مایکروسافت خطاب به توسعه‌دهندگان بازی: شخصیت‌های زن را جذاب طراحی نکنید

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
photo_2024-03-26_12-39-59.jpg
مایکروسافت از توسعه‌دهندگان می‌خواهد شخصیت‌های مونث را طوری طراحی بکنند که دارای «بدنی اغراق آمیز» نباشند!

در بخش پشتیبانی وبسایت مایکروسافت، فهرستی به تازگی گنجانده شده است که از توسعه‌دهندگان می‌خواهند در زمان ساخت بازی، به آنها توجه کنند و یکی از آنها این بود:
شخصیت های زن (دختر) طوری باشند که بتوانند نشان دهنده‌ی یک زن عادی در دنیای واقعی باشند.

همچنین، سوالاتی از توسعه دهندگان در رابطه شخصیت های بازی پرسیده شده بود:

آیا شخصیت مونث شما از لحاظ میزان توانایی و استعداد یا قابلیت با یک شخص مونث در دنیای واقعی همسان است؟

آیا شخصیت‌های مونثی که خلق کردید، از نظر مهارت و توانایی با همتایان مرد خود برابری می‌کنند؟

آیا شخصیت هایزن خلق شده، به لباس و زره متناسب با وظایفشان مجهز هستند؟

آیا بدن آنها اغراق آمیز طراحی شده و دارای انحنای زیادی است؟

اخیراً، توسعه‌دهندگان بازی‌های غربی به مخالفت با «استفاده ابزاری» در بازی‌ها اشاره کرده‌اند و از استانداردهای زیبایی غیرواقعی که توسط شخصیت‌های داستانی تعیین شده است، استناد می‌کنند؛ بازی Stellar Blade با وجود اینکه قهرمان بازی مبتنی بر یک مدل زندگی واقعی است، مورد چنین انتقاداتی قرار گرفته است.

در سال های اخیر سونی به دلیل سیاست های سانسورش پس از انتقال واحدهای تجاری بازی خود به کالیفرنیا مورد انتقاد قرار گرفته است.

در هفته‌های اخیر، گیمرها بسیار هوشیار‌تر از قبل بودند و یک نمونه از کارهای گیمرها، ساخت گروهی به اسم Sweet baby Inc detected در استیم بوده است و این گروه وظیفه پیدا کردند که عناوینی را دارد که کمپانی Sweet Baby در ساخت آنها دخیل بوده است.

این افراد معتقدند که این کمپانی با اضافه کردن مواردی اضافی و فاقد اهمیت به داستان بازی ها، باعث ضعیف شدن آن آثار شده است

استودیوی Sweet Baby در داستان عناوینی چون Suicide Squad Kill The Justice League، Saints Row 2022, Gotham Knights و Alan Wake 2 و God of War Ragnarok دست داشته است.

Microsoft cautions developers to avoid curvy female characters

یه زمانی اگه میگفتیم بازی هایی مثل TLOU رو تحریم کنید همه میریختن سرمون، ولی فکر میکنم حالا میتونم این حرف رو بزنم. آره میدونم TLOU خیلی خفنه خیلی توپه و... کاری با کیفیتش ندارم، ولی اگه از الان اینگونه محصولات رو بایکوت نکنید به زودی هر بازی یا فیلمی رو که پلی کردید باید منتظر صحنه های Lgbt باشید! حداقل نگران خوراک فکری بچه هاتون در آینده باشید! از همین الان محصولات Lgbt رو تحریم کنید و یک پیام محکم به این جریان بفرستید. گرایش جنسی باید آزاد باشه ولی اگه گرایش غیر نرمال مرتب تو چشم مردم بیاد پیامد های خوبی خصوصا برای کودکان نداره.

