خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

  • Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.



 
آخرین ویرایش:
منظورم این بود که این بحث چه ربطی به این تاپیک و موضوعش داره. انحصاری کردن عناوین ترد پارتی مساله جدیدی نیست تو صنعت. هم سونی هم ماکرو بار ها انجامش دادن.
ولی من اومدم تو این تاپیک و در نگاه اول حس کردم یه افشا سازی بزرگی در رابطه با سونی رخ داده اما چند صفحه قبل رو چک کردم همون خاله زنک بازی های همیشگی بود
اینجا همیشه همینه. سبزی میریزن زمین پاک می‌کنن. خاله می‌کنن😁
 
من یه ذره شک و تردید داشتم که احتمالاً این مقاماتی که باید نظر بدن (نمی‌دونم FTC و NPT و اینا) اطلاعات خاصی از دنیای بازی ندارن و کلاً در جریان نیستن که توی این صنعت چی می‌گذره. سونی و مایکروسافت هم می‌تونن هر چیز بی‌ربطی رو بهشون بگن و اینا ممکنه نفهمن جریان چیه و روی نظرشون تأثیر بذاره. الآن با این ماجرای Bloodborne، بیشتر در این زمینه مطمئن شدم! :دی
Bloodborne هیچ ربطی به بحث‌های انحصارطلبی نداره و یه همکاری بین سونی و FromSoftware در مورد یه IP جدید بوده، همون طور که مایکروسافت هم قبلاً با خیلی از شرکت‌ها مثل Remedy و Crytek همکاری‌های این مدلی داشته یا همین الآن با IO Interactive و Kojima Productions در حال همکاری هست و به کسی هم مربوط نمی‌شه. حالا اینکه چرا مایکروسافت به Bloodborne اشاره کرده، به نظرم دو حالت می‌تونه داشته باشه:
۱. امسال بحث Elden Ring خیلی داغ بود و مایکروسافت هم به خاطر همین قضیه به Bloodborne اشاره کرده. یعنی این باعث می‌شه اون مقامات برن یه جستجویی کنن ببینن Bloodborne چیه و بعدش به FromSoftware و Elden Ring برسن و بگن ای وای! سونی رفته بازی‌های همچین استودیویی رو انحصاری کرده؟! تُف بر این شرکت! :|
۲. بعید نیست اشاره مایکروسافت به Bloodborne، یه ربطی به ریمستر بازی داشته باشه که ما ازش بی‌خبر هستیم، ولی مایکروسافت می‌دونه که سونی به زودی معرفیش می‌کنه. باز برمی‌گردیم به همون قضیه که مقامات زیاد در جریان مسائل دنیای بازی نیستن و وقتی الآن اسم Bloodborne رو از مایکروسافت می‌شنون و دو روز دیگه هم ریمستر بازی معرفی می‌شه و برای ایکس باکس نمیاد، به این نتیجه می‌رسن که سونی داره در حق مایکروسافت ظلم می‌کنه و بازی‌ای که باید(!) برای ایکس باکس می‌اومده رو از چنگ اون‌ها درآورده. :دی
 
این ماکرو اگر یه کم عقل داشت نمیومد قبل از خرید اعلام کنه که میخواد اکتیویژن رو بخره و سونی اینجوری جلوش بگیره و جلوی یه ملت ک..ر بشه . بهتر بود بعد از نهایی شدن معامله اعلام میکرد .
اگه قبل نهایی شدن اعلام نمیکرد،این یکسال اخیر رو چه جوری میخاست طرفداراش رو راضی نگه داره؟ :)
 
اگه قبل نهایی شدن اعلام نمیکرد،این یکسال اخیر رو چه جوری میخاست طرفداراش رو راضی نگه داره؟ :)
بعد از جوش خودن معامله طرفدارانش بیشتر راضی میشن یا الان که همچی روی هواس ؟
خب به هر حال اگر یه سال دیرتر اعلام میکرد میتونست فوری معامله رو جوش بده و اینجوری سونی علافش نکنه
 
بعد از جوش خودن معامله طرفدارانش بیشتر راضی میشن یا الان که همچی روی هواس ؟
خب به هر حال اگر یه سال دیرتر اعلام میکرد میتونست فوری معامله رو جوش بده و اینجوری سونی علافش نکنه
این چیزی نیست که اعلامش نکنن. خرید‌های بزرگ یه فرایندی داره که قطعا خبرش اعلام میشه. نیازی به اعلام خبرش ندارن. نا خواسته میاد بیرون.
 
