شایعه مایکروسافت در حال مذاکره با استدیویی که با سونی همکاری طولانی داشته

به نظر شما این استدیو توسعه در سایز متوسط کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    53

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
Microsoft-Studios.jpg

Klobrille اینسایدر در ادامه صحبت های خود درمورد خرید استدیو های توسط مایکروسافت گفته است:"
روز دوشنبه چیزی ها جالبی بدستم آمده است، که تیم Xbox در مذاکرات خود را در سطح بسیار پیشرفته ای در چند ماه گذشته با تیم توسعه ای متوسط که سابقه طولانی مدتی در همکاری با سونی در بازی های PlayStation را شروع کرده است.

من تایید نمی کنم که این مذاکرات به نتیجه برسند یا نه ولی این یک شایعه نیست این یک واقعیت است آنان در حال مذاکره هستند بخاطر همین من نمیتوانم به صورت رسمی نامی ذکر کنم.

به نظر شما این استدیو توسعه در سایز متوسط کدام است؟ Quantic Dream? Supermassive? Housemarque? Ready at Dawn?
منبع

آخرین ویرایش:
بین اینا SuperMassive از همشون بهتره. بقیشون بنظرم واقعا ارزش خرید ندارن :D ( البته بازیای Housemarque و بازی نکردم. و شنیدم خیلی خوبن. حرفم به QD و R@D بود...)

این استدیو گفته شده میتونه Insomniac باشه؟ چون بالاخره روابط حسنه با Sony کم نداشته... از R&C ها بگیر تا resistance ها و همین Spidey اخیر...

سلام عارف.

در واقع همین اسپایدی اخیر کار رو خراب می‌کنه و باعث می‌شه این استودیو از لیست خط بخوره. چرا؟ چون بازی فروش خیلی خوبی داشته و موقعیت مالی بهتری نصیب سازنده کرده. الان بسیار به نفع Insomniacـه که مستقل بمونه. اگه یه حساب سرانگشتی هم بکنی، می‌بینی این استودیوهایی که شایعه‌اش وجود داره یا مایکروسافت خریدتش، اغلب استودیوهایی هستند که منابع مالی آن‌چنانی ندارند یا بازی اخیرشون آن‌چنان سودرسانی نکرده (نسبت به بودجه‌ای که گرفتند). به‌طور کلی سیاست مت بوتی هم تا الان این بوده که یا Talent Raid بکنه (برای 343، کوآلیشن، پلی گراند و Initiative) یا استودیوهای مستعدِ نیمچه بحران‌زده رو جذب کنه.
تا الان هم باید جذب IO، Turtle Rock رو قطعی بدونیم. بر حسبِ دلایل بالا. حالا بین استودیوهایی که مطرح شده، کدوم همچین شرایطی رو داره؟ قطعا QD و داود.

پ.ن: Klobrille اولش گفته بود که احتمالا بازی بعدی QD، مولتی پلتفرمه. این باعث می‌شه یه ذره حضور QD توی لیست گنگ و نامعلوم بمونه.
پ.ن 2: چقدر این فضای تغییر نسل و اتفاقات بین‌اش جذابه.

این روزا همش شده شایعات مایکروسافت :D
من که زیاد با این استدیوها آشنایی ندارم ولی Quantic Dream فک کنم همونیه که beyond ساخته. ی بازی زیبا، بازی جدیدشم ک فعلا دستمون نرسیده ولی کلی تعریف و تجمید کردن دوستان
خیلی دوست دارم بازی های بعدیش بشه روی کامپیوترم بازی کرد:D
Supermassive که بازی زیبای until dawn ساخته اونم خوب بود. هرچی از این دو برسد نیکوست کاش اصلا هردوشو بخره:D

بازم متوسط حساب میشه
استودیو بزرگ به یکی مثل cd projekt red میگن
یا راکستار
حالا اینا چون چند تا بازی همزمان دارن دلیل بر بزرگ بودنشون نیست
اگه این بزرگ حساب میشه پس به راکستار باید چی گفت
این شما میگی ولی حقیقت چیز دیگه ایه Insomniac اصن mid size نیست:D اگه Insomniac متوسطه پس کل استودیوهای سونی مایکرو همه متوسطن چون هیچ کدومشون انقدر گنده نیستن تازه اکثرشون از Insomniac هم کوچیک ترن:D راکستار cdp غولن نه بزرگ (ولی نمیدونم چرا cdp با راکستار مقایسه میشه اصن سبک کارشون باهم فرق داره:|)

• Like
Reactions: Only Xbox
Insomniac?متوسط:| استودیو به این بزرگی با دوتا تیم و این همه بازی متوسطه همون qd هم فکر نکنم متوسط باشه اینکه Insomniac
Insomniac Games - Wikipedia

