc بخرین میتونین با کنسول فرمانروایی کنید ولی با pc میتونید خدا باشید
بک بار برای همیشه با محدودیت خداحافظی کنید
just pc for ever and ever

با ۴۰۹۰ رو 1440p زیر ۵۰ فریم

فقط کنسول یعنی فقط PS5. دوستانی که هم خیلی تو نخ اعداد و ارقام و ترافلافل و اینا هستن میتونن PS5 Pro بخرن هر وقت اومد. تا اون زمان ایشالا جعبه ها توی دیوار فروش رفته قیمت بازار نو رو هم میکشه پایین

با ۴۰۹۰ رو 1440p زیر ۵۰ فریم

فقط کنسول یعنی فقط PS5. دوستانی که هم خیلی تو نخ اعداد و ارقام و ترافلافل و اینا هستن میتونن PS5 Pro بخرن هر وقت اومد. تا اون زمان ایشالا جعبه ها توی دیوار فروش رفته قیمت بازار نو رو هم میکشه پایین
رزولیشن و فریم فیک با تنظیمات پایین من ۱۰۷۰ رو هم به کنسول ترجیح میدم

• Smile
Reactions: ALI PUNKER
همیشه تو تمام کشور ها یک سری مجموعه های عقده ای که معلوم نیست کی بهشان قدرت داده هستند که جلو پیشرفت و میگیرین و استعدادها کور میکنند تو کشور خودمان هم نمونه هاش زیاده مثل "سازمان ارش.اد" اگر وارد این مجموعه ها بشی افرادی اونجا میبینی که هیچی سرشون نمیشه نه تخصص دارند نه سواد و نه شعور! تنها حامیان اینها یا دولت های دیکتا.توری هست یا افرادی که فقط منافع خودشان و مجموعه مورد علاقشان درمیانه

داداش ساقیت خریدارم شما اسم پروفایلت ps4 هست بعد میگی فقط پیسی :-j ثانیا ازکچافهمیدی فیکه بگو ماهم بدونیم

داداش ساقیت خریدارم شما اسم پروفایلت ps4 هست بعد میگی فقط پیسی :-j ثانیا ازکچافهمیدی فیکه بگو ماهم بدونیم
رزلوشن و کیفیت تکسچر و اینچیزا تو کنسول پایین تره
مثلا فکر کنم ویچر بود یا بازی دیگه 1680p اینطورا بود جای 2160
سطح تکسچرها ضعیف تره
وگرنه بفرما با یه 3080 1440 راحت بالای 80 فریم میگیری (به جز سایبرپانک)

این چنل هم بررسی کرده

دقیقه 7:00 به بعد رو ببین

با 3080ti تو 1440p و تنظیمات HIGH و نه Ultra بشدت فریم دراپ و استاتر داره زیر ۳۰ فریم هم میاد و این بازی نسخه PC رو فعلا توصیه نمیکنه.
ولی گفته رو کنسولها تقریبا بدون مشکل هست و توصیه کرده رو کنسولها بازیش کنید.

فراموش که نکردی این بازی هم با انریله. البته بازی یه پچ لانچ داره ببینیم تاثیری داره یا نه.

همیشه تو تمام کشور ها یک سری مجموعه های عقده ای که معلوم نیست کی بهشان قدرت داده هستند که جلو پیشرفت و میگیرین و استعدادها کور میکنند تو کشور خودمان هم نمونه هاش زیاده مثل "سازمان ارش.اد" اگر وارد این مجموعه ها بشی افرادی اونجا میبینی که هیچی سرشون نمیشه نه تخصص دارند نه سواد و نه شعور! تنها حامیان اینها یا دولت های دیکتا.توری هست یا افرادی که فقط منافع خودشان و مجموعه مورد علاقشان درمیانه
آره واقعا مثلا استعداد پول ددی خرج کردن و ناشر خریدن خیلی استعداد ، تلاش و پشتکار نابی هست که حیفه کور بشه . نینتندو و سونی هم متاسفانه سال ها از این استعدادها نداشتن که بیشتر پیشرفت کنن

