خبر رسمی مایکروسافت شرکت اکتیویژن را به مبلغ ۶۸ میلیارد دلار خرید | آپدیت : اکتیویژن بیلیزارد به صورت رسمی به خانواده Xbox ملحق شد

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1642512253475.png
به گزارش منابع داخلی وال استریت ژورنال، گویا مایکروسافت توانسته به عقد قرارداد برای خرید اکتیویژن نزدیک شود.
اطلاعات بیشتری فعلا در دسترس نیست و علی رغم منبع معتبر، هنوز نمی توان صحت کامل این قرارداد را تایید کرد

به گفته Dina Bass خبرنگار وبگاه بلومبرگ، ارزش این قرارداد قریب به هفتاد میلیارد دلار تخمین زده شده

ادیت: رسمی شد. مایکروسافت، شرکت اکتیویژن بیلزارد +کینگ رو به زیر مجموعه های خودش اضافه کرد

1642512789894.png

اطلاعات تکمیلی

طبق گفته فیل اسپنسر، از زمان عقد رسمی قرارداد، مدیران اکتیویژن مستقیم گزارشات شون رو به فیل اسپنسر باید ارائه بدن
و این جور که مشخصه حداقل تا زمان عقد رسمی قرارداد، بابی کاتیک کماکان رییس اکتیویژن بلیزارد باقی خواهد ماند

به گفته بابی کاتیک، تاریخ عقد رسمی این قرارداد تو سال مالی 2023 (از جولای 2022 تا ژوئن 2023) تخمین زده میشه
تا اون زمان، اکتیویژن کماکان به فعالیت مستقل خودش زیر نظر بابی کاتیک ادامه میده

آپدیت [20 بهمن]: طبق بیانیه مایکروسافت، کمپانی نه تنها به قراردادهای قبلی پیرامون عرضه فرنچایز Call of Duty روی کنسول های پلی استیشن وفادار میمونه، بلکه بعد از اتمام این قراردادها به عرضه عناوین COD و دیگر بازی های محبوب اکتیویژن روی پلی استیشن ادامه داده و علاقمنده که این رویه رو برای کنسول های نینتندو هم پیش بگیره

بالاخره نبردهای حقوقی مایکروسافت با آمریکا و FTC به انتهای خود رسید

بعد از یک سال و هفت ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس، با مجموعه اکتیویژن بلیزارد و گرفتن تاییدیه های متعدد از کشورهای مختلف و علی رغم مخالفت بریتانیا
نهایتا بعد از یک نبرد حقوقی طولانی با کمیسیون تجارت آمریکا (FTC) بر سر قانونی بودن و عادلانه بودن این ادغام، در تاریخ 11 جولای 2023، با رای مثبت قاضی دادگاه به نفع مایکروسافت، بالاخره این قرارداد یک قدم دیگر به عملی شدن نزدیک تر شد.
حال تنها مانع بین مایکروسافت و این قرارداد، مخالفت CMA و بریتانیا است که گویا قرار است دوباره به مرحله مذاکره کشیده شود.

در نهایت در تاریخ اکتبر 2023 اکتیویژن بلیزارد به ایکس باکس ملحق شد

بعد از یک سال و ده ماه از اعلان خبر ادغام بخش گیمینگ مایکروسافت، ایکس باکس با مجموعه اکتیویژن بلیزارد تنها مانعی که بر سر راه هر دو کمپانی بود، تاییدیه CMA بریتانیا بود.
این امر نیز بعد از تعهد مایکروسافت در زمینه بخش کلاود و انعقاد قرارداد و دادن حق امتیاز به یوبیسافت برای انتشار بازی های کلاود در اروپا، در نهایت مایکروسافت موفق شد تاییدیه بریتانیا را نیز از آن خود کند
و بالاخره با دادن تریلری از طرفی مایکروسافت خبر ملحق شدن اکتیویژن به مایکروسافت به صورت رسمی تایید شد.

آخرین ویرایش:
:))
گفتم که سلطان
PS+ Extra و Premiumهم هیچ ربطی به گیم پس ندارن :)) صرفا تلاش سونی برای بستن دهن ملت بود
یه خط پایین تر خود سونی گفته
They believe that it would take several years for a competitor – even with substantial investments – to create a rival effective for Game Pass

گفتم
حالا که امار و محاسبه دوست داری
چقد از مشترکین گیم پس 15 دلاریه ؟ چقد 10 دلاریه ؟ چقد یک دلاریه ؟ چقد رایگان ؟
داداش من خودم از بچگی طرفدار پلی ستیشن بودم و همه بازیاشم رفتم ، ولی مدل حرفاتو دیدم قشنگ با حرص داری حرف میزنی !!! به نظر من شرکتی که باعث شه من بازیارو تو این گرونی ارزونتر بازی کنم و به فکر من باشه تا فروشش ، من طرفدار اونم
شما ام سعی کن بی طرف ببینی و حرص نخوری ، برا منو تو فرقی نداره که تو ایرانیم حالا هی برا خودتون امارو احتمالات نشون بدید !!!

داداش من خودم از بچگی طرفدار پلی ستیشن بودم و همه بازیاشم رفتم ، ولی مدل حرفاتو دیدم قشنگ با حرص داری حرف میزنی !!! به نظر من شرکتی که باعث شه من بازیارو تو این گرونی ارزونتر بازی کنم و به فکر من باشه تا فروشش ، من طرفدار اونم
شما ام سعی کن بی طرف ببینی و حرص نخوری ، برا منو تو فرقی نداره که تو ایرانیم حالا هی برا خودتون امارو احتمالات نشون بدید !!!
اصلا نیازی نیست بازی بخری , همین الان با 25 تون یه کیس بخر تمام بازی های روز با بالاترین کیفیت و رایگان تجربه کن

حرص :-?? :))
اگه صنعت گیم امروز به اینجا رسیده به خاطر خرید بازی ها توسط گیمر ها بوده
بازیساز ها با فروش بیشتر شاهکار ها تلاش کردن تا شاهکار های بهتری بسازن
خرید بازی تنها اهرم فشاری که گیمر ها در مقابل کمپانی ها دارن , تنها چیزی که کمپانی ها رو مجبور میکنه به حرف گیمر ها گوش بدن شکست تجاری
جنجال های قبل از انتشار tlou part 1 چند برابر اوضاع فاجعه بار halo infinite :))
یک طرف گیمر ها قراره بازی بخرن و بازی براشون اهمیت داره و به ناتی داگ فشار میارن
یک طرف دیگه , رایگان روی گیم پس بوده و هیچ اهمیتی نداره :))

همین قیمت بازی هاست که استودیو ها رو مجبور می کنه شاهکار بسازن

برای من چهار تا بازی 70 دلار شاهکاری که می تونم سازنده اش رو نقد کنم و استودیو هم مجبور به حرف گیمر های که بازی خریدن اهمیت بده , بهتر از 20 بازی رایگان که اعتراض به سازنده اش هیچ اهمیتی نداره

اوضاع ماورا فاجعه اقتباس های نتفلیکس از کجا میاد ؟ فن ها هیچ گزینه ای در مقابل نتفلیکس ندارن
اعتراض هم که می کنن هیچ نتیجه ای نداره و بدتر مسخره هم می کنن
kevin smith بعد از فاجعه HE MAN فن های عصبانی رو مسخره می کرد و می گفت
مدیران نتفلیکس به من گفتن نگران نباش ما (اون زمان ) 210 میلیون مشترک داریم و ناراحتی فن بیس هیچ اهمیتی نداره :-??
reviews don’t matter, Netflix doesn’t care, and he’s still gettin paid

با همین منطق این همه فاجعه خلق کردن و کلی IP بی نظیر تخریب کردن
مایکروسافت با 25 میلیون مشترک به این سطح رسیده و هیچ کس اهمیتی نمی ده :)) وای به حال 50 میلیون مشترک
مثلا GEARS OF WAR 6 مثل دو نسخه قبل به روند سقوط خودش ادامه بده و فن ها اعتراض کنن چه اتفاقی می افته ؟ هیچی
ملت جواب میدن , روی گیم پس رایگان بوده مهم نیست :))
مایکروسافت از امار COD میگه و شکسته شدن رکورد پلیر گیم پس و فن های GEARS هم به درک

حالا اگه GEARS OF WAR 6 با قیمت 70 دلاری جدا از گیم پس عرضه بشه چه اتفاقی می افته ؟
ملت مایکروسافت به خاطر ساخت بازی متوسط 70 دلاری نابود می کنن
مایکروسافت هم نمی تونه شکست تجاری بازی پشت اعداد سایر بازی ها پنهان کنه و مجبور به عذر خواهی می شه و وعده میده که بازی بعدی شاهکار

ا

چند بار می‌خوای tlof بازی کنی؟ لذت میبری هی یه بازی رو برای بار هزارم بخری؟ داستانم درست میشه؟🤣🤣🤣🤣

اون داستاناشونم یه تبلیغ هست که امثال تو برای بار هزارم برن یه بازی رو بخرن و به‌به کنن!🤣🤣🤣🤣

مایکروسافتم اگر می‌خواست هر چرتی بسازه نمیرفت هزینه کنه. یهو میرفت سونی رو می‌خرید ایستگاه چرت و پرت رو میزد که تو خوشحال شی و گیم‌پس رو‌هم می‌ذاشت روش. شاید اسم کنسولشم می‌کرد xbox🤣🤣🤣

یک تنه تاپیک رو تبدیل کردی به مهد کودک. همه هم دارن بهت میخندن. فقط حواست باشه کوروش از خواب بیدار نشه🤣🤣🤣🤣
خدایی عجب پدیده نو ظهوری تو BCهستی ؟ 🤣🤣

مرد تو هنوز نمیدونی داره ریمک Tlou1ساخته میشه بعد از چی حرف میزنی 🤣🤣

باکس استودیو اگه توانایی ساخت بازی داشت که اعتراف نمی کرد ما باید تلاش کنیم بازی در حد Tloup2بسازیم

و حداقل برا ۲۰۲۲یک بازی داشته باشه 🤣🤣

به نظر من بهترینگزینه اینه که ماکروسافت بازیاشو علل خصوص COD روی PS بده ولی با قیمت مینیموم 100 دلار نسخه های فرضا مثله DELUXE 150 دلار
هم اینطوری فروش بیشتری میکنه
هم گیمر رو تو فکر فرو میبره که اگه 100 دلار پول بازی بدم 3 تا بازی هم بگیم میشه 300 دلار که خودش پوله XSS
پس خیلیارو راحت میتونه بکشونه به سمت خرید XBOX و GAME PASS ULTIMATE
نمونش COD نسلی 5-6 نسخه میاد

چي؟ نه واقعا چي؟:))

مثلا الدن رينگ با بتلفيل ٢٠٤٢ بخاطر قيمت بالاتر شاهكار شد؟:))

يعني بايد GTA جديد رو ١٠٠ دلار بدن كه بشه شاهكار؟

شما قطعا صنعت گيم رو با صنعت خودرو اشتباه گرفتي و بازي شاهكار رو با كحصولات سفارشي بنتلي و فراري :))

راستي مشخصات اون كيس ٢٥ تومني رو هم بفرماييد كه راهگشا باشه برامون ;)

یک طرف گیمر ها قراره بازی بخرن و بازی براشون اهمیت داره و به ناتی داگ فشار میارن
خوب وقتی سرویس محور باشه اهرم فشار گیمر میشه بازی نکردن یا کم مخاطب بودن فرقی تو اصل قضیه وارد نمیکنه.
فرق اساسی که ایجاد میکنه تو کیفیت بازی ها و عوض شدن ساختار بازی هاست.

• Like
Reactions: Natural Killer
اصلا نیازی نیست بازی بخری , همین الان با 25 تون یه کیس بخر تمام بازی های روز با بالاترین کیفیت و رایگان تجربه کن

حرص :-?? :))
اگه صنعت گیم امروز به اینجا رسیده به خاطر خرید بازی ها توسط گیمر ها بوده
بازیساز ها با فروش بیشتر شاهکار ها تلاش کردن تا شاهکار های بهتری بسازن
خرید بازی تنها اهرم فشاری که گیمر ها در مقابل کمپانی ها دارن , تنها چیزی که کمپانی ها رو مجبور میکنه به حرف گیمر ها گوش بدن شکست تجاری
جنجال های قبل از انتشار tlou part 1 چند برابر اوضاع فاجعه بار halo infinite :))