حالا اینجا سایز ننوشته اما استودیو 250 نفره هم دیگه متوسط حساب میشه با توجه به بزرگ شدن بازی ها و بودجه. منتها کامل AAA هست

===================

Insomniac که 100% بعیده، اصلا احتیاجی به خریده شدن نداره. تمام فلسفه خرید هاشون استودیو هایی بوده که نیاز به بودجه و بزرگ شدن داشتن، نه جاهایی مثل Insomniac. به اضافه که خود اینا هم 10 بار گفتن اصلا و ابدا نمیخوان زیر مجموعه کسی باشن.

RAD که هم با آمازون داره کار میکنه و کارنامه موفقی نداره ! اوردر اصلا سابقه خوبی براشون نیست. حداقل Obsidian بازی هاش متای 90 و 88 داشتن و فروش نکرده بودن یا پیزایی کثل New Vegas و KOTOR 2 Sith رو دارن تو کارنمشون.

این دوتا به نظر من که اصلا امکان نداره.

حالا اینجا سایز ننوشته اما استودیو 250 نفره هم دیگه متوسط حساب میشه با توجه به بزرگ شدن بازی ها و بودجه. منتها کامل AAA هست

===================

Insomniac که 100% بعیده، اصلا احتیاجی به خریده شدن نداره. تمام فلسفه خرید هاشون استودیو هایی بوده که نیاز به بودجه و بزرگ شدن داشتن، نه جاهایی مثل Insomniac. به اضافه که خود اینا هم 10 بار گفتن اصلا و ابدا نمیخوان زیر مجموعه کسی باشن.

RAD که هم با آمازون داره کار میکنه و کارنامه موفقی نداره ! اوردر اصلا سابقه خوبی براشون نیست. حداقل Obsidian بازی هاش متای 90 و 88 داشتن و فروش نکرده بودن یا پیزایی کثل New Vegas و KOTOR 2 Sith رو دارن تو کارنمشون.

این دوتا به نظر من که اصلا امکان نداره.
خب وقتی AAA میسازه دیگه نمیتونه توی این لیست باشه اینا هم نمیفروشن هم نیازی به خریده شدن ندارن چون راحت برا سونی یا مایکرو انحصاری میسازن البته الان دیگه چیزایی که خودشون خلق میکنن به ناشرا نمیدن شریک میشن که اشتباه خیلی بزرگی هم میکنن اگه با ناشرایی مثل سونی کار نکنن که کارشون دیگه ارزشی نداره تو چندتا ایندی یا فیوز:-& خلاصه میشه

اینسومنیاک متوسط ؟ والاهمونqd هم به سختی میشه بهش گفت متوسط! بعدم مایکرو qd رو بخره که چی بشه !! مایکرو اگه علاقه ای به سبک و بازی های qd داشت ده سال پیش ردشون نمیکرد!

منطقی ترین گزینه همونrad هست که بعد از اوردر هم با سونی به هم زدن ، رزومه شون و سبک بازی هایی که کار کردن به کار مایکرو میاد

به این نتیجه رسیدم اگر آبدارچی سونی هم بیاد توی مایکرو ، فناش جشن میگیرن ! :D .

شما فکر کردین با خرید استودیو همه کار میشه کرد ؟ RAD ارزونیتون :D، روی PSP تمرکز خوبی داشت ولی روی کنسول نتونست اونطور که باید بدرخشه ، تمرکزشو برده روی واقعیت مجازی و OR ، یه Heavenly Sword حق مالکیتشو داریم ، اینم TO1866 ، اصل IPه که همون موقعش استودیوی NT برای ادامش له له میزدو چراغ سبز نگرفت ! ، RAD که خودش پیشنهاد داد دید سونی کلا کشیده بیرون ! ، استودیوهای خیلی خوبی وجود دارن همین الان که میتونن این IPها رو به چیزی که لیاقتشو دارن برسونن ، اصلا FP نباشه ! ربطی نداره .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: D@SHR3ZA and vaan 2
تیم دیوید جفی هست آقایون. علی الخصوص ایشون جدیدا در فضای مجازی بشدت فعال شده و داره حرفایی میزنه که فقط از دهن فیل اسپنسر تا حالا در میومده. هیچکدوم اینا که فکر میکنید نیست. خود ناکسشه:D از نظر سایزی هم دقیقا همونیه که مد نظر مایکروست

The main idea expressed by David comes down to current AAA games being repetitive, and as an example he brings out Uncharted, claiming Uncharted 4 and the original game feel the same when you play it. Jaffealso stresses he's not labeling AAA games as "bad", instead saying that AAA action/adventures in particular are "atrophying", and Uncharted 4 - despite being a well executed quality product - is a great example of that.