بعد از جوش خودن معامله طرفدارانش بیشتر راضی میشن یا الان که همچی روی هواس ؟
خب به هر حال اگر یه سال دیرتر اعلام میکرد میتونست فوری معامله رو جوش بده و اینجوری سونی علافش نکنه
کامنتم جنبه شوخی داشت :)
ماکرو تو این 3 سال با اخبار ملت رو سرگرم کرده و با ایشالا و ماشالا فعلا روزگار میگذرونه
 
این هم Savage Mode اکتیویژن که قبل تر صحبتشو کرده بودیم :D با این واکنش ها چطور میشه به آینده کاری اکتیویژن و سونی امید داشت؟
IMG_20221224_121913.jpg
جواب اخیر مایکروسافت درباره این هست که "انحصار" مورد شایعی در ویدیو گیم هست و چندین مثال هم در رابطه اش آورده. مثلا چندتا از ای پی های اصلی سونی رو نام برده و در ادامه به چندتا از بازی های استودیوهای غیر سونی اشاره میکنه که با پرداخت پول سونی روی کنسول مایکروسافت منتشر نمیشند. نتیجه اینکه انحصار مساله شایعی در ویدیو گیم هست و سونی تو این مساله پیشرو هست و عناوین انحصاری اتفاقا پرفروش و محبوب هم هستند.(به عناوین نینتندو هم اشاره میشه) حالا این ها برای بررسی و روشن شدن مساله برای نتیجه گیری نهاد نظارتی هست که میتونه برای گرفتن رای مثبت به کار برده بشه. پس نیاز هست که اول بدونیم این جواب مایکروسافت برای چی هست بعدش میتونیم بگیم چقدرش غلط هست چقدرش درست.

در رابطه با خرید ABK هم خواهشا مغالطه نکنید و مساله بزرگتری رو ببینید. اتحادیه های کارگری با میلیون ها عضو از این مساله استقبال کردند. همین نظرسنجی اخیر هم که در بریتانیا انجام شد تقریبا 75% از جمعیت شرکت کننده در نظرسنجی رای مثبتی داشتند. سهامدارهای ABK هم موافق هستند. کارمندان ABK هم موافق هستند و اتفاقا تو مورد اخیر خیلی ها امیدوارند که با پیوستن به مایکروسافت شرایط و محیط کاری خیلی بهتری رو تجربه کنند. برای اطلاعات بیشتر میتونید سری به اتفاقات عجیب و غریبی که برای کارمندهای ABK افتاده از جمله گزارش بیش از 700 مورد آزارجنسی و... مراجعه کنید. پس ببینید ربطی به ایرانی ها یا جهان سومی ها نداره که فقط این گروه از این خرید استقبال میکنند یا فقط فن های مایکروسافت هستند یا چون افرادی پول ندارند خوشحال هستند. ضمن اینکه لازم هست به عنوان مصرف کننده بدونیم که Antitrust law به چه درد مصرف کننده میخوره؟
جواب وزارت عدلیه ایالات متحده :
Antitrust laws protect competition. Free and open competition benefits consumers by ensuring lower prices and new and better products. In a freely competitive market, each competing business generally will try to attract consumers by cutting its prices and increasing the quality of its products or services.