• Wow
Reactions: NaViiDii
یه زمانی اگه میگفتیم بازی هایی مثل TLOU رو تحریم کنید همه میریختن سرمون، ولی فکر میکنم حالا میتونم این حرف رو بزنم. آره میدونم TLOU خیلی خفنه خیلی توپه و... کاری با کیفیتش ندارم، ولی اگه از الان اینگونه محصولات رو بایکوت نکنید به زودی هر بازی یا فیلمی رو که پلی کردید باید منتظر صحنه های Lgbt باشید! حداقل نگران خوراک فکری بچه هاتون در آینده باشید! از همین الان محصولات Lgbt رو تحریم کنید و یک پیام محکم به این جریان بفرستید. گرایش جنسی باید آزاد باشه ولی اگه گرایش غیر نرمال مرتب تو چشم مردم بیاد پیامد های خوبی خصوصا برای کودکان نداره.
تحریم از طرف ایرانی‌ها یه جور شوخیه! :دی اکثر گیمرهای ایرانی (شاید اغراق نباشه اگه بگم ۹۹٪) سود خاصی به ناشرها نمی‌رسونن که بخوان با تحریم دنبال چیزی باشن. چون به جز معدود افرادی که بازی‌ها رو روز اول با قیمت کامل می‌خرن، اکثراً از راه‌های دیگه سراغ بازی‌ها می‌رن:
۱. خرید و فروش دیسک
۲. خرید و فروش اکانت و ظرفیت و فلان و چنان
۳. بازی هکی
مورد سوم که هیچی، ولی دو مورد اول هم سود زیادی به ناشرها نمی‌رسونن. روز اول یه سری دیسک وارد کشور می‌شن و همون‌ها انقدر دست به دست می‌شن که بعد از ۱۰ سال همچنان روی خیلی‌هاشون نوشته Day One Edition و این جور چیزها! :دی
یا فروشنده می‌ره ۷۰ دلار می‌ده و یه بازی دیجیتالی می‌خره و بعدش ۲۵۰ نفر دور هم یه سفره‌ای پهن می‌کنن و تا وقتی سازنده‌های اون بازی در اثر کهولت سن بمیرن، همچنان از ظرفیت ۱ و ۲ و ۳ لذت می‌برن! کلاً به خاطر شرایط اقتصادی و عدم بهره‌گیری از بازار رسمی، مدل بازی کردن ما ایرانی‌ها یه جوریه که اگه بخوایم تحریم کنیم، آسیبی که به ناشر می‌رسه انقدر ناچیزه که تأثیرش در حد صفره! :دی

آخرین ویرایش:
اون قسمت "پیام محکم به این جریان بفرستید" رو خوب اومدی :Dیاد حرفای اون دوستمون "وابسته نیستیم" افتادم :D

اینکه میگید گرایش جنسی باید آزاد باشه با گرایش غیرنرمال نباید تو چشم باشه که متضاده. همونطور که شما میتونید یه اثر با گرایش X بسازید دیگران هم میتونن یه اثر با گرایش Y بسازن و اونموقع هستش که واقعا میشه دم از آزادی زد.

.

این قضیه بایکوت از هر سمتی که باشه هیچوقت جواب نمیده.
مخصوصا اگه محصول هم باکیفیت در این حدی که Tlou هست باشه که اصلا یک درصد امکان نداره.
آب در هاون کوبیدنه و باید باهاش کنار بیای.

نگرانی برای بچه ها حین دیدن فیلم و محتوا و... همیشه وجود داشته و پدر ومادرها همیشه این کنترل رو داشتن.
قدیم ترها صحنه های نرمال رو نمیزاشتن ببینن و الان یک نوع دیگه هم اضافه شده.
کاری که میشه کرد اینه که قبلش بدونیم محتوای فیلم چیه و هرچیزی رو جلوی بچه پلی نکنیم.
دسترسی به اینترنت برای زیر 10 سال اونهم با vpn واقعا الان داره بیداد میکنه بین خانواده ها ، خیلی راحت هم اینکار رو میکنن و از سر خودشون باز میکنن.
بچه میره یه گوشه و بمبارون اطلاعاتی و محتوای آشغال میشه ، به خیال اینکه بچم آرومه و با ما اصلا کاری نداره و...

خلاصه با جریانی که تو قدرته نمیشه جنگید خودمون به عنوان پدر و مادر باید احساس مسئولیت بیشتری داشته باشیم.

