مایکروسافت در حال استخدام برای یک بازی AAA free to play مثبت و موفق.

FORSAK3N

کاربر سایت
استدیوی مایکروسافت به دنبال یک تولید کننده ی فنی ( technical producer ) میگردد و پس از استخدام شدن ، این کاندید در راندن آینده ی گیمینگ در موارد کیفیت AAA و سرویس مبتنی بر تجربه ، تکنولوژی و مدل های کسب و کار کمک خواهد کرد. به عبارت دیگر آن ها (microsoft و شخصی که استخدام میشه) میخواهند یک عنوان F2P بسازند.
30358507299795992260.png
Dualshockers : این موقعیت ممکن است شامل "توقیف و یکپارچه سازی فن آوری های کلیدی (technical keys) و جنبه های لازم برای حمایت از اجزای سرویس یک بازی جدید بر مبنای موجود ، یک ip موفق از سوی استدیوی مایکروسافت خواهد بود."

از زمانی که مکان در ردموند ، واشینگتن مشخص شد ، به نظر نمیرسد که یک عنوان اعلام نشده و در حال کار از سوی هیچ کدام از استدیوهای Lionhead, Rare و Black Tusk باشد همچنان که این استدیو ها مبتنی بر کانادا و انگلیس هستند. به جز اینکه یک جایگاه مشترک بین یک استدیوی خارجی و یک توسعه دهنده داخلی باشد. کسی فعلا چیزی نمیداند.
اولین بازی F2P معرفی شده برای کنسول xbox one بازی killer
Instinct خواهد بود.
منبع

آخرین ویرایش:
دوست عزیز متن تخصصیه ، شما بگو کجا رو نفهمیدی من خودم واست توضیح بدم
متاسفانه تخصصی نیست، اشتباه ترجمه شده. از همون عنوانش گرفته تا بقیه. البته دست شما درد نکنه ترجمه کردی
Microsoft hiring for triple-A F2P title based on “established and successful IP”
مایکروسافت برای یک بازی AAA free to play که بر اساس یک ip موفق هست در حال استخدامه

مایکروسافت نمیزاره شکست بخوره و شکست رو قبول کنه، میخواد بدجور انحصاری و ip جدید بزنه ، چون با انحصاری ها زیاد میتونه PS4 شکست بده ، و تا الان هم برین نگاه کنید واقعا هم شکست داده
یه خورده First Party هاش رو زیاد کنه بد نیستا ... :|

GeOW و Alan Wake که بهترین های مایکروسافت تو نسل قبل بودند, نه IP هاش مالِ مایکروسافت بود نه استودیو هایی که اینا رو ساختند! :| Mass Effect و Bioshock هم بودند که البته بخاطر بی لیاقتی مایکروسافت این دوتا از چنگش پرید و مولتی شد. مهم اینکه انجصاری بیشتر بسازه, و انحصاری هاش رو نگه داره.

الو ماکرو خودتی؟:d

شُـــما؟ گوش کن من رضام! :|

یه خورده First Party هاش رو زیاد کنه بد نیستا ... :|

GeOW و Alan Wake که بهترین های مایکروسافت تو نسل قبل بودند, نه IP هاش مالِ مایکروسافت بود نه استودیو هایی که اینا رو ساختند! :| Mass Effect و Bioshock هم بودند که البته بخاطر بی لیاقتی مایکروسافت این دوتا از چنگش پرید و مولتی شد. مهم اینکه انجصاری بیشتر بسازه, و انحصاری هاش رو نگه داره.

شُـــما؟ گوش کن من رضام! :|

این دو رو نگه میداشت فکر نکنم کسی جرات داشت بگه سونی انحصاری ها داره ، چون متای BioShock Infinite بیشتر از the last of us شده

واقعا من نمیدونم چرا مایکروسافت گذاشت مس افکت و بایوشاک به این سادگی از انحصارش بپره! امیدوارم دیگه تونسل بعد تو خط بی خیالی نباشه و براش نگه داشتن انحصاریهای Third Party مهم بشه!

واقعا من نمیدونم چرا مایکروسافت گذاشت مس افکت و بایوشاک به این سادگی از انحصارش بپره! امیدوارم دیگه تونسل بعد تو خط بی خیالی نباشه و براش نگه داشتن انحصاریهای Third Party مهم بشه!

خوب بَده مگه Third Party ها از انحصاری در بیان؟ الان مثلا شما از اینکه متال گیر و Devil May Cry و یا حتی Final Fantasy از انحصار در اومدن خوشحال نیستید؟ بازی هایی که پتانسیل بالا دارن و هم اینکه مال خود سونی و مایکروسافت نیستند، بهتر نیست مخاطب بیشتری داشته باشن؟

از یه طرف مایکرو خیلی خریت کرد که نسل پیش فرصتهای خیلی خیلی بزرگی مثه خرید بانجی و بایوور و حتی رمدی (اینو من شایعه شو شنیده بودم) رو از دست داد و اومد عوض اینکه اونا رو بخره بهشون کمک کرد بازیاشون رو تکمیل کنن که باعث شد کلی انحصاری و کلی استعداد توپ رو از دست بده که خوب به ضرر خودش شد , ولی خب از یه طرف دیگه پی سی ام پلتفرم مایکروسافت به حساب میاد پس با پورت شدن بازی روی پی سی مشکل خیلی خاصی پیش نمیاد بجز اینکه نسل پیش پایرت خورش زیادتر بود :دی الان ملت با فرهنگ شدن از استیم میخرن حداقل :دی

اما خب کلا انحصاری چیزی نیست که گیمر طرفداریشو بکنه :دی آدم هی مجبوره کنسول بخره اما حیات کنسول به انحصاری بستس فک کنم واسه همینم داره کم کم سیاستاش رو تغییر میده و مثلا ادامه ی بازیی گیرز آو وار دیگه رو پی سی منتشر نمیکنه . یا خیلی از بازیاش رو فقط رو پلتفرم خودش میده ...

قضیه ی پروژه ی اسپارک یا تایتان فال فرق داره که رو پی سی میاد ... اسپارک چون کلا به صنعت بازی سازی مایکرو و کلا جهانی کمک میکنه پس هر چی تعداد پلیر بیشتر باشه بهتره یجورایی انگار ورداشتن برنامه نویسی رو واسه کسایی که میخوان بازی بسازن ولی بلد نیستن آسون کردن , از سمت دیگه ام تایتان فال که محوریتش مولتی پلیر ئه و مولتی پلیر ام وقتی تعداد بازیکن کم باشه و آدم نتونه تو وقت کم بازی مورد علاقش رو بازی کنه زده میشه واسه همینم بازی باید پلیر زیاد باشه و مهمتر از اون کراس پلی ام باشه که هست.

پ.ن : ولی خدایی فرض کنید مس افکت انحصاری ایکس باکس بود , یا بایوور میرفت زیر دست میاکرو و دراگون ایج انحصاری میشد من یکی که خودکشی میکردم :)) همین که کوانتیک دریم شد Seconed Party سونی به اندازه ی کافی بد بود , دیگه این دوتا ام میرفتن دق مرگ میشدم :-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or