پس دادن پول کم تو این مساله رو عامل بد یا ابزاری برای تحقیر کردن و دادن پول زیاد رو عامل برتری ندونید.
دلایلی که از طرف کاربرها تو همین تاپیک برای دفاع از این خرید ارائه شده هم سو با دلایلی هست که یه عده با سوادتر و متخصص تر از همه ما ارائه کردند. از تیم حقوقی مایکروسافت تا اتحادیه های کارگری تا خود ABK و بقیه تحلیل گرهای متخصص+ کشورهایی که این قرارداد رو تایید کردند. پس باز هم ربطی به اینکه ایرانی ها این مسائل براشون عجیب غریب هست یا آشنا نیستند و نمیفهمند نداره. فقط کافیه هر شخصی سوگیری رو بزاره کنار و هر چیزی که به طور مستند و قابل اتکا وجود داره رو ببینه چون این بحث جنبه حقوقیش اهمیت اولش هست.
Antitrust law exists to protect consumers not competitors
این جمله ای هست که به کرات به کار برده میشه و اخیرا Lulu Cheng هم برای بار چندم با همین جمله از خرید ABK دفاع کرده. دقیقا بحث این مساله دفاع از حقوق مصرف کننده هست. این خرید تو همه ابعاد خوشبختانه به سود مصرف کننده هست و دقیقا سونی چون سیاست انحصارگرایی داره بخاطر سیاست انحصارگرایی تو این مساله و مشخصا بازی CoD ضرر میکنه چون از CoD بخاطر سیاست انحصارگرایی پول زیادی به گفته خودش درمیاره و حالا تمام تلاشش رو میکنه که جلوی از دست دادن این امتیاز رو با اتهاماتی که به مایکروسافت میزنه بگیره. سونی یه امتیازی داشته، حالا دیگه نخواهد داشت. نکته جالب سونی تو جوابیه ای بود که میگفت CoD دقیقا باید همونطوری که روی کنسول مایکروسافت عرضه میشه روی کنسول من هم بدون هیچ تفاوتی عرضه بشه و همینجا سونی تو سیاست خودش گیر میوفته.
چرا دیگران نمیتونند همین امتیازهای سونی رو داشته باشند. چرا باید CoD محتوای انحصاری فقط برای سونی داشته باشه ولی نباید برای مایکروسافت داشته باشه؟ ببینید هنوز قرارداد نهایی نشده سونی علنا داره مایکروسافت رو از کاری که خودش سال ها انجامش میداده منع میکنه. کسی نمیگه که قرارداد حال حاضر سونی با ABK به زور بوده، صحبت این هست که چرا از اعمال همین قرارداد علیه خودش میترسه و چنین شرط سالبه ای میزاره؟

اینکه مایکروسافت بازی خوب نداره، سونی بازی میسازه با متای بالا، سونی اگه نبود صنعت گیم به این پیشرفت نمیرسید و اگه عرضه داری برو استودیو درست کن و... همه و همه این ها مطلقا ربطی نداره و مغالطه برای فرار کردن از موضوع اصلی هست.
گفته میشه انحصارگرایی برای مایکروسافت خیلی بد هست مایکروسافت مثال نقض میاره که به طرز شایعی انحصار گرایی در صنعت گیم وجود داره که سونی رتبه اول رو تو این مساله داره. گفته میشه CoD که مخاطب های میلیونی داره رو میخوای انحصاری کنی مایکروسافت قرارداد 10 ساله ارائه میده و از ماینکرفت به عنوان بازی که مخاطب های میلیونی داره به عنوان مثال نقض استفاده میکنه که روی پلتفرم رقیب همچنان وجود داره و انحصار نمیکنه و علاوه بر اون نینتندو رو هم به عنوان مصرف کننده های دیگه CoD اضافه میکنه. گفته میشه مایکروسافت درباره خرید بتسدا دروغ گفته به راحتی سند ارائه میشه که اینطور نبوده، ضمن اینکه خرید بتسدا موضوع بحث فعلی نیست و این خرید پرونده اش تمام شده کما اینکه شواهدی مبتنی بر دروغ مایکروسافت اثبات نشده که بخوان تو پرونده ABK علیهش استفاده کنند و چیزی که هنوز ثابت نشده نمیشه ازش به عنوان دلیل قابل اتکا ازش استفاده کرد.
اتهام این هست که مایکروسافت اگه صاحب ABK بشه اتفاق بدی میوفته. شواهد نشون میده نه تنها اتفاق بدی نمیوفته بلکه به نفع مصرف کننده ها و مطابق با قانون Antitrust هست.
 
این هم Savage Mode اکتیویژن که قبل تر صحبتشو کرده بودیم :D با این واکنش ها چطور میشه به آینده کاری اکتیویژن و سونی امید داشت؟
View attachment 279836
جواب اخیر مایکروسافت درباره این هست که "انحصار" مورد شایعی در ویدیو گیم هست و چندین مثال هم در رابطه اش آورده. مثلا چندتا از ای پی های اصلی سونی رو نام برده و در ادامه به چندتا از بازی های استودیوهای غیر سونی اشاره میکنه که با پرداخت پول سونی روی کنسول مایکروسافت منتشر نمیشند. نتیجه اینکه انحصار مساله شایعی در ویدیو گیم هست و سونی تو این مساله پیشرو هست و عناوین انحصاری اتفاقا پرفروش و محبوب هم هستند.(به عناوین نینتندو هم اشاره میشه) حالا این ها برای بررسی و روشن شدن مساله برای نتیجه گیری نهاد نظارتی هست که میتونه برای گرفتن رای مثبت به کار برده بشه. پس نیاز هست که اول بدونیم این جواب مایکروسافت برای چی هست بعدش میتونیم بگیم چقدرش غلط هست چقدرش درست.