گاندی هند رو با بایکوت آزاد کرد . بازی مثل تلو یا لایف ایز استرنج که اورجینال هست و شاهکاره هیچ مشکلی نداره . مشکل وقتیه که اینا میان عناوین دیگه رو به گند می کشن الان سوپر من هم گی کردن تن تمام زن های کمیک بوکی شلوار تن کردن تمام این کارکتر های کمیک بوکی که ووک شدن
هیچ کدوم قبلا نبودن همه رو در سال اخیر ووک کردن . ری..دن تو استار وارز و هر فرانچر محبوب دیگه . سازمان میسازن مخصوص این ترویج اراجیف پولشم از جیب مالیات مردم
اینا تمام چیزایی که یک مرد استریت دوست داره رو نابود کردن بعد اعتراضی هم می کنی فحشت هم می دن مماشت بی جا با این جماعت بوده که کار به اینجا کشیده .
راجب ایرانی ها هم دوستمون درست گفت ما اصلا تاثیری نداریم که بخوایم کاری کنیم و اصلا حرص خوردن فایده نداره
بایکوت هم تاثیر داره اگه توسط بازار ها بزرگی مثل آمریکا و انگلیس و .. اعمال بشه . هم من می دونم هم شما که این کمپانی ها برده پولن و اصلا این چیز ها براشون مهم نیست ضرر کنن بر می گردن به دهه 90

• Like
Reactions: 1mohsen and a2010
گاندی هند رو با بایکوت آزاد کرد . بازی مثل تلو یا لایف ایز استرنج که اورجینال هست و شاهکاره هیچ مشکلی نداره . مشکل وقتیه که اینا میان عناوین دیگه رو به گند می کشن الان سوپر من هم گی کردن تن تمام زن های کمیک بوکی شلوار تن کردن تمام این کارکتر های کمیک بوکی که ووک شدن
هیچ کدوم قبلا نبودن همه رو در سال اخیر ووک کردن . ری..دن تو استار وارز و هر فرانچر محبوب دیگه . سازمان میسازن مخصوص این ترویج اراجیف پولشم از جیب مالیات مردم
اینا تمام چیزایی که یک مرد استریت دوست داره رو نابود کردن بعد اعتراضی هم می کنی فحشت هم می دن مماشت بی جا با این جماعت بوده که کار به اینجا کشیده .
راجب ایرانی ها هم دوستمون درست گفت ما اصلا تاثیری نداریم که بخوایم کاری کنیم و اصلا حرص خوردن فایده نداره
بایکوت هم تاثیر داره اگه توسط بازار ها بزرگی مثل آمریکا و انگلیس و .. اعمال بشه . هم من می دونم هم شما که این کمپانی ها برده پولن و اصلا این چیز ها براشون مهم نیست ضرر کنن بر می گردن به دهه 90
اگه روی زمین بحث کنیم خب حرف منم همینه.
میگم وقتی محصول اینقدر کیفبت داره که نمیشه بایکوتش کرد.

بایکوت کردن محتواهای دوزاری اندازه همون دوزار ارزش داره و تاثیری نداره.
تنها خروجیش این میشه که میرن روی محتواهای AAA بیشتر تمرکز میکنن که تاثیری که میخوان رو بزارن.

شما خیلی داری سخت میگیری،

یک سری تحول پیش اومده، که با تحول های اتی جبران میشه، به همین سادگی :D

توطئه خاصی در کار نیست، یک سری سازمان و سیاستمدار ممکنه سواستفاده کنند، اما در نهایت مسیر درست پیدا میشه و همه چی به خوبی و خوشی پیش میره...

*بازی طبیعی تر از د لست اف اس اخه؟ با کیفیت تر؟ همه چی اینجا دلیل و استدلال داره و چیزی زورچپون نیست،

بایکوت ؟ :l

• Like
Reactions: m.d.makan
اگه روی زمین بحث کنیم خب حرف منم همینه.
میگم وقتی محصول اینقدر کیفبت داره که نمیشه بایکوتش کرد.

