خبر رسمی مایکروسافت در حال توسعه فروشگاه تلفن همراه است

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
spencer.jpg

مایکروسافت در حال مذاکره با شرکای خود برای توسعه یک فروشگاه بازی‌های تلفن همراه برای به چالش کشیدن اپل و گوگل است. در حال حاضر، بازار بازی‌های تلفن همراه تقریبا به طور کامل تحت سلطه اپل و فروشگاه App ان در دستگاه های iOS و فروشگاه Google Play گوگل در اندروید است.

اگرچه اسپنسر تاریخ انتشار مشخصی برای فروشگاه ارائه نکرد، اما اظهار داشت که معتقد است انتشار این فروشگاه خیلی دور نخواهد بود. یک گزارش در ماه مارس نشان داد که این فروشگاه تلفن همراه در سال 2024 عرضه میشود. اسپنسر می گوید مایکروسافت امیدوار است که به گیمرهای تلفن همراه یک گزینه مناسب ارائه دهد. اسپنسر میگوید: ما در مورد انتخاب صحبت میکنیم و امروز در تلفن های همراه شما، شما انتخابی ندارید.

علاقه مایکروسافت به صنعت بازی های تلفن همراه برای مدت طولانی شناخته شده است، اسپنسر اغلب از اهمیت Xbox در تلفن همراه در هنگام خرید 69 میلیارد دلاری Activision Blizzard King صحبت می کرد. این معامله به مایکروسافت کنترل بازی های محبوب تلفن همراه مانند Candy Crush، Call of Duty Mobile و غیره را داده است و به ان کمک می کند تا در این فضا رقابت کند.

به عنوان کسی که از بچگی پای پی سیه و تقریبا هر لانچری که وجود داشته تست کرده (حتی Gbaz ایرانی) بولشت ترین چیزی که دیدم همین استور ویندوز و اپ اکس باکسه :D

یعنی اگه اسم مایکروسافت پشتش نبود فک میکردم چهارتا فارغ التحصیل رشته کامپیوتر از هنرستان المهدی قوچان دور هم یه چیزی طراحی کردن بودجه بگیرن از بالا :D

آپدیت میکنی یه مسخره بازی درمیاره، میخوای دیتای بازی رو منتقل کنی یه مسخره بازیی، میزنی بازی رو آنینستال میکنی میبینی پاک شده ولی هنوز جا گرفته تو درایو!
از همه بدتر باز دسترسی به فولدر اپ ها هم نداری و باید با زور واردش شی، همین باعث میشه ساپورت کامل از مادینگ نداشته باشه که آبروریزیه بزرگیه با توجه به اینکه بتسدا الان زیرمجموعه مایکروسافت هست و بازیاش با اختلاف بزرگترین مادینگ کامیونیتی کل گیمینگ رو داره.
به عنوان کسی که از نوزادی و حتی قبل تر، یک pc گیمر سوپر پرو پلاس بودم، حرفت رو تکذیب میکنم.
یه سری مشکلات شما برمیگرده به ورژن ۰.۰۰۰۰۱ دلتا ایکس باکس.
در اون زمان یه بار بازی رو پاک کردی باگ خورده الان یه جوری میگی انگار یه خط در میون بازیها آنیستال نمیشن.

خیلی وقته که دسترسی به فولدرها هست و پریمیشن ها هم درست شده و محتوای بازیها به صورت کامل قابل کپی شدن هستند. ولی من هنوز تست نکردم ببینم روی یک سیستم/ویندوز جدید کار میکنه یا خیر. به خاطر اینکه بازیها در اجاره (زمان دار) ما هستند و نه در مالکیت (اجاره دائم)، احتمال داره روی اکانت یا سیستم جدید کار نکنه.
ماد هم ساپورت میشه. منطور شما از کامل و ناقص یعنی چی؟ کدوم ماد رو به صورت ناقص برات اجرا شده؟

در مورد کنسل کردن آپدیت ها که کل بازی رو پاک میکنه من قبول دارم که ایراد محسوب میشه. علتش هم احتمالن اینه که به صورت ریل تایم فایل ها ریپلیس میشن. ولی خب واقعن چرا باید آپدیت رو کنسل کرد؟ نمیخای دانلود کنی پاز کن خب. به هر حال امیدوارم این مشکل هم حل شه.

• Like
Reactions: majidred2011
قضیه کنسل کردن اپدیت رو پاک شدن بازی روی کنسول هم هست. بنا بر سیاست MS بازی با اخرین ورژن اپدیت انجام میشه. یا اپدیت می‌کنی و بازی می‌کنی. یا اپدیت نمی‌کنی. یا اپدیت رو پاوز می‌کنی. اگر‌ اپدیت رو کنسل کنی بازی پاک میشه.

خودم اصلا از این‌سیاست خوشم‌ نمیاد. حداقل کاش ۵ روز زمان‌ بده که یکباره درگیر اپدیت نشیم.

موقع کنسل کردن هم باید یه مسیج نشون بده و توضیح بده که Cancel + unistall بازی رخ‌میده.

• Like
Reactions: pouria.sh
کلا یه بار سر sea of thieves خواستم از استور ماکروسافت بازی رو دانلود کنم. گیم‌پس هم گرفته بودم. یادمه اون زمان ۵۰ تومن شد یه ماه. دهنم سرویس شد نشد دانلود کنم. رفتم تاپیک بازی مشکل رو گفتم گفتند ما هم از استور ماکروسافت نگرفتیم از فلان جا دانلود کردیم و با پاورشل فلان کردیم. من هم بی خیال شدم. حالا اونکه ویندوز خودش بود وضعش اینه وای به حال فروشگاهش تو اپل و اندروید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
تو فکر کن پلتفرم به گندگی ویندوز داشته باشی و تو استور فرانت داشتن به یه شرکت ثردپارتی مثل والو ببازی
بعد فکر کنی میتونی رو پلتفرم بقیه که استورفرانت شون تثبیت شده است به موفقیت برسی؟؟

زهی :دی

خیلی وقته که دسترسی به فولدرها هست و پریمیشن ها هم درست شده و محتوای بازیها به صورت کامل قابل کپی شدن هستند. ولی من هنوز تست نکردم ببینم روی یک سیستم/ویندوز جدید کار میکنه یا خیر. به خاطر اینکه بازیها در اجاره (زمان دار) ما هستند و نه در مالکیت (اجاره دائم)، احتمال داره روی اکانت یا سیستم جدید کار نکنه.
مطمئنی؟ :D
چون من 3 تا کامپیوتر مختلف امروز تست کردم فقط یکی میتونم وارد پوشه WindowsApps بشم اونم مطمئن نیستم قبلا پریمیشنشو اوکی کردم یا خودش باز بوده از قبل، ازون دوتا دیگه هنوز مثل قدیم پریمیشن میخواد و دسترسی نمیده.

بحث پریمیشن رو هم بزاری کنار این اذیت کردنش سر دسترسی به فایلا رو اعصابه، شما یک نرم افزار مثل بلندر رو از استیم دانلود میکنی، فقط نقش استور رو ایفا میکنه بعد اپ مال خودت میشه و میتونی از Exe بدون استیم اجراش کنی حالا اینجا یک اپ از استور ویندوز میگیری، روش که کلیک راست میکنی خبری از Open file location نیست بر خلاف بقیه اپ هایی که روی ویندوز نصبه.

بیشتر حرفم با ویندوز استور بود تا اپ اکس باکس تو پست قبل :D
ماد هم ساپورت میشه. منطور شما از کامل و ناقص یعنی چی؟ کدوم ماد رو به صورت ناقص برات اجرا شده؟
از زمانی که یادم میاد چه برای اسکایریم چه فال اوت/استارفیلد هرچی ویدیو میدیدم پیشنهاد میکردن فقط نسخه استیم نصب بشه و تاجایی که میتونید از ورژن استور/گیمپس دوری کنید واسه همین با اینکه گیمپس دارم ورژن کرکی رو نصب کردم.

دلیلشم انگار Script Extender هست که از قدیم واسه خیلی از مادای مهم که تغییرات گنده تو بازی ایجاد میکنن نیازه و SFSE گویا رو ورژن گیمپس نصب نمیشه!
شاید واسه استارفیلد اونقد مهم نباشه فعلا چون هنوز اوایل کارشه و خیلی مادای کلفت و خفن براش نیومده اما سال دیگه که مثل اسکایریم و فال اوت بشه رسما واسه همه چی نیاز پیدا میکنه بهش.

توی پیج رسمی SFSE نکسوس مادزم این رو زده:
1701796014853.png
تو ردیتم یکی هفته پیش میگفت یک سره دنبال یه روش واسه اجرا SFSE رو گیمپس بوده موفق نشده واسه همین داره ورژن استیم رو میخره.

بازم چون ندارم نمیتونم تست کنم مگه اینکه جدیدا روشی واسه نصب SFSE روی گیمپس اومده باشه که خبر نداشته باشم.

• Like
Reactions: m.a.t and z2s sas
مطمئنی؟ :D
چون من 3 تا کامپیوتر مختلف امروز تست کردم فقط یکی میتونم وارد پوشه WindowsApps بشم اونم مطمئن نیستم قبلا پریمیشنشو اوکی کردم یا خودش باز بوده از قبل، ازون دوتا دیگه هنوز مثل قدیم پریمیشن میخواد و دسترسی نمیده.

بحث پریمیشن رو هم بزاری کنار این اذیت کردنش سر دسترسی به فایلا رو اعصابه، شما یک نرم افزار مثل بلندر رو از استیم دانلود میکنی، فقط نقش استور رو ایفا میکنه بعد اپ مال خودت میشه و میتونی از Exe بدون استیم اجراش کنی حالا اینجا یک اپ از استور ویندوز میگیری، روش که کلیک راست میکنی خبری از Open file location نیست بر خلاف بقیه اپ هایی که روی ویندوز نصبه.

بیشتر حرفم با ویندوز استور بود تا اپ اکس باکس تو پست قبل :D

از زمانی که یادم میاد چه برای اسکایریم چه فال اوت/استارفیلد هرچی ویدیو میدیدم پیشنهاد میکردن فقط نسخه استیم نصب بشه و تاجایی که میتونید از ورژن استور/گیمپس دوری کنید واسه همین با اینکه گیمپس دارم ورژن کرکی رو نصب کردم.

دلیلشم انگار Script Extender هست که از قدیم واسه خیلی از مادای مهم که تغییرات گنده تو بازی ایجاد میکنن نیازه و SFSE گویا رو ورژن گیمپس نصب نمیشه!
شاید واسه استارفیلد اونقد مهم نباشه فعلا چون هنوز اوایل کارشه و خیلی مادای کلفت و خفن براش نیومده اما سال دیگه که مثل اسکایریم و فال اوت بشه رسما واسه همه چی نیاز پیدا میکنه بهش.

توی پیج رسمی SFSE نکسوس مادزم این رو زده:
View attachment 320969
تو ردیتم یکی هفته پیش میگفت یک سره دنبال یه روش واسه اجرا SFSE رو گیمپس بوده موفق نشده واسه همین داره ورژن استیم رو میخره.

بازم چون ندارم نمیتونم تست کنم مگه اینکه جدیدا روشی واسه نصب SFSE روی گیمپس اومده باشه که خبر نداشته باشم.
برای بازیها مطمعن هستم که تمامشون دسترسی وجود داره و امکان کپی کردنشون هم هست.
ولی راستشو بخای برای اپ ها (قبل از امروز) تاحالا حتی یکبار هم پیش نیومده که بخام تست کنم ببینم آیا دسترسی وجود داره یا خیر. با اینکه سالهاست تقریبن هر برنامه رایگانی که تو استور هست رو از همونجا گرفتم، ولی خب نیازی نداشتم که بخام وارد فولدر اپ بشم. ولی الان نگاه کردم دیدم دسترسی وجود نداره. خداییش هم نمدونم اهمیتش چیه.
اگر یادت باشه قبلن بازیها هم تو همین فولدر ویندوز اپ نصب میشد. اون موقع عدم دسترسی خیلی تو مخ بود. ولی از زمانی که فولدر اپ و بازی رو جدا کردن، دیگه دسترسی به فولدر اپ کاربردی نداره.

در مورد ماد هم کلیت اینه که کسی که بخاد وارد دنیای ماد بشه، بهترین گزینه فقط همون استیمه. جدا از اینکه خیلی از مادسازها ، مادهاشون رو بر اساس نسخه استیم میسازن، این روهم در نظر بگیر که تنها لانچری که میتونی ورژن بازی رو تغییر بدی، استیمه. یعنی عملن تو خیلی از بازیهای قدیمی که مادها بر اساس یه ورژن خاص کار میکنن، فقط استیم کارایی داره.+ استیم ورک شاپ!
از این لحاظ هم بعید میدونم ایکس باکس اپ شبیه استیم بشه. وقتی که سیاستش اینه که بدون آپدیت اجازه بازی کردن نمیده، حالا فکر کن بزاره برگردی به ورژن های قدیمی تر یه بازی!!

در آخر من نگفتم و نمیخام بگم که ایکس باکس اپ در حد استیمه یا حتی الان رقیبش محسوب میشه. من فقط نظرم اینه که ایکس باکس فعلی از خیلی لانچرهای دیگه بهتره و اونقدر که راجع بهش جو منفی وجود داره، لانچر/استور بدی نیست. کمااینکه به کوب دارن آپدیتش میکنن و قطعن شرایطش از این هم بهتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or