در رابطه با خرید ABK هم خواهشا مغالطه نکنید و مساله بزرگتری رو ببینید. اتحادیه های کارگری با میلیون ها عضو از این مساله استقبال کردند. همین نظرسنجی اخیر هم که در بریتانیا انجام شد تقریبا 75% از جمعیت شرکت کننده در نظرسنجی رای مثبتی داشتند. سهامدارهای ABK هم موافق هستند. کارمندان ABK هم موافق هستند و اتفاقا تو مورد اخیر خیلی ها امیدوارند که با پیوستن به مایکروسافت شرایط و محیط کاری خیلی بهتری رو تجربه کنند. برای اطلاعات بیشتر میتونید سری به اتفاقات عجیب و غریبی که برای کارمندهای ABK افتاده از جمله گزارش بیش از 700 مورد آزارجنسی و... مراجعه کنید. پس ببینید ربطی به ایرانی ها یا جهان سومی ها نداره که فقط این گروه از این خرید استقبال میکنند یا فقط فن های مایکروسافت هستند یا چون افرادی پول ندارند خوشحال هستند. ضمن اینکه لازم هست به عنوان مصرف کننده بدونیم که Antitrust law به چه درد مصرف کننده میخوره؟
جواب وزارت عدلیه ایالات متحده :
Antitrust laws protect competition. Free and open competition benefits consumers by ensuring lower prices and new and better products. In a freely competitive market, each competing business generally will try to attract consumers by cutting its prices and increasing the quality of its products or services.

پس دادن پول کم تو این مساله رو عامل بد یا ابزاری برای تحقیر کردن و دادن پول زیاد رو عامل برتری ندونید.
دلایلی که از طرف کاربرها تو همین تاپیک برای دفاع از این خرید ارائه شده هم سو با دلایلی هست که یه عده با سوادتر و متخصص تر از همه ما ارائه کردند. از تیم حقوقی مایکروسافت تا اتحادیه های کارگری تا خود ABK و بقیه تحلیل گرهای متخصص+ کشورهایی که این قرارداد رو تایید کردند. پس باز هم ربطی به اینکه ایرانی ها این مسائل براشون عجیب غریب هست یا آشنا نیستند و نمیفهمند نداره. فقط کافیه هر شخصی سوگیری رو بزاره کنار و هر چیزی که به طور مستند و قابل اتکا وجود داره رو ببینه چون این بحث جنبه حقوقیش اهمیت اولش هست.
Antitrust law exists to protect consumers not competitors
این جمله ای هست که به کرات به کار برده میشه و اخیرا Lulu Cheng هم برای بار چندم با همین جمله از خرید ABK دفاع کرده. دقیقا بحث این مساله دفاع از حقوق مصرف کننده هست. این خرید تو همه ابعاد خوشبختانه به سود مصرف کننده هست و دقیقا سونی چون سیاست انحصارگرایی داره بخاطر سیاست انحصارگرایی تو این مساله و مشخصا بازی CoD ضرر میکنه چون از CoD بخاطر سیاست انحصارگرایی پول زیادی به گفته خودش درمیاره و حالا تمام تلاشش رو میکنه که جلوی از دست دادن این امتیاز رو با اتهاماتی که به مایکروسافت میزنه بگیره. سونی یه امتیازی داشته، حالا دیگه نخواهد داشت. نکته جالب سونی تو جوابیه ای بود که میگفت CoD دقیقا باید همونطوری که روی کنسول مایکروسافت عرضه میشه روی کنسول من هم بدون هیچ تفاوتی عرضه بشه و همینجا سونی تو سیاست خودش گیر میوفته.
چرا دیگران نمیتونند همین امتیازهای سونی رو داشته باشند. چرا باید CoD محتوای انحصاری فقط برای سونی داشته باشه ولی نباید برای مایکروسافت داشته باشه؟ ببینید هنوز قرارداد نهایی نشده سونی علنا داره مایکروسافت رو از کاری که خودش سال ها انجامش میداده منع میکنه. کسی نمیگه که قرارداد حال حاضر سونی با ABK به زور بوده، صحبت این هست که چرا از اعمال همین قرارداد علیه خودش میترسه و چنین شرط سالبه ای میزاره؟

