مایکروسافت دیگر پولی بابت آپدیت های بازیها لایو دریافت نمی کند

Dreadlord

کاربر سایت
xbla.jpg


چندی پیش سازنده Fez یعنی آقای Phil Fish انتقادهای تندی در قبال سیاست مایکروسافت کرده بود که برای دریافت آپدیت های مکرر پول طلب می کند و فقط آپدیت اول رایگان است. منابع مختلفی به یوروگیمر اطلاع داده بودند که این تصمیم برداشته شده و در حال حاضر پولی بابت آپدیت های مکرر دریافت نمی شود.

Phil Fish نیز در صفحه توییتر خود درباره این موضوع گفته بود: "من با آنها تماس می گیرم تا ببینم تصمیم آنها عوض شده یا نه. اما صادقانه فکر میکنم این تیری در تاریکی است و بعید می دانم تصمیم آنها عوض شده باشد. شما نمی توانید تصور کنید به خاطر حرف زدن درباره این موضوع چقدر به دردسر افتادم."

حال در تماسی که یوروگیمر با مایکروسافت داشت، این شرکت اعلام کرد از April 2013 این تصمیم برداشته شده بوده و از آن زمان دیگر پولی بابت آپدیت های مکرر دریافت نمی شود!

"از April 2013 به بعد، مایکروسافت بابت آپدیت های بازیهای آرکید پولی دریافت نمی کند. ما همچنان سیاست های خود را ارزیابی کرده و به بازخوردها توجه می کنیم."
 
فیل فیش که تو Live بازی منتشر کرده، با مایکرو مستقیما در تماسه و مهم تر اینکه اینطونر که خودش گفته برای آپدیت دوم مجبور به پرداخت پول شده چیزی سر در نمیاره، اخبار رو نمیخونه و داره ترول میکنه اما تو میدونی؟:biggrin1: یعنی کسی تو مایکروسافت نبوده که به فیل بگه این قانون رو برداشتیم و نباید پول بدی جز تده خودتو؟:biggrin1: ولمون کن بابا!:biggrin1: گیر آوردیا!:biggrin1:
Fez تو April 2012 منتشر شد، اولین آپدیتش واسه همون موقع انتشار بوده، دومیش هم واسه July 2012. این سیستم April 2013 برداشته شده :دی یعنی 9 ماه بعد از آخرین آپدیت Fez :دی
 
خبر خوبیه برای بازیکن ها یکم هم برای بازیساز ها Indie و البته بد برای خود ماکروسافت که یک منبع درامدی خوب خودش رو قطع کرد میدونین سالی چند بازی میومد که هفته ای چند تاش آپدیت داشته که اگه در 40 هزار دلار ضرب کنیم چه سودی برای ماکروسافت داشته تا برای بازیکن های بد بخت که بازی پر باگ گیرشون میومده ؟
میشه آخرین بازی XBL که بازی کردی رو بگی ؟
من نزدیک 100 عنوان بازی XBL رو بازی کردم اینی که شما میگی رو ندیدم !
 
بابک این دیگه از ان حرف هاست!

فیل فیش که تو Live بازی منتشر کرده، با مایکرو مستقیما در تماسه و مهم تر اینکه اینطونر که خودش گفته برای آپدیت دوم مجبور به پرداخت پول شده چیزی سر در نمیاره، اخبار رو نمیخونه و داره ترول میکنه اما تو میدونی؟:دی یعنی کسی تو مایکروسافت نبوده که به فیل بگه این قانون رو برداشتیم و نباید پول بدی جز تده خودتو؟:دی ولمون کن بابا!:دی گیر آوردیا!:دی
دقیقا تمام اینایی که گفتی اتفاق افتاده:دی این تصمیم از April 2013 اجرا شده و این آقا یه ماهه داره خودشو میکشه در حالی که نمیدونسته این قانون برداشته شده:دی یعنی رسما اپیک فیل شده.
درسته که پول دادن شاید باعث میشده سازنده ها بیشتر هواسشون باشه تا بعدا مجبور به پیاده شدن 40 هزار دلار بشن اما دیگه از این خبرها هم نیست که حالا چون مفتی شده پس تف مال یه چیزی بسازن و با صد تا پچ و آپدیت و وسله پینه بازیشون رو راست و ریس کنن. بالاخره سازنده ها هم کیفیت براشون مهمه. در نتیحه حالا شما قبلا اصرار داشتید بگید این به نفع گیمرهاست (در صورتی که اصلا ربطی به گیمرها نداره) تا بحث Fez II رو توجیح کنید و الان هم نمیخواید کم بیارید وگرنه در مجموع این یه مدل اخازی از بازیسازها هست و برای گیمرها هم مهم نیست.

