خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
بحث سر چی بود ؟ ناراحتی فن ها ؟ نه
بحث سر اینکه مایکروسافت همه رو گلابی فرض می کنه
سونی 5 میلیون پول داده ؟ مایکروسافت مظلوم هم برای مقابله مجبور شده 8.1 میلیارد هزینه کنه :((
سونی 3 تا بازی انحصاری زمانی کرده ؟ مایکروسافت مظلوم هم برای مقابله مجبور شده 30 تا بازی انحصاری کنه :((
کل صنعت گیم روی گیم پس ( حتی فرست پارتی خود سونی ) بعد سونی اجازه نداده چند تا بازی روز عرضه روی گیم پس بیاد ؟ مایکروسافت مظلوم هم برای مقابله با این چند تا بازی مجبور شده 80 میلیارد دلار هزینه کنه :((
چقد این مایکروسافت مظلوم :(( اصلا هم به دنبال مونوپلی نیست ^#(^صرفا مظلوم :((
مونوپولی؟ :-/ با تکمیل شدن این خرید تازه درآمد دو کمپانی برابر میشه. و این درآمد بخش بزرگیش از موبایل هست (کندی کراش) که هیچ ربطی به بازار سونی نداره. یه بخش بزرگ دیگه ای هم مربوط به بلیزارد و بازار PC هست که باز هم ربطی به سونی نداره و درآمدی رو از PS کم نمیکنه.
تنها ضرر‌ی که سونی میبینه از بین رفتن قراردادهای مارکتینگ و dlc های انحصاریش با اکتیویژن هست. اتفاقا سونی هم دقیقا به همین معترضه که ای دنیا، ببینید مایکروسافت دیگه نمیذاره من PS رو کنسول CoD معرفی کنم. ببینید من چقدر مظلومم:( تازه میخواد یه کار کثیف دیگه هم بکنه و CoD رو بیاره رو گیم پس تا مشترک هاش رو بیشتر کنه و این باعث مونوپولی گیم پس میشه:Crying1: منم نمیخوام با گیم پس رقابت کنم (مثلا بازیهای خودم رو دی وان بیارم رو سرویس)، به جاش پول میدادم که گیم پس جا نیفته و بازارش خراب بشه، ولی اینا میرن کل کمپانی رو میخرن تا من نتونم بازار گیم پس رو خراب کنم:sad: جلوی خرید رو بگیرید تا من پول بدم بازیها نیان رو گیم پس و به این ترتیب جلوی مونوپولی شدن گیم پس رو بگیرم>:D<

قبلا بحثش تو همین تاپیک بوده که میگفتن مایکروسافت می تونست یک قرارداد با اکتیویژن ببنده و همین تاثیر خرید رو براش داشته باشه اما الان مشخص شده مایکروسافت همین کار رو می‌کرده و سونی می اومده لغوش میکرده
میخوام بگم که حتی دو اتیشه ترین طرفدارای سونی هم توقع نداشتن و حدس نمیزدن که یک همچین حرکت کثیفی از جانب سونی ببینن که این پیشنهاد رو میدادن
تعدادی از دوستان گفتن که ما این رو از رزیدنت اویل خبر داشتیم در حالی که این طور نبوده
اون جا این بود که بازیی که سونی مارکتینگش رو داره توی قرارداد خودش ذکر میکرده که روی سرویس اشتراکی نیاد هر چند به سونی ربطی نداره که بازیی که روی پلتفرم مایکروسافت میاد قراره چه اتفاقی براش بیفته اما خوب یه نیم بند توجیه ای براش ساختن
این جا سونی رفته بازیی که در حالت عادی اصلا نباید خبر داشته که روی گیم پس میاد رو قراردادش رو ورداشته! که خوب این کار فاجعه است
علاوه بر این سونی نمیگه اگر مدرک کافی به دست مایکروسافت برسه ازش شکایت می‌کنه پدرش رو در میارن