بایکوت کردن محتواهای دوزاری اندازه همون دوزار ارزش داره و تاثیری نداره.
تنها خروجیش این میشه که میرن روی محتواهای AAA بیشتر تمرکز میکنن که تاثیری که میخوان رو بزارن.
بهتره بگم در یک دنیای نرمال منظورم این بود که هیچ جریان فکری به زور ترویج نمی شه . الان که همه درگیرش هستن و هر روز وضع بدتر می شه جدیدن خبر اومده می خوان ژاپن هم به گند بکشن
اگه بخواد بایکوت گسترده ای شکل بگیر باید تمام محصولات اون کمپانی رو شامل بشه نه این که یک باز رو بخری و یکی رو نه اونم توسط غربی ها که بازار اصلی هستن تا این پیام به سهام دار و هیئت مدیره برسه که خبری از پول نیست اینطوری.

یک جریانی در اینترنت تشکیل شده تاثیرشو سر فروش دو بازی جدید یوبی سافت می تونیم ببینیم اگه بتونن تاثیر زیادی بزارن امیدی هست اگه نه که دیگه هیچ و باید آماده دیدن عجایب جدیدی باشیم

• Like
Reactions: m.d.makan
درسته که اول پولو میشناسن، ولی اصلِ پول از جاهای دیگه درومده و درمیاد (کشاورزی و غذا و صنایع برق، نفت، مخابرات و ...)
و وقتی میرسن به این سمت قضیه مثل سینما و بازی و موسیقی، قضیه یه جنبه سرگرمی براشون پیدا میکنه که انگار اومدن شهر بازی و اتفاقا هزینه میکنن تا نمایش ران کنن، فریک شو راه بندازن، مثل کولوسیوم ، افکار و عقاید رو بندازن بجون هم تو قفس
کازینو میرن برای هیجانش، حالا پولی هم بردن یا نبردن چه فرقی میکنه وقتی وصلی به منبع

خب به جای چیزهای نابود شده، به چیزهای جدید علاقه‌مند بشن
Smart-black-guy-thumbnail-url-1l8thn.jpg

تحریم از طرف ایرانی‌ها یه جور شوخیه! :دی اکثر گیمرهای ایرانی (شاید اغراق نباشه اگه بگم ۹۹٪) سود خاصی به ناشرها نمی‌رسونن که بخوان با تحریم دنبال چیزی باشن.
این مال زمانی بود که کنسول روز کپی خور میشد (زمان ps2) نه برای الان که ایرانی هم باید پول بازی رو پرداخت کنه ولو با تخفیف گرفتن و مبلغ پایینتر. جمعیت گیمر ایرانی هم نسبت به جمعیت کشور ایران تعدادش زیاده چون جوانان تقریبا تفریح دیگری ندارن و اگه لازم باشه از مخارج دیگه مثل خرید لباس نو صرف نظر میکنن و یه چیزی برای بازی تهیه میکنن. کلا تو ایران گیمیر زیاد داریم.
ضمنا حرف من فقط شامل ایرانیا نمیشد، وظیفه اخلاقی هر گیمری در سراسر دنیاست، حالا درسته که اینجا نوشتم.

• Like
Reactions: Dinosaur
مخصوصا اگه محصول هم باکیفیت در این حدی که Tlou هست باشه که اصلا یک درصد امکان نداره.
آب در هاون کوبیدنه و باید باهاش کنار بیای.
اشتباه میکنی ما مصرف کننده و تارگت این محصولاتیم (منظورم کل گیمرای دنیاست الان یکی نگه ما ایرانیا عددی نیستیم) و اگه یه موجی ایجاد بشه و اکثر گیمرا این چیزا رو بایکوت کنند محاله که تولید کننده در روند تولید تجدید نظر نکنه، مشکل اینه که این اتحاد یک شبه به وجود نمیاد، اینو قبول دارم.
این جریان خطرناکه، به گونه ای این مسائل رو دارن تو چشم مردم میکنن که معلومه هدفشون فقط عادی سازی نیست و اهداف دیگری پشت این موضوعه. قبلا یک روز در سال رژه pride در خیابان داشتن الان یک ماه در سال! دیگه بیشتر توضیح نمیدم اونی که باید بفهمه میفهمه داستان چیه. الان تو آمریکا بعضی از والدین مجبور شدن از رفتن فرزندشون به مدرسه جلوگیری کنن چون متوجه شدن مدرسه برای بچه های اونها انواع گرایش های جنسی رو تدریس میکنه، هرچی هم اعتراض کردن فایده نداشت و فقط برای امتحانات بچه هاشون رو میفرستن مدرسه. وضع خرابه، خبر ندارید.

