خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
جدا فکر هم میکنید یا همینجوری میخواید یـ چیزی گفته باشید ؟ اگه واقعا همچین اتفاقی بیوفته عملا نه تنها کمکی به صنعت گیمینگ نمیکنه بلکه باعث مونوپولی تو صنعت گیمینگ میشه ماکرو رقیب مستقیم سونی ـه از فردا سونی هیچ نیازی نمیبینه واسه شما خودش رو تو زحمت بنداره و رو فرست پارتیاش سرمایه گذاری کنه قیمت گذاری کنسول و بقیه چیزاش هم که بماند . خود سران سونی همچین تفکری ندارن و واسه اینکه بتونن جلو رشد احتمالی بازار Xbox رو بگریند فاز خود خفن پنداری نگرفتن و واسه تمام استراتژی های ماکرو جواب دارن اگه میخواستن با تفکر شما پیش برن تا الان کلی از سهم بازار رو داده بودن دست ماکرو
ما نفهمیدیم بلاخره مایکروسافت رقیب مستقیم سونی هست یا نیست! یک زمانی اینجا نطق میشد که اصلا سونی در حد و اندازه مایکرو نیست و اینا خرید میکنن برای اینکه جلوی گوگل و آمازون رو بگیرن، الان باز رقیب مستقیم شده. نمیدونم والا، به نظر من که استودیو هاش به فروش بره چندتا خوبشم بیوفته گیر سونی نتیجه بهتری میده. بازار کنسول بیشتر رقابت نینتندو با سونیه تا سونی با مایکروسافت. نگران اینکه اگه سونی تنها باشه همن نباشید، سونی نیاز داره به درآمد پلی استیشن و تا روزی که برندش وجود داشته باشه کیفیت و کمیت رو باهم برآورده میکنه.

الان که چی؟
رفتی کامنتای بیشتر از یکسال پیش رو آوردی که چی بشه؟!! اگه تا الآنم این معامله جور نشده تا خیلی از ماهایی که حداقل یسری از بازیای Act bli رو دوست داریم بتونیم با هزینه ی حداقلی بازی کنیم بخاطر سلیطه بازی شرکتیه که سنگشو به سینه میزنی. از سلیطه بازی یسری از فنهاش بگذریم که چشم دیدن راحتی رفقاشون!! رو ندارن
همش به فکر هزینه هستید، با حداقل هزینه، با کمترین هزینه، به این جنبه ش فکر نمیکنید که بابا به پیر به پیغمبر مایکروسافت اکتی رو بخره صنعت گیم رو نابود میکنه، قرارداد های مسخره 10 ساله دردی از کسی دوا نمیکنه، فقط چون ایرانی ها دلارشون 60 تومنه برن اینارو بخرن بیاد رو گیم پس که با 1 دلار بازی کنن! به این فکر نمیکنن که رقابت رو به کل تو صنعت گیم عوض میکنه با این همه پلیر و البته سابقه درخشان مایکروسافت در خرید هاش از جمله نوکیا که به چشم دیدیم :) رگلاتوری ها رو که تو بهترین کشور های اروپایی هستن به فکر مردم نیستن، فن های بازی سنتر ناراحت میشن از کامنت فن های سونی که میگن این خرید به ضرر صنعت گیمه!

---
ریپلای ندارد، بزارید تو افکار ضد رقابتی خودم بمونم، همچنان با کنسل شدن این خرید یک بازی رایگان 70 دلاری PS5 به یک نفر اهدا خواهد شد

در صورت تایید شدن معالمه هزینه‌ی بن دائمی و ابدی حتی با آیدی‌های جدید ۵ کاربر رو به مالک سایت تقدیم می‌کنم😁

ریپلای ندارد😁

• Like
Reactions: XsmokeX
در صورت تایید شدن معالمه هزینه‌ی بن دائمی و ابدی حتی با آیدی‌های جدید ۵ کاربر رو به مالک سایت تقدیم می‌کنم😁

ریپلای ندارد😁
طرف 70 دلار جایزه میده و در مقابل شما بن دائم و ابدی میکنید.خودت بشین قضاوت کن رفتار کی بیشتر EA طوریه
دوستان نمیگم کل کل نکنید ولی خواهشا از این برچسب ها به هم نزنیم

دوستان توجه کنید که این نمونه هایی که میبینید اوکی ان و مشکلی نیست و ماکروسافت فنا خیلی فرهیخته ان و دوست دارن همه به بازی ها دسترسی داشته باشن، ولی سونی فن ها آدمایی ان که EA درون دارن و دارن بخش ایک باکس رو شوهر میدن :)