مونوپولی؟ :-/ با تکمیل شدن این خرید تازه درآمد دو کمپانی برابر میشه. و این درآمد بخش بزرگیش از موبایل هست (کندی کراش) که هیچ ربطی به بازار سونی نداره. یه بخش بزرگ دیگه ای هم مربوط به بلیزارد و بازار PC هست که باز هم ربطی به سونی نداره و درآمدی رو از PS کم نمیکنه.
تنها ضرر‌ی که سونی میبینه از بین رفتن قراردادهای مارکتینگ و dlc های انحصاریش با اکتیویژن هست. اتفاقا سونی هم دقیقا به همین معترضه که ای دنیا، ببینید مایکروسافت دیگه نمیذاره من PS رو کنسول CoD معرفی کنم. ببینید من چقدر مظلومم:( تازه میخواد یه کار کثیف دیگه هم بکنه و CoD رو بیاره رو گیم پس تا مشترک هاش رو بیشتر کنه و این باعث مونوپولی گیم پس میشه:Crying1: منم نمیخوام با گیم پس رقابت کنم (مثلا بازیهای خودم رو دی وان بیارم رو سرویس)، به جاش پول میدادم که گیم پس جا نیفته و بازارش خراب بشه، ولی اینا میرن کل کمپانی رو میخرن تا من نتونم بازار گیم پس رو خراب کنم:sad: جلوی خرید رو بگیرید تا من پول بدم بازیها نیان رو گیم پس و به این ترتیب جلوی مونوپولی شدن گیم پس رو بگیرم>:D<
درامد :)) مگه مایکروسافت از درامد بخش XBOX هزینه می کنه که درامد اهمیتی داشته باشه :)) اگه درامد اهمیت داشت که بخش XBOX چند سال پیش بسته می شد
از 5 بازی محبوب امریکای شمالی 3 تاش مایکروسافت خریده
Candy Crush
Minecraft
COD

تمام استودیو های RPG / FPS غربی و بزرگترین IP های تاریخ گیم خریده و حق انحصار ابری تمام این IP هم داره + فعلا انحصار EA PALY روی گیم هم داره و اجازه نداده روی پلاس بیاد
چند سال اینده که سخت افزار کم رنگ تر بشه , نتیجه مونوپولی مایکروسافت مشخص می شه
دیگه بحث سخت افزار محدود و بازار جدا مطرح نیست که بازی A روی پلتفرم B و برای سونی اهمیتی نداشته باشه , هر کسی می تونه روی موبایل یا PC یه بازی تجربه کنه

به جاش پول میدادم که گیم پس جا نیفته=))
به جز نینتدو یه ناشر نام ببر یه که روی گیم پس بازی نداشته باشه ؟
10 بازی نام ببر که سونی جلوی انتشار اش روی گیم پس گرفته
جلوی خرید رو بگیرید تا من پول بدم بازیها نیان :)) شرکت 2 تریلیون دلاری توان رقابت با سونی نداره :))
سونی کلا 5 تا 10 میلیون پول میده , مایکروسافت 2 تریلیون دلاری توان پرداخت بیشتر از این نداره ؟ :)) مجبور شده به جای چند میلیون , 80 میلیارد دلار هزینه کنه :))

گیم پس در حدی موفق که مایکروسافت جرات اعلام امار شفاف نداره , بعد سونی با گیم پس رقابت کنه :))
مایکروسافت با 80 میلیارد دلار هزینه در سه سال به اندازه 3 ماه دیزنی نیست :)) با 5 سال و اوردن تمام بازی های صنعت گیم روی گیم پس کلا 25 میلیون مشترک داره :))
بعد سونی بیاد با این معجزه قرن رقابت کنه :))
قبلا بحثش تو همین تاپیک بوده که میگفتن مایکروسافت می تونست یک قرارداد با اکتیویژن ببنده و همین تاثیر خرید رو براش داشته باشه اما الان مشخص شده مایکروسافت همین کار رو می‌کرده و سونی می اومده لغوش میکرده
میخوام بگم که حتی دو اتیشه ترین طرفدارای سونی هم توقع نداشتن و حدس نمیزدن که یک همچین حرکت کثیفی از جانب سونی ببینن که این پیشنهاد رو میدادن
تعدادی از دوستان گفتن که ما این رو از رزیدنت اویل خبر داشتیم در حالی که این طور نبوده
اون جا این بود که بازیی که سونی مارکتینگش رو داره توی قرارداد خودش ذکر میکرده که روی سرویس اشتراکی نیاد هر چند به سونی ربطی نداره که بازیی که روی پلتفرم مایکروسافت میاد قراره چه اتفاقی براش بیفته اما خوب یه نیم بند توجیه ای براش ساختن
این جا سونی رفته بازیی که در حالت عادی اصلا نباید خبر داشته که روی گیم پس میاد رو قراردادش رو ورداشته! که خوب این کار فاجعه است
علاوه بر این سونی نمیگه اگر مدرک کافی به دست مایکروسافت برسه ازش شکایت می‌کنه پدرش رو در میارن