فرمودن که بازیهای AAA در حال مرگن. همون عین هم شدن و تا چند سال آینده حوصله گیمرا ازشون سر میره. UC4 رو هم مثال زده که بنظرش فرقی با شماره های قبلی نداشته

کلا که اگر حساب کنی هیچکدوم از این 4 تا بدرد مایکروسافت نمیخورن
RAD که با اون اشغالی که2015 داد بیرون ابروی هرچی سوم شخص بود رو برد بعضی از کات سین هاش یه چپتر حساب میشدن=))=))=))=))=))=))
QD هم که گیم پلی بازی هاش توی همون 10 سال پیش گیر کرده تعاملی به چه درد مایکروسافت میخوره اگر حالا تغییر سبک بدن یه چیزی
Turtle Rock به هر 4 تای اینا می ارزه

درسته RAD با اخرین بازیش تِر زد ولی اگه دوباره یار گیری کنه میتونه به یه استدیو خوب تبدیل بشه +موقعیت مکانی که هستن و مثل اینکه یه تیم دوم دارن که روی vr بازی میسازه( آینده نگری :D)

• Like
Reactions: vaan 2
به این نتیجه رسیدم اگر آبدارچی سونی هم بیاد توی مایکرو ، فناش جشن میگیرن ! :D .

شما فکر کردین با خرید استودیو همه کار میشه کرد ؟ RAD ارزونیتون :D، روی PSP تمرکز خوبی داشت ولی روی کنسول نتونست اونطور که باید بدرخشه ، تمرکزشو برده روی واقعیت مجازی OR ، یه Heavenly Sword حق مالکیتشو داریم ، اینم TO1866 ، اصل IPه که همون موقعش استودیوی NT برای ادامش له له میزدو چراغ سبز نگرفت ! ، RAD که خودش پیشنهاد داد دید سونی کلا کشیده بیرون ! ، استودیوهای خیلی خوبی وجود دارن همین الان که میتونن این IPها رو به چیزی که لیاقتشو دارن برسونن ، اصلا FP نباشه ! ربطی نداره .

بازی order 1866 شاید از بعضی جهات بازی بدی باشه ولی از نظر گرافیک فنی فوق العاده هستش به نظرم سونی اشتباه کرد باهاش دیگه همکاری نکرد و پتانسیل بالایی داشتن!

در نتیجه به نظرم خرید خوبی برای مایکرو هستش!

من خیلی وقت پیش گفتم به نظرم مایکروسافت دنبال تبدیل شدن به Netflix در دنیای گیم هست و با این خرید ها هر روز بیشتر حس میکنم داره به اون سمت میره!

تیم دیوید جفی هست آقایون. علی الخصوص ایشون جدیدا در فضای مجازی بشدت فعال شده و داره حرفایی میزنه که فقط از دهن فیل اسپنسر تا حالا در میومده. هیچکدوم اینا که فکر میکنید نیست. خود ناکسشه:D از نظر سایزی هم دقیقا همونیه که مد نظر مایکروست

The main idea expressed by David comes down to current AAA games being repetitive, and as an example he brings out Uncharted, claiming Uncharted 4 and the original game feel the same when you play it. Jaffealso stresses he's not labeling AAA games as "bad", instead saying that AAA action/adventures in particular are "atrophying", and Uncharted 4 - despite being a well executed quality product - is a great example of that.

فرمودن که بازیهای AAA در حال مرگن. همون عین هم شدن و تا چند سال آینده حوصله گیمرا ازشون سر میره. UC4 رو هم مثال زده که بنظرش فرقی با شماره های قبلی نداشته
دقیقا با این اوضاع خیلی میتونه دیوید جفی باشه ! ای خیانتکار :D ولی بازی آخرشون Drawn to Death بد فاجعه ای شد
خالق GOW گزینه دهن پرکنی هست برا مایکرو ولی واقعا بدجور افت کرده

• Like
Reactions: Cj_sa and benjohn
دقیقا با این اوضاع خیلی میتونه دیوید جفی باشه ! ای خیانتکار :D ولی بازی آخرشون Drawn to Death بد فاجعه ای شد
خالق GOW گزینه دهن پرکنی هست برا مایکرو ولی واقعا بدجور افت کرده
با سونی که خیلی بعیده ادامه بده امیدوارم اگر به مایکرو میپیونده موفق باشه. آدم با استعدادیه با یه بازی نمیشه پروندشو بست. حداقل اینجوری مثل کلیف کلا از صحنه حذف نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or