اینکه مایکروسافت بازی خوب نداره، سونی بازی میسازه با متای بالا، سونی اگه نبود صنعت گیم به این پیشرفت نمیرسید و اگه عرضه داری برو استودیو درست کن و... همه و همه این ها مطلقا ربطی نداره و مغالطه برای فرار کردن از موضوع اصلی هست.
گفته میشه انحصارگرایی برای مایکروسافت خیلی بد هست مایکروسافت مثال نقض میاره که به طرز شایعی انحصار گرایی در صنعت گیم وجود داره که سونی رتبه اول رو تو این مساله داره. گفته میشه CoD که مخاطب های میلیونی داره رو میخوای انحصاری کنی مایکروسافت قرارداد 10 ساله ارائه میده و از ماینکرفت به عنوان بازی که مخاطب های میلیونی داره به عنوان مثال نقض استفاده میکنه که روی پلتفرم رقیب همچنان وجود داره و انحصار نمیکنه و علاوه بر اون نینتندو رو هم به عنوان مصرف کننده های دیگه CoD اضافه میکنه. گفته میشه مایکروسافت درباره خرید بتسدا دروغ گفته به راحتی سند ارائه میشه که اینطور نبوده، ضمن اینکه خرید بتسدا موضوع بحث فعلی نیست و این خرید پرونده اش تمام شده کما اینکه شواهدی مبتنی بر دروغ مایکروسافت اثبات نشده که بخوان تو پرونده ABK علیهش استفاده کنند و چیزی که هنوز ثابت نشده نمیشه ازش به عنوان دلیل قابل اتکا ازش استفاده کرد.
اتهام این هست که مایکروسافت اگه صاحب ABK بشه اتفاق بدی میوفته. شواهد نشون میده نه تنها اتفاق بدی نمیوفته بلکه به نفع مصرف کننده ها و مطابق با قانون Antitrust هست.
اول ممنون که ۱۸۰ صفحه حرف‌های ما رو خیلی شمرده و منطقی به دور از کوچکترین ناراحتی و درگیری و دعوا گفتی.

پ.ن: بعد این رو همینجا میگم. الان یه نفر میاد یه عکس کاملا سفید می‌ذاره و زیرش داستان حسین کرد شبستری می‌نویسه و میگه این سیاهه، در نتیجه MS بد و سونی خوب.
 
اینکه بری با یه استدیو که توی هزینه ساخت بازی گیر کرده قرارداد ترکمان چای ببندی و نزاری مثل انسان بازی که ساختن عرضه کنن میشه اخلاقی ولی بری استدیو کامل بخری و تصمیم بگیری برای بازی های آینده که روی چه پلتفرم هایی بیاد میشه غیر اخلاقی :D


واسه این استاندارد ۲ گانه باید ISO جدید تعریف بشه :D
 
با توجه به اینکه چیزی به نیمه های نسل نهم نمونده و هنوز بیشتر انحصاری های اصلی ماکرو ربلیز نشدن
نظرتون راجع به عملکرد این کمپانی در این نسل چیه. از خریدتون راضی بودید آیا؟ و اونایی که طرفداری میکنید دقیقا به چه دلیل هست؟
از عملکرد هیلو اینفینیت راضی بودید؟
 
ماکروسافت قبلا حسن نیتش نشان داده در مورد بازی های مثل ماینکرافت که بعد از خرید بازی اون انحصاری نکرد و قطعا هم در مورد کالاف هم همین رویه ادامه خواهد داد اما سونی کاری با کاربر های خودشا یا صنعت گیم نداره تنها هدفش سنگ اندازی هست و با خودش میگه سنگ مفت گنجشکم مفت بگزار بزنم شاید یک سودی برام داشت
در کل سونی فن ها باید بدونن که این جنگی که سونی راه انداخته به ضرر صنعت گیم و پلی استیشن تمام خواهد شد و همین الانش خیلی از استودیو های بازی سازی و شرکتها از سونی به خاطر این رفتارش متنفر شدن و به زودی یک اجماع جهانی علیه سونی شکل میگیره و دودش تو چشم سونی فن ها میره
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or