سونی می اومده لغوش میکرده :)) سونی نمی تونه جلوی انتشار فرست پارتی خودش رو گیم پس بگیره , بعد جلوی اکتی رو بگیره :))
فعلا نزدیک ترین شریک سونی کیه ؟
مایکروسافت Octopath Traveler انحصاری زمانی کرده و یک سال روی گیم پس و نسخه PS هم عرضه نشده
سونی به راحتی می تونست جلوی عرضه بازی یوبی روی گیم پس بگیره , اما این کار نکرده

مارکتینگش رو داره توی قرارداد خودش ذکر میکرده که روی سرویس اشتراکی نیاد هر چند به سونی ربطی نداره :))
عزیزم جیم رایان خانواده هیئت مدیره شرکت ها گروگان گرفته ؟ مجبورا قرار داد سونی رو قبول کنن ؟ نه
شرکت ها با توجه به منافع خودشون تصمیم می گیرن

View attachment 267943
جز کوردن انتظار داره قبل از پایان سال معامله نهایی بشه(احتمالا از منبعی شنیده)

View attachment 267944
(شایعه)
مثل اینکه سونی داره دونه دونه قله های رقابت رو فتح می کنه و از استدیو ها درخواست میکنه نسخه Xbox sx بازیا با ps 5 از نظر فنی برابر باشه،البته اینجا عموم دوستان معتقدن Xbox sx فقط روی کاغذ قویتره.

اما در مورد ویدیوی دیروز که منتشر کردن اولا واقعا جای تعجب داره که دوستان متوجه جوابیه مایکروسافت نشدن که گفته سونی امپراطوری الانش با انحصار به وجود اومده دیگه این همه گریه و ناله برای بازی که قرار نیست انحصار بشه برا چیه،
دوما اگه سونی پول بده تا بازیا به گیمپس نیان و ناشرها رو تحت فشار بزاره تا قراردادهای مایکروسافت رو افشا کنن این دیگه انحصار طلبی نیست به این میگن بلاک کردن و مسدودسازی معامله که در صورت داشتن مدرک محکمه پسند از نظر قانونی قابل پیگیریه
باز هم بازیافت قرارداد RE8 :))

215165.gif
خود RE8 یکسال پیش منتشر شد و این قصه ها تمام شد

این شایعه که به استدیوها فشار بیاری تا از لحاظ فنی عملکرد نسخه sx رو محدود کنن تا با ps5 هم سطح بشه اگر واقعیت داشته باشه با اختلاف کثیف ترین کاریه که از دست یک کمپانی برمیاد

امیدوارم حقیقت نداشته باشه
ثرد پارتی که هیچ
سونی با استودیو داخلی مایکروسافت هم قرارداد بسته تا از تمام توان 12 ترا فلافل استفاده نکن 8->
نمایش زیر 20 فریم Starfield دیدی ؟ جیم رایان شخصا به تاد هاوارد رشوه داده تا سابقه درخشان مایکروسافت در عرضه بازی های بدون باگ خدشه دار کنه 8->

کوروش جان خیلی از مقایسه نتفلیکس و دیزنی پلاس استفاده کرد و گفتم یکم آگاه سازی کنم نسبت به اطلاعات بی ربطی که گفته میشه :D