کامنتهای صفحات اول چقدر جذابن برید تخمه بیارید بخونید
چند نمونه👇👇👇
منتظر شکوه‌نامه‌های «ماکرو انحصاری نداره میره استودیو میخره» هستم.:D
سونی رو بخر تموم کن کارو دیگه لعنتی :D
همچنین اعلام شد:

یه سرویس چرت و به درد نخور که الکی الکی 25 میلیون مشترک داره و قراره بازی های چرت اکتی-بلیز هم بهش اضافه بشن. تا ساعات و دقایقی دیگر در این تاپیک بعد از اینکه یه سری از شوک بیرون اومدن:D
من حس میکنم اینا فقط برای اینکه یک دلخوشی داشته باشن اجازه دادن سونی ۲-۳ تا استدیو بخره بعد این خبر را بدن قیافه جیم رایان را نگاه کنن بخندن😂

لعنتی ماشین کمباین و تراکتور و بیل مکانیکی اینجوری شخم نمیزنن و برداشت محصول نمیکنن که مایکی شرکت میخره. استودیو هم نمیخره، کل شرکت رو با شریک و شرکا یه جا با هم میخره :)) جدی من دردم گرفت. خدا به یه سری رحم کنه:D
به نظرم سونی الان تا کمبود کنسول هست و رفته سمت ساخت ps4 چهارگوشه ی میدون رو ببوسه یه قیمت خوبی بزاره روی ناتی داگ بفروشه راحت شه از این شکنجه :D
تصور کنید جیم رایان رفته قرارداد تبلیغات کال اف بعدی را انحصاری کنه خبر را میشنوه😂

بهش میگن حالا زیاد ناراحت نشو تو هم بیا بالا دفتر یک چایی بخور بعد برو😂😂
اقا چند درصد لذت الان برای سونی هستش؟
فقط می تونم بگم پشمام! این اسپنسر تا دید سونی داره استدیو می خره و خبر در میکنه بمب اتمیش رو انداخت رو ژاپنیا! :D بابا این رایان بدبختو کم زجر بده! :D:))
الآن که دارم فکر میکنم سونی نباید نسل هشت مایکرو رو عصبانی میکرد 😂😂😂

خرافاتی نیستم، ولی بیش از 10 ساله دارم "چیز خور شدن" رو به چشم میبینم ... یا شایدم یکی پشت یه دروازه‌ای شا*یده ...

به هر حال این مقدار از ایسگا شدن و ایسگا موندن اصلا طبیعی نیست.

حتی اگه یک سال دیگه هم خرید نهایی بشه بازم این اتلاف عُمر توجیه نداره!

رها شو هموطن ... رها شو ...

این چنل هم بررسی کرده

دقیقه 7:00 به بعد رو ببین

با 3080ti تو 1440p و تنظیمات HIGH و نه Ultra بشدت فریم دراپ و استاتر داره زیر ۳۰ فریم هم میاد و این بازی نسخه PC رو فعلا توصیه نمیکنه.
ولی گفته رو کنسولها تقریبا بدون مشکل هست و توصیه کرده رو کنسولها بازیش کنید.

فراموش که نکردی این بازی هم با انریله. البته بازی یه پچ لانچ داره ببینیم تاثیری داره یا نه.
بحث فقط سر پرفورمنس نیست خیلی ویژگی های دیگه هم هست که بیشترش رو هیچ کنسولی نداره و شاید پرفورمنس 1 درصدش باشه که اونم درست نیست بازی که واسه pc درست اپتمایز نشده رو بخاطر کمی فریم دراپ کل pc رو زیر سوال ببرین
حالا من اون بالا دیدم همه دارن شوخی می کنن منم یچیز نوشتم ، واسم مهم نیست که کی با چی بازی کنه فن بوی هم نیستم از فعالیتم تو سایت مشخصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or