برای من چهار تا بازی 70 دلار شاهکاری که می تونم سازنده اش رو نقد کنم و استودیو هم مجبور به حرف گیمر های که بازی خریدن اهمیت بده , بهتر از 20 بازی رایگان که اعتراض به سازنده اش هیچ اهمیتی نداره

اوضاع ماورا فاجعه اقتباس های نتفلیکس از کجا میاد ؟ فن ها هیچ گزینه ای در مقابل نتفلیکس ندارن
اعتراض هم که می کنن هیچ نتیجه ای نداره و بدتر مسخره هم می کنن
kevin smith بعد از فاجعه HE MAN فن های عصبانی رو مسخره می کرد و می گفت
مدیران نتفلیکس به من گفتن نگران نباش ما (اون زمان ) 210 میلیون مشترک داریم و ناراحتی فن بیس هیچ اهمیتی نداره :-??
reviews don’t matter, Netflix doesn’t care, and he’s still gettin paid

با همین منطق این همه فاجعه خلق کردن و کلی IP بی نظیر تخریب کردن
مایکروسافت با 25 میلیون مشترک به این سطح رسیده و هیچ کس اهمیتی نمی ده :)) وای به حال 50 میلیون مشترک
مثلا GEARS OF WAR 6 مثل دو نسخه قبل به روند سقوط خودش ادامه بده و فن ها اعتراض کنن چه اتفاقی می افته ؟ هیچی
ملت جواب میدن , روی گیم پس رایگان بوده مهم نیست :))
مایکروسافت از امار COD میگه و شکسته شدن رکورد پلیر گیم پس و فن های GEARS هم به درک

حالا اگه GEARS OF WAR 6 با قیمت 70 دلاری جدا از گیم پس عرضه بشه چه اتفاقی می افته ؟
ملت مایکروسافت به خاطر ساخت بازی متوسط 70 دلاری نابود می کنن
مایکروسافت هم نمی تونه شکست تجاری بازی پشت اعداد سایر بازی ها پنهان کنه و مجبور به عذر خواهی می شه و وعده میده که بازی بعدی شاهکار
نکته اول استیکر خنده بی دلیل نشون میده حرص داری میخوری ، نکته دوم با کیس ۲۵ تومنی سونیک قراره بازی کنم؟ فک کنم در جریان قیمتا نیسی ،، و نکته آخر اگه رقابتی نباشه هیچ وقت سونی بهتر از این نمیشه و دنبال بهتر شدن اونجوری نمیره ، الان چون میبینه ایکس باکس رغیبشه یا شرکتای دیگه داره پیشرفت میکنه ، پس این هرید مایکروسافت لازمه که سونی به فکر یه بازی شوتر باشه و پیشرفت کنه

FZ6vrEGacAAdVOi.png
(شایعه)
این سند از دیتابیس کپکام لو رفته و میگه سونی ناشرا رو مجبور میکرده قردادهاشون با دیگر شرکت ها از جمله مایکروسافت رو فاش کنن و از اونا یه مهلت 60 روز میخواسته تا هزینه ای که قراره مایکرو به اون ها بده تامین کنه و از رفتن این بازیا به گیمپس جلوگیری کنه و این خیلی بده چون اونا حق نداشتن قردادهارو افشا کنن

همون موقع که جزئیات قرارداد کپکام درز کرده بود قشنگ مشخص شد که سونی (ع) چه برنامه هایی برای ضربه زدن به رقیب داره اجرا میکنه :D حتی نسل 7 هم اگه یاد دوستان باشه یه افشای اطلاعات بیرون اومد که نشون میداد سونی به مطبوعات برای تعریف از خودش و کوبیدن مایکرو پول پرداخت میکنه! ولی چیزی که مثل روز روشنه اینه که دوره زمونه داره کم کم تغییر میکنه اما سونی قصد جلو اومدن با تغییرات رو نداره (می خواد تو همون دوران خوش نسل 8 بمونه!) این مخالفت ها هم با گیم پس هم تو همین راستاس و فقط حکم خاک پاشیدن جلو خورشید رو داره!