نتفلیکس داره از سال ۲۰۰۷ فعالیت میکنه و توی ۵ سال اول فعالیت هم نتونست بیشتر از ۲۳,۵ میلیون یوزر جذب کنه علتش هم اینه که سرویس های استریمینگ اول راهش بود و به مرور جا افتاد VOD ها

در نتیجه اگه قرار باشه گیم پس با سرویس های VOD مقایسه کنی باید از زمان شروع سرویس ها این مقایسه صورت بگیره

در مورد دیزنی پلاس هم زمانی وارد این مارکت شد که این سرویس ها به بلوغ کامل رسیده بودن و رشد کافی کرده بودن

البته که دیزنی با تمام قدرت وارد میدان شد و طبیعی هم بود که از نتفلیکس عبور کنه به خاطر شرکت های زیر مجموعه خودش مثل پیکسار و مارول و لوکاس فیلم و نشنال جئو گرافیک و فاکس و ...

images.jpeg

این نمودار هم ببیند و عملکرد سرویس های جدید توی پنج سال اول نمیشه به درستی بررسی کرد و نیاز به زمان دارن

حالا در نهایت کاری که مایکروسافت کرد ساخت ترکیب دیزنی پلاس و نتفلیکس هست

یعنی سرویس گیم پس جا انداخت مثل کاری که نتفلیکس کرد و با عناوین فوق العاده استدیو هاش(کاری که دیزنی کرد ) نمیزاره هیچ سرویسی نزدیکش بشه

کم کم که هر سال یوزر هاش ۲ برابر شد متوجه میشی مدیران مایکروسافت از اون پرنده ها نیستن که یادشون بره دونه رو کجا چال کردن :D

آخرین ویرایش:
چند سال اینده که سخت افزار کم رنگ تر بشه , نتیجه مونوپولی مایکروسافت مشخص می شه
دیگه بحث سخت افزار محدود و بازار جدا مطرح نیست که بازی A روی پلتفرم B و برای سونی اهمیتی نداشته باشه , هر کسی می تونه روی موبایل یا PC یه بازی تجربه کنه
گیم پس در حدی موفق که مایکروسافت جرات اعلام امار شفاف نداره , بعد سونی با گیم پس رقابت کنه :))
مایکروسافت با 80 میلیارد دلار هزینه در سه سال به اندازه 3 ماه دیزنی نیست :)) با 5 سال و اوردن تمام بازی های صنعت گیم روی گیم پس کلا 25 میلیون مشترک داره :))
:))
تو یک پست دو تا چیز کاملا متناقض نگفتی؟ :-?
یه جا میخندی میگی گیم پس چیه که سونی باهاش رقابت کنه، یه جا میگی گیم پس چند سال دیگه مونوپولی میشه.

خدا رو خوش میاد مخاطب رو اینطوری گیج میکنی؟:|

تو یک پست دو تا چیز کاملا متناقض نگفتی؟ :-?
یه جا میخندی میگی گیم پس چیه که سونی باهاش رقابت کنه، یه جا میگی گیم پس چند سال دیگه مونوپولی میشه.

خدا رو خوش میاد مخاطب رو اینطوری گیج میکنی؟:|
سلطان یه خط بالاتر نوشتم :))
اصلا بحث گیم پس نیست
تمام استودیو های RPG / FPS غربی و بزرگترین IP های تاریخ گیم خریده و حق انحصار ابری تمام این IP هم داره
مایکروسافت مثلا COD 2025 همزمان روی موبایل هم عرضه می کنه / نسخه بعدی TES همزمان روی موبایل عرضه می کنه و ... تمامIP های بزرگ صنعت گیم روی موبایل عرضه می کنه
گیمر می تونه به راحتی بین موبایل/ PC / موبایل / کلاد سویچ کنه و از پلتفرم شروع کنه و در پلتفرم دیگه ادامه بده

سلطان قرار بود 10 تا بازی نام ببری
کوروش جان خیلی از مقایسه نتفلیکس و دیزنی پلاس استفاده کرد و گفتم یکم آگاه سازی کنم نسبت به اطلاعات بی ربطی که گفته میشه :D

