خبر رسمی مایکروسافت در حال توسعه فروشگاه تلفن همراه است

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
spencer.jpg

مایکروسافت در حال مذاکره با شرکای خود برای توسعه یک فروشگاه بازی‌های تلفن همراه برای به چالش کشیدن اپل و گوگل است. در حال حاضر، بازار بازی‌های تلفن همراه تقریبا به طور کامل تحت سلطه اپل و فروشگاه App ان در دستگاه های iOS و فروشگاه Google Play گوگل در اندروید است.

اگرچه اسپنسر تاریخ انتشار مشخصی برای فروشگاه ارائه نکرد، اما اظهار داشت که معتقد است انتشار این فروشگاه خیلی دور نخواهد بود. یک گزارش در ماه مارس نشان داد که این فروشگاه تلفن همراه در سال 2024 عرضه میشود. اسپنسر می گوید مایکروسافت امیدوار است که به گیمرهای تلفن همراه یک گزینه مناسب ارائه دهد. اسپنسر میگوید: ما در مورد انتخاب صحبت میکنیم و امروز در تلفن های همراه شما، شما انتخابی ندارید.

علاقه مایکروسافت به صنعت بازی های تلفن همراه برای مدت طولانی شناخته شده است، اسپنسر اغلب از اهمیت Xbox در تلفن همراه در هنگام خرید 69 میلیارد دلاری Activision Blizzard King صحبت می کرد. این معامله به مایکروسافت کنترل بازی های محبوب تلفن همراه مانند Candy Crush، Call of Duty Mobile و غیره را داده است و به ان کمک می کند تا در این فضا رقابت کند.

شما اول رو همون ویندوز که صاحبشی یک استور/لانچر که آبروریزی نباشه بساز بعد به فکر آوردن استور روی پلتفرم دیگران باش.

تو با valve تو این زمینه نمیتونی رقابت کنی بعد میری تو زمین گوگل/اپل دقیقا چیکار کنی؟

شما اول رو همون ویندوز که صاحبشی یک استور/لانچر که آبروریزی نباشه بساز بعد به فکر آوردن استور روی پلتفرم دیگران باش.

تو با valve تو این زمینه نمیتونی رقابت کنی بعد میری تو زمین گوگل/اپل دقیقا چیکار کنی؟
اینکه بخاد رقابت کنه لزومن کار اشتباهی نیست. همین valve هم یه زمانی میخاست بیاد تو زمین مایکروسافت ولی در نهایت به هیچ جایی نرسید. گوگل و بقیه هم پروژه های کنسل شده کم ندارن...
اصولن کمپانی های بزرگ، قدرت ریسک پذیریشون به همون اندازه زیاد میشه و اگر وارد فیلد جدیدی بشن و در نهایت شکست هم بخورن، اتفاق خاصی براشون نمیوفته.
و اینکه همونطور که من و شما میدونیم اوضاع رقابت در فروشگاه های تلفن همراه به چه شکله، قطعن اونا هم میدونن و با همین علم وارد رقابت میشن)

در مورد مایکروسافت استور من مشکل خاصی باهاش ندارم. نیازهای کاربر رو به خوبی داره تامین میکنه. حالا دقیقن نمیدونم شما از یک استور نرم افزار چی میخاید که به نظرتون ضعیف اومده. ولی خب اونقدر هم بد نیست.

ایکس باکس اپ هم درسته که راه بسیار زیادی برای رسیدن به حدی که بتونه خودشو رقیب استیم بدونه داره ولی خب آلردی بهتر از خیلی از استور/لانچرهای دیگه مثل اپیک و اورجین و... است.
البته خیلی دارن تلاش میکنن برای بهبود ایکس باکس اپ. اگر تو برنامه اینسایدر شرکت کنی، تو چند ماه گذشته به طور میانگین هفته ای دو-سه دفعه آپدیت میشه.

در مورد مایکروسافت استور من مشکل خاصی باهاش ندارم. نیازهای کاربر رو به خوبی داره تامین میکنه. حالا دقیقن نمیدونم شما از یک استور نرم افزار چی میخاید که به نظرتون ضعیف اومده. ولی خب اونقدر هم بد نیست.

ایکس باکس اپ هم درسته که راه بسیار زیادی برای رسیدن به حدی که بتونه خودشو رقیب استیم بدونه داره ولی خب آلردی بهتر از خیلی از استور/لانچرهای دیگه مثل اپیک و اورجین و... است.
البته خیلی دارن تلاش میکنن برای بهبود ایکس باکس اپ. اگر تو برنامه اینسایدر شرکت کنی، تو چند ماه گذشته به طور میانگین هفته ای دو-سه دفعه آپدیت میشه.
در مورد کنسول خب آره استور همینیه که باید باشه ، پلی استیشن هم در همین حده.

