مایکروسافت در حال استخدام برای یک بازی AAA free to play مثبت و موفق.

FORSAK3N

کاربر سایت
استدیوی مایکروسافت به دنبال یک تولید کننده ی فنی ( technical producer ) میگردد و پس از استخدام شدن ، این کاندید در راندن آینده ی گیمینگ در موارد کیفیت AAA و سرویس مبتنی بر تجربه ، تکنولوژی و مدل های کسب و کار کمک خواهد کرد. به عبارت دیگر آن ها (microsoft و شخصی که استخدام میشه) میخواهند یک عنوان F2P بسازند.
30358507299795992260.png
Dualshockers : این موقعیت ممکن است شامل "توقیف و یکپارچه سازی فن آوری های کلیدی (technical keys) و جنبه های لازم برای حمایت از اجزای سرویس یک بازی جدید بر مبنای موجود ، یک ip موفق از سوی استدیوی مایکروسافت خواهد بود."

از زمانی که مکان در ردموند ، واشینگتن مشخص شد ، به نظر نمیرسد که یک عنوان اعلام نشده و در حال کار از سوی هیچ کدام از استدیوهای Lionhead, Rare و Black Tusk باشد همچنان که این استدیو ها مبتنی بر کانادا و انگلیس هستند. به جز اینکه یک جایگاه مشترک بین یک استدیوی خارجی و یک توسعه دهنده داخلی باشد. کسی فعلا چیزی نمیداند.
اولین بازی F2P معرفی شده برای کنسول xbox one بازی killer
Instinct خواهد بود.
منبع

آخرین ویرایش:
مایکروسافت نمیزاره شکست بخوره و شکست رو قبول کنه، میخواد بدجور انحصاری و ip جدید بزنه ، چون با انحصاری ها زیاد میتونه PS4 شکست بده ، و تا الان هم برین نگاه کنید واقعا هم شکست داده

استدیوی مایکروسافت به دنبال یک تولید کننده ی فنی ( technical producer ) میگردد و پس از استخدام شدن ، کاندید در راندن آینده ی گیمینگ در داخل یک مخلوط از کیفیت AAA و سرویس مبتنی بر تجربه ، تکنولوژی و مدل های کسب و کار کمک خواهد کرد. به عبارت دیگر آن ها میخواهند یک عنوان F2P بسازند.
30358507299795992260.png
Dualshockers : این موقعیت ممکن است شامل "اعدام و یکپارچه سازی فن آوری های کلیدی و ویژگی های لازم برای حمایت از اجزای سرویس یک بازی جدید بر اساس موجود ، ip موفق استدیوی مایکروسافت."

از زمانی که مکان در ردموند ، واشینگتن مشخص شد ، این احتمال وجود ندارد که یک عنوان اعلام نشده و در حال کار از سوی هیچ کدام از استدیوهای Lionhead, Rare و Black Tusk باشد همچنان که این استدیو ها مبتنی بر کانادا و انگلیس هستند. در غیر این صورت این ممکن است یک جایگاه مشترک باشد. کسی فعلا چیزی نمیداند.
اولین بازی F2P معرفی شده برای کنسول xbox one بازی killer
Instinct خواهد بود.
منبع

Google Translate ؟

Google Translate ؟

:|
Google Translate :
استودیو مایکروسافت به دنبال پر کردن یک موقعیت تولید کننده فنی، و پس از استخدام شدن، نامزد "درایو آینده بازی از طریق ترکیبی از بازی AAA با کیفیت و تجارب مبتنی بر خدمات، فن آوری، و مدل های کسب و کار کمک خواهد کرد." به عبارت دیگر،آنها خواهید بود در حال توسعه عنوان آزاد به بازی.
در خال خال توسط DualShockers، موقعیت "اعدام و ادغام فن آوری های کلیدی و ویژگی های لازم برای حمایت از اجزای سرویس از یک بازی جدید را بر اساس موجود، موفق مایکروسافت استودیو IP به دنبال دارد. "
از آنجا که موقعیت در ردموند، واشنگتن، واقع شده است به احتمال زیاد به عنوان سرزده در آثار در Lionhead، نادر، و یا سیاه و سفید تاسک استودیو به عنوان این در انگلستان و کانادا بر اساس آن است. مگر در مواردی که این امر می تواند یک موقعیت مشترک است. چه کسی می داند در این نقطه است.
اولین بازی F2P در ایکس باکس یکی از آزاد خواهد بود غریزه قاتل.

ورژن گوگل ترنزلیت از خبر شما واضح تره ! اگه تخصصی توی ترجمه ندارید کسی شما رو مجبور به این کار نکرده
من واقعن نمی فهمم توی پستتون چی نوشتید

ورژن گوگل ترنزلیت از خبر شما واضح تره ! اگه تخصصی توی ترجمه ندارید کسی شما رو مجبور به این کار نکرده
من واقعن نمی فهمم توی پستتون چی نوشتید

دوست عزیز متن تخصصیه ، شما بگو کجا رو نفهمیدی من خودم واست توضیح بدم

دوست عزیز متن تخصصیه ، شما بگو کجا رو نفهمیدی من خودم واست توضیح بدم

مشکل از نگارشه
الان به نظرت متن زیر فارسیه ؟!

یکپارچه سازی فن آوری های کلیدی و ویژگی های لازم برای حمایت از اجزای سرویس یک بازی جدید بر اساس موجود ، ip موفق استدیوی مایکروسافت

آقایون اصل مطلب رو بچسبین بنده خدارو ترور شخصیتی کردین....خو تجربه شد براش:|امیدوارم کانکر مولتی پلیر باشه با اون گیم پلی جذاب و فحشای جذابش!!!!:d:d

اینقد دیگه مشکل رو بزرگ نکننین. دوست عزیز خواسته ترجمه بکنه و زحمتش رو کشیده اگه مشکلی پیش اومد خواهشا باعث دلسردی ایشون نشین و به ایشون پیام شخصی بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or