البته ما که تو ایران هستیم اذیت میشیم. PS3 بیشتر بازی هاش اپدیت میخواد و هی باید درحال آپدیت کردن باشی که تو مخه اما چیزی نیست که اگه قطع بشه بگیم وای عجی اتفاق فرخنده و میمون و خوش آیندی! برای کسی مهم نیست.

من این حرکت مایکروسافت رو نه به ضرر گیمرها بلکه بی نهایت عاقلانه میدونم. اینکار در راستای حمایت از ایندی ها و ناشرین کوچیکه و بنظرم در اینکه خوبه نباید ذره ای شک کرد. درود بر مایکرو که داره اشتباهات گذشته رو جبران میکنه.
نظرت محترمه ولی فقط برای خودت:دی به نظر من سیستم قبلی بهتر بود، چون من دوست ندارم دم به دقیقه آپدیت های آنچنانی بکنم. هنوز اینترنتم به اون حد نرسیده. حالا اینکه تو به آپدیت های 700-800 مگابایتی عادت داری (:دی) مربوط به خودته، به بقیه تعمیم نده.
 
نظرت محترمه ولی فقط برای خودت:biggrin1: به نظر من سیستم قبلی بهتر بود، چون من دوست ندارم دم به دقیقه آپدیت های آنچنانی بکنم. هنوز اینترنتم به اون حد نرسیده. حالا اینکه تو به آپدیت های 700-800 مگابایتی عادت داری (:biggrin1:) مربوط به خودته، به بقیه تعمیم نده.
واقعا به نظرت اونا به فکر من و تو هستن که سرعتمون داغونه و یه 700 مگ ساده نمیتونیم دانلود کنیم؟؟! :دی یه چیزی بگو جهانی باشه و با عقل جور در بیاد :دی
 
من نمیدونم آپدیت مگه چشه؟ :d مثلا ما خبر میومد آپدیت جدید برای The Binding of Isaac تو راهه جشن و پایکوبی برگزار مینمودیم :d (البته این برای PCـه ولی کلا منظورم به آپدیت بازی ها میباشد :d ) همیشه که برای رفع باگ و این چیزا نیست! یه بازی مثل همینی که مثال زدم با هر آپدیت یه عالمه چیز میز جدید به بازی اضافه میکرد :x بازی روز اول کامل بود ولی همینطور هم کامل تر و گسترده تر میگشت:-"
 
تو این یکی تاپیک هم یه نکته جالبی وجود داره :دی یه جا بحث این شد که یه سری سازنده ها دارن میرن کنار، ما گفتیم امیدواریم یه شرایطی پیش بیاد که یکی مثل Starbreez خونه خراب نشه ولی به شرط اینکه من ِ گیمر نخوام پول اضافی بدم. بعدش همه ریختن سرمون که به ما چه ربطی داره سازنده چقدر گیرش میاد و بازی خوب بسازه تا ورشکست نشه و از این حرفها :دی الان تو این تاپیک چون بازم پای مایکروسافت در میونه همه نگران این شدن که چرا سازنده باید واسه آپدیت پول بده 8-| حالا جالبه پولی که بابت آپدیت پرداخت میشه در حد 20 یا 30 هزار دلار هست، ولی ضرر یه سازنده از یه بازی خاص به میلیون ها دلار میرسه. ما که اینجا هم متوجه نشدیم ضرر سازنده در ابعاد میلیونی مهم تره یا در ابعاد هزاری :دی
 
میشه آخرین بازی XBL که بازی کردی رو بگی ؟
من نزدیک 100 عنوان بازی XBL رو بازی کردم اینی که شما میگی رو ندیدم !

چه ربطی داشت به پست من آخه ؟ یعنی پست نمیخونین بعد نقل قول میکنید همینه و فقط میخوای یه چیزی گفته باشی میشه ربطش به بازی های که من بازی کردم بدونم به خاطر اینکه 360 من جلبرک هستش و هر بازی که بخوام میریزم روش بازی میکنم .

