خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
ترول کردن gow رو در این تاپیک ندیده بودیم که دیدیم :)
ادامه بدید ببینیم اخرش چی میشه اینجا
شعار یه عده در مورد گیمینگ اینه: "مفت باشه کوفت باشه " اصلا چه نیازی به داستان و کات سین و شخصیت پردازی هست!
شعار چیه داستان اصلا سر همینه :D

حالا من یک تحلیلی بکنم شایدم اشتباه در بیاد ولی احتمال زیاد میدم این مورد اتفاق بی افته

در آینده خیلی نزدیک با گسترش 5g و اینترنت ماهواره ای کنسول ها به صورت سخت افزاری از بین خواهند رفت و بازی ها روی سیستم های ابری اجرا خواهند شد و شما روی تمام پلتفروم های مثل مانیتور و موبایل و تبلت میتوانید بازی های خود را به کیفیتی که به سرعت اینترنت شما بستگی دارد اجرا کنید در همچین زمانی شرکت های کنسول ساز ظاهرا بیشترین ضرر را خواهند کرد چون کنسولی برای عرضه ندارند اما شرکتی موفق خواهد شد که اول بتواند سیستم ابری قوی برای اجرا بازی ها درست کند و دوم که بسیار مهم هست باید یک پکیج کامل از بازی ها ارائه بدهد که مخاطبان به سمت خودش جذب کند این قضیه ماکروسافت فهمیده و به نوعی دارد بازار را جارو میکند و با خرید چندین استودیو و شرکت بزرگ بازی سازی و قرار دادهای مختلف و گسترش گیم پس خودش برای اون روز آماده میکنه با توجه به تعهد 10 ساله ماکروسافت برای مولتی کردن یک سری بازی ها به نظر میرسد این اتفاق تا ده سال دیگر یعنی 2032 اتفاق بی افته

تا باشه از این "کوفت" ها:

View attachment 280098
بازیا رو :))
کی اینو درست کرده حالا؟ یه سوپرفن شبیه خودت یا حضرت بخشش مایکروسافت؟
چقدم تلاش کرده لیستش قشنگ به نظر بیاد ، نمره های اوپن جای متا ، انتخاب نمونه بازی هاش ...

کی اینو درست کرده حالا؟ یه سوپرفن شبیه خودت یا حضرت بخشش مایکروسافت؟
چقدم تلاش کرده لیستش قشنگ به نظر بیاد ، نمره های اوپن جای متا ، انتخاب نمونه بازی هاش ...
تو ببخش که دوربین رو دوش نیست.

اوه، یادم رفت. اینا رو سونی نساخته پس اتوماتیک آشغاله#:-S

تازه یک سری "کوفت" هم پارسال اومدن رو گیم پس و ملت مفت بازی کردن>:P

Screenshot_20221227_235329_Chrome.jpg

۲۰۲۳ که دیگه انقدر کوفت رو گیم پس میاد فکر کنم کاربرهاش مریض بشن:-<

حالا من یک تحلیلی بکنم شایدم اشتباه در بیاد ولی احتمال زیاد میدم این مورد اتفاق بی افته

در آینده خیلی نزدیک با گسترش 5g و اینترنت ماهواره ای کنسول ها به صورت سخت افزاری از بین خواهند رفت و بازی ها روی سیستم های ابری اجرا خواهند شد و شما روی تمام پلتفروم های مثل مانیتور و موبایل و تبلت میتوانید بازی های خود را به کیفیتی که به سرعت اینترنت شما بستگی دارد اجرا کنید در همچین زمانی شرکت های کنسول ساز ظاهرا بیشترین ضرر را خواهند کرد چون کنسولی برای عرضه ندارند اما شرکتی موفق خواهد شد که اول بتواند سیستم ابری قوی برای اجرا بازی ها درست کند و دوم که بسیار مهم هست باید یک پکیج کامل از بازی ها ارائه بدهد که مخاطبان به سمت خودش جذب کند این قضیه ماکروسافت فهمیده و به نوعی دارد بازار را جارو میکند و با خرید چندین استودیو و شرکت بزرگ بازی سازی و قرار دادهای مختلف و گسترش گیم پس خودش برای اون روز آماده میکنه با توجه به تعهد 10 ساله ماکروسافت برای مولتی کردن یک سری بازی ها به نظر میرسد این اتفاق تا ده سال دیگر یعنی 2032 اتفاق بی افته
همین الان هم خیلیا دارن از سیستم ابری استفاده میکنن حتی با همین نت بی کیفیت ایران هم قابل استفادس من واسه مولتی هایی که رو پی سی بازی میکنم با xcloud رو کنسول فارم میکنم روی گوشی هم فکر نمیکنم به اون صورت فراگیر بشه حداقل روی ایفون مصرف باطری گوشیو به شدت بالا میبره و چندان هم جالب نیست مگر اینکه بازی ایندی بخواد باشه که رو گوشی هم اپتیمایز شده باشه. روی سرویس ابری به این زودیا آنچنان مانور نمیدن که ریسک و هزینه کنن (اگه اشتباه نکنم سونی قبلتر از مایکرو سرویس استریم داشت ولی تقریبا هیچکس استفاده نمیکرد بجز یه عده خاص تو کشورای پیشرفته با نت پرسرعت که البته الان وضع خیلی بهتر شده) خیلی از مردم حتی تو کشورای پیشرفته ممکنه تو یه سری مناطق به اینترنت پر سرعت و حجیم دسترسی نداشته باشن
این خرید های مایکرو بیشتر برای گیم پس هست کالاف جزو پرفروش ترینا هست یه سری ایتم اختصاصی ایکس باکس یا ایتم های رایگان مخصوص گیم پس اضافه کنن کافیه که عده زیادی رو سمت خودشون جذب کنن چون با کلاود میشه اینجور ایتم هارو گرفت خیلیا که طرفدار بازی هستن عضو گیم پس میشن حتی اگه ایکس باکس نداشته باشن یه نمونش فورتنایت بود که برای کریسمس اسکین رایگان واسه پی سی داد اکثر پلیرای بقیه پلتفرما یا رو سیستم دانلودش کردن یا از طریق geforce now وارد شدن بگیرنش طبیعتا تو شرایط یه کشور نرمال که اینترنت خوبی هم داشته باشه همین کار باعث میشه خیلیا سمت سرویس geforce mow جذب بشن همین اتفاق میتونه با کالاف و xcloud بیوفته
پ.ن: امیدوارم اگه اکتی رو گرفتن اول یه کلاس اموزش فشرده سازی واسه سازنده های کالاف بذارن وگرنه اینجور پیش برن تا اواخر نسل دیگه کلا کالاف رو هارد سری اس جا نمیشه :)) دوم هم یه دستی به اون بلیزارد بکشن