نتفلیکس داره از سال ۲۰۱۷ فعالیت میکنه و توی ۵ سال اول فعالیت هم نتونست بیشتر از ۲۳,۵ میلیون یوزر جذب کنه علتش هم اینه که سرویس های استریمینگ اول راهش بود و به مرور جا افتاد VOD ها

در نتیجه اگه قرار باشه گیم پس با سرویس های VOD مقایسه کنی باید از زمان شروع سرویس ها این مقایسه صورت بگیره

در مورد دیزنی پلاس هم زمانی وارد این مارکت شد که این سرویس ها به بلوغ کامل رسیده بودن و رشد کافی کرده بودن

البته که دیزنی با تمام قدرت وارد میدان شد و طبیعی هم بود که از نتفلیکس عبور کنه به خاطر شرکت های زیر مجموعه خودش مثل پیکسار و مارول و لوکاس آرت و نشنال جئو گرافیک و فاکس و ...

View attachment 267989

این نمودار هم ببیند و عملکرد سرویس های جدید توی پنج سال اول نمیشه به درستی بررسی کرد و نیاز به زمان دارن

حالا در نهایت کاری که مایکروسافت کرد ساخت ترکیب دیزنی پلاس و نتفلیکس هست

یعنی سرویس گیم پس جا انداخت مثل کاری که نتفلیکس کرد و با عناوین فوق العاده استدیو هاش(کاری که دیزنی کرد ) نمیزاره هیچ سرویسی نزدیکش بشه

کم کم که هر سال یوزر هاش ۲ برابر شد متوجه میشی مدیران مایکروسافت از اون پرنده ها نیستن که یادشون بره دونه رو کجا چال کردن :D
سلطان فک می کنی گیمر ها تو غار زندگی می کنن ؟ :))
بله در ابتدا هیچ کس ایده ای نداشت که اینده این مدل چیه اما گیمر ها امروزی تو غار که نیستن که نیاز باشه تازه با مفهوم سرویس اشتراکی اشنا بشن
همه گیمر های امریکایی شمالی / جنوبی / اروپا / اسیا و تمام دنیا اشتراک دیزنی پلاس و نتفلیکس دارن
این 3 سال گذشته اوج سرویس ها اشتراکی بود و کل غرب بسیج شده بود که سرویس های اشتراکی جایگزین کنه , بعد از این روند رشد کند می شه

علت شکست گیم پس تفاوت عمده بازار گیم با بازار فیلم و سریال , علت موفقیت سرویس های اشتراک فیلم / سریال نبود رقیب رایگان
با وجود سبک F2P سرویس های اشتراکی هیچ وقت در صنعت گیم به موفقیت نمی رسن

در صنعت گیم بازی های F2P کل بازار در اختیار دارن و گیمر کژوال دلیلی برای خرید سرویس نداره
گیمر های هاردکوری که بازی می خرن حداکثر 80 تا 100 میلیون نفر ان
طبیعیه که سرویس های اشتراک پولی در بازاری که حداکثر 100 میلیون نفر مخاطب داره به موفقیت نمی رسن
اینده صنعت گیم F2P نه سرویس اشتراک پولی , خود مایکروسافت هم این حقیقت قبول داره
به همین دلیل بخش انلاین halo infinite انحصاری گیم پس نکرد و F2P عرضه کرد

حالا چرا مایکروسافت با علم به این حقیقت شبانه روز گیم پس تبلیغ می کنه ؟
برای نابودی بازار تنها رقیبی که مونوپولی مایکروسافت تهدید می کنه , سونی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Vice City FM
بزرگترین "لطف" مایکروسافت همین هست که حتی کسی که اصلا کنسول نداره، کامپیوتر هم نداره، یه تلویزیون یا گوشی موبایل داشته باشه میتونه بازی های مایکروسافت و عناوین گیم پس رو با 10$ بازی کنه. حالا تصور کنید مجموعه بلیزارد و اکتیویژن هم اضافه بشن اونم با عناوین فوق العاده پرطرفدارشون. حالا کسی که موبایل داره، تلویزیون داره، کنسول داره، کامپیوتر داره و کلا هر کسی که اینترنت خوب داره در کل "همه" خوشحالن از این اتفاق الا یک نفر/گروه/شرکت. فقط یه دونه :D دیگه الان شما فقط جلوی مایکروسافت سر رقابت نیستی جلوی کلی گیمر رو میخوای از یک تجربه فوق العاده منحصر به فرد و فوق العاده اقتصادی بگیری چون حاضر نیستی تو سیاست های خودت تجدید نظری بکنی یا یک ایده جدیدی چیزی هم این وسط ارائه بدی.