بس کنید واقعا
نکته اش کجاش بود؟ :دی من چه ایکس باکس فنی هستم که ps5 دارم؟ :دی
فن بازی از سن و سال من گذشته اون متن هم خنده آخرش مشخصه صرفا جهت مزاح بوده
قبلا هم گفتم من فن هییییییییچ بنی بشری نیستم صرفا فن گیمم و هرجایی و هرچیزی که حس کنم به نفع گیمر هست حمایت می کنم
حالا شما این داستان رو فن بازی حساب می کنی دیگه تصورات شماست

طرف 70 دلار جایزه میده و در مقابل شما بن دائم و ابدی میکنید.خودت بشین قضاوت کن رفتار کی بیشتر EA طوریه
دوستان نمیگم کل کل نکنید ولی خواهشا از این برچسب ها به هم نزنیم
اینکه از ناراحتی ملت خوشحال بشی و شیرینی پخش کنید کار درستیه؟

نظر من این هست که این فروم واقعا تحمل یسری افکار رو نداره. تندرو بودن به هیچ شکلش قابل توجیه نیست!

من هم مشخصا حرفم اندازه‌ی ذهن اون فرد بود، نه شخص دیگه.

یسری تفکرات توی این فروم اونقدر تند شده که قطعا اگر مدیرها به سبک سابق بودن و حضور داشتن، چند نفری خیلی وقت بود دیگه اینجا نمی‌تونستن باشن!

اینکه از ناراحتی ملت خوشحال بشی و شیرینی پخش کنید کار درستیه؟

نظر من این هست که این فروم واقعا تحمل یسری افکار رو نداره. تندرو بودن به هیچ شکلش قابل توجیه نیست!

من هم مشخصا حرفم اندازه‌ی ذهن اون فرد بود، نه شخص دیگه.

یسری تفکرات توی این فروم اونقدر تند شده که قطعا اگر مدیرها به سبک سابق بودن و حضور داشتن، چند نفری خیلی وقت بود دیگه اینجا نمی‌تونستن باشن!
داداش اون بحث رقابته.نمونه فوتبالیش هم زیاده.طرفدارها هم از برد تیمشون و هم از باخت تیم رقیب خوشحال میشن و یه امر کاملا طبیعیه.ولی پول بدی تا طرفدارهای تیم رقیب رو با باطوم و شوکر بزنن طبیعی نیست

• Like
Reactions: SiminSecret
داداش اون بحث رقابته.نمونه فوتبالیش هم زیاده.طرفدارها هم از برد تیمشون و هم از باخت تیم رقیب خوشحال میشن و یه امر کاملا طبیعیه.ولی پول بدی تا طرفدارهای تیم رقیب رو با باطوم و شوکر بزنن طبیعی نیست
دقیقا داری چی رو توجیه می‌کنی؟

من کسیو با شوکر زدم؟ یه جواب در حد و اندازه‌ی یک فرد بود. همین.

اون کامنت های اول در بدو خرید به ارزش 70 میلیارد دلار در شرایطی که ارزش کل شرکت رقیب 100 میلیارد دلاره از رو شوخی و هیجان غیر قابل باور بودن قضیه برای خیلی ها گفته شده. دیگه این را وجدانا متوجه نمیشین؟ خرید بزرگ قبلی در حد 7 میلیارد دلار بود معلومه ملت پشمشون ریخته بود از خرید 70 میلیارد دلاری. این آخه گفتن داره؟:D

بعدش هم خدایی انقدر سرخوشین که توی دلار 60 تومنی میشینین بین کامنت ها میگردین ببینید یکی یک سال قبل چی گفته؟ :))

حالا اینا به کنار شما که انقدر ضدانحصار هستید چرا در مقابل مانی هت های پی در پی شرکت مورد علاقه تون ساکتید؟ همین الان دوتا فاینال فانتزی پی در پی با مانی هت روی ایکس باکس عرضه نمیشه. اینم اصلا باز بذاریم کنار. انقدر ضد انحصار هستید از عرضه بازی های خود سونی بعد یکی دوسال روی PC چرا زورتون میاد؟:D تیریپ ضدانحصار نگیرید کلک ها که از شماها قبول نمیکنم:D

من به عنوان یه سونی فن حقیقتش علاقه‌ای به نابودی ایکس باکس ندارم و نابودی برند ایکس باکس رو برای صنعت گیم جالب نمیدونم. سونی بدون رقیب یک مقدار جفتک میندازه. ولی دوس دارم که مایکروسافت بیخیال چرندیاتی مثل سرویس بشه و بیاد یه رقابت مستقیم سنتی با سونی داشته باشه و یه رقابت ادمیزادی ببینیم. خیلی خوبه که سونی یه رقیب موجه مثل دوران 360 داشته باشه. دوست دارم که با بازی خوب رقابت کنه و معیار هم مثل گذشته بره رو فروش کنسول و سعی کنه بیشتر کنسول بفروشه.