اما برای شما بگم آخرین بازی که بازی کردم اینها هستش :

Raid
Avatar Warfare
bug off

اینها برای روز پنجشنبه بازی کردم .
 
Raid
Avatar Warfare
bug off

اینها برای روز پنجشنبه بازی کردم .
اون وقت اینا باگ داشتن ؟:دی
خیلی تابلو ـه که دارید ترول میکنید ... ایرادی نداره البته
تو بازی ها آرکید PSN مشاهده شده ... این موضوضات خیلی مهم نیستن
 
به نظر من سیستم قبلی بهتر بود، چون من دوست ندارم دم به دقیقه آپدیت های آنچنانی بکنم. هنوز اینترنتم به اون حد نرسیده. حالا اینکه تو به آپدیت های 700-800 مگابایتی عادت داری (:دی) مربوط به خودته، به بقیه تعمیم نده.

همونطور که امیرحسین گفت آپدیتها قرار نیست فقط مشکلهارو حل کنه

یه سازنده هر کاری هم بکنه بالاخره یه اشکالاتی تو کارش هست یا مثلا یه چیزایی که باید داشته باشه یا بهتره که داشته باهش رو نداره و اون رو گیمرها وقتی مدت طولانی بازی میکنن میفهمن و تو نظراتشون به سازنده میگن و اونا هم طبق همون نظرها تو یه آپدیت اون قسمتهارو اضافه میکنن، همه چی که فقط اشکال و باگ نیست که ...


حالا جالبه پولی که بابت آپدیت پرداخت میشه در حد 20 یا 30 هزار دلار هست، ولی ضرر یه سازنده از یه بازی خاص به میلیون ها دلار میرسه. ما که اینجا هم متوجه نشدیم ضرر سازنده در ابعاد میلیونی مهم تره یا در ابعاد هزاری :دی

درسته این قضیه برای شرکتای بزرگ ارزش نداره ولی برای یه شرکت کوچیک یا یه نفر که بازی ساخته مهم تلقی میشه ...
 
الآن مثلا یه شرکتی یه باگی پیدا میکرد به جای اینکه با یه آپدیت 40 کیلوبایتی حلش کنه میزاشت جمع بشن بعد 2-3 ماه بعد یه آپدیت بده که بعد مایکرسافت نگه چرا الکی آپدیت میدی. مثلا اسکاریم خدای باگ بود و به خاطر ماهیتش هر روز یه تعداد باگ توسط گیمر ها پیدا میشد حالا برای اینکه 40 هزار دلار پول مفت ندن باید میگفتن ولش کن بزار آپدیت ها جمع شن بعد یه آپدیت بزرگ بدیم؟ (اتفاقا این شرکت های منتشر کننده خسیس تر از این حرفا هستن که هی 40 هزار دلار که هیچی، 40 دلار پول مفت بدن.)
اتفاقا این که شرکت بتونه بلافاصله بعد از پیدا شدن باگ، آپدیتی رو برای رفع مشکل منتشر کنه باعث میشه در طول زمان مشکل برطرف بشه و این نشه مثلا توی بازی یه اسلحه مشکل داشته باشه و بعد از یه ماه سر و کله زدن باهاش مشکلمون برطرف بشه.
کلا ماهیت نرم افزار باگ داشتنه و نمیشه هیچ نرم افزار Perfect رو درست کرد. حالا یه بازی ساز مستقل مثلا بازی SuperMeatBoy رو میسازه و یه باگ روز لانچ پیدا میکنه. بهتره اینه که همون موقع مشکل رو برطرف کنه یا وایسه یه مشت باگ که پیدا شد بعد آپدیت رو بده؟
حواستون هم باشه این که بازی باگ داشته باشه باعث نمیشه سازنده بازی رو عرضه نکنه. چون تاریخ عرضه اعلام کرده هر جور که شده بازی رو منتشر میکنه شده پر از باگ ولی اگه امکان داشته باشه که باگ رو برطرف کنه به خاطر اینکه کاربر ازش ناراضی نباشه سریعا سعی میکنه باگ های پیدا شده رو درست کنه.
 
مایکرو تا 1 ماه پیش اصلا واسه کسایی که مشکل اینترنتی داشتن , ارزشی قائل نبود اما سر یه اپدیت 200 300 مگابایتی که با هر اینترنتی بخوای دانلود کنی اونقدر اذیت نمیکنه , میخواد جونش واسه گیمرا دراد ؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or