چي؟ نه واقعا چي؟:))

مثلا الدن رينگ با بتلفيل ٢٠٤٢ بخاطر قيمت بالاتر شاهكار شد؟:))

يعني بايد GTA جديد رو ١٠٠ دلار بدن كه بشه شاهكار؟

شما قطعا صنعت گيم رو با صنعت خودرو اشتباه گرفتي و بازي شاهكار رو با كحصولات سفارشي بنتلي و فراري :))

راستي مشخصات اون كيس ٢٥ تومني رو هم بفرماييد كه راهگشا باشه برامون ;)
نخوندی ؟:-?? :-?? :-??
بحث سر گیم پس و بازی 70 دلاری بود
گفتم

موفقیت الدن رينگ و شکست bf2042 تایید حرف من
گیمر ها با همین اهرم فشار به ناشر ها پیام دادن

اگه شاهکاری مثل الدن رینگ بسازین می تونید حتی cod هم شکست بدین
اگه یه بازی ناقص مثل 2042 عرضه کنید نتیجه ای جز شکست تجاری نداره

12100
H610 M / B660 M
RTX 3060
پاور 500W /580W
16 گیگ رم
اگه RT / DLSS هم اهمیتی نداره با 10 تومن میشه RX 6600 خرید و هزینه کل سیستم به 22 میلیون می رسه
اگه با دست دوم هم مشکلی نداشت باشی کمتر هم می شه

نکته اول استیکر خنده بی دلیل نشون میده حرص داری میخوری ، نکته دوم با کیس ۲۵ تومنی سونیک قراره بازی کنم؟ فک کنم در جریان قیمتا نیسی ،، و نکته آخر اگه رقابتی نباشه هیچ وقت سونی بهتر از این نمیشه و دنبال بهتر شدن اونجوری نمیره ، الان چون میبینه ایکس باکس رغیبشه یا شرکتای دیگه داره پیشرفت میکنه ، پس این هرید مایکروسافت لازمه که سونی به فکر یه بازی شوتر باشه و پیشرفت کنه
شما تازه اومدی , من همیشه از استیکر مختلف از جمله خنده استفاده می کنم
شما تو جریان قیمت ها نیستی
پیشرفت ؟
یه شرکت ورشکسته به لطف سرمایه شرکت مادر نصف صنعت گیم می خره , اسمش پیشرفت نیست پول ددی
10 بازی سرویس محور نکته مثبتی برای فن بیس سونی نیست

اون وقت سونی برای بعضی ها قدیسه است و بقیه شیطان:))
چه قیافه هایی که الان که دیدن داره
همون موقع که جزئیات قرارداد کپکام درز کرده بود قشنگ مشخص شد که سونی (ع) چه برنامه هایی برای ضربه زدن به رقیب داره اجرا میکنه :D حتی نسل 7 هم اگه یاد دوستان باشه یه افشای اطلاعات بیرون اومد که نشون میداد سونی به مطبوعات برای تعریف از خودش و کوبیدن مایکرو پول پرداخت میکنه! ولی چیزی که مثل روز روشنه اینه که دوره زمونه داره کم کم تغییر میکنه اما سونی قصد جلو اومدن با تغییرات رو نداره (می خواد تو همون دوران خوش نسل 8 بمونه!) این مخالفت ها هم با گیم پس هم تو همین راستاس و فقط حکم خاک پاشیدن جلو خورشید رو داره!
بله سونی باید مثل مایکروسافت عمل می کرد و کل کپکام می خرید و تمام بازی های کپکام انحصاری می کرد 8->
این همون قرارداد کپکام سلطان :))
سونی به مطبوعات برای تعریف از خودش و کوبیدن مایکرو پول پرداخت میکن :)) حیف شد باید از عمو فیل کپی می کردن که در روز روشن با 10 تا سایت با پسوند و پیشوند XBOX و ویندوز متا بازی های XBOX بالا می بره
خورشید =))
مایکروسافت در 2 سال گذشته با 80 میلیارد دلار هزینه و اوردن کل صنعت گیم ( حتی فرست پارتی سونی ) روی گیم پس 10 میلیون مشترک جدید
در سه ماه
Disney+ soars to 152.1 million subscribers after adding 14.4 million in Q3 – TechCrunch
در 3 سال 152 میلیون مشترک
قطعا در مقابل خورشید که در 5 سال 25 میلیون مشترک ( مشخص نیست چند درصد یک دلاری / رایگان ) هیچ حرفی برای گفتن نداره :))