چند روز پیش همینجا به یکی از کاربرا گفتم کامنتت رو پاک کن و از بازی سنتر فرار کن،باورش نشد و فکر کرد شوخی میکنم.
یه هفته نشده رفتن کامنتهای ۱ سال پیش اوردن که چرا وقتی نشون میداد درصدو شما میخند؟

.اگه این معامله جوش بخوره ۵ تا از کاربرا رو با قرعه کشی میفرستم پا بوس حضرت شاه عبدل عظیم حسنی.

دوستان توجه کنید که این نمونه هایی که میبینید اوکی ان و مشکلی نیست و ماکروسافت فنا خیلی فرهیخته ان و دوست دارن همه به بازی ها دسترسی داشته باشن، ولی سونی فن ها آدمایی ان که EA درون دارن و دارن بخش ایک باکس رو شوهر میدن :)

بس کنید واقعا
داداش توی زندگی مسائل مهمتری از کامنت های یه سری کاربر بازی سنتر و نظراتشون، هست.
اینقدر خودت رو اذیت نکن که چرا یه عده باهات هم نظر نیستن و بی خیال شو.....

یه سری صحبت ها واقعا عجیبه :D

زمانی که خرید انجام شد یه سری ها برای بیان کردن بزرگی خرید اونو با قیمت کل برند سونی مقایسه میکردن و میگفتن اگه واسه رقابت بود سونی رو میتونست بخره

حالا این موضوع با توجه به ارزش حدود ۲۰۰۰ بیلیونی اون زمان مایکروسافت منطقی بود و نقدینگی کافی هم داشت سوای بحث امکان پذیر بودن

اینجا یه سری یوزر که تا جایی که یادمه منم جزوشون بودم این نظرات شخصی و عموما شوخی رو انجام دادیم

ولی الان یه سری به استناد یه توییت بی صاحاب از یه منبع نا مشخص رو به عنوان خبر میارن و شروع میکنن تحلیل کردن اونم وسط کلی اخبار مختلف از اروپا و cma و ftc و ....

اینجا اگه اعتراضی میشه هم واسه بهم ریختن فضا هست وگرنه اگه شخصی نظرش این باشه سونی بیاد کل مایکروسافت هم بخره ما مشکلی با نظرش نداریم:D

حیف تاپیک vs رو فرستادید تو ارشیو وگرنه بوکمارک میوردم از اینکه بار ها گفتم این خرید های اکتی برای رقابت با سونی و باقی موندن تو صنعت گیم هست....

.......
ولی خوب دوستان با ترول های گوناگون سونی رو قابل رقابت با اکس باکس نمیدونستن و میگفتن ما با دشمنان فرضی مثل اپل و گوگل و نتفلیکس و متا رقابت میکنیم که کوچکترین اثر و حضوری تو کنسول گیمنگ و حتی در مقیاس بزرگتر حضور مشهود و عملیاتی در کل این صنعت نداشتن... همون موقع هم گفتم این متاورس این دست چرندیات بهونه های مطرح شده برای توجیح خریده و حداقل تا دو دهه دیگه هیچ معنا و مفهومی نداره...
........

در نهایت با این همه ادعا ها و خود خفن سازی های مایکروسافت رسیدیم به اونجا که مایکروسافت خودش اعتراف کرد سونی ۸۰ درصد بازار رو داره داره مونوپولی میکنه، تو رو خدا بزارید ما بخریم تا بتونیم رقابت کنیم

Microsoft-says-Sony-PlayStation-dominates-80-of-the-market-in-1140x570.jpg

در شرایطی که ارزش کل شرکت رقیب 100 میلیارد
برای پنجاه هزارمین بار خرید تمامیت یک شرکت مارکت کپ و ارزش سهام فقط بخشی از داستانه... و ارزش ذاتی یک کمپانی رو میشینن کارشناسی میکنن

اگه واقعا فکر میکنید مثلا شرکتی که ۲۷۰ میلیارد دارایی داره (که شامل کارخونه ها، ساختمون ها، ماشین الات، حق لیسانس ها و و و هست ) رو به شما ۱۰۰ میلیارد میفروشن خوب موفق باشید دیگه شانس در خونه شما رو زده 😂😂😂😂

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or