درباره اینکه ایا سیاست های مایکروسافت براش سود اور هست، نیست، در اینده چی میشه، سهامش سقوط میکنه، کی میبره، کی نمیبره، و... همه اش به جهنم واقعا به من هیچ ربطی نداره. یه گروه تحصیل کرده و لایق دارن پول میگیرن که درباره اش فکر کنند. کوچکترین ارتباطی به من مصرف کننده نخواهد داشت :D بد بود با سر میخورن زمین من هم میزارمش کنار. خوب باشه بزرگترین نفع رو هم باز من میبرم. در کل هر اتفاقی بیوفته برای مصرف کننده فقط برد هست:D

بعضی ها اصلا تعادل ندارن 😄 یه شرکت مولتی میلیارد دلاری که میتونه با ثروتش کل دنیا رو بخره اومده یه سرویسی که مخاطب با پرداخت پول کمی و از یه روش قانونی و خوب که هم برای کمپانی و هم برای گیمر سوده هست راه اندازی کرده ( بعضیا میگن برای مایکروسافت سود نداره ، اها یعنی شما که تو خونت نشستی تشخیص میدی سود نداره بعد اونی که یه سرمایه زیاده خرج این داستان کرده و کلی سهام دار و کیل و کارشناسو ... داره نمیتونه تشخیص بده که سوده نیست ، اخه مایکروسافت روانیه میخواد پولشو بریزه دور 😁بعد اون بازی ساز هم روانیه بازیشو بزار تو یه سرویس که سودی بهش نرسه اخه دیوانست 😅 بله یوبیسافت پول پرست هم مهربون شده و از سر نیکوکاری داره بازی هاشو داخل سرویس های اشتراکی قرار میده تا نیازمندان استفاده کنن 😅 جمع کنید این چرندیاتو . نه به اونی که میره بازی کرکی بازی میکنه نه به اونی که میاد این چرندیاتو میگه 😁

این خرید در نهایت سودش برای گیمر هست و تمام . بازی بیشتر و فرانچایز بیشتر در گیم پس = به سود گیمر . تمام 😘

View attachment 264506
میگه مایکروسافت به دومین درخواست FTC برای ارائه ی مدارک پاسخ داده،حالا FTC سی روز فرصت داره اگه درخواست دیگه ای داره ارائه بده یا اینکه خرید رو تائید کنه بره پی کارش

امروز باید مهلت ftc برای درخواست اطلاعات جدید تموم شده باشه.
هنوز معلوم نیست که آیا ftc اطلاعات جدیدی درخواست کرده؟ یا شاید سوال جدیدی نداشتن و فعلا ماکروسافت ftc رو رد کرده.
بزودی باید منتظر اعلام اطلاعات جدید باشیم.
همین طور باید منتظر خبر های جدید از CMA بریتانیا و کمیسیون اتحادیه اروپا هم باشیم. خیلی از کشور های دیگه هم تا سپتامبر نظر خودشون رو اعلام می کنند.

پ ن: به نظر خودم، ftc برای این که نشون بده در این موضوع جدی هست، حداقل از تمامی فرصت های قانونی خودش استفاده می کنه. بنابرین بعید می دونم چراغ سبز رو به این زودی گرفته باشن.

آخرین ویرایش:
امروز باید مهلت ftc برای درخواست اطلاعات جدید تموم شده باشه.
هنوز معلوم نیست که آیا ftc اطلاعات جدیدی درخواست کرده؟ یا شاید سوال جدیدی نداشتن و فعلا ماکروسافت ftc رو رد کرده.
بزودی باید منتظر اعلام اطلاعات جدید باشیم.
همین طور باید منتظر خبر های جدید از CMA بریتانیا و کمیسیون اتحادیه اروپا هم باشیم. خیلی از کشور های دیگه هم تا سپتامبر نظر خودشون رو اعلام می کنند.