اشتباه میکنی ما مصرف کننده و تارگت این محصولاتیم (منظورم کل گیمرای دنیاست الان یکی نگه ما ایرانیا عددی نیستیم) و اگه یه موجی ایجاد بشه و اکثر گیمرا این چیزا رو بایکوت کنند محاله که تولید کننده در روند تولید تجدید نظر نکنه، مشکل اینه که این اتحاد یک شبه به وجود نمیاد، اینو قبول دارم.
این جریان خطرناکه، به گونه ای این مسائل رو دارن تو چشم مردم میکنن که معلومه هدفشون فقط عادی سازی نیست و اهداف دیگری پشت این موضوعه. قبلا یک روز در سال رژه pride در خیابان داشتن الان یک ماه در سال! دیگه بیشتر توضیح نمیدم اونی که باید بفهمه میفهمه داستان چیه. الان تو آمریکا بعضی از والدین مجبور شدن از رفتن فرزندشون به مدرسه جلوگیری کنن چون متوجه شدن مدرسه برای بچه های اونها انواع گرایش های جنسی رو تدریس میکنه، هرچی هم اعتراض کردن فایده نداشت و فقط برای امتحانات بچه هاشون رو میفرستن مدرسه. وضع خرابه، خبر ندارید.
خب من هم این خبرها رو میشنوم و میبینم.
اینها که راز سر به مهر نیست که سینه به سینه منتقل بشه.
هممون با این موج تو محتواهای چند سال اخیر درگیریم و آشناییم.

ولی من حرفم اینه که بایکوت کردن دسته جمعی یک اثر وقتی کیفیت خیلی بالایی داره از محالاته و هیچوقت اتفاق نمیفته.
درسته منم فکر میکنم راه دیگه ای وجود نداره جز اینکه اینطوری اعتراض رو نشون بدیم.
ولی در مورد خودمون که گیمریم بخوام صحبت کنم اینکه اصلا نمیشه.

مگه میشه ND یا راکستار بازی بسازن و درش مثلا این مسایل باشه و شما بخوای بازی نکنی و بایکوتش کنی.
چرا یک حالت وجود داره و اون اینکه گیمر نباشی یا اینکه اونها بازی ضعیف بسازن که چیزی رو از دست ندیم.

مثل این جماعتی که گیر میدن به ورزشکارها که چرا میرین مسابقه میدین و EA رو تایید میکنید و از این مسایل.
خب اونها هم اصلا اهل ورزش دیدن نیستن و اصلا درک نمیکنن و میگن لنگش کن.
یک روز که خوبه یک ساعت هم نمیتونن جای ورزشکار خودشون رو تصور کنن ، بماند.
نمیخوام بحث جدید راه بندازم فقط خواستم یه مثال بیارم و بگم در مورد خودمون اون غشری که گیمر نیست میتونه اعتراض کنه و صداش بلند بشه.

خود من که به وجود این مسایل تو بازیها اعتراض دارم اگه روزی که بازیهای طراز اول از این استودیوها و امثالهم بیاد و از لحاظ مالی شرایط خوبی داشته باشم تو همون روز اول بازیشونو میخرم.

میگم جز اینکه بازی ضعیف بسازن یا حجم زیادی از این مسایل رو در بازی بچپونن و دافعه وحشتناکی ایجاد کنه که شک دارم اینقدر دیوانه باشن که بخوان تو این سطح از لحاظ مالی ریسک چند صد میلیون دلاری کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or