آخرین ویرایش:
نخوندی ؟:-?? :-?? :-??
بحث سر گیم پس و بازی 70 دلاری بود
گفتم

موفقیت الدن رينگ و شکست bf2042 تایید حرف من
گیمر ها با همین اهرم فشار به ناشر ها پیام دادن

اگه شاهکاری مثل الدن رینگ بسازین می تونید حتی cod هم شکست بدین
اگه یه بازی ناقص مثل 2042 عرضه کنید نتیجه ای جز شکست تجاری نداره

12100
H610 M / B660 M
RTX 3060
پاور 500W /580W
16 گیگ رم
اگه RT / DLSS هم اهمیتی نداره با 10 تومن میشه RX 6600 خرید و هزینه کل سیستم به 22 میلیون می رسه
اگه با دست دوم هم مشکلی نداشت باشی کمتر هم می شه

شما تازه اومدی , من همیشه از استیکر مختلف از جمله خنده استفاده می کنم
شما تو جریان قیمت ها نیستی
پیشرفت ؟
یه شرکت ورشکسته به لطف سرمایه شرکت مادر نصف صنعت گیم می خره , اسمش پیشرفت نیست پول ددی
10 بازی سرویس محور نکته مثبتی برای فن بیس سونی نیست

بله سونی باید مثل مایکروسافت عمل می کرد و کل کپکام می خرید و تمام بازی های کپکام انحصاری می کرد 8->
این همون قرارداد کپکام سلطان :))
سونی به مطبوعات برای تعریف از خودش و کوبیدن مایکرو پول پرداخت میکن :)) با از عمو فیل کپی می کردن که در روز روشن بیش با 10 تا سایت با پسوند و پیشوند XBOX و ویندوز متا بازی های XBOX بالا می بره
خورشید =))
مایکروسافت در 2 سال گذشته با 80 میلیارد دلار هزینه و اوردن کل صنعت گیم ( حتی فرست پارتی سونی ) روی گیم پس 10 میلیون مشترک جدید
در سه ماه
Disney+ soars to 152.1 million subscribers after adding 14.4 million in Q3 – TechCrunch
در 3 سال 152 میلیون مشترک
قطعا در مقابل خورشید که در 5 سال 25 میلیون مشترک ( مشخص نیست چند درصد یک دلاری / رایگان ) هیچ حرفی برای گفتن نداره :))
کوروش جان پیشنهاد میکنم نظرات درجه یک و درخشانت رو ببری سایت های همسایه. اینجا همه نسبت به تو نخوندم نشنیدم ندیدم عمل میکنن از بس که باطل میگی(حالا یه تومار 500 کلمه ای هم در پاسخ به من بنویس که چرا صحبت کردن درباره مایکروسافت و کوبیدنش تو این فروم ثواب اخروی داره)

آخرین ویرایش:
به نظر من و بزرگان دنیای تجارت و سرگرمی ماکروسافت با گیم پس نمیتونه به رقابت دیزنی بره پس بهترین راه واسه پیشرفت گیم پس خرید خود والت دیزنیه
میخوام ساده ترش کنم کاربران معمولی هم متوجه شن
۲۵ میلیون گیم پس+۱۵۲ میلیون دیزنی پلاس =۲۰۰ میلیون گیم دیزنی پس پلاس
بیشترین از این نمیتونم توضیح بدم چون مطالب کوروش کبیر کپی رایت میخوره

این مطالب اخیر در مورد سیاست های سونی منو یاد این مدیرهای داخلی مثل ایرانخودرو و سایپا و اون آقاهه میندازه که خودشو به در و دیوار کوبید تا بتونه یه حکم برای ممنوعیت لوازم خانگی کره ای بگیره:D چه قدر حقیرانه واقعا. بری پول بدی بازی رو گیم پس و سرویس های اشتراکی نیاد؟ الان این حرکت فقط به ضرر گیمر جماعت هست. نکنه بابت فیفا 22 هم یه پولی دادن مثلا 2 ماه دیرتر روی سرویس های اشتراکی بیاد؟ :D فیفا همیشه روی ea play قرار میگرفت ولی این دفعه فیفا 22 مصادف شد با سرویس اشتراکی جدید سونی و اول روی اون اومد.
الان به جای اینکه سرویس اشتراکی خودتو تقویت کنی سعی میکنی کلا به سرویس های اشتراکی ضرر برسونی؟ والا خجالت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or