خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
و نکته جالب تر اینه که درآمد کلاود از درآمد یکسال پلیستیشن بیشتره یعنی مایکروسافت با پول کلاود می‌تونه هر سال بدونه سونی رو بخره پر ضمن این پایان داستان نیست بعد نهایی شدن اکتیویژن منتظر رونمایی از ناشر بعدی توسط مایکروسافت باش
عشق من داداش
ما داریم تو‌بخش. گیم نظر میدیم که باکس جونتون با این خرید. بلوکه شده بازم سومه تو بخش گیم برای باز چندم

مایکروسافت اصلا در حد اندازه شرکت نفتی عربستان پول داره به من و شما چه 😂😂😂

• Smile
Reactions: shinsuke
در مورد شرکتی حرف می زنی که در یک شب قیمت Gold دو برابر کرد ( اونجا مجبور به عقب نشینی شد اما بعد اکتی دیگه ترسی نداره )
گفتم مایکروسافت به راحتی می تونه DLC و حتی خود بازی ها رو انحصاری گیم پس کنه
رقابت با بازی های اکتی ؟ شوخیه ؟
For the quarter ended December 31, 2022 , overall Activision Blizzard Monthly Active Users (MAUs)D were 389 million.
فک می کنی مایکروسافت 80 میلیارد دلار هزینه می کنه که ابر بازی های اکتی در یه سرویس 15 دلاری عرضه کنه ؟
اصلا کی به کیه شما بگو 10 برابر !!! گیم پس صرفا یـ آپشن ـه یعنی ماکرو واسه کشوندن ملت مجبوره آفر بهتری بده وگرنه دیگه چه نیازی به این آپشن وجود داره ؟ کل خوبی سرویسی مثل گیم پس اینه که یـ اپشن اقتصادی محسوب میشه مثل هزار تا سرویس دیگه ماکرو مغز خر نخورده بخواد همچین کاری بکنه چون درجا یوزر از دست میده . بعدم ماکرو تا N اسال دیگه نمیتونه هزینه ای که بابت اکتی کرده رو برگردونه حالا چه سرویسش 10 دلار باشه چه 100 دلار خلاصه نمیخواد زیاد جمع تفریق کنی

آخرین ویرایش:
خوب مایکروسافت عزیز برادر من شما مثل پلی استیشن و نینتدو استیدو بساز تمرکزت رو بذار رو ساختن بازی های انحصاری خفن، گیمر ها چاکرت هم هستن نفر اول خودم میام کنار PS یدونه ایکس باکس میگیرم ولی متاسفانه ایکس باکس کارش شده همین بتسدا رو خرید دید خیلی خوبه با خودش گفت هی میرم ناشر معروف میخرم و... یه کم تمرکز بذار رو استدیو های خودت یا میخوای بخری مثل پلی استیشن استدیو کوچیک بی نام نشان بخر بکششون بالا
کلا به غیر از هیلو و فورزا و گیرز رو چیز دیگه ای تمرکز نمیکنه یه فیبل و اسکیل باوند هم بودن که کنسل شدن میتونه لااقل ادامه کوانتوم بریک بسازه یا اصلا یه آی پی جدید
در کل به نظر من این خبر ،خبر خوبی تا مایکروسافت یه تکونی به خودش بده و با خودش نگه من میرم میخوابم بقیه شرکت جون میکنن من دقیقه نودی میرم چهار تا ناشر میخرم همه رو درو میکنم
اگه مایکروسافت به خودش بیاد به نفع همه ست هر چی رقابت بیشتر باشه کیفیت کار ها بالاتر میره

تف تو این شانس رفتم pc جمع کردم که با گیم پس هرسال کالافو مجانی بازی کنم
الان یعنی باید سالی 60 دلار پول کالاف بدیم؟
70 متاسفانه x-( ، البته از اونجایی که تو استیم هم هست ، ریجن آرژانتین حدود 32 دلاره فعلا اگر افزایش ندن .

شایدم ، اروپا و آمریکا قبول کردن و cat هم خلاف cma رای داد ، ما هم به کالاف و دیابلو رسیدیم

احتمال زیاد کار تموم شدست و شخصا دیگه امیدی ندارم

به عنوان یک گیمر واقعی(نه یک فن بی منطق)خیلی دوست داشتم این ادغام صورت بگیره
حداقلش این بود که امثال ما در کشورهای جهان سوم با اقتصاد داغون میتونستیم عناوین روز رو با هزینه به مراتب کمتر به صورت قانونی بازی کنیم

واقعا حیف شد

شایدم ، اروپا و آمریکا قبول کردن و cat هم خلاف cma رای داد ، ما هم به کالاف و دیابلو رسیدیم
CAT که رای نمی‌ده ، اول بررسی می‌کنه بعدش توصیه می‌کنه به CMA که دوباره رای بده. یعنی دوباره خونه اول یعنی فرضا تو نیمه دوم ۲۰۲۴ تازه رسیدن به اواسط ۲۰۲۲
بعد CMA دوباره بررسی میکنه که اینجور که آمارش هست ۹۰ درصد دوباره همون تصمیم قبلی خودش را میگیره.
از اون طرف اروپا هم هست که اون حتی گیرش رو کلاود بیشتر از CMA بود و احتمال زیاد اونم بلاک میکنه. چین و FTC هم ماجراهای خاص خودشون را دارن.

تف تو این شانس رفتم pc جمع کردم که با گیم پس هرسال کالافو مجانی بازی کنم
الان یعنی باید سالی 60 دلار پول کالاف بدیم؟
ضرر نکردی.
تو ایران هر چیز داشته باشی از پول بهتره یعنی بلا نسبت با پولت کود حیوانی هم بخری دو روز دیگه میتونی گرونتر بفروشی این که دیگه پیسیه برو لذتش رو ببر فوقش نمیخاستی دو روز دیگه دلار میره بالا گرونتر میفروشی

آخرین ویرایش:
دوستان حرف از سهام اکتیویژن زدن رفتن چک کنم دیدم سهام مایکروسافت تو همین یکی دو ساعت حدود 150 میلیون رفته بالا!
حالا نمیدونم چقدر ربط داره ولی انتظار برعکس داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or