ئه این تاپیک هنوز هست؟ :D
واقعا دم مایکی گرم اگه نتونست به وعده هاش عمل کنه(هر 3 ماه یه انحصاری) و طرفدارهاش رو سرگرم کنه ولی با این اخبار خوب سرگرم کرد:))
من به غیر از چندتا بازی چیز دیگه ای نبوده که چندین ماه سرگرمم کنه وله مثل اینکه این تاپیک خوب مایکی فن ها رو سرگرم کرده:D
ولی من که دیگه شل کردم وقتی یکی GOW رو ترول میکنه دیگه چی دارم که بگم
نکنید این کارو، از خدا بترسید، زشته واقعا، اینجوری بیشتر فشاری بودن و بی منطق بودنتون رو بروز میدین
بابا یه کم منطقی باشید ما مایکی بازی خوبی داشته باشه واقعا میگیم مثلا فورزا خوبه
دیگه لازم نیست منطق رو بذارید کنار و مثل بچه دبستانی رفتار کنید

ئه این تاپیک هنوز هست؟ :D
واقعا دم مایکی گرم اگه نتونست به وعده هاش عمل کنه(هر 3 ماه یه انحصاری) و طرفدارهاش رو سرگرم کنه ولی با این اخبار خوب سرگرم کرد:))
من به غیر از چندتا بازی چیز دیگه ای نبوده که چندین ماه سرگرمم کنه وله مثل اینکه این تاپیک خوب مایکی فن ها رو سرگرم کرده:D
ولی من که دیگه شل کردم وقتی یکی GOW رو ترول میکنه دیگه چی دارم که بگم
نکنید این کارو، از خدا بترسید، زشته واقعا، اینجوری بیشتر فشاری بودن و بی منطق بودنتون رو بروز میدین
بابا یه کم منطقی باشید ما مایکی بازی خوبی داشته باشه واقعا میگیم مثلا فورزا خوبه
دیگه لازم نیست منطق رو بذارید کنار و مثل بچه دبستانی رفتار کنید
اولا کسی gow رو ترول نکرده و احتمالا نمیدونی ترول به چی میگن.

با چه منطقی به این نتیجه رسیدی که فقط شمایی که سرت گرم بازیه و بقیه چون ماکروسافت بازی نداره مشغول این تاپیک شدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ravi
💢 طبق اخبار، رگولاتوری ژاپن اعلام کرده تاکنون هیچ نظر منفی‌ای از سوی کاربران و شرکت‌های ژاپنی در رابطه با خریداری اکتیویژن توسط مایکروسافت وجود نداشته است؛ به‌‌احتمال زیادی این رگلاتور نیز مانند برزیل و عربستان سعودی، خرید را تایید خواهد کرد

💢 طبق اخبار، رگولاتوری ژاپن اعلام کرده تاکنون هیچ نظر منفی‌ای از سوی کاربران و شرکت‌های ژاپنی در رابطه با خریداری اکتیویژن توسط مایکروسافت وجود نداشته است؛ به‌‌احتمال زیادی این رگلاتور نیز مانند برزیل و عربستان سعودی، خرید را تایید خواهد کرد
عجیبه. جیمو جابونی بلد نیست؟😁

• Like
Reactions: alimx360 and Hodor
اینجور که معلومه به جزء چند نفر سهام دار سونی تو بازی سنتر و اون ده نفر که تو آمریکا شکایت کردن کسی مخالف این قرار داد نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or