پ ن: به نظر خودم، ftc برای این که نشون بده در این موضوع جدی هست، حداقل از تمامی فرصت های قانونی خودش استفاده می کنه. بنابرین بعید می دونم چراغ سبز رو به این زودی گرفته باشن.
Ftc فکر نمی کنم از لحاظ قانونی بتونه به معامله گیر بده،
نهایتا بتونن امتیاز مولتی موندن ایپی های معروف رو از مایکرو بگیرن شاهکار کردن،قطعا ftc نمی خواد وارد دادگاهی بشه که در اون بازندست این نتها نمی تونه قدرت نمایی باشه بلکه کلا ابروشون میره،

من قبلا در این مورد تحقیق کردم جالبه که ftc آماده بوده بعد از رای گیری سهام دارای اکتی به عنوان(Hostile Takeover) یا اصطلاحا تصاحب خصمانه وارد میدان بشه و معامله رو مسدود کنه اما بعد از موافقت ٪99 درصدی سهام دارا تیرش به سنگ خورده و کلا سر تایید معامله شل کرده

Ftc فکر نمی کنم از لحاظ قانونی بتونه به معامله گیر بده،
نهایتا بتونن امتیاز مولتی موندن ایپی های معروف رو از مایکرو بگیرن شاهکار کردن،قطعا ftc نمی خواد وارد دادگاهی بشه که در اون بازندست این نتها نمی تونه قدرت نمایی باشه بلکه کلا ابروشون میره،

من قبلا در این مورد تحقیق کردم جالبه که ftc آماده بوده بعد از رای گیری سهام دارای اکتی به عنوان(Hostile Takeover) یا اصطلاحا تصاحب خصمانه وارد میدان بشه و معامله رو مسدود کنه اما بعد از موافقت ٪99 درصدی سهام دارا تیرش به سنگ خورده و کلا سر تایید معامله شل کرده
رای گیری سهامدارا اگه منفی میشد در جا معامله فسخ بود و نه ماکرو میتونست کاری کنه نه ftc
ftc قدرت جلوگیری از معامله رو از لحاظ قانونی داره ولی با ادله، چون اگه اجازه نده ، ماکرو میتونه شکایت کنه به دادگاه عالی

یه نگرانی که در مورد خریدهای مایکروسافت وجود داره اینه که آیا میتونه اینهمه استودیوی بزرگ و کوچک رو مدیریت کنه؟ در صورتیکه نسل گذشته تو مدیریت استودیوهای انگشت شمار خودش گیر کرده بود!
اگه مدیریت دست خودشون بود قطعا نه ولی گویا کلا هر استودیو تا بخش زیادی مستقله.

یه نگرانی که در مورد خریدهای مایکروسافت وجود داره اینه که آیا میتونه اینهمه استودیوی بزرگ و کوچک رو مدیریت کنه؟ در صورتیکه نسل گذشته تو مدیریت استودیوهای انگشت شمار خودش گیر کرده بود!
مدیریت استویدو های اکس باکس دست مدیر Xbox game studios هست یعنی مت بوتی
مدیریت استویدو های بتسدا دست مدیر بتسدا سافتورکس هست یعنی پیت هاینز
مدیریت استویدو های اکتیویژن بلیزارد هم بدست مدیران بخش اکتیویژن و بلیزارد و کینگ هست هر کدوم مدیریت جدا داره
حالا اگر مشکلی در مدیریت استویدو های اکس باکس وجود داره اون ربطی به دست هاینز مثلا نداره
یا اگه یکی از استویدو های اکتیویژن دچار مشکلات مدیریتی شد اون ربطی به روسای بتسدا و xgs و بلیزارد و کینگ نداره
البته در مورد ABK در رأس همه اون مدیران ریاست خود ABK هم قرار میگیره که معلوم نیست الان بعد خرید هنوز باشه یا تصمیم بگیرن بعد خرید همه این سه ناشر زیرمجموعه ABK رو جدا از هم کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or