اما روی PC بنچمارک استیمه ، مایکروسافت هم اگه تلاشهای قبل ویندوز 10 رو بزاریم کنار نزدیک به 10 ساله که داره روی پلتفرم خودش تلاش میکنه.
رو همین حساب چه انتظاریه که بخواد روی پلتفرم دیگران کار موفقی انجام بده.

من مشکلی با اینکه بخواد رقابت کنه ندارم ولی بیشتر میپسندم که اون پروژه هایی که الان در دست داره مثل همین استور/لانچر ویندوز رو به اونجایی که باید برسونه و روی پروژه ای که از همین الان مشخصه که شکست میخوره سرمایه گذاری نکنه.
همون منابع رو بیارن اینجا و جایی که پتانسیل بیشتری داره سرمایه گذاری کنن.

اما روی PC بنچمارک استیمه ، مایکروسافت هم اگه تلاشهای قبل ویندوز 10 رو بزاریم کنار نزدیک به 10 ساله که داره روی پلتفرم خودش تلاش میکنه.

من مشکلی با اینکه بخواد رقابت کنه ندارم ولی بیشتر میپسندم که اون پروژه هایی که الان در دست داره مثل همین استور/لانچر ویندوز رو به اونجایی که باید برسونه و روی پروژه ای که از همین الان مشخصه که شکست میخوره سرمایه گذاری نکنه.
از الان مشخصه شکست می‌خوره؟ از کجای الان؟

از الان مشخصه شکست می‌خوره؟ از کجای الان؟
براساس پروژه های مشابه و موفق قبلی.

این الان خیلی عجیبه واقعا؟
شرکتهایی مثل گوگل/مایکرو و... اینقدری درآمد دارن که براحتی روی همچین طرحهایی سرمایه گذاری میکنن.
صدی نود هم شکست میخورن و به هیچ جاشون نیست.

حرف من اینه که بجای اونکار بیاد روی استور/لانچر فقیر ویندوز سرمایه گذاری کنه و پروسه توسعه اون رو سرعت ببخشه.
به جای رقابتی که درش مطمئنا به کار گروهی میرسه بیاد پول رو اونجایی که نیاز داره خرج کنه.

آخرین ویرایش:

من منظورم از مایکروسافت استور در اصل همون ویندوز استور سابق بود نه کنسول :D

ایکس باکس اپ (روی ویندوز) خیلی جوون تر از استیمه و خب استیم هم از اول این غولی که الان هست نبود. ولی نسبت به ایکس باکس اپ خیلی خوش بین هستم و اینکه واقعن همونطور که گفتم تو این چند وقت اخیر دارن خیلی روش کار میکنن. همین اپدیت قبلی که یه سری ایرادات لانچ و نصب بازی رو برطرف میکنه یا حل مشکل رزوم شدن اتوماتیک آپدیت ها و... بهبودهای خوبی هستن که انجام شده.
ولی خب درسته. راه زیادی داره تا بتونه به امکاناتی که استیم داره برسه.

منم مثل شما نظرم اینه که از الان میشه پروژه استور گوشی همراه رو شکست خورده دونست. علتش هم اینه که اصولن باید یه مشکل و نارضایتی عمده در سمت دولوپر یا یوزر باشه که مایکروسافت بتونه به وسیله پر کردن این حفره ها، استور خودشو پروموت کنه. سمت دولوپر رو اطلاعی ندارم ولی به عنوان یک یوزر مشکل خاصی با گوگل پلی ندارم که ترقیب بشم از استور مایکروسافت یا هر الترناتیو دیگه ای استفاده کنم.
از طرفی صرفن با چندتا عنوان پر طرفدار نمیشه سهم قابل توجهی از مارکت رو گرفت.
مثلن اپیک هم با استیم همچین رویکردی داشت. تنها مشکلی که تونست پیدا کنه، پورسانت استیم بود و نقطه قوت خودش هم بازیهای رایگان بودن. ولی با این حال اینطور که از شواهد پیداست اونطور که میخاستن به هدفشون نرسیدن.

در مورد منابع مایکروسافت من نگرانی ندارم. منابع مایکروسافت چه از نظر انسانی و چه مادی لیترالی نامحدوده.:D قطعن نیازی نداره از منابع مثلن ایکس باکس کم کنه تا بتونه استور تلفن همراهشو راه بندازه. بنابراین تاثیری در رودمپ های فعلیشون نخاهد گذاشت.

شرکتهایی مثل گوگل/مایکرو و... اینقدری درآمد دارن که براحتی روی همچین طرحهایی سرمایه گذاری میکنن.

حرف من اینه که بجای اونکار بیاد روی استور/لانچر فقیر ویندوز سرمایه گذاری کنه و پروسه توسعه اون رو سرعت ببخشه.
به جای رقابتی که درش مطمئنا به کار گروهی میرسه بیاد پول رو اونجایی که نیاز داره خرج کنه.
قبلا استور موبایل زده و شکست خورده؟

الان بتل‌نت رو داره، استور اپلیکیشن‌های ویندوز هم رو به پیشرفته.

بعد از آپدیت داشبورد کنسول، استور خیلی بهتر از قبل شده.

برای اجرای اندروی روی ویندوز از استور Amazon استفاده میشه که با ساخت استور خودش اون قسمت هم میاد روی استور خودش، با استور می‌تونه روی گوشی‌های Android، TV ها، اندروید باکس و در نهایت با اومدن ساید لود اپ روی iOS هم پیش بره. قطعا بیشتر از یکسال هست که روی استور موبایلی کار می‌کنه و می‌تونه خیلی راحت جا باز کنه.

شاید شما شکست ببینی ولی من چیزی بجز پیروزی و درامد و پیشرفت توش نمیبینم!

• Like
Reactions: Sega_genesis
با استور می‌تونه روی گوشی‌های Android، TV ها، اندروید باکس و در نهایت با اومدن ساید لود اپ روی iOS هم پیش بره
خب برای اینکارها از یک اپ هم میتونه استفاده کنه. لزومی به زدن استور نداره. یعنی مگه منظور ما از استور، محلی برای عرضه اپ های مختلف نیست؟ جایی که دولوپر بازی/اپش رو منتشر کنه و من به عنوان کاربر برم داخل گوشی اندرویدیم و به جای گوگل پلی، مایکروسافت استور رو باز کنم و اپ مورد نظرم رو اونجا بخرم. حالا شاید مایکروسافت مثل اپیک و یا حتی همین ویندوز استور، درصد کمتری نسبت به رقیب (گوگل و اپل) از ناشر دریافت کنه که باعث وسوسه شدنشون بشه. ولی سوال اینجاست. چرا من باید پلی استور رو به استور مایکروسافت ترجیح بدم؟؟ به خاطر cod mobile و candy crash؟

اگر هم بخاد بازی/اپ های بیشتری رو انحصار استور خودش بکنه که به شدت هیت میگیره. اتفاقی که مشابهش برای اپیک هم افتاد. با این تفاوت که جامعه مخاطبین گوشی های همراه از pc gamer ها بزرگتره و به طبع تاثیرات منفیش هم بیشتر میشه.
مشکل بزرگتر اینه که اصن پلتفرم برای یکی دیگس... حالا بازم اگر ویندوز فون زنده بود یه چیزی.
من به شخصه مخالف این قضیه نیستم ولی به نظرم یه کار هجو و بی معناست در عین حال امیدوارم بتونن معادلات رو بهم بزنن چون شاید این وسط یه چیزی هم گیر یوزر بیاد. که بعید میدونم بیاد.
در پایان هم تاکید کنم که "دیگی که واسه من نجوشه سر سگ بجوشه" یعنی اینکه حتی در صورت موفقیت مایکروسافت، اگر منافعی برای من یوزر نداشته باشه، دیگه برام هیچ اهمیتی نداره که بخام از بزرگتر شدن ماتحت مایکروسافت خوشحال بشم. والا

• Like
Reactions: Sega_genesis

لانچر ایکس باکس با فروشگاهش رو پلتفرم های ویندوز 10 و 11 هیچ مشکلی نداره:|تا 7/8 سال پیش مایکروسافت لایو ویندوز داشت که واقعا اشغال به تمام معنا بود برای ویندوز ولی الان اپ ایکس باکس رو ویندوز 10 و 11 همون امکاناتی رو میده که رو کنسول های سریز ایکس هست و حتی تا یک حدودی بهتر واقعا من نمیفهمم مشکلش چیه الان دقیقا؟! اینو دارم بهت میگم چون نزدیک 9 ساله دارم از فروشگاه ویندوز استفاده میکنم و همزمان دارم رو سریز ایکس هم بازی میکنم!
الان من رو ویندوز 11 دارم بازی میکنم، میرم رو سریز ایکس ادامه همون بازی رو میدم، یک تعداد از اچیومنت ها رو ویندوز 11 میگیرم میرم رو سریز ایکس ادامشو میدم ، یکپارچه سازی پلتفرم های مایکروسافت خدا هستن! سیستم اچیومنت فوق العاده ، سیستم چت خدا، طراحی عالی، پروفایل خدا ، امکاناتی داره که تو استیم و بقیه پلتفرم ها اگر هست خیلی پیش و پا افتاده هست... گیم پس، سیستم سیو یک پارچه بین پلتفرم ایکس باکس و ویندوز...

این فروشگاه مایکروسافت این هم برنامه ایکس باکس دقیقا همون امکانات رو کنسول های ایکس باکس ....!

Attachments

• 2.png
    2.png
    893.1 KB · مشاهده: 28
  • 1.png
    1.png
    2.2 MB · مشاهده: 27
لانچر ایکس باکس با فروشگاهش رو پلتفرم های ویندوز 10 و 11 هیچ مشکلی نداره:|تا 7/8 سال پیش مایکروسافت لایو ویندوز داشت که واقعا اشغال به تمام معنا بود برای ویندوز ولی الان اپ ایکس باکس رو ویندوز 10 و 11 همون امکاناتی رو میده که رو کنسول های سریز ایکس هست و حتی تا یک حدودی بهتر واقعا من نمیفهمم مشکلش چیه الان دقیقا؟! اینو دارم بهت میگم چون نزدیک 9 ساله دارم از فروشگاه ویندوز استفاده میکنم و همزمان دارم رو سریز ایکس هم بازی میکنم!
الان من رو ویندوز 11 دارم بازی میکنم، میرم رو سریز ایکس ادامه همون بازی رو میدم، یک تعداد از اچیومنت ها رو ویندوز 11 میگیرم میرم رو سریز ایکس ادامشو میدم ، یکپارچه سازی پلتفرم های مایکروسافت خدا هستن! سیستم اچیومنت فوق العاده ، سیستم چت خدا، طراحی عالی، پروفایل خدا ، امکاناتی داره که تو استیم و بقیه پلتفرم ها اگر هست خیلی پیش و پا افتاده هست... گیم پس، سیستم سیو یک پارچه بین پلتفرم ایکس باکس و ویندوز...

این فروشگاه مایکروسافت این هم برنامه ایکس باکس دقیقا همون امکانات رو کنسول های ایکس باکس ....!
آقا من نمیدونم در مقایسه با چه لانچری میگید ولی خیلیامون هنوز شاکی هستیم و واقعا اذیت کنندس.هرچی باشه در حد ماکروسافت نیست.

خب برای اینکارها از یک اپ هم میتونه استفاده کنه. لزومی به زدن استور نداره. یعنی مگه منظور ما از استور، محلی برای عرضه اپ های مختلف نیست؟ جایی که دولوپر بازی/اپش رو منتشر کنه و من به عنوان کاربر برم داخل گوشی اندرویدیم و به جای گوگل پلی، مایکروسافت استور رو باز کنم و اپ مورد نظرم رو اونجا بخرم. حالا شاید مایکروسافت مثل اپیک و یا حتی همین ویندوز استور، درصد کمتری نسبت به رقیب (گوگل و اپل) از ناشر دریافت کنه که باعث وسوسه شدنشون بشه. ولی سوال اینجاست. چرا من باید پلی استور رو به استور مایکروسافت ترجیح بدم؟؟ به خاطر cod mobile و candy crash؟

اگر هم بخاد بازی/اپ های بیشتری رو انحصار استور خودش بکنه که به شدت هیت میگیره. اتفاقی که مشابهش برای اپیک هم افتاد. با این تفاوت که جامعه مخاطبین گوشی های همراه از pc gamer ها بزرگتره و به طبع تاثیرات منفیش هم بیشتر میشه.
مشکل بزرگتر اینه که اصن پلتفرم برای یکی دیگس... حالا بازم اگر ویندوز فون زنده بود یه چیزی.
من به شخصه مخالف این قضیه نیستم ولی به نظرم یه کار هجو و بی معناست در عین حال امیدوارم بتونن معادلات رو بهم بزنن چون شاید این وسط یه چیزی هم گیر یوزر بیاد. که بعید میدونم بیاد.
در پایان هم تاکید کنم که "دیگی که واسه من نجوشه سر سگ بجوشه" یعنی اینکه حتی در صورت موفقیت مایکروسافت، اگر منافعی برای من یوزر نداشته باشه، دیگه برام هیچ اهمیتی نداره که بخام از بزرگتر شدن ماتحت مایکروسافت خوشحال بشم. والا
الان اپل و سونی سراسر هست هستند؟ تو بازیسنتر ما آخر نفهمیدیم انحصار خوب هست یا بد!

یک قرارداد سنگین با سامسونگ و onePlus و موتورولا میبنده و استورش رو دیفالت جزو اپ‌های داخل گوشی قرار میده!

خود MS چند ناشر داره. خودش هم هست، با چند تا ناشر بزرگ می‌تونن ائتلاف کنن و استور خیلی تخصصی بزنن و کنترلش کنن. خیلی‌ها مثل توییتر و اپ‌های دیگه‌که دوست ندارن درصد زیادی به گوگل و اپل بدن، با پا گرفتن استور دیگه خیلی راحت میان داخلش. می‌تونن به دولوپر‌ها حق ایجاد لینک به پرداخت از طریق مرورگر بدن که پول بابتش بدن.

می‌تونه بدون تعرفه اپ‌ها رو بیاره داخلش و گسترشش بده. اپ‌های شت رو مثل گوگل پلی تایید نکنه. تبلیغات رو محدودتر روی اپ‌ها پیاده‌ کنه.
بجای پرداخت حق استور، می‌تونن آفر بذارن.

خیلی کار‌ها میشه کرد، سرمایه سنگین می‌خواد و زمان! اگر اروپا و پشت بندش بقیه رگلاتوریا اپل رو هم مجبور به سایدلود اپ بکنن خیلی‌ها میان روی این قضیه سرمایه گذاری می‌کنن! اپیک الان‌چند سال هست داره سرمایه گذاری می‌کنه چون می‌دونه در نهایت به سود خوبی می‌رسه!

اینکه فکر کنید استور یعنی باخت، خیلی حرف ساده‌ای هست!!!

همین استور PC رو درست کنم لدفا🥲
مثلا وقتی آپدیت رو کنسل می کنی، بازی پاک نشه
یا ۱۰۰ گیگ بازی غیب نشه
یا عین آدم بشه بکاپ گرفت
یا اگر روی کامپیوتر ۲ تا اکانت هست، توی اون یکی بازی‌ها غیب نشن
و ۱۰۰۰ تا یای دیگه

به عنوان کسی که از بچگی پای پی سیه و تقریبا هر لانچری که وجود داشته تست کرده (حتی Gbaz ایرانی) بولشت ترین چیزی که دیدم همین استور ویندوز و اپ اکس باکسه :D

یعنی اگه اسم مایکروسافت پشتش نبود فک میکردم چهارتا فارغ التحصیل رشته کامپیوتر از هنرستان المهدی قوچان دور هم یه چیزی طراحی کردن بودجه بگیرن از بالا :D

آپدیت میکنی یه مسخره بازی درمیاره، میخوای دیتای بازی رو منتقل کنی یه مسخره بازیی، میزنی بازی رو آنینستال میکنی میبینی پاک شده ولی هنوز جا گرفته تو درایو!
از همه بدتر باز ساپورت کامل از مادینگ نداره که آبروریزیه بزرگیه با توجه به اینکه بتسدا الان زیرمجموعه مایکروسافت هست و بازیاش با اختلاف بزرگترین مادینگ کامیونیتی کل گیمینگ رو داره.

آخرین ویرایش:

خود تیم های مایکروسافت حتما به این قضیه فکر کردن
حتما دلیلی داره توی این پروژه کز نمی‌کنن و بودجه خرج نمی‌کنن
چون شاید فکر می‌کنم بازآورده‌ای براشون نداره سودی براشون نداره
ولی در عوض دارن روی گیم پس مثلاً کار می‌کنن
این همه کمپانی گیم ساز خریداری کردن
پس تو برنامه بلند مدت خودشون یه هدفی مشخص کردن که یه چیزی به اسم گیم پس رو خلق کردند و این همه دارن سرمایه‌گذاری می‌کنن

احتمالاً تو دنیای گیم بیشتر دنبال سود می‌گرده و سود می‌بینه تا ویندوز استور

مثلا مایکروسافت کنسول xbox classic تو نسل 6 سال 2001 وارد بازار کرد
چند عنوان به اسم ROJECT GOTHAM RACING داد براش
بازی خوبی بودن
و حتی بعد نسخه ها xbox 360

استودیو خود مایکروسافت سازنده این بازی بود Bizarre Creations
بعد کلا مایکروسافت این استودیو رو رد کرد رفت

Project_Gotham